آره . یه همچین چیزی.
Printable View
آره . یه همچین چیزی.
سلام
من چجوری میتونم بفهمم که خط Adsl من وصل شده ؟
ممنون
چراغ استتوس مودم اگه ثابت شده ، یعنی خط شما رانژه شده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یاهو مسنجر من و اینترنت دانلود منیجر از وقتی adsl گرفتم دیگه کار نمیکنه.چرا؟
چیییییییی میگیییییییی؟نقل قول:
مطمئنی که آدرس ------ بهشون ندادی؟
اصلاچی پیغام میده که میگید کار نمیکنه؟
بهترین مودم Adsl چیه ؟؟؟؟(از اینایی که با usb به pc وصل میشن ..... قیمت هم حدود 40-50 تومن .... )
بستگی داره !!!نقل قول:
بعضی شرکتهایی که سرویس ADSL ارائه میدن بسته به سازگاری مودم با سرویسهاشون مارک خاصی رو توصیه میکنن !!
ولی در کل تو این رنج قیمت میتونی مارکهای معروفی اعم از D-Link , UsRobotics,Asus,Tp Link تهیه کنی
در ضمن بهت پیشنهاد میکنم مودمی بگیری که لن رو هم ساپورت کنه و از طریق لن مودم رو به کامپیوتر وصل کن تا Usb که تو این برندهایی که نام بردم مدلهای خوب و مناسبی تو اون رنج قیمتی شما هستن که هم با Usb و هم با لن قابل استفاده هستن
فکر میکنم تنها مودمی که با تمامی شرکتها همخوانی داره (از لحاظ کانفیگ و غیره) Asus AM602 باشه.نقل قول:
قیمتش هم چیزی حدود 55 تومن هست.
کاملا درسته!نقل قول:
در ضمن یه چیزی هم بگم؛ تنها مودمی که دربرابر نویز مقاومت خیلی بالایی داره و به این راحتیا دیسکانکت نمیشه Alfex هست. (چون اکثر مودم ها در صورت نویز دار بودن خط تلفن، زود زود دیس میشن)
موفق باشید.:11:
ممنون، معمولا چقدر طول میکشه ؟ من 29ام پرداخت کردم، از شاتل گرفتم...نقل قول:
در مورد مودم فكر نميكنم مارك هاي مختلف ناسازگاري داشته باشند
من يك مودم خيلي قديمي دارم
از خيلي از شركت ها هم سرويس گرفتم
البته در شيراز
ولي مشكلي نبوده
فكر مي كنم اين را بيشتر براي تبليغ و فروختن مودم خودشون مي گن
کاملا موافقم , همه اینها واسه تبلیغات خودشون هستش:20:نقل قول:
سلام. اقا من یه مشکل پیچیده دارم :دی
من سرویسم رو از داتک گرفتم.
مودمم دی لینک 200 یو اس پی پورت.
تو بعضی از ساعات روز پشت سر هم Unplugged می شم. هر بار که دارم کانکت می شم، موقع رجیستر شدن تو نتورک دییسکانکت می شه یا وقتی وصل شد بعد از 1-2 دقیقه دیسکانکت میشه. فقط تو بعضی از ساعات. 6-9 شب موقعی که مصرف برق یا شاید تلفن بالاه. اما وقتی برق می ره تو منطقمون من با لپ تاپ به راحتی هرچه تمام کانکت می شم.
مشکل از کجاست؟ مرسی
مگه مودمی که داری برق لازم نداره؟ پس چطوری وقتی برق نیست کانکت میشی با لپتاپ؟نقل قول:
لپ تاپ رو اگه با یو اس بی وصل بشی برق نمیخاد .نقل قول:
آره.اصلا از اون .... شکن استفاده نکردم.اما هیچی با دانلود منیجر نمیشه دانلود کرد.یعنی هیچ اتفاقی نمی افته.یک ساعت هم بشینی نه ارور میده نه دانلود میشه.مشکل از کجاست؟نقل قول:
اینم ارور دانلود منیجر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کرده باشید، دانلود منیجر، ایرادی که میگره در DNS هست.نقل قول:
شما یک بار تنظیمات Local Area رو به شکل زیر بکنید و ببینید حل میشه یا نه؟
اگه مشکلتون حل شد، برای جلوگیری از دیسکانکت شدن، به دوتا پست پایین تر مراجعه کنید.
موفق باشید:11:
سلام به همه دوستان
یه مشکل برام پیش اومده وقتی دارم از اینترنت استفاده می کنم یه هو هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه وقتی هم دستور ping رو میدم request timed out رو می ده بعد با خاموش و روشن کردن مودم درست می شه اما دو باره بعد از چند دقیقه همون طوری می شه
شما و همچنین Caspain عزیز، باید به Loacal Area Connection تون IP تعریف کنید.نقل قول:
برای این کار، وارد Control Panel بشید. Network Connections رو باز کنید. و روی آیکون مربوط به Local Area Connection (مربوط به USB یا Lan که با اون کانکت میشید) راست کلیک کرده و Properties رو باز کنید.
مطابق شکل، Internet Protocl را انتخاب کرده و Peroperties را باز کنید.
خب! در صفحه ای که براتون باز میشه در قسمت بالا، اعداد زیر رو وارد کنید.
ّبرای پیدا کردن DNS این کار رو بکنید:
در run تایپ کنید cmd
بعدشدر پنجره ای که باز میشه، تایپ کنید ipconfig /all (فاصله ها رو رعایت کنید)
ببینید جلو DNS Servers چی نوشته؟
همون عبارت رو در قسمت Prefferes DNS بنویسید. (دقت کنید که DNS من و شما متفاوت هست) و در کادر پایینی همون عبارت بالا رو حداقل با 10 تا اختلاف بنویسید.
مثلا این DNS مال من هست. دقت کنید ببینید فرق بالایی و پایینی رو:
امیدوارم که تونسته باشم کمکی بهتون کرده باشم.
موفق باشید:11:
این تنظیمات رو دارم ولی بازم ممنون
ویرایش شد.......
به نظر من اگه دستی کانکت بشی این مشکل کمتر برات پیش میاد. مال من هم همینطور بود. حالا کمتر شده.
به صورت دیفالت باید کلا با همه چی یک هفته بیشتر نشه ...:13: برای من که شد ، دو سه روز از یک هفته بیشتر شد ، برای بعضی ها هم که داتکی بودن تا یک ماه هم کشیده ، اما از شاتل خبر ندارم ...نقل قول:
اما من به شخصه آدم صبوری نبودم و با تلفن هم مرکز رو آوردم پایین ، هم آسیا رو ... :31:
یا حق :11:
سلام
آقا ما مودممون يه طوري تنظيم شده كه تا pc روشن ميشه اتوماتيكي ميره توي اينترنت. حالا دوست ندارم اينطوري باشه ميخواستم مثل قبلاً (حدود 3-4 ماه پيش) خودم دستي برم توي اينترنت يعني اول كانكشن رو باز كنم و بعد connect رو بزنم و بره توي اينترنتو هر وقت هم كه خواستم disconnect بشم. بايد چه كاري انجام بدم؟؟؟
چون الان تا هر وقتي كه pc روشن هست توي نت هست و اصلاً ديسكانكت نميشه (اون دوتا كامپيوتر كوچيك اصلاً نيست كه بشه ديسكانكت كرد) و خلاصه اينطوري امنيت نداره... دوستاني كه وارد هستند خواهش ميكنم جوا بدهند...
ممنون//
دو صفحه برو عقبتر بحث همین بود. شما اول دکمه ریست پشت دستگاه رو 15 ثانیه نگه دار تا تنظیماتت ریست بشه.نقل قول:
بعد برو تو مرورگر و کوییک ستاپ . اونجایی که یوزر پسورد میخاد رو خالی بزار.
بعدا برو یه کانکشن بساز مثل 4 ماه قبلتون میشه !
سلام
چطور می تونم یک کانکشن ADSL درست کنم؟
مودمم micronet است.
با تشکر
اگه منظورتون کانکشن مثل کانکشن دیال آپه ، من آین جوری درست کردم ، بقیه ، و اگه این روش غلطه ، روش صحیح رو نمی دونم ( اما می دونم این کار می کنه :46: )نقل قول:
مابقی رو هم دیگه با نکست زدن حله و تمام ...
اگه این راه مشکل داره و غلطه دوستان تصحیح کنن .
مرسی :11:
یا حق
درسته آخوند جان !
خوندم ولي اونقدر تخصصي صحبت كرده بودين كه چيزي متوجه نشدم.نقل قول:
خب من 15 ثانيه دكمه restart رو نگه ميدارم. وقتي كه تنظيمات ريسيت شد، اونوقت توي مرورگر اين رو مي نويسم:
خب اونجايي كه Username و Password ميخواد رو چيزي ننويسم، بعدش چه كار كنم؟؟ ديگه چه چيزي رو بايد تغيير بدم؟ همينطوري فقط دكمه Save & Reboot رو بزنم يا كار ديگه اي هم ميخواد بكنم؟کد:http://192.168.1.1
دیگه چیکار به روتر داری برو کانکشنتو بساز دستی کانکت شونقل قول:
192.168.1.1 رو که میزنی و وارد کوییک ستاپ میشی همه رو برو جلو فقط یوزر پسورد ننویس.
keep alive رو تیک بزن .
بعد هم save کن . همین.
کانکشن هم که بالا آخوند جان عکسش رو گذاشتن.
بنده اگه وقت کنم ، آون کوییک ستاپ رو هم عکس ازش می زارم ( البته اگه کس دیگه ای این کار رو تا اون موقع انجام نده )
راستش یه جا آموزش اش هست ، دلم می خواست نقل قول کنم ، اما خب ، باید منبع رو هم بگم ، که فکر می کنم با اون ذکر منبع مشکل به وجود بیاد ( اون سایت مشکل - - - - شدن داره ، مشکل سیاسی کاری داره و هزار و یک مشکل دیگه ... )
ان شاااله وقت کنم ، این کار رو انجام می دم ...
راستی وحید جان ، یه چیزی رو یادت رفت ، اون هم این که تیک enable nat رو بذارید ( دلیل اش رو نمی دونم ، من هم خوندم که باید بذارید )
مرسی
یا حق
با عرض سلام خدمت دوستان
من یک عدد مودم usb از شرکت آسیا تک دارم(مدلشcorecess 3112 ug) هست درایوری که در ویندوز ویستا ساپورت میکنه برای دانلودبرام بذارید ممنون میشم.
دوست عزیز ! تا آ«جا که من دیدم اکثر مودمها آداپتور برق دارند! چطور میشه که برق بره ولی بتونی از مودمت استفاده کنی ؟!نقل قول:
شرمنده.نشد.بازم ارور میدهنقل قول:
یو اس بی برقشو میتونه از لپ تاپ بگیره. ما هر وقت برق میرفت با لپ تاپ وسایل رو شارژ میکردیم واسه نیم ساعت !نقل قول:
ممنون آخوند جاننقل قول:
شرمنده یادم رفت.
توی سایت شاتل هم اگه اشتباه نکنم یه آموزش نصب مودم am602 هست که خیلی بدرد بخوره.
عجب!نقل قول:
دیگه فکرم به جایی نمیرسه!
شاید با عوض کردن ویندوز مشکلتