ماله منم یه ذره بهتر شدهنقل قول:
Printable View
ماله منم یه ذره بهتر شدهنقل قول:
پايين آمدن سرعت، احتمالا به خاطر قطع شدن فيبر نوري مسير تركيه بوده كه چند ساعت پيش تعميرش كردند.نقل قول:
این که مال دیشبه داتک مدتی که اینطوریه 2 صفحه قبل رو بخونی سایت هم براش گیر میاری:31:نقل قول:
عجب!نقل قول:
پس چه خوب شد كه اين داتك پايش رو از تهران بيرون نگذاشته:27:
قیمت داتک 128 24500 تومان است ولی روزها نمیتونی باهاش کار کنی. فقط باید شبها کامپیوترتو روشن کنی. روزها به هیچ عنوان دانلود کردن مقدور نیست حتی بعضا نمیتونی چت هم بکنی. به نظرم از آسیا تکبگیر چون اگه از داتک بگیری مثل من پشیمون میشی . من تازه میخام آخر این برج قراردادم رو فسخ کنم از یه شرکت دیگه بگیرم.نقل قول:
میدونم میگم بهتر نشده اینترنتتون؟نقل قول:
اگه منظورت منم که من پارس دارم و دیشب فقط نیمساعت نصف شده بود که درست شد امروز هم سرعت بهتر شده مخصوصا آپلودنقل قول:
حدود دو ماهی هست که تقریبا دانلود های بالای 50 مگ وسطش قطع میشه ...از آپلود که نگم بهتره !!
تا اونجا اذیت شدم که سایت هایی رو که باید سرکشی و آپدیت کنم حتما با دایال آپ این کار رو می کنم...خیلی سریعتر انجام میشه ...
البته یه زمانی خوب بود...اون موقع که آی پی ولید استاتیک داشتم...الان متاسفانه ای پی رو ازم گرفتن و داینامیک دادن ...وضع بدجور خرابه ...
سلام دوستان ! دقت کنید میبنید که دیگه من توی این تاپیک فعالیت زیادی ندارم !
آخه خدایی بعضی از دوستان این تاپیکو به گند کشیدند ! بابا تورو خدا بس کنید دیگه !
من موندم یه عده که داتک ندارند اینجا چه میکنند حالا میاند اینجا اطلاعات بگیرند هیچی میاند اعتراض میکننند نامه ی امضایی جمع میکنند ! بابا به خدا زشته ! آبروی شرکت که در خیلی جاها رفته حداقل با رعایت شئونات شخصیت خودتان را حفظ کنید چون مطمئنا من و دوستان دیگر وقتی پستهایتان را میخونیم پی به افکار و طرز فکرتان میبریم و این میشه یه ذهنیت که خب متاسفانه ذهنیت بسیار مزخرفی در ذهنها (حداقل خودم) ایجاد شده !
اینجا بحث در مورد اینترنت داتک هست نه شکوه شکوائیه نوشتن و اثبات دزد بودن شرکت!
حالا خدایی همچین میگید و اعتراض میکنید و صفت دزد میبندید که انگار همه ی شرکتهای دیگه فرشته اند این یکی توش مشکل داره ! اونها اینکارها را میکنند و نمیفهمید حالا یکی مثل داتک بعضی جاها یه اشتباهات جبران ناپذیری مرتکب میشه ، در اینکه داتک بعضی جاها اشتباه میکنه بحثی نیست ولی دیگه خدایی شما دیگه آبروریزی نکنید !
نمیگم بیایید دفاع کنید و ادعاهایی بنویسید مبنی بر اثبات خوب بودن شرکت من میگم فقط رعایت کنید یک بار گفتی تو این تاپیک داتک بده همه هم فهمیدند دیگه هی قضیه را کش نده !
من هم به مانند شما از داتک سرویس گرفتم و هیچ نسبت خویشاوندی و اداری هم با این شرکت ندارم و در طی این 7ماه استفاده سرجمع 10 ساعت قطعی داشتم ! (جان هر کی دوست دارید شروع نکنید بگید تو شانس دارید ، یه ذره به این فکر کنید که شماها شاید شانس ندارید) خب وقتی پستهای شما رو میخونم باید چه اخساسی داشته باشم ؟!
از دوستان خواهشمندم مراعات کنید و نگذارید ذهنیت مزخرفی از شرکت داتک در ذهن خوانندگان تاپیک پیش بیاد خب شاید خیلیها مثل من از این شرکت سرویس بگیرند و سرویسشون از 10 تا شرکت دیگه تو تهران بهترباشه !
باز هم خواهش دارم که مراعات کنید ! (خدایی خیلی متنفر شدم از پستهای این 1 هفته ی اخیر:41:
از همه ی دوستان هم به خاطر لحنم که شاید خیلی جالب نبود معذرت خواهی میکنم !:11:
انشاءالله با مساعدت همگی دوستان تاپیک روال عادی و طبیعی را از سر بگیرد !
من منتظر بودم که یکی از داتک باز بیاد و دادسخن بده خوشبختانه شما تشریف آوردید
به مدیر عاملتون بگید که دمش گرم پولی که از من و امثال من خورده نوش جانش گوارای وجودش:31:
من در بخش پیشنهادات پیشنهاد خواهم کرد که عنوان شما رو از کابر فعال بخش اینترنت و شبکه به کاربر فعال تبلیغات داتک تغییر بدن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
امیدورام که متن حرفهای منو کامل خونده باشید و منظورمو درک کرده باشید ! (که متاسفانه بعید میدانم)
دوست عزیز من از داتک به نوبه ی خ,دم که سرویسی ازش دارم و تا حالا مشکلی نداشتم فقط دفاع کردم ! و نگفتم شما هم بیایید خوب بگید فقط گفتم رعایت کنید ! و هر چیزی که شنیدید و احتمال میدید را اینجا نگید تا ذهنیتها خراب نشه !
و با این تیکه های لوس و بیمزه مطمئنا نه به خوشمزگیتان افزوده شده باشه ، بلکه از ذهنیت من و امثالهم را نسبت به شخصیتتون عوض میکنید !
باز هم خواهش دارم دوستان رعایت کنند !
هیچکس باور نمیکنه که شما در 6 ماهی که سرویس داشتید سرعتتون از 31 کمتر نشده باشه هرچی تا حالا گفتید به به و چه چه بوده خدا مبدونه چند نفر رو به داتک هدایت کردید اگه یروز پی سی بگه دیگه راجع به داتک حرفی نباشه اونروز ماموریت شما تموم شده هست هرکس اکانتی از isp داره خوبیهاشم گفته عیباشم گفته شما تنها کسی هستی که فقط و فقط تعریف کردی برو توی بخش سر آغاز انجمن تاپیک یکی باز کرده و گفته بر رسی کنن ببینن این کار بر که پروفایل شما رو آورده در حالی که تبلیغ ممنوعه تبلیغ میکنه یا نه.نقل قول:
فکر نکنم مجاز باشید که جمع ببندید شما باور نمیکنید ، میتونید از منظر خودتان صحبت کنید ! دیگه چرا از جانب بقیه حرف میزنید !نقل قول:
دوست داشتید میتونید تشریف ببرید شرکت و آمار استفاده ی من از اینترنت و خرابیهای اتفاق افتاده در طول گرفتن سرویس من را از داتک بگیرید تا بلکه باور کنید ! آخه دروغم چیه ! چیزی نیست که بخوام از راست گفتنش طفره برم همانطور که گفتم سرجمع یه 10 ساعتی قطعی داشته !
فقط خواهشمندم ادب و شعور و احترام خودتونو حفظ کنید ! دیگه من هر چی هیچی نمیگم شما کوتاه بیا ! شما میتونی به پروفایل من بری و ببینی که از لحاظ عضویت در این سایت من جزو 100 نفر اولم ، بشین بررسی کن از این 100 نفر چند نفر در این چند سال باقی موندند و همچنان فعالیت میکنند ! اونوقت میفهمی ماموریت من چیه !؟
بحث تبلیغ کردن و نکردن کاملا مضخص و آشکاره ، مدیران محترم مشاهده و بررسی میکنند اگر مشکلی باشه 100% به خودم میگند که تا به الآن هیچ مشکلی نبوده !
حالا یه سوال فنی :
شما که یه مدتی از داتک استفاده کردی و تمام تجربیاتتان را بارها در این تاپیک و تاپیکای دیگه تشریح کردید و الآن هم که پارس آنلاین دارید (یحتمل) پس دلیل حضور شما در این تاپیک و کمباحثه و مجادله ی تان با من چیه ؟!
خواهشا منطقی باشید !
از مدیر محترم هم میخوام که این بحث را پیگیری کنند و در صورت صلاحدیدد پستهای من را پاک کنند !
اصلا دلیل عضویتم اینجا تبلیغات جنابعالی بنفع داتک بود یادت رفته سرعتهایی میذاشتم که کاربران همین داتک تعجب مبکردند که پس چرا مال ما اینطوری نیست و شما ندید میگرفتی چون بنفع شرکتتون بود؟نقل قول:
اگه تبلیغات شخص شما بنفع داتک نبود من بعنوان میهمان اومده بودم دنبال یک مطلبی بودم که گیر نیاوردم و میرفتم پی کارم ولی قلقلکم دادی با دروعهای شاخدارت اومدم تا دستتو باز کنم جالبه که قبلا هم بهت گفتن کارمند داتکی ولی بروی خودت نمیاری.
به نظرم یکی از دلایل اصلی کاهش کیفیت عملکرد داتک ، با وجود اون سابقه نسبتا خوب و مزایایی که در برابر سایر شرکت ها داشت، افزایش ناگهانی و تصاعدی کاربرانش هست...وقتی که Adsl رو با آی پی داینامیک شیر می کنند ..تعداد که بره بالا قطعا کیفتی و سرعت میاد پایین...
البته شاید در مناطقی همچین حالتی هنوز گریبانگیر مشترکین نشده باشه....اما به نظرم مشکل جای دیگه است ...باید پهنای باند رو زیاد کرد....با تامین پهنای باند قطعا وضع خیلی بهتر خواهد شد..
دوست عزیز شما اصلا هیچ کدام از رفتارهای انسانی و طریق مباحثه را در رفتارتان رعایت نمیکنید ! من فکر نکنم مجیط فوروم جای مناسبی برای پاسخ دادن به شمنا و امثالهم باشد ! همانطو که در پروفایلتان گفتم اگر متمایل به ادامه ی بحث هستید ادامه ی بحث را در یاهو مسنجر دنبال بشه ! ولی مثل اینکه ....نقل قول:
فقط جهت اطلاع دوستان میگم : همگان بر این باور اتفاق نظر دارید که من کارمند داتک نیستم چون اگر بودم مطمئنا از 1 سال پیش براش تبلیغ میکردم و نه 6 ماه پیش ! و اگر باز شک دارید خیلی سخت نیست با یک تماس با داتک میتونید شکتون رابر طرف کنید !
از محسن خان هم میخوا که ببرسی کنند و با پیگیری دقیق تصمیم گیری مناسبی انجام بدند !
من نمیخوام از داتک تعریف کنم یا بدشو بگم
همشون از دو پول مارو میخورن و پیش خودشون میگن عجب خرای خوبی
تازه هرماه هم شارژ میکنن
با 30 31 32 دانلود میکنن مارو هم دعا میکنن
خود داتک هم قبول داره که این ماه سرعت بعضی وقتا در حد دایال اپ بود
حالا این بیاد بگه واسه من خوبه اون بیاد بگه واسه من بده
هرکی ناراحته دیگه تمدید نکنه
ما که جرات تحریم کردن و اعتراض نداریم باید زجر بکشیم سره همه چی
وگرنه من تو این اون (ما) از سرویس هیچ کدوم استفاده نکنیم
اینا نمیان کیفیت رو بالا ببرن و پهنای باند رو گسترش بدن ؟ چه مخابرات چه isp ها
وقتیم جرات نداریم باید بشینیم بزنن تو سرمون اینترنت بدردنخورشون رو حالا اسیاتک داتک صبا و ....
مثل کسی که برگشته بود گفته بود ایرانیا به سرعت بالای 128 نیاز ندارن !
اینا فکر کردن ما حیوونیم هرچی میخوان میگن ما هم بع بع میکینم نه اعتراضی نه چیزی
اعتراض این نیست که زنگ بزنی داد بزنی یا بری شرکت دعوا
اعتراض اینه که از هیچ کدوم سرویس نگیریم
این اقا یا کسای دیگه هم اگه میبینین تعریف میکن احتمالا سرعت بالاتر از این نیاز ندارن...
تو این شرکت ها بهترین نداره
باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کرد
که من بعد از 3 بار عوض کردن به داتک رسیدم تو منطقه ما قطعی نداره زیاد
روی هم رفته ای بدک نیست نسبت به اونا قابل تحمله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما چه طور؟:10:
کل کل ممنوع!
حرف های cinablue شدیدا تایید میشه!
سلام بر همه دوستان
فکر کنم این اولین پستیه که من توی این تاپیک میدم
من سه ساله که از داتک اشتراک دارم نه میخوام بگم روز بروز بدتر شده نه بهتر:20:
ولی خوب بعضی ایرادات ومعایب اون دیگه قابل قایم کردن نیست وقتی اوضاع طوری شده
که منی که خیر سرم 256 دارم تو 70 در صد ساعات شبانه روز سرعت دانلودم از راپید بین
0تا حداکثر 10 کیلو بایت در نوسانه واین قصه الان مدتهاست که شروع شده
(حالا اگر میگفتم دانلود از p2p داد بعضی ها در میاد که ای آقا شما برو یه isp پیدا کن که...)
دیگه چی باید گفت:2:
در جواب شما هم باید گفت اولا من فکر میکنم عملکرد ونحوه سرویس دهی یه شرکتنقل قول:
هستش که باعث میشه بقول شما آبروی یه شرکت بره یا حفظ بشه!
ثانیا:
تو این تاپیک من فکر میکنم بچه ها تازه خیلی رعایت کردن اگه فروم های دیگه رو ببینید
چی میگید ( دیگه همه فکر کنم اون تبلیغ داتک رو که ویرایش شده دیدن !!!!!!!!!!؟)
بنا بر تقاضاي دوستان عزيز اين تاپيك مجددا راه اندازي شد
لطفا !
1- فقط كاربراني كه داتك دارند در اين تاپيك پست بدهند
2 - لطفا جر و بحثي هم در تاپيك صورت نگيره
چون جاي دعوا اينجا نيست
دفتر شركت و شماره هاي پشتيباني داتك
بهتر مي توانند اعتراض شما را پاسخ بدهند!!!
ممنون
محسن
مرسی محسن خان .نقل قول:
پشتیبانی در مورد کمی سرعت هیچ عکس العملی نشون نمیده من چندین بار زنگ زدم (آخرین بار نیم ساعت پیش) اولا بعضیاشون وقتی گلایه از سرعت میکنی واقعا بد حرف میزنن (نمونش همین آقایی که نیم ساعت پیش صحبت کردم باهاش البته بعضیاشون) بعدشم میگن فقط سرعت لینک مستقیم (مثلا دانلود از Download.com) برای ما معیاره (و میگن همون داستان 3 تا دانلود از ما بگیر سه تا از Download.com بعد از Dumeter اسکرین شات بگیر و ایمیل بزن به ما, میپیچونن کلا) و اصلا هیچ سرعت دیگه اهمیت نداره حالا این سرعت ها شامل تورنت, سایتهایی مثل رپیدشیر,سرعت اوردن صفحات, سرعت پینگ و هر سرعتی به جز سرعت لینک مستقیم کم باشه مهم نیست . دقیقا خودشونم میگن ما رپیدشیر و تورنت رو در ساعات اداری بشدت محدود میکنیم بشدتی که مثلا من با 512 تورنت و رپیدشیر 5-6 کیلوبایت دانلود میکنم . حالا اگر نشه اینجا هم این مسائل رو مطرح , جایی هم برای شکایت وجود نداره باید چیکار کرد واقعا , تازه بعضی از دوستان هم از من شاکی میشن که چرا گلایه میکنی ؟ من سرعتم 5 کیلوبایته دانلود لینک مستقیمم ندارم باید چیکار کنم ؟؟؟!!!!
اینم تست سرعت من همین الان گرفتم : 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اين نيستنقل قول:
منظور اينه كه هر بحثي و هر حرفي توي اين تاپيك مطرح نشه
نمونه اش هم پست هاي قبلي
كه به خاطرش تاپيك بسته شد
در تاپيك شركت هاي ديگر هم بحث در مورد سرعت و كيفيت هست
ولي هيچ وقت دعوا و جدل و بي احترامي نيست
منظور من اين هست كه اگر شخصي خيلي مشكل با اين شركت داره
بحث و جدل و حرف هاي نامناسب را اونجا مطرح كنه
نه در يك انجمن عمومي
وگرنه بحث عادي و منطقي هيچ مشكلي نيست
اینم test من
256
قیمت 256 و 512 نامحدود داتک چنده؟
............نقل قول:
نقل قول:
اینترنت پرسرعت ADSL
ردیف حداکثر سرعت شارژ (تومان) کاربری
==================================
1 HS 64/64 / نامحدود 14,500 خانگی و اداری
2 1-DS 128/128 / نامحدود 19,900 خانگی و اداری
3 2-DS 256/256 / نامحدود 24,000 اداری
4 3-DS 512/512 / نامحدود 45,000 اداری
5 1-128/128 / نامحدود 26,000 اداری
6 2-256/256 / نامحدود 49,000 اداری
7 3 -512/512 / نامحدود 93,000 اداری
اینم نتیجه تست من:
ببنیم شما قبل از ساعت اداری مثلا بعد از ظهر هم سرعتت همینقدره تست گرفتی ؟نقل قول:
همین نیست.یه خورده کمتره.معمولا در هر ساعتی سرعت دانلود من روی 52 هست.در هر ساعتی که میخکواد باشه همینه.فرقی نداره کی باشهنقل قول:
خوب تاپیک باز شد منم یک سری گزارش وضعیت بدم:
اول که تو قبض های جدید ipw مبلغ 15000 تومن به عنوان اجاره مودم امده که من زنگ زدم نمایندگی (برای اینکه به نوعی ندم) و پرسیدم داستانش چیه و میشه مودم رو خرید یا نه که پشتیبانی گفتش که مودم رو نمی فروشن و اگر هم بفروشن این هزینه رو باید بدم .
گفتش تو فرم های جدید این شکلی کردن (علت رو نگفت چرا اینجوری.....).
بی معرفت ها هم حداقل یکم تخفیف به مشتری های قدیمیشون نمی دن که فشار نیاد رومون....
یک خبر دیگر اینکه وضع انتن های ipw من جالب شده یکیش انقدر ترافیک داره که هر دفعه میره روش من اصلا ول می کنم اینترنتو میرم ولی یکی دیگرش خوب و قابل قبوله.
من روشی خیلی ساده ای پیدا کردم برای دانلود تورنت که سرعت دانلود بیشتر بشه در ساعات اداری و فکر میکنم کاملا تاثیر داشته البته چقدرش رو نمیشه دقیق گفت . ولی من سه تا برنامه دانلود تورنت رو با هم باز میکنم و تو هر کدوم 1 فایل میزارم دانلود بشه .
دوست عزیز تاپیک اشتباهی امدینقل قول:
در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کن.
این روش برای داتک تاثیر داره بعید میدونم ISP های دیگه اصلا نیازی به این کارا داشته باشن .نقل قول:
در مورد اینکه کار می کنه یا نه جواب من منفی است اصلا روی سرویس های ipw چه 128 و چه 256 جواب نمی ده و تجربه من نشون داده که اگر یک تورنت باشه احتمال رسیدن به سرعت های بالاتر توش بیشتره. بحث تورنت مثل دانلود منیجر نیست که بشه از این کارها کرد.نقل قول:
ادامه بحث رو هم خواستی ان تاپیک انجا می دیم
نمی دونم باز کدوم انتن خراب شده ترافیکش امده روی انتن های دیگر اکثرا سرعت شده 2 3 4 البته در صورتی که شانس داشته باشیم و انتن تو کما نره( کی منو چشم زد؟؟)
دوستان این درسته که داتک دانلود از رپید شیر رو در ساعات اداری تا 6 بعدظهر محدود کرده.کسی از پشتیبانی این موضوع رو شنیده؟
اخه من که از صبح تا 5 بعدظهر نیستم خونه.بعدظهرم بخوام تازه شروع کنم به دانلود که نهایتا 1 گیگ بتونم تا شب دانلود کنم.تازه اگه با سرعت ماکسیمم دانلود کنه.شب هم که نمیتونم بزارم دانلود کنه.اگه اینطوری باشه که تا بخوام فایلامو دانلود کنم که طول میشکه.من نمیدوننم داتک اگه محدود کرده پس چرا اسمشو گذاشته 512 نا محدود؟
کسی خبری داره بگه.
به نظرتون اگه محدود کنه.میارزه از صبح بزارم با سرعت 10-20 دانلود کنه تا موقعی که بیام یا اینکه بزارم موقعی که میام بزارم با سرعت 50 تا 70 دانلود کنه؟
دوستان این درسته که داتک دانلود از رپید شیر رو در ساعات اداری تا 6 بعدظهر محدود کرده.کسی از پشتیبانی این موضوع رو شنیده؟
اخه من که از صبح تا 5 بعدظهر نیستم خونه.بعدظهرم بخوام تازه شروع کنم به دانلود که نهایتا 1 گیگ بتونم تا شب دانلود کنم.تازه اگه با سرعت ماکسیمم دانلود کنه.شب هم که نمیتونم بزارم دانلود کنه.اگه اینطوری باشه که تا بخوام فایلامو دانلود کنم که طول میشکه.من نمیدوننم داتک اگه محدود کرده پس چرا اسمشو گذاشته 512 نا محدود؟
کسی خبری داره بگه.
پست دومی حذف شود.اشتباهی تکرار شده
من رو آنتن 50 معمولا هستم
256 دارم و سرعتم معمولا رو 30 هست
با اکانت از رپید 30 میگیرم زمانشم فرقی نداره
ممنون دوست عزیز اما من منظورم دوستانی بود که Adsl دارن.دوستان کسی خبری نداره؟
راستی اینم بگم که من اکانت دارما.فکر نکیند با فری میگم سرعتش کمه
من 256 دارم هم از راپيد در تمام ساعات راحت ميگيرم هم اگه تورنت seed ش خوب باشه با سرعت 28 29 هم گرفتم اگرم خوب نباشه چند تا فايل تورنت رو كنار هم ميزارم تا از تمام پهناي باند استفاده كنه .