من دیشب از طریق خود سایت همراه اول فعالش کردم و در عرض چند ثانیه اس ام اس فعال سازی و پیغام تنظیمات گوشی رسید.
مستقیما هیچ سایتیو نتونستم باز کنم یعنی سرعتش خیلی پایینه ولی از طریق جستجوی گوگل راحت سایتها رو بازمی کنه.
در ضمن فعلا فیل تر نداره.
Printable View
من دیشب از طریق خود سایت همراه اول فعالش کردم و در عرض چند ثانیه اس ام اس فعال سازی و پیغام تنظیمات گوشی رسید.
مستقیما هیچ سایتیو نتونستم باز کنم یعنی سرعتش خیلی پایینه ولی از طریق جستجوی گوگل راحت سایتها رو بازمی کنه.
در ضمن فعلا فیل تر نداره.
ميگم دوستان . mms رو واسه همه ميشه فرستاد يا فقط واسه اونا كه mms رو فعال كردن ؟؟؟
منم دقیقا همین سوال رو دارم . کسی میدونه؟:20:نقل قول:
سلام.به همه...اين سوال من هم هست..راستي مراكزي
كه ام ام اسشون فعال نيست چي كار كنن؟؟براي من هنوز
اس ام اس فعال شدنش نيومده ولي يك اس ام اس اومد:
شما پيغام غير مجاز فرستاديد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستي ghahremanimehdi عزيز آهنگه را دانلود كردم.
عالي بود.
صبح از رادیو شنیدم :31: واسه این که پیغام چند رسانه ای بتونید ارسال کنید باید هر دو طرف ام ام اسشون فعال باشه :31:
ای بابا:13: پس فعال کردنش در حال حاضر بی فایده هست چون فعلا خیلیها هستن که فعال نکردن . باید به جایی برسه که خودشون اتومات فعال کنن مثل sms اونوقت هست که عملا میشه استفاده کرد:5:نقل قول:
منم هنوز نتونست چیزی بفرستم .فرستاده میشه ولی به طرف نمیرسه :دی
یکی از دوستام هم یکی فرستاد ولی گفت پیام غیرمجاز فرستادید.بنده خدا عکس خودشو فرستاده بود :دی
بندر عباس هم gprs اومد بالاخره
نقل قول:نقل قول:اين كه خيلي مسخره است . حداقل 2 سال طول ميكشه تا عده ي قابل توجه ثبت نام كنن . 5 ، 6 سال هم طول ميكشه كه خودشون اتوماتيك فعال كنن .نقل قول:
فقط اونایی که فعال کردن، قابل به دریافت mms هستند. ;)نقل قول:
ميگم دوستان . Mms رو واسه همه ميشه فرستاد يا فقط واسه اونا كه mms رو فعال كردن ؟؟؟
نقل قول:
چون ارسال و دریافت mms روی بستر gprs انجام میشه باید تو گوشی گیرنده هم تنظیمات gprs وmms وجود داشته باشه و هم mms فعال باشه و چون تو همراه اول به صورت پیش فرض gprs فعال نیست و باید فعال کرد و از طرفی فعال سازی gprs وmms با هم دیگه انجام میشه پس باید در گوشی گیرنده هم سرویس mms فعال باشه
دوستام من میرم تو سایت همراه اول و portal ولی جایی را پیدا نمی کنم که در خواست برای ارسال تنظیمات اتوماتیک mms باشه.
سلام
بچه ها من تا حالا 2بار تو سایت هراه اول درخواستمو دادم..اس ام اس تنظیماتم اومد ولی من هیچ وقت نتونستم از اینترنت
استفاده کنم...اصن هیچوقت فعال شده؟الان فعال هست؟
دوست من شما باید اول تنظیمات gprs رو انجام بدین و بعد mms ....نقل قول:
ثانیاً درخواست فعالسازی mms فقط از طریق امور مشترکین انجام میشه چون اونجا باید تعهدنامه رو امضاء کنید پس هر کسی گفته از طریق اینترنت انجام میشه اشتباه گفته ....
شما باید اول از طریق لینک زیر gprs خودتونو که بدون هزینه هم هست فعال کنی و بعد از طریق امورمشترکین mms رو ....
کد:http://mci.ir/?1848
دوستان من به وسیله فرستادم مسیج به 8008 تنضیمات را گرفتم اما بازم نه mms کار می کنه نه gprs .
سلام دوستان.امروز به طور اتفاقی کانکشنو اشتباه انتخاب کرد و به جای wlanرو کانکشن پیش فرض گوشی زدم و با
کماله تعجب :18::18::18::18: دیدم رفت تو اینترنت.
خیلی وقته این ورا سر نزدم.از کی تو شهرستانها راه افتاده جی پی ار اس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت دقیق تعرفه هاش چنده الان؟
دوستان من میخوام تو سایت همره اول gprs رو ثبت نام کنم، اما این پیام رو میده!
مشترک گرامی: سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید لطفا برای اطلاعات بیشتر با 09990 تماس بگیرید.
به خاطر اینه که اصفهان هنوز gprs نیوده یا به خاطر اینکه سیم کارتم tci هست نه mci!
واسه منم همين اومد . فكر كنم واسه اينه كه تو اصفهان هنوز فعال نيست .
خود سایت ام اس آی که اسم این شهرها رو زده :
تهران، مشهد، شیراز، رشت، گرگان، اردبیل، همدان، سمنان، قزوین، زنجان، سنندج
به هیچ وجه آپدیت نکرده!
سلام.من شیرازم و از شنبه دارم از اینترنت همراه اول استفاده میکنم.
تا حالا هم چیزی حدود 11مگابایت باهاش کار کردم.
البته مصرفم با opera mini بوده
سوالم اینه که من باید تو قبض بعدی 13000 تومن بدم برای اینترنت؟
یعنی واقعاً اینترنت کیلوبایتی 14 ریال حساب میشه؟
مگه سر گردنست؟
سوال دومم: ممکنه که کار با اپرا مینی موجب هزینه نیفتادن بشه؟مثل اوایل آغاز به کار gprs ایرانسل؟
(البته باید اینو بگم که من تست کردم هر صفحه ای که با اپرا مینی باز میشه حدود یک پنجم داده ای رو مصرف میکنه که مرورگر خود گوشی.)
براي اعتباريها كه نيست؟
هست؟
دوستان من یک مشکلی دارم و اون هم اینه که از طریق اپرا مینی نمیتونم از اینترنت همراه اول استفاده کنم ، به طوریکه وصل میشه ولی به آدرس مورد نظر نمیره.
تا هفته پیش مشکلی نبود وخیلی راحت استفاده میکردم ولی تازگی اصلا نمیتونم باهاش صفحه باز کنم، ضمنا با مرورگر خود گوشی هیچ مشکلی نیست.
همچنین با ایرانسل هم تست کردم که اپرا خیلی راحت و سریع کار میکرد.
میخوام بدونم کسی میدونه مشگل چیه یا اینکه کس دیگه ای هم این مشگل رو داره یا نه.
انگار امروز راديو اعلام كرد كه اين سرويس ها براي خطوط اعتباري هم فعال شدن .
منم جدیدا اینطوری شده : !نقل قول:
دوستان من یک مشکلی دارم و اون هم اینه که از طریق اپرا مینی نمیتونم از اینترنت همراه اول استفاده کنم ، به طوریکه وصل میشه ولی به آدرس مورد نظر نمیره.
تا هفته پیش مشکلی نبود وخیلی راحت استفاده میکردم ولی تازگی اصلا نمیتونم باهاش صفحه باز کنم، ضمنا با مرورگر خود گوشی هیچ مشکلی نیست.
همچنین با ایرانسل هم تست کردم که اپرا خیلی راحت و سریع کار میکرد.
میخوام بدونم کسی میدونه مشگل چیه یا اینکه کس دیگه ای هم این مشگل رو داره یا نه.
