راستی این هم سایتشه :
کد:www.shomal.ac.ir
راستی این هم سایتشه :
کد:www.shomal.ac.ir
منظورم گواهی بود اشتباه شد :31:نقل قول:
سلام من یه سوال داشتم این 40 درصد سهمیه غیر انتفاعی که واسه کاردانی به کارشناسی هست رو میشه یکی لطف کنه توضیح بده !!!! ممنون
مبارکه
خوبه...
دوستان
کسی از تکمیل ظرفیت غیر انتفاعی اطلاعی داره؟
اگه اره من ریاضی شاهرود قبولیدم برم یا تکمیل ظرفیت شرکت کنم (برق یا مهندسی شمال ,علوم فنون قبولم 23000منطقه1)
ممنون
کسی نمیدونه رشته های نیمه حضوری غیر انتفاعی ها به چه صورت است؟
در هفته چند روز کلاسه؟
شهریه اش چطوره؟
امسال که تکمیل ظرفیت نداریم! داریم؟
چه جوری میشه ترم دوم را از دانشگاه (غیرانتفاعی شیخ بهائی) مرخصی گرفت؟
می خوام بخونم برای کنکور سال دیگه گفتم انصراف که نمی شه داد؟ پس حداق یک ترم بخونم ، ترم دوم را مرخصی بگیرم وقت برای خوندن داشته باشم. :D
آقا من دانشگاه غیر انتفاعی رازی زنجان ITقبول شدم.آزادم رودهن عمران قبول شدم.جفتش مهندسی.من رفتم IT
یکی به من بگه اشتبه کردم یا نه؟(از لحاظ اعتبار مدرک دارم میگم به هزینه کاری ندارم)
سلام به همگی...
یکی از عزیزای دلم امسال دانشگاه رشته علوم کامپیوتر شیخ بهایی قبول شده...
یکی دیگه بهش گفته اگه دوترمو خوب بخونی بالای هفده معدل بیاری میتونی بعدش بری رشته آی تی همون دانشگاه جایگزین بشی؟؟؟ :shock:
خواستم ببینم کسی ازشماها یه همچین چیزی یا مشابهشو شنیده تا حالا؟؟؟
والا تا جاییکه من میدونم از رشته بالا میتونی بیای پایین تر ولی اینو بعید می بینم.حالا هرکی میدونه بیاد راستشو بگه...
ممنون از همکاریتون :wink:
امسال تا اونجایی که من اطلاع دارم ، اصلا تکمیل ظرفیتی وجود ندارهنقل قول:
یعنی اگه بخوای در کنکور سراسری کاردانی به کارشناسی شرکت کنی ، احتمال قبولیت در موسسه یا دانشگاه خودت ، 40 % بیشتر از قبولی در موسسات دیگه هستنقل قول:
1- نه متاسفانه...امسال تکمیل ظرفیت نمیخواننقل قول:
2- وقتی کارنامه ی ترم اول رو گرفتی ، همون جا (دفتر آموزش دانشگاه یا موسسه ی خودت) فرم درخواست مرخصی رو پر میکنی
100% کار عاقلانه ای کردی...البته به دلایل زیر ؛نقل قول:
1- هزینش فوق العلاده نسبت به آزاد پایین تره (آزاد که تا شیره ی تو رو نکشه دست بردار نیست):31:
2-اگه سرت توی کتاب باشه و بتونی شاگرد اول یا دوم و یا سوم بشی ، از شهریه ی ثابت یا بخشی از اون معاف میشی.(البته در 80% موسسات غیرانتفاعی).مثلا ، نفر اول از 100% شهریه ی ثابت و نفر دوم از 70% شهریه ی ثابت و نفر سوم از 50% شهریه ی ثابت معاف میشه.اصلا خودم رو مثال میزنم ؛ من در این ترم شاگرد اول شدم و دیگه ترم بعد شهریه ثابت نمیدم.از طرفی وام دانشجویی هم گرفتم.با توجه به این دو ، من میتونم ترم بعد 20 واحد بردارم و هیچ پولی نمیدم و بدون هیچ هزینه ای میرم توی کلاس میشینم:31::31::31:
3-میتونی به راحتی از ترم دوم وام دانشجویی بگیری (در مقطع کاردانی ششصد هزار تومن و در مقطع کارشناسی یک ملیون و دویست هزار تومن) در صورتی که در دانشگاه آزاد وام نمیدن و یا اگه هم بدن ، باید هفت خان رستم رو پشت سر بزاری و مقدارش هم کمتر از موسسات غیرانتفاعی هست.:31::31:
4-روی مدرک تو ، مهر وزارت علوم و تحقیقات میخوره و همه ی کشور های خاورمیانه مدرک تو رو به عنوان مدرک رسمی کشور ایران میشناسن در صورتی که روی مدرک دانشگاه آزاد مهر وزارت علوم و تحقیقات نمیخوره.من از دوستام شنیدم که آزمون ورودی شرکت نفت یا پالایش یا یه همچین چیزی ، تنها مدارکی رو قبول میکنه که مهر وزارت علوم داشته باشه.(به طور کل ، مدرک تو عین مدرک های روزانه هست ، فقط عبارت {موسسه ی غیردولتی و غیرانتفاعی} روی اون نوشته شده)
5- نصف استاد هایی که مشغول تدریس در موسسات غیرانتفاعی هستند (به خصوص دروس اصلی و تخصصی) ، از دانشگاه معتبر اون حوالی گرفته میشن.:21::21:
6-حراست موسسات غیرانتفاعی سخت گیر تر از حراست دانشگاه های آزاد هست (این البته نظر شخصی منه):27:
نمیدونم والا !!:41::41:نقل قول:
شاید این شرایط فقط مخصوص شیخ بهایی باشه
پس با این تفاسیر یعنی من که برق الکترونیک دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا( علیه السلام ) رو نرفتم ، بجاش رفتم مهندس شیمی تهران جنوب سرم کلاه رفته . درسته ؟!؟!؟!؟
اصلا.تهران جنوب از بهترین هاست.فقط یکم یاید سختی بکشی.ولی اگر جای رشته ها عوض می شد بهتر بود.(شاید خودت این رشته را دوست داشتی،پس پشیمون نشو و به حرف هیچ کس دیگ ه گوش نکن)نقل قول:
پس با این تفاسیر یعنی من که برق الکترونیک دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا( علیه السلام ) رو نرفتم ، بجاش رفتم مهندس شیمی تهران جنوب سرم کلاه رفته . درسته ؟!؟!؟!؟
دوستان.تا اونجایی که من فهمیدم مدارک آزاد و غیر انتفاعی در یک سطح هستند.ولی با توجه به رشته و دانشگاه بعضی وقت ها یکی از دیگری بهتر میشه.
مثلا همین تهران جنوب تو بعضی رشته ها تو مایه های روزانه ست شاید هم بهتر.
از لحاظ استخدام هم بازم میگم به اعتبار دانشگاه بستگی داره و در اکثر جا ها آزمون می گیرند.ولی اگر قصدتون خارجه خوب دانشگاه دولتی چیز دیگه ایه.حتی اگر رژیم عوض بشه!(ولی نگران نباشید،تا 4 سال دیگه اصلاح طلب ها روی کار میاند.)
ولی من خودم هم سراغ دارم کسایی را که با مدرک آزاد الان بورسیه گرفتند و دارند تو کانادا درس می خونند و درس میدند.
حالا گیریم دولتی هم رفتیم.یعنی فوری برامون دعوت نامه می فرستند که بیایید؟ الان فکر می کنید چند تا از دانشجو های شریف یا تهران رفتند خارج؟کلا خارج رفتن شانس و پول میخواد.حالا با این مدرک ها ما را استخدام کنند،خارج رفتن پیش کش.
