پس اینجوری که معلومه فقط باید به امید امروز عصر باشم که ساعت 4 کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد دارم. تورو خدا برام دعا کنید این یکی قبول شم!
Printable View
پس اینجوری که معلومه فقط باید به امید امروز عصر باشم که ساعت 4 کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد دارم. تورو خدا برام دعا کنید این یکی قبول شم!
اصول و مبانی هنرهای تجسمی دکتر محمد حسین حلیمی کتاب واقعاً خوبیه ! دو جلد هست ! که میتونین با انتشارات "احیاء کتاب" تماس بگیرین و سفارش بدین !نقل قول:
راستی دوستان این سوالایی که میگین از کتاب درسی نیست بیشتر مربوط به چه درس هایی میشه ؟ مفهومین سوال هاش یا حفظی ؟ ممنون میشم یه مقدار بیشتر باز کنین مساله رو !
یه سوال دیگه اینکه این کتاب "هنر در گذر زمان" رو حتماً باید خوند ؟ چون توی یه سایت دیدم نوشته 694صفحه !!! :18: درباره ی تاریخ هنر هست ؟ یعنی همون "خلاصه تاریخ هنر" پرویز مرزبان کافی نیست ؟ کتابخونه رفتم نداشت ( دایره المعارف هنر و هنر در گذر زمان) ....
:11:
مربوط به همه ی درسها!...واقعا نمی تونم جدا کنم که برای کدوم درس باید منابع آزاد بیشتر خوند...مثلا برای درک عمومی هنر از همه چی سوال میاد...خود منم واقعا ازش ممنونم که امسال سه سوال از نمایش هم آورد:31:
کتاب هلن گاردنر و این جور کتابا رو که نباید مثل کتاب درسی خط به خط خوند...داستان وار بخون و اگه حس کردی نکته ی خیلی مهمیه می تونی به خاطر بسپری...من این کتابو خوندم و به نظرم خوندنش مفیده.
میشه درصدها و رتبتون رو بگین ! ؟نقل قول:
نه رتبه م خوب بود و نه درصدام...رتبه ی منطقه ی دو من شد 788...اما درک عمومی هنر که واقعا سخت بود رو %45 زدم و این نشون میده من آدم درس خونی بودم...داستان این که چی شد و چرا رتبه م خوب نشد تو صفجه های قبل هست:13:
با این رتبه کدوم دانشگاه میشه قبول شد ؟ راستی درصدهای دیگه ات زیر 20 بودن یا کمتر ؟نقل قول:
دوست عزیز درصد هام رو خواسته بودین
کارنامه م رو براتون میذارم :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون ! امیدوار شدم واقعاً ! :دی ! برای دانشگاه تهران باید زیر 100 بیاریم دیگه ؟ نه ؟نقل قول:
اره بابا امیدوار باش.:31:نقل قول:
خب اینطوری نیست که بگیم اگه بالای 100 باشی امکان نداره قبول شی....آزمون عملی خیلی مهمه.
ولی هر چی رتبه ت بالاتر باشه برای آزمون عملی خیالت راحت تره ....مثلا رتبه ی تک رقمی میدونه هر چقدر هم نمره ش کم بشه قبول میشه.....ولی کسی که رتبه ش پایین باشه باید حسابی تلاش کنه که آزمون عملی ش کنکورش رو جبرا کنه:46:
آ ! راستی یه سوال دیگه ! این ازمون عملی واسه رشته ی هنرهای تجسمی طراحی هست دیگه نه ؟ اگه طراحی هست ، طراحی با چه وسایلیه ؟
کارنامه من :43:(خواص مواد رو نگاه نکنین!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
ترنم جون نمیدونم چه جوریه محاسبه رتبه و امتحان عملی و اینا.... فقط میدونم 90 درصد با پارتی بازی محاسبه میشه اگه از این سد بگذری تمومه!
من 4 درس اختصاصی رو اصلا سفید دادم...فکر کنم تصویرو 30 زدم و نمایش رو 35...سر تصویر عصبانی شدم و حسابی منفی زدم...عمومیا هم فکر کنم ادبیات 40، عربی 16، دینی 45 و زبان 90 بود.نقل قول:
من اصلا متمرکز انتخاب نکردم و نمی دونم با این رتبه کجاها میشه قبول شد.
برای دانشگاه تهران هم کی گفته باید زیر 100 بیارین؟ البته اگه متمرکز بخوای آره...اما شنیدم که با 1500 نقاشی شبانه هنرهای زیبا قبول شدن و اینو دیدم که کسی با 2000 طراحی پارچه شبانه دانشگاه هنر قبول شد.
من خیلی از مصاحبه م راضی بودم و الانم با این رتبه من خیلی امیدوارم نمایش دانشگاه تهران قبول شم...حالا شما تا می تونید بخونید تا رتبه تون خوب بشه تا از اون طرف استرس کمتری برای امتحان عملی داشته باشین.
بله امتحان گرافیک و نقاشی و طراحی پارچه و طراحی لباس یکیه.:20:مداد رنگینقل قول:
آ ! راستی یه سوال دیگه ! این ازمون عملی واسه رشته ی هنرهای تجسمی طراحی هست دیگه نه ؟ اگه طراحی هست ، طراحی با چه وسایلیه ؟
یعنی خواص مواد اینقدر سخته ؟ راستی خلاقیت موسیقیت خوبه !نقل قول:
نه اتفاقا ....خواص مواد درسیه که به راحتی میشه درصد خوب ازش گرفت....به راحتی هم میشه این درس رو خراب کرد:31:نقل قول:
میانگین خواص مواد معمولا پایینه....دو سال پیش بود فکر کنم میانگین خواص مواد کشور 1- درصد بود...
اتفاقا چون میانگین پایینه شما کافیه خواص مواد رو بتونی 30 بزنی تا ترازت حسابی بره بالا....
ولی اصولا چون درسیه که خیلی جذاب نیست من شخصا حوصله نداشتم روش وقت بذارم:31:
خواص درس فراریه...یعنی همون موقع که می خونی یاد بگیری اما بعدش یادت میره...فکر کنم بچه های تجربی و کلا اونایی که با شیمی آشنان، راحت تر بتونن این درسو بخونن...میانگین خواص 1- و موسیقی کنکور صفره.
راستی کنکور هنر هر سال بعد از ظهر ، بعد از ریاضی هست ؟ این جوری حسابی خسته کنندست ! چون صبحش باید ریاضی بدم . میشه از پس سوالهای هنر بر اومد اگه خوب خونده باشی ؟؟ خیلی نگران شدم ! ساعت چند هست اصلاً ؟؟؟؟؟نقل قول:
من جای شما بودم فکرمو روی یه کنکور متمرکز می کردم...اونایی که از ریاضی و تجربی میان هنر می تونن یه رتبه ای حدود 600-700 یا اگه قوی تر باشن تا 400 هم بیارن که بازم اینجوری نمره ی زیر گروه ها پایین تره... اما مطمئنم نمیشه کسی که فکرشو اختصاصا رو هنر نذاشته رتبه ی دو رقمی یا چیزی زیر 200 بیاره...من نمی خوام ناامیدتون کنم یا از الان بهتون استرس وارد کنم...اما این یه واقعیته...بهتره ریاضی رو فقط برای تفریح بدین و انرژیتون رو برای هنر بذارید.
کنکور هنر هم ساعت 3:30 برگزار میشه و بعد از کنکور تجربی..ریاضی روز قبلشه.
من هم همین کار رو میخوام بکنم اتفاقاً ! چون ریاضی رو قبلاً بارها خوندم ! ممنون از راهنمایی ! ما دیگه رفتیم پی هنرمون ! راستی چند تا مجله هنری سراغ دارین؟:دینقل قول:
مجله ی تندیس خیلی خوبه(مجله ی هنرهای تجسمی).....دو هفته نامه س....تو بعضی کتابفروشی ها و شهرکتاب و ... هم میفروشن:46:نقل قول:
فصلنامه ی عکاسی خلاق + مجله عکس + دو هفته نامه دوربین عکاسی
رشته های هنر در دانشگاه آزاد هم امتحان عملی داره ؟
بله، رشته هایی مثل نقاشی و ...آزمون عملی دارهنقل قول:
البته تفاوتش با سراسری اینه که آزمون عملی بعد از همون کنکوره.....یعنی همون روز:20:
مثلا موسیقی آزمون عملی داره ؟نقل قول:
بله...موسیقی هم آزمون عملی داره...تنها رشته ی نمایش در دانشگاه آزاد امتحان عملی نداره.
خواص مواد واقعن چیز مزخرفی هست، از خاک روی سیارک ها و سس قرمزو پشم گوسفند گرفته تا چرک زیر ناخن سگ دریایی و چوب های کشتی نوح و دکمه لباس بچگی های نیوتن باید بدونی خواص موادشون چی هست! من هر بار یه درصدی میگرفتم از این درس یه بار تو قلم چی 40 درصد زدمش، ولی تو کنکور یهو شد -11 که شاخم درومد (با اینکه من شیمیم عالی بود در واقع زیاد ربطی به شیمی حداقل در سطح دبیرستان نداره)
خلاقیت موسیقی امسال واقعن افتضاح بود من که مال هر سال رو 90 اینا میزدم و گفتم خیلی خراب کنم 80 میزنم حدود 50 زدم :41:
خلاقیت نمایشی هم واقعن سخت بود با اینکه کم زدمش زیر گروه چهارم رتبه م شد 84!
دوستان یک سوال داشتم ...
به نظر شما سطح کلاسای موسیقی بیشتره یا دانشگاه رشته موسیقی ؟
دوست من می خواد دانشگاه رو ول کنه بره دنبال موسیقی چون سرلسری هم سخته قبول بشه اونوقت میشه آزاد که من بهش میگم در کنار دانشگاهش کلاس موسیقی بره چون الان این رشته ای که میره هم دوست داره .
سلام ! چند تا سوال دارم :نقل قول:
1.میگم این موسیقی به جز تئوری موسیقی دیگه باید چه چیزهایی بلد باشیم ؟ یعنی سازشناسی - موسیقی ایران - موسقی غرب - بزرگان موسیقی و ... رو هم باید بلد باشیم ؟
2.من تازه تئوری موسیقی رو شروع کردم ! به حدی خشک و بی روح و مزخرف بود که نا امید شدم ! میشه یه توضیح بدین که هدف از یادگیری تئوری موسیقی چیه ؟
3.نت های 7 گانه ی صوت ، فقط زیر و بم بودن رو مشخص می کنن ؟
4.میشه ملودی هایی که توی ذهنمون هست رو با شناخت تئوری موسقی رو کاغذ بیاریم ؟
5. راستی من کتاب تئوری بنیادی موسیقی پرویز منصوری رو میخونم ، آیا خوندن همه ی این کتاب قطور کار درستیه واسه منی که هیچ سازی نمی زنم و اصلاً نمی خوام رشته ی موسیقی برم ؟؟!
خواهش میکنم به تک تک سوالهام جواب دقیق بدین چون هرچی باشه شما تو این زمینه تجربه دارین !ممنون !
راستی اگه سخت هست واسه همه هست پس نباید نگران بود !
به نظر من هم با توجه به اینکه رشته ی خودش رو دوست داره ، رشته ش رو ادامه بده و کلاس موسیقی بره....نقل قول:
بله این ها رو هم باید بلد باشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته نه خط به خط و کلمه به کلمه ولی خب نمیتونین نخونین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه فهمیدین به ما هم بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم نفهمیدم کسی که نمیخواد رشته موسیقی بره برای چی باید موسیقی رو با این جزئیات نسبتا تخصصی یاد بگیره.قطعا یه کم اطلاعات داشته باشیم خوبه ولی نه در این حد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2.من تازه تئوری موسیقی رو شروع کردم ! به حدی خشک و بی روح و مزخرف بود که نا امید شدم ! میشه یه توضیح بدین که هدف از یادگیری تئوری موسیقی چیه ؟
من منظورتون رو متوجه نشدم.....یعنی میخواین بدونین به درد دیگه ای هم میخوره؟اگه منظورتون اینه بگم حالا حالا ها با این نت ها سر و کار دارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
3.نت های 7 گانه ی صوت ، فقط زیر و بم بودن رو مشخص می کنن ؟
شدنش که میشه....ولی نه برای یه کنکوری....یعنی تئوری موسیقی ای که ما برای کنکور میخونیم در این زمینه به دردمون نمیخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4.میشه ملودی هایی که توی ذهنمون هست رو با شناخت تئوری موسقی رو کاغذ بیاریم ؟
این کتاب رو نخوندم نمیدونم چه جوریه....نقل قول:
5. راستی من کتاب تئوری بنیادی موسیقی پرویز منصوری رو میخونم ، آیا خوندن همه ی این کتاب قطور کار درستیه واسه منی که هیچ سازی نمی زنم و اصلاً نمی خوام رشته ی موسیقی برم ؟؟!
به هر حال باید بخونی دیگه....هر رشته ای که بخوای فرقی نداره....
موسیقی هم درسیه که برای کسی که رشته ش موسیقی نیست میتونه نمره بیار باشه چون میانگین یه کم پایینه....
شما یعنی فقط خودت میخوای بخونی؟کلاس نمیری؟
چون تئوری موسیقی رو فکر نکنم بتونی بدون کلاس رفتن بفهمی
در حد اطلاعاتم سعی کردم کمکتون کنم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهش میکنم به تک تک سوالهام جواب دقیق بدین چون هرچی باشه شما تو این زمینه تجربه دارین !ممنون !
من اصولاً حال و حوصله ی کلاس رفتن ندارم ! (ضمناً تهرون هم نیستم ، اگه بودم هم نمی رفتم!:دی) بازم ممنون از راهنمایی ...نقل قول:
یه سوال دیگه : لازمه که حتماً نقاشای معروف + آثار + ... اونها رو مو به مو بشناسیم ؟
1. کنکوره دیگه! همه چی باید بلد بود، تو موسیقی هم بیشتر از تئوری سوال میاد، ساز شناسی هم همینطور، آهنگسازا رو هم باید بشناسین (چه کلاسیک چه ایرانی) آثارشون همنقل قول:
2. این سوال مثل اینه که از یه نویسنده بپرسید چرا باید خوندن نوشتن یاد بگیریم؟ تئوری موسیقی به قدری بنیادیه که همه زمینه های موسیقی بر اساس اونه (آهنگسازی، نوازندگی، موزیکولوژیسم و...)
3. منم متوجه نشدم منظورتون رو دقیقن، در هر صورت هر نتی نشان دهنده یه فرکانسی از صوت هست...
4. شناخت تئوری به هیچ وجه کافی نیست برای ملودی نوشتن، مسائل زیادی در موسیقی هستن که برای قطعه نوشتن باید اونا رو آموخت، ولی به هر حال تئوری بنیادی ترین قسمته
5. کتاب بدی نیست اما به نظرم تئوری موسیقی مصطفی کمال پور تراب خیلی خوبه
شانس منو میبینید.اومدم ثبت نام کنم اطلاعات دیپلمم نیست .چند سال پیشم نبود.چندتا مفت خور تو این اموزش پرورش پول یامفت می گیرن هیچ کاری نمکنن.به قبر پدرشون...
شما هم هنری ؟نقل قول:
%100...باید اونقدر خوب بشناسی که وقتی تو کنکور عکسی از یک نقاشی خارج از کتاب دادن، با توجه به شناختت بتونی تشخیصشون بدی.نقل قول:
راستی به نظرم بچه های نیمه متمرکز بهتره برای کنکور 90 هم ثبت نام کنن...من خودم برای محکم کاری این کارو می کنم.
ترنم جان مطمئینی مشکلی پیش نمیاد؟آخه هنوز جواب نیمه متمرکزمون نیمده یه موقع اینو ثبت نام کنیم اون یکی رو حذف نشیم؟نقل قول:
راستی به نظرم بچه های نیمه متمرکز بهتره برای کنکور 90 هم ثبت نام کنن...من خودم برای محکم کاری این کارو می کنم.
خب دفترچه رو با دقت مطالعه کن ببین کجا مربوط به نیمه متمرکز هست .نقل قول:
تقریبا همه ی نیمه متمرکزا این کارو می کنن...خود من چهارمین ساله که دارم تو کنکور ثبت نام می کنم:31:نقل قول:
من 87 شرکت کردم رفتم دانشگاه...88 هم ثبت نام کردم اما چون نخونده بودم کنکور ندادم...89 هم که همین هنرو دادم و امسال هم ثبت نام می کنم.
به هر حال هر چقدر که رتبه ی خوبی آورده باشیم بازم باید %1 احتمال قبول نشدن بدیم و ثبت نام کنیم.
ماشالاه ! 4 سال ! :دی پس یپا علی کنکوری هستی ! اولین بار چی شرکت کردین ؟نقل قول:
من سه ترم مترجمی زبان انگلیسی خوندم...اولش تفکر خیلی از کنکوریای سال اول رو داشتم که می گن هر چی قبول شدیم باید بریم...منم رو همین حساب رفتم...سال دوم هم برای هنر ثبت نام کردم و نرفتم...و اینم که سال سوم بود...ایشالا امسال هم فقط یه ثبت نام الکیه و پولشم حلال سنجش می کنم:31:
هنز غیر انتفاعی نداره؟
غیرانتفاعی هم داره و نسبتا کم هم نیستن...اما به جز سوره بقیه ی غیرانتفاعیا سطح علمی خوبی ندارن...شنیدم علم و فرهنگ هم بد نیست.