سلام
لطفآ یه نفر تنظیمات mms رو برای گوشی سونی اریکسون مدلw810i قرار بده
من دارم با اپرا کار می کنم ، من یک مشکلی دارم و اون این است که حروف از هم جدا هستند (حروف فارسی ) و غیر قابل خوندن ، این رو چطوری رفع کنم و بعد چیکار کنم که برای باز شدن هر صفحه همش یوزر نیم و پسورد نخواد ؟
این بره مشکل اولنقل قول:
بره دومی هم باید یه پچ به گوشیت اضافه کنی تا دیگه تو همه برنامه ها هی سوال نپرسهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=274262
من اينترنتم روي گوشي همراه اول فعاله تنظيمات ام ام اس هم درسته ... براي فعال كردن ام ام اس همراه اول بايد بروم فرمي چيزي پر كنم ؟ يا اينكه ارسال نميشه ايراد داره ؟
بچه ها من تا حالا 2بار ثبت نام کردم و اس ام اس تنضظمات هم اومد برام ولی نتونستم از اینترنت استفاده کنم
امروز برای ثبت نام GPRS تو سایت همراه اول این پیام اومد:
مشترک گرامی: سرویس دیتای شما فعال نبوده و لذا قادر به دریافت تنظیمات نمی باشید لطفا برای اطلاعات بیشتر با 09990 تماس بگیرید.
یعنی چی؟:41:
من سیم کارتم tci هست به خاطر این که نیس؟
نقل قول:نقل قول:
سلام.
منم سیم کارتم tci است و هیچ مشکلی ندارم.
اول باید بری اینجا دیتا رو فعال کنی:
[HTML]http://www.mci.ir/?1829[/HTML]
برای 919 هم فعال شده من استفاده میکنم.نقل قول:
یک sms به 30009 بفرست تا بگه چقدر هزینه اش میشه.نقل قول:
اپرا هم مجانی نمیشه ولی حجم سایتها رو کم میکنه و هزینه هم کمتر میشه.
یه سوال مبتدی
برای آنلاین بودن که هزینه نمی افته؟! می افته؟
یعنی وقتی مرورگری باز نیست فقط علامت جی اون بالاست؟!
برای من فکر نکنم به 1 مگ هم رسیده باشه یه sms به 30009 زدم توی صورتحسابم نوشته gprs قیمتش شده 8000 تومن !!!!:18::18: از اون موقع بود که گفتم دیگه غلط بکنم با گوشی به اینترنت وصل بشم جتی واسه 1 ثانیه .... شما هم بهتره یه صورتحساب کارکرد فعلاً بگیری ببینی چقدر هزینه gprs شده تا الان ...نقل قول:
شنبه mms و gprs مازندران .گیلان.اصفهان.زاهدان.بندرعب اس و ..... فعال میشه.
((مدیر عامل همراه اول.شبکه خبر امروز صبح ساعت 10))
911 فعاله الان؟
اگه رشت منظورته که ته دیگشم خوردن!!!نقل قول:
سلام
من تو رشتم!
سرعت این قدر پایینه که با نذر و سفره انداختن! شاید بره توی گوگل! برای شما ها هم این طوریه!
راستی با چه برنامه ای میشه تو چت روم های یاهو رفت. ایا با این کار هزینه زیادی میاد؟
ممنون
دوستان بازم میگم مواظب هزینش باشید .... میگم من فکر نکنم به 1 مگ هم رسیده باشه .... فقط 2 3 بار کانکت شدم و یه پست هم از همین طریق توی موبایلستان دادم .. 3 4 روز پیش که به 30009 sms صورتحساب زدم دیدم نوشته اینترنت 8000 تومان ..... نمیدونم روی چه حسابی محاسبه کردند ....
فقط خواستم بگم یا زیاد کانکت نشید یا دائماً هزینتون رو از طریق 30009 چک کنید ....
من که دیگه کانکت شدن با گوشی رو گذاشتم کنار ...
بله من هم گوشزد کردم که هزینه هاش فوق العاده بالاست و جز در موارد خیلی ضروری استفاده ازش به صرفه نیست.