به نظر من اگه می رفتی برق بهتر بود چون رشتش خوب بودش حتی اگه اعتبار دانشگاه تهران جنوب بیشتر از غیر انتفاعی باشه چون تو درجه اول رشته مهمه البته بستگی به علاقتم دارهنقل قول:
البته باید خدمتتون عرض کنم که راجع به بازار کار رشتم ( مهندسی شیمی / طراحی فرآیندهای صنایع نفت ) حسابی تحقیق کردم ، پس حالا که با رشته ی خودم مشکلی ندارم ، احتمالا انتخابم عاقلانه بوده ...:31:
همه ی غیر انتفاعی ها از 2شنبه 30 شهریور شروع میشن؟
آره بابا مهم علاقته که اگه بری دنبالش هرجا باشی موفق میشینقل قول:
آخر این عید کی شد؟حد اقل ما تکلیفمونا بدونیم!
ماله من از 4 مهر شروع می شهنقل قول:
سلام
من کاردانی نرم افزار کامپیوتر غیرانتفاعی قبول شدم و همین هفته کلاس دارم ...
موقع ثبت نام یه برنامه درسی پرینت گرفت به من داد ...
3 روز زده که کلاس داریم ... شنبه ، یک شنبه و چهارشنبه
شنبه 8 تا 11 فارسی عمومی ... 11 تا 13 اخلاق اسلامی
یکشنبه 8 تا 12 زبان ... 14 تا 17 برنامه سازی کامپیوتر
چهارشنبه 8 تا 10 فیزیک ... 10 تا 13 کارگاه کامپیوتر ... 13 تا 17 ریاضی
سی ام کلاس های دانشگاه شروع میشه ... من قردا برم یا نه چهارشنبه ؟
چرا انقدر برنامه سنگینه ؟ با اینکه سه روزه ولی همون 3 روز کافیه تا ادم داغون شه .. زده 8 تا 12 زبان ! چهارشنبه ها هم که 8 صبح تا 5 عصر !
این برنامه تغییر می کنه یا نه ؟ و دیگه اینکه این فقط مختص منه یا نه برای همه همینه ؟
یه سوال دیگم داشتم و اون اینه که روز اول چیزی لازم هست ببرم ؟ ... چه کتاب هایی باید بخرم ؟ خودشون میگن ؟
شما اینارو جدی نگیرنقل قول:
8-12 زبان که خدایی زیاده واسه ما 2 ساعت بود با استراحت 1.5 ساعت میشد
بینش کلی استراحت داره ولی من که ترم 1 2 روز تو هفته بودم
1 ماه اول لازم نیست چیزی ببری:31:
سلام بچه ها
من جدیدالورود شیخ بهائی علوم کامپیوترم
دوشنبه کلاس برگذار شد؟ من که نرفتم :31: مشکلی پیش نیاد :13:
به خاطر دو روز بریم چی کار کنیم :19:
من شناسنامه ی سلامتم را پر نکردم ، طوری نمی شه دیرتر ببرم
کارت دانشجویی موقت گرفتم (همون سبزه :2:)
گفتند تا 2/7 وقت دارید برید پر کنید حالا طوری نمی شه 4/7 برم؟
سلام.نقل قول:
دوشنبه شروع کلاس هاست ولی علوم کامپیوتر کلاس هاش از 3شنبه فردا ساعت 8 صبح شروع میشه!
پرونده ی سلامت رو کاری ندارن ، من خودم هلک و هلک رفتم 3 ساعت درمونگاه و اینا بعد که برگه رو آوردم بدم دانشگاه ، گفتن به ما چیزی ئر موردش نگفتن !!! برگه پیش خودتون باشه تا ما بگیم!
شما باید بیبینی از 30 شهریور که شروع کلاس هاست چه روزی توی برنامت اولین کلاسته! اگه برنامت همین روزایی باشه که میگی 30 ام که 2شنبه(امروز) میشه اولین روز کلاسیت میوفته 4شنبه! سی ام نمیخاد بری همون 4شنبه باید بری.نقل قول:
کلا ترم اول که واحدها اختیاری نیست و خودشون برات واحدهات رو انتخاب میکنن. در مورد سنگینیش هم تقریبا همه باید همینطور باشه چون منم سه شنبه اولین کلاسمه که از 8 صبح تا 6 یه کله کلاس دارم! ترم اول هم تغییری نمیتونی بدی برنامت رو!
