و اگر برای هدفون می خوای S9 از cowon وجود داره و ظاهر فوق العاده ای هم داره
Printable View
و اگر برای هدفون می خوای S9 از cowon وجود داره و ظاهر فوق العاده ای هم داره
برای تبادل فایل می خام
خب پس من Samsung P2 رو پیشنهاد میکنم . هر چند انتخاب خودم نیست چون بلوتوث برام مهم نیست.
سلام سیمور جون مرسی از پاسخت یه تست کردم با گوشی پاناسونیکی که داشتم نو هم هست مشکلی با اون آهنگ نداره. جالبه فقط تو اون چند تا آهنگ مشکل داره که آهنگ ایرانی هست ولی برای آهنگهای دیگه مشکلی نیست.درضمن اینی که گفتی به باسش ربط داره واتصال صدا و هدوفون دقیقا چی میشه؟یعنی سوکت اتصالش مشکل داره چون من فکر کنم خود گوشی سمت راستیش کم میاره تو صداهای بم و خیلی بند مثل ضرب آهنگها تبل یه همچن چیزی.:5:نقل قول:
بعد زیر کاور هر گوشی که بردشتم دوتا اسپیکر به اصطلاح داره یکیش درشته یکشی ریزتره اینا چیه ؟ چرا دوتاست ممکنه از همینا باش یه عکس داشتم ازش پیدا کنم بمیزارم باحاله.
مرسی
.:8:
من دیروز یه پاسخی به این پست داده بودم (بعنوان آخرین پست قبل از رفتن به مهمونی!) که ظاهرا به مقصد نرسیده .. حالا حدودی از حافظه دوباره می نویسمش:نقل قول:
پس ظاهرا مشکل از گوشیه همونطور که می گفتی ... البته یه تست دیگه می تونه این باشه که همون آهنگا رو بریزی توی یه پلیر دیگه و مجددا تست کنی ...
//
منظورم مدارات داخلی دستگاه سانسا بود ... مشکلات متعددی رو از مشکلات جک هدفون و اینا گزارش کرده بودن و بعدش ظاهرا اعلام شد که یه مقدار در سخت افزار اون قسمت ضعیف عمل کرده ان ... حالا این چقدر عمومیت داشته یا مثلا مال محصولات یه ماه یا سال خاص کمپانی بوده رو دقیق نمی دونم ...
//
منظورت از دوتا اسپیکر رو نفهمیدم .. یعنی دوتا مگنت یا مثلا دوتا کویل داره ؟ ... آره - عکس بذار ... یا مثلا از روی عکسای موجود در نت ، مشخص کن منظورت رو ...
بهرحال به نظر مشکل گوشی میاد و خب بدشانسی که گوشی ها شامل ضمانت و تعویض و اینا نمیشن ... (همیشه اینطوریه که اون چیزایی که احتمالی خرابی شون بیشتره ، شامل ضمانت کمتری میشن - مثلا دکمه های روی مانیتور و صفحه کلید لپ تاپ ها!!)
سلام
میخوام صدای استاد رو سر کلاس ضبط کنم و تو کامپیوترم گوش بدم ، نرم افزار روی گوشیم ریختم ( n71 ) ولی اصلاً وضوح نداشت ، میخوام یک رکوردر بخرم ، ممنون میشم راهنمائیم کنید ، فرض کنید مشکل پولی نیست ولی استفاده دیگه ای هم نیست ، دو ساعت ضبط کنه و راحت به کامپیوتر منتقل شه .
چطوری سیمور جوننقل قول:
راستش فکر کنم خیلی اهمیت نداره چون نهایتش اینه که اگر اذیت کنه تو بعضی آهنگها تو اکولایزر تنظیمش میکنم . و فوقش یه گوشی دیگه میگیرم. هرچ ند گوشام رو دوست دارم چون همینطوریش هم یه مدت که باصدای بلند گوش دادم حساسیت گوشم به صدای بلندش کم شد برا همین سعی میکنم با ولوم کم گوش بدم که هر از چندگاهی بخام با صدای بلندش حال کنم ولوم بدم. در ضمن حالا اگر گوشی هم بخام بگیرم چی ییشنهاد میکنی یهمدل کریتیو بود 15 قیمت دارم!!!!
در ضمن این سانسا کلیپی که من خریدم از همونجایی که گفتی گارانتی نداشت طرف که گفت اگر موردی بود بیار برات عوض کنم و یه برگ خرید همین. برای همین بیخیال گارنتی!
حالا شما چی خریدی ساسنا رو یا نه؟گارتنتی هم داشت
سلام
دوستان من بین iRiver Spinn و Samsung YP-P2 و cowon S9 شک دارم.
میشه یه کم از امکانت iriver و cowon برام بگید ؟؟ مثل p2 به موبایل وصل میشه ؟؟ کجایی هستن ؟؟
کلا کدوم پیشنهاد میشه ؟؟
ممنون
در مورد ولوم و گوش دادن با صدای بلند : خودت حتما محتاط و مواظبی (و گفتی که فقط گاهی صدای بلند گوش میدی)، اما سعی کن حتی الامکان به صدای بلند عادت نکنی ، خدای نکرده مشکلی پیش نیاد ... من دوستانی داشته ام که به قول شما حساسیتشون به صدای بلند کم شد و مشکلی نداشتن ، غافل از اینکه بهرحال گوش داره اون صدای بلند رو "تحمل" می کنه ، فقط ما حواسمون نیست!! ... (مثل یه آدم فلجی که پاش بسوزه - بهرحال پاش آسیب میبینه - البته قصد جسارت ندارم و فقط مثال زدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
//
در مورد گوشی: اون 15 تومن احتمالا 630 بوده - ها ؟ .. In ear ؟ ... مدل خیلی خوبیه ...
//
در مورد گارانتی : همم .. نمی دونم والا .. به من گفت گارانتی پارسه داره ... اون مغازه رو اخیراً چندباری بهش سر زدم و واسه چیزای دیگه که قیمت گرفتم ، کلاً احساس می کنم "قابل اعتماد" نیست ... قیمت ها رو کمی بالاتر میگه و درست هم راهنمایی نمی کنه و ضمنا نمایندگی اصلی سونی هم نیست (اینو امروز فهمیدم)...
نه - واسه خواهر کوچیکه ام می خواستم بخرم که منصرف شد .. نهایتا psp خریدم که خیلی راضیه !! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آریا جان ، صفحه قبل جواب دادم به شما ... چک کن
طبیعتا گوشی نمی تونه کیفیت مقبولی داشته باشه ... شما اگه بخوای voice recorder بخری ، می تونی از حدود 100 تومن تا 200 و خورده ای هزینه کنی ... کارای سونی هستند که می تونی بری نمایندگی های سونی و چک کنی که چی موجوده ... ولی اصولا سری ICD سونی هست که در این خانواده مدل ux اش خوب به نظر میاد (حدود 115 تومن - 1 گیگ)نقل قول:
شما دقیقا نیازمندی هات چیه ؟ ... اینا تقریبا هرکدوم متمایل به یک طیفی از امکانات هستن ... s9 از نظر کیفیت صدا و تصویر قوی تر از دو مدل دیگه اس - p2 از نظر هزینه پایین تر تموم میشه ، اتصال بلوتوث داره (بله - به موبایل وصل میشه) و شکیل تره - spinn توی همون دامنه s9 هستش ، اما از نظر صدا و تصوی یه level پایین تر از cowon ه (بخصوص صدا) که البته باز هم خیلی خوبه ...نقل قول:
کلا s9 پیشنهاد میشه ، اگه مشکل هزینه نداری ...
سلامنقل قول:
s9 مثه p2 به راحتی با موبایل مچ میشه ؟؟
p3 هم کیفیت تصویرش 256k هست ؟؟
S9 بلوتوث داره ولی فقط میشه برای هدفون بلوتوث ازش استفاده کرد. ضمنا کووان یه شرکت کره ایه.
من همین امروز رفتم پاساژ ایران یه P2 گرفتم دستم عملکرد Touch این دستگاه واقعا ضعیفه. البته قبلا هم شنیده بودم ولی فکر نمیکردم اینطوری باشه. من خودم D2 دارم هیچ وقت با صفحه ی لمسیش مشکل نداشتم.
ممنوننقل قول:
دیشب اومدم دیدم کسی جواب نداده رفتم بازار ، با کلی توضیحات فروشنده ها و سعی در جلب اعتماد مشتری رکوردر سامسونگ ( Sumsung YV-150 ) به قیمت 125 تومن خریدم (یک گیگ) ، حالا اگه نظرتونو بگید ممنون میشم
سلام برادرنقل قول:
چند گیگ خریدی ؟؟ چند قیمت بود ؟؟
مشکلش چیه ؟؟ میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟؟
ممنون
نه نه مثل این که اشتباه شد. فقط تست کردم نخریدم. مثل این که 8 گیگش 250 تومنه.
قضیه اینجاست که صفحه ی لمسی این دستگاه قلم نداره و با انگشت کار میکنه. ولی دکمه های روی صفحه انقدر کوچیکن که من که انگشت های لاغر دارم نمیتونستم دقیق بزنم. تازه فکر نکنم اگه قلم هم داشت توفیقی میکرد. چون کلا دقت صفحه ش پایینه.
یه جایی تو منوش حدود 10 بار خواستم یه دکمه رو کلیک کنم آخر سر از منو اومد بیرون.
البته نمیخوام بگم دستگاه خوبی نیست. کسی که بخواد از بلوتوث استفاده کنه بهترین گزینه س.
prowler88 من هم سامسونگ P2 و هم cowon d2 رو تست کردم.
یه موردی که سامسونگ داره اون حالت انعکاسی نور از رو سطح شیشهایش هست کهدیدن ال سی دیش رو سخت میکنه . وگرنه من که با 1 دقیقه تو دست گرفتن p2 چیزی از ضعیف بودن تاچش دستگیرم نشد. d2 هم که خیلی جالب هست و مموری می خوره که خودش حسنی هست. ولی امکانات سامسونگ هم بد نیست.
مبارکه سیمور جان. Psp پرتابل چند؟ من از پایتخت 200 قیمت دارم. و Ps3 یه مدلش 140 تومن . ولی تو پایتخت سانسا کلیپ رو فکر کنم گرونتر از اونجا بدن!!! ارزونتر از اون مگه سراغ داری !!! در ضمن جالبه یعنی نمایندگی سونی نیست!!!!
سلام
من تصمیم دارم یه mp3 player با sound recorder قوی بخرم. شما چه دستگاهی رو پیشنهاد می کنید؟
شما دقیقا استفاده ات از دستگاه و قیمت مورد نظرت رو بگونقل قول:
خب فروشنده فقط سود خودش رو می بینه .. مدلی که معرفی کرده (YP-150) مدل بدی نیست - در واقع تنها مدل ویس یس ریکوردیه که مارک های رقیب در زمینه Mp3 player دارن ... اما شاید به همین علت (تجربه کم) رقیب جدی واسه کارای سونی که مدتهاس در این زمینه فعالن نباشه ... بهرحال : اگه سری UX سونی رو پیدا کردی ، اونا به این اولویت دارن ... اگه می تونی تا 200 خرج کنی : کارای ICD سونی... سونی یکی دو مدل در دامنه 100 تومن هم داشت بجز ux ... مثلا مدل P و Bنقل قول:
مرسینقل قول:
عمو جان بنده از هلند آورده ... 100 تومن بهش میدم احتمالا !! ... fat هستش البته ... فعلا که این بچه های ما (=خواهر و برادر من) باهاش حال می کنن و رسماً بی خیال Mp3 player هاشون شده ان! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
//
به نظر من هم توی پایتخت باید گرونتر باشه (قاعده کلی که در مورد هر قطعه دیگه ای هم صدق می کنه !!) ...
آره - ظاهرا نماینده سونی نیست ... من از دو نماینده سونی دیگه ی اون پاساژ پرسیدم ... همدیگه رو تایید می کردن ولی اینو نه ... من که با دقت توش رو نگاه کردم ، واقعا هم خیلی بهش نمی خورد نماینده رسمی باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر می خوای هزینه کنی ؟ ... زیر 100 تومن کارای creative ... کیفیت ضبط همه شون در یه سطح هستش که میشه بالاتر از متوسط و خوب ...اگه سانسا پیدا کنی (تهران - پایتخت و پاساژ ایران) ، سانسا کلیپ حدود 60-70 تومن ...نقل قول:
بله - کیفیت تصویرش فرقی با P2 نداره ... (البته منظورت 262k هستش)نقل قول:
سلام دوستان من دنبال یه voice recorderخوب هستم که کیفیت صداش خوب باشه هستم.بودجه من هم 50تومنه اگه کسی میدونه که چی باید بگیرم ممنون میشم.من دانشجو هستم می خواستم باهاش صدای استاد رو ضبت کنم
پست های قبلی همین تاپیک رو ببین ؛ چندین بار مطرح شده ..بهرحال sansa clip توصیه میشه و بعدش کارای creative ..
سیمور اینا یعنی چی که مربوط به رنگ ال سی دی پلیر میشن؟
16.7m
64k
262k
با سلام و خسته نباشید
چند وقتیه قصد خرید jxd990 دارم ، می خواستم چند سوالمو جواب بدید:
1.درسته که زود خراب میشه؟
2.زیر نویس فیلم هارو (پسوند srt) رو اجرا میکنه همراه فیلم؟
3.اینکه میگن کیفیتش پایینه یعنی دقیقا چه فرقی می کنه؟
4.مدل های دیگه ای رو با همین قابلیت ها پیشنهاد میکنید که حداکثر 200 تومن باشه؟
اینا تعداد پیکسلهای رو ال سی دی یا صفحه نمایشگر هستش که هر چی بیشتر باشه بهتره و برای دیدن تصویر مناسبتر 64 که خیلی کمه 262 هزار تا رو بیشتر ام پی 4 ها دارن و 16 میلیون هم کریتیو و کاون دی 2 دارن اگر اشتباه نکنم:5:نقل قول:
در ضمن سیمور جون من میخام یه جفت باطری شارژی برای دوربینم بگیرم سونی تا پاساژ ایران نمایندگیش کیه یک هست که اول پاساژ ایرانه خیل مغازه بزرگی یکی اونه اون یکی کحاست؟
در ضمن تو سایتش 2000 میلی آمپر و 2500 میل آمپر زده کدوم بهتره؟ قیمتی یکی هستن. :8:جون آمارش ر در آوردم 2000 میلی مصرف داخلی انرژیش کمتره و مثلا تو یه سال 85 درصد از شارژش باقی می مونه اگر یکسال استفاده نکنی ازش یعنی شارژ رو بیشتر نگه میداره. ولی با 2500 اگر 150 تا عکس بشه گرفت با 2000 می شه 100 تا عکس گرفت منتها 2500 این شارژش رو کمتر نگه میداره.
میخام بدنم درسته یا نه:10:
من یه مقدار ریزتر توضیح میدم:نقل قول:
اینا تعداد رنگ های قابل نمایش هستند که از روی یه مفهوم دیگه به نام color depth (عمق رنگ) بدست میاد ... مثلا عمق رنگ اگه 18 بیت باشه (استاندارد بسیاری از صفحات نمایش LCD) یعنی اینکه 18 بیت واسه نمایش رنگ یه پیکسل استفاده میشه و چون سه رنگ اصلی (RGB) داریم یعنی به هر کدوم 6 بیت می رسه که میشه 2 به توان 6 = 64 حالت مختلف برای هر رنگ و کلاً : 64 * 64 *64 = 262 هزار (262k) رنگ مختلف ...
به همین ترتیب 16 میلیون (16.7m) اونایی هستند که از 24 بیت استفاده می کنند ... (اصطلاحا بهش میگن : Truecolor)
64k هم مال دوره 16 بیت بود که در موبایل های قدیمی استفاده میشد .. (بهش می گفتن Highcolor)
الان اصل 24 بیت ها (16 میلیون) مال cowon ه و آیپاد تاچ ... zune ها 16 بیت هستن ... creative های تصویری اکثرا 18 بیت هستن ...
* عمق رنگ ، تنها معیار تعیین کننده کیفیت نیست ... ولی یکی از معیارهای مهمه ...
توی تاپیک دیگه ای که ایجاد کرده بودی ، جواب دادم ... همونجا ادامه بده ... مرسینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=300992
اینی که گفتی درسته ... یعنی اصولا باتریهایی که mah بالاتری دارن ، شارژ بیشتری در خود نگه میدارن ، اما در عین حال مدت زمان بیشتری واسه شارژ لازم دارن و ضمنا طول عمرشون هم کمتر از باتریهایی با mah پاینتره..نقل قول:
اما این طول عمر مثلا یه سال نیست ؛ بلکه چند ساله.. بنابراین من مشکلی در استفاده از باتری های 2500 ی که الان دارم نمی بینم (انرژایزر) و ازشون راضی تر از باتری های 2000 هستم ... براساس سلیقه و نظر خودت عمل کن ..
سلام
من یک دستگاهخوب برای ضبط صدا می خوام
از مدل های cowon زیاد تعریف شنیدم، ولی ظاهرا بالای 100 تومان قیمت دارن :13:
شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنیذ؟
متشکرم :20:
اگه زیر 100 تومن می خوای مدل u5 2 گیگ وجود داره البته 4 گیگش 115 تومنه اگه یه کم چونه بزنی میتونی 100 بخری
متشکرمنقل قول:
به نظر شما بهتر نیست Recorder بخرم؟
چون با خریدن U5 عملا دارم به چیزایی پول می دم که لازم ندارم !
Recorder با همین قیمت بهتر ظبط می کنه یا COWON U5 ؟
اگر نیازی به موسیقی ندارید بهتره یه رکوردر بخرید
متشکرمنقل قول:
نظر من هم همین هست :31:
ولی چه مدلی؟ چه مارکی ؟
آیا رکوردر ها چیزی که رکورد کردن پخش نمی کنن؟ یعنی نمی شه فهمید چی ضبط شده ؟ :13:
مدل رو نمیدونم ولی کارای سونی در این زمینه معروفه
به احتمال خیلی زیاد باید پخش کنه
سلام
یه پلیر میخواستم که صدای توی هدفونش بسیار بسیار واضح و شفاف و نسبتا بلند باشه و بیسش هم خوب باشه . میخوام کیفیت صداش زنده باشه . بهترین کیفیت صدا... چی پیشنهاد میکنید؟ اگه مشخصات کامل و قیمتش هم بگید ممنون میشم.
کلا بهترین کیفیت صدا رو کدوم برند داره؟
مدل های cowon با کیفیت ترین پلیری هست که من دیدم :31:نقل قول:
تمامی مدل های cowon که دیدم کیفیت مشابهی دارند.
اینم تست خروجی صدای COWON iAudio 7 تست مدل های U3 و F2 رو هم دیدم.کاملا مشابه این تست هست !:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم Apple Ipod NANO نسخه سوم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته صدای Ipod نسبت به پلیر های دیگه خیلی خوب هست، ولی کیفیت صدای COWON متفاوته !
البت دقت کنید که کیفیت صدایی که در نهایت دریافت می کنید به گوشی که استفاده می کنید هم بستگی داره :8:
اینم Review کامل از iAudio 7 :
کد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&u=http://www.mobile-review.com/mp3/review/cowon-iaudio-7.shtml&ei=gM6kSZuAJ-KtjAezq-TEBQ&sa=X&oi=translate&resnum=3&ct=result&prev=/search%3Fq%3D%25D0%25BF%25D0%25BB%25D0%25B5%25D0%25B5%25D1%2580%25D0%25B0%2BCowon%2BiAudio%2B7%26hl%3Den%26safe%3Dactive%26client%3Dopera%26rls%3Den%26hs%3DBNr
ممنون
منظور از متفاوته یعنی چی؟ :دی
گوشی های فابریک خودشون مگه بده؟
نظرتون راجع به برندهای دیگه مثل سامسونگ و کریتیو و .... اینا چیه؟
بستگی به بودجه ات داره ... دامنه زیر 150 تومن کارای creative هستن که کیفیت بسیار بالایی دارن ... بین 180 تا نزدیک 300 هم کارای cowon توصیه میشن ... معمولا مارک cowon رو بعنوان ارنده بهترین کیفیت صدا می شناسیم و درست هم هست ...نقل قول:
مارک های دیگه در رقابت با این دوتا از نظر کیفیت صدا کم میارن و معمولا میرن سراغ قابلیت هایی غیر از کیفیت صوتی ...
توی پست 411 همین تاپیک پاسخ داده شده .. چک کن ...نقل قول:
سونی (همون پست)
چرا - پخش می کنن و اصلا اسپیکر هم دارن معمولا ...