نقل قول:یافتم. به سرویس جدید یاهو رفتم و 1009 پیغام رو یک جا دخلشو در اوردم.نقل قول:
Printable View
نقل قول:یافتم. به سرویس جدید یاهو رفتم و 1009 پیغام رو یک جا دخلشو در اوردم.نقل قول:
دوستان کسی راه حلی چیزی بلد نیست؟؟ نمیتونم ایمیلم رو چک کنم.نقل قول:
سلام...من جدیدا با yahoo به یه مشکلی برخورد کردم...اینه که وقتی میخوام برم ایمیلم رو ببینم sign که میشم ، عوض اینکه بره تو inbox و اینها یه صفحه ی خالی ( blank page ) باز میشه که هیچی توش نیست ؛ هرچی هم refresh میکنم تاثیری نداره ؛ مشکل کجاست؟؟
Temporary Internrt Files رو یه بار خالی کن ببین چی میشه؟نقل قول:
کردم...فایده نداشت...کلا یاهو جدیدا اذیتم میکنه...حالا هم که دیگه نمیشه میل رو چک کرد...نقل قول:
Temporary Internrt Files رو یه بار خالی کن ببین چی میشه؟
چرا یک ایمیل جدید که میاد بعضی وقتها میره تو صفحات چندم اینباکس یاهو,و برای پیدا کردنش باید یه کلمه رو سرچ کنم تا ایمیل پیدا بشه.
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم صفحه ایمیلم باز نمیشه ولی الان از ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن استفاده میکنم باز میشه.
کسی می دونه مشکل چیه از isp هست چون سایت گوگل هم برام باز نمیشه.
مشكل از همون ف.ي.ل.ت.ر.ش.ك.ن هستنقل قول:
تو تنظيمات كانكشنت ، برو و استفاده از ف.ي.ل.ت.ر.ش.ك.ن. رو غير فعال كن
چطور میتونم در جیمیل جلوی دریافت بعضی ایمیلها رو بگیرم؟
نقل قول:
دوست عزیز وقتی ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن غیر فعال هست صفحه ایملو باز نمیکنه:19: ولی وقتی فعال میکنم با تغییر ip صفحی باز میشه.:41:
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه از گروه هایی که در یا هو عضو شدم بیام بیرو ؟ هر روز 100 میل میاد !
حالا باز شما اونجوری باز میکنی من از اون هم استفاده کردم فایده نداشت...نقل قول:
دوست عزیز وقتی ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن غیر فعال هست صفحه ایملو باز نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی وقتی فعال میکنم با تغییر ip صفحی باز میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الآن سه چهار روزه که میخوام برم inbox ام رو چک کنم ولی نمیتونم...
ایمیل هایی که نمی خوای آدرسشون رو بلاک کن...نقل قول:
تازگی ها هات میل قاط زده کسی این مشکل رو نداره؟؟؟
فکر میکنید این مشکلات مربوط به تحریمه؟
دقیقاً چطوری؟نقل قول:
البته من G-Mail ندارم ولی اگه تو قسمت Option بگردی یه قسمتی به نام Block Senders یا مشابه اینو باید داشته باشه آدرس هایی رو که نمی خوای تو اون قسمت وارد کن...
قابلیت جستجو با Bing رو به هات میل اضافه کردند...نقل قول:
سلام
من یه مشکل با gmail دارم
یه غلطی کردم و توی سایت irexport عضو شدم حالا هفته ایی 10 تا ایمیل برام میاد صندوقم شده مثل سطل آشغال حی باید بشینم پاکشون کنم در ضمن یوزر و پسورد سایت irexport رو هم یادم رفته برم عضویتم رو لغو کنم ( یه جایی خوندم اگه یه نامه خالی برای سایت بفرستی دیگه بات نامه نمیاد این کار رو هم کردم نشد در انتهای نامه هم عنوانی مثل ""اگه این نامه اشتباه برای شما ارسال شده این قسمت رو کلیک کنید تا دیگه واستون ارسال نشه هم نداره )آیا راهی داره که اصلا از این سایت و سایتهایی که نمیخاییم اصلا نامه ایی دریافت نکنیم یا نه؟
ممنونم
اولا که معمولا سایت ها یه راهی دارن که پسورد از یاد رفته رو بر می گردونن. که اونم اینه که یه ایمیل به صاحب اکانت می زنن. ایمیل شما رو هم که مثل این که خوب می شناسن.
بعدش هم معمولا تمام سرویس های ایمیل راه برای بلاک کردن یه ای دی مشخص دارن.
من خودم راه اول رو پیشنهاد می کنم که دردسرش کم تره.
هات میل چه ایرادی پیدا کرده؟ من که دارم ازش استفاده می کنم سالمه.
آخه مشکل اینجاست که اینقدر وقت گذشته که حتی یوزر نیم رو هم فراموش کردم :31:نقل قول:
میشه بگید چطور با gmail میشه آدرس مورد نظر رو بلوکه کنه؟
ممنونم
شما باید بری قسمت setting و بعد هم Filter ...نقل قول:
در قسمت Filter ایتم creat a new filter را انتخاب کن...پنجره ای باز میشه...جلو From باید آدرس ایمیلی که میخوای بلاک بشه را بنویسی و جلو to هم آدرس جیمیل خودت را بنویس...
بعد هم Next Step را برن...در این قمست گزینه ی Delet it را انتخاب کن...
امیدوارم مشکلتون حل بشه:11:
دوست عزیز فکر کنم پایین این طور نامه ها گزینه unsubscribe وجود داره اونو انتخاب کن یه پیغام جدید با متن خالی به سایت مورد نظر بفرست ببین نتیجه چی میشه...اگر هم دست بر نداشتند آدرس رو بلاک کن...نقل قول:
بنام خدا
سلام
مشكلي كه دارم اينه كه ميخوام نام و فاميلي كه در موقع ساختن ايميل ياهو وارد كردم رو عوض كنم
ولي از هر كي پرسيدم بلد نبود
آخرين راهي كه پيش پام گذاشتن حذف آدرس ايميل و ساختن دوباره اون بود كه متاسفانه اگر اين كار رو بكنم شايد ديگه اون آدرس ايميل رو اجازه ساختش رو نداشته باشم
اگه ممكنه كمك كنيد، راهي پيشنهاد بدين تا بدون حذف آدرس ايميل بتونم نام و فاميل رو عوض كنم
نام و فامیل اکانتت رو یا آدرس ایمیلتو؟نقل قول:
نقل قول:اگر شما قصدت اینه که نام و قامیلی را عوض کنی (در واقع Sender Name ) را نه خود آدرس ایمیلت را...کافیه بری
بعد از وارد کردن یوز و پستون...وارد صفحه ی ادیت(اصلاخ) اطلاعاتتون میشین...کد:edit.yahoo.com
د راین صفحه قسمتی هست به اسم: Adress and contact Information که مقابلش هم نوشته Edit
رو Edit کلیک کنید تا صفحه ی اصلاح باز بشه..در آنجا نام و نام خانوادگی را که در ابتدای ساخت میلیتون وارد کردید میتونید تغییر بدید:46:
امیدوارم مشکلتون حل بشه...اگر نیاز به توضیح بیشتر بود بپرسید:11:
بالاخره موفق شدم یه ایمیل بسازم تو یاهو
بابا پدرم در اومد
3 روزه هی مشخصات وارد میکنم هی قاط میزنه یه بار میگه جاوا نداری برو خونتون یه بار میگه کد پستی مشکل داره یه بار ...
سلام
میخواستم بدونم چجوری میشه از گروه هایی که در یا هو عضو شدم بیام بیرو ؟ هر روز 100 میل میاد !
شما بروبه این آدرس:نقل قول:
کد:groups.yahoo.com
بعد، sign in کن، البته قبل از وارد شدن به این آدرس هم میتونی sign in کنی...
بعد در قسمت سمت چپ لیستی از تمامی گروههایی که درش عضو هستی میاد...به قسمت edit برو و کافیه رو Leave the group تیک بزنی و بعد save changes ...اینطوری از شر ایمیلهای گروها راحت میشی...
تو هیچ گروهی عضو نیستم وگرنه با عکس براتون توضیح میدادم:11:...
-----
+پیداش کردم، اینجا با عکس توضیح دادم:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3693086&highlight=%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87+%DB%8C%D8%A7%D9%87%D9%88#post3693086
بنام خدانقل قول:
سلام
واقعاً ممنون
من قبلاً تو اين صفحه رفته بودم ولي يادم نمياد همچين قسمتي رو توش ديده باشم
شايد دقت نكرده بودم
در هر حال ممنوم
ببخشين الان كه جواب دادم كاري كه پيشنهاد دادين رو انجام دادم چون امتحان داشتم وقت نداشتم به اين سايت سر بزنم.
بازم ممنونم:11:
سلام
چطوري مي تونم تو ايميل ياهو كاري كنم كه ايميل هايي رو كه به جيميلم مياد توي ياهو ميلم هم بتونم ببينم
توي تنظيمات گشتم گزينه اي پيدا نكردم .
ممنون
شما وارد اکانت جی میل شو و این مراحل را برو:نقل قول:
Setting----> Forwarding an Pop
بعدش هم جلو Forwarding این گزینه را تیک بزن: Forward a copy of incoming mail to
و آدرس ایمیل یاهوت را زیرش بنویس
من تازگی ها تو Hotmail وقتی وارد SkyDrive میشم در قسمتRecent Folder نمیتونم به فولدر هایی که ایجاد کردم دسترسی داشته باشم کسی از دوستان این مشکل رو نداشته؟؟؟
یک سوال داشتم چطور می تونم محیط میل یاهو رو از کلسیک خارج کنم و (این جدید باشه ) که راحت تر و سریع تر؟
دوست خوبم كمي بگرديد گزينه اي مثل go to New Yahoo پيدا كنيد.زير logout اگه اشتباه نكنم.مي خواستم برم تو ميلم محل دقيقش رو نشون بدم به علل سياسي فعلا صفحه ياهوميل بالا نمي ياد! شرمنده اينطوري آدرس دادم تقصير من نيست...نقل قول:
ببخشید اگه سوالم ربطی نداشت ولی گفتم اینجا بکس بیشتر با یاهو آشنای دارن
دوستان من توی هاهو پروفایل امروز یه چند نفر رو اد کردم ولی مثلا بهد از اد کردن 5 نفر هر کی رو می هوان انورت کنم این ارور رو می ده کسی می تونه کمک کنه از دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------
راستی رفیق اونم خواستم جدید کنم قسمت مایل رو تون گذینرو پیدا نکردم اینم عکس رفیق ببین از رو این عکس می تونی بگی کجاست
مثل این که تو ایران فقط من از هات میل استفاده میکنم...نقل قول:
[QUOTE]دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم بخاطر مشکلاتی باشه که اینروزها یاهو پیدا کرده به دلایلی که خودتون بهتر میدونید...نقل قول:
شما کافیه وقتی تو میل هستی بری قسمت sent, spam و یا inbox اگر دقت کنی سمت راست بالای میل ها عبارت upgrade to the all new yahoo! Mail هست کلیک میکنی...همیننقل قول:
راستی رفیق اونم خواستم جدید کنم قسمت مایل رو تون گذینرو پیدا نکردم اینم عکس رفیق ببین از رو این عکس می تونی بگی کجاست
اینم عکسش:
لطفا این پست توسط مدیران محترم حذف شود
آقا تو یاهو کلاسیک این مسنجره چیه اخیرا اومده سمت چپ صفحه ؟ چه جوری میشه از شرش خلاص شد ؟
سلام دوستان ، تازگی ها با مسنجر که میلم رو باز می کنم (یـاهو) پیغام میده که شما توسط یک کامپیوتر دیگه ساین این کردید ، در حالی که مطمئنم کسی پسورد من رو نداره ، با این حال پسوردم رو عوض کردم ، اما بازم برای بار دوم این پیغام رو داد ، (هر دفعه نمیده این پیغام رو ، تاحالا دوبار بیش تر نداده) ممکنه به علیت همین قاطی های تخیلی اخیر مسنجر باشه یا اینکه مطمئنن پسوردم رو یکی داره ؟