در مورد کتاب ها هم خود استادا میان سر کلاس خودشون معرفی میکنن
موفق باشی :46:
بچه ها دانشگاه های غیر انتفاعی انتقالی دارن؟اگه دارن چجوریه؟
بله دارننقل قول:
مثل سایر دانشگاه ها باید دو طرف موافقت کنن
سلام دوستان
کسی رجا کاردانی-نرم افزارکامپیوتر قبول شده؟
دوستان من علوم کامپیوتر قبول شدم فردا هم کلاسامون شروع میشه :41:
میخواستم بدونم اگه بخوام ترم بعد مرخصی بگیرم
نیازه که پولی هم به دانشگاه بدم اگه اره چقدر باید پیاده شم
سلام دوستان.
با اجازتون من کارشناسی ناپیوسته سخت افزار غیر انتفاعی میرداماد گرگان قبول شدم.
در ضمن من کاردانی نرم افزار دارم از دانشگاه آزاد.
حالا موندم همین رو برم یا اینکه سه ماه دیگه آزاد امتحان بدم. با این امید که آزاد
شیراز یا دیگر مراکز استان ها رو قبول بشم.(البته ممکن هم هست که قبول نشم)
چون میدونم دانشگاه آزاد توی اکثر شهرهای کوچیک به درد نمیخوره.
در ضمن چون نرم افزار خوندم ممکنه مشکل برام پیش بیاد؟
از دوستانی که اطلاعاتی در مورد دانشگاه غیر انتفاعی گرگان دارن خواهش میکنم در مورد سطح علمی و امکاناتش یه توضیحی بدن.
و اینکه من چه پیش نیاز هایی رو باید بگذرونم؟
فکر کنم فقط شهریه ثابت 140 ایناسنقل قول:
کسی میتونه درباره معرفی به استاد کامل توضیح بده؟!
خوب همینم خیلی زیادهنقل قول:
فکر کنم فقط شهریه ثابت 140 ایناس
زور داره
سلام. بهت تبریک میگم. من دانشجوی کامپیوتر طبری هستم. در مورد دانشگاهمون هم باید بگم جای بدی نیست. در واقع تقریبا همه ی دانشجو ها در یک سطح هستند و زیاد مشکل تحصیلی نخواهی داشت. اگه سوال دیگه ای در مورد دانشگاهمون داری، بیا به وبلاگمون و هر سوالی داری بپرس. من و دوستام کمکت میکنیم...
وبلاگ دانشجویان کامپیوتر موسسه آموزش عالی طبری بابل:کد:www.BiaBaMa.IR
sharkmil عزيز مرسي. بلاخره بعد از تقريبا سه هفته مثل اينكه يكي واقعا پيدا شده و مي خواد ما رو كمك كنه! ولي ديگه زمان ثبت نام گذشته من هم ثبت نام نكردم. تنها چيزي كه تو نت از دانشگاه شما تونستم پيدا بكنم يه وبلاگ بود كه توش اون دانشجوي هر چي مي تونست به دانشگاه و اساتيد و رييس دانشگاه و... ايراد گرفته بود. خيلي بد كه حتي يك عكس هم از اين دانشگاه تو نت نيست و يا حتي يه سايت رسمي بدرد بخور. به هر حال من عاشق اين رشته بودم ولي مثل اينكه قسمت نشد تو دانشگاه شما بخونم.
سلام
اگر کسی ترم اول عمران رو در غیرانتفاعی بخونه و ترم دوم فقط عمومی بگیره و سال بعد به دانشگاه دولتی یا آزاد بره آیا مدارکش رو تطبیق میدن؟
با تشکر
همه چیز بستگی به بخش اموزش دانشگاهی که سال بعد قبول می شوید دارد . انها باید بگویند ایا معادل سازی می شود یا نه ؟؟نقل قول:
در مورد قسمت دوم سوالتون باید بگویم شما نمی توانید فقط دروس عمومی را بگیرید :
1. باید کمتر از 12 واحد در یک ترم نباشد . حتما باید 12 واحد یا بیشتر در یک ترم انتخاب واحد کنید .
2. به تعداد 3 واحد یا 4 واحد فقط حق انتخاب دروس عمومی را دارید . بستگی به واحد اموزش دانشگاه دارد .
فقط یادتون باشد غیرانتفاعی خیلی خیلی بهتر از دانشگاه ازاد هستش.
سطح علمی دانشگاه ازاد خیلی پایین هستش.
احتمالا بعد از رفتن به دانشگاه ازاد پشیمان خواهید شد .
در نتیجه خوب فکر کنید .
سلام
من معدل ترم اولم شده 11.98 ولی هنوز نمره درس اندیشه اسلامی نیومده .
می خواستم بپرسم اگر مشروط شم چطور میشه ؟ من اطلاعی در این باره ندارم .
این ترم هم انتخاب واحد کردم و 20 واحد برداشتم .
نقل قول:
سلام:20:
به به!میبنم که هم اسم خودم هستی:10:
اگر نمره ی درس اندیشه اسلامی بیاد و معدلت رو بکشونه بالای 12 که هیچی به خیر گذشته!!
ولی اگر نمره ی درس اندیشه اسلامی جوری باشه که معدلت زیر 12 بمونه شما متاسفانه مشروط شدی و بیشتر از 14 واحد نمی تونی در این ترم انتخاب کنی
در صورتی که مشروط شده باشی اگر حداکثر تا پایان زمان حذف و اضافه 6 واحد حذف کنی تا واحدات به 14 برسه هزینه ی واحدهایی که حذف کردی بر میگرده
ولی اگر تا پایان زمان حذف و اضافه حذف نکنی آموزش دانشگاه بدون استرداد شهریه 6 واحد حذف خواهد کرد.مثلا یه دفعه وسط ترم می بینی 2 تا درس 3 واحدی رو برات حذف کردند
سلامنقل قول:
مهلت حذف و اضافه تموم شده ولی هنوز جواب درس اندیشه نیومده .
امتحان اندیشه رو خیلی بد دادم ... خیلی بد !
پس احتمالا مشروط میشم البته اگر شانس بیارم استاد نمره بده یا برم یه جوری گیرش بیارم و ازش نمره بگیرم .
یعنی اگر مشروط شم باید کلاس برم تا وسط ترم معلوم شه که چه درسایی رو حذف می کنن؟!
اینجوری که کلاس رفتنم فایده نداره !
نمیشه خودم برم صحبت کنم درسای 6 واحد رو انتخاب کنم تا حذف کنن؟
آخی!چه بد!ایشالا که مشروط نمیشی دوست من:46:نقل قول:
چرا فک می کنم بری صحبت کنی بشه.
اگه خدای نکرده مشروط شدی برو با کارشناس گروهتون صحبت کن و 6 واحدی رو که میخوای حذف کنی بهش بگو.احتمالا اون برات حذف می کنه.ولی خب متاسفانه پولش پریده!
یه سوال دیگه :
چه درسایی رو میشه حذف کرد ؟
منظورم اینه که چه درسایی رو می تونم حذف کنم و چه درسایی رو حتما باید این ترم بخونم ؟ درسای عمومی ؟ اصلی ؟ پایه ؟
بعد این درسایی که حذف میشه رو حتما باید پاس کنم ؟ ترم های بعد باید بردارم ؟
در مورد ترم تابستونی هم بی زحمت توضیح میدی ؟ تابستون میشه این درسای حذف شده رو ورداشت ؟
ممنون میشم .
من که نمی دونم رشته ی شما چیه و این ترم چه درسایی برداشتی؟نقل قول:
اگه می خوای اینارو بگو تا بتونم قشنگ راهنماییت کنم.
آره اگه تابستون دانشگاهتون ارایه کنه میتونی برداری.
در ترم تابستان حداکثر 6 واحد می تونی برداری.
خواهش می کنم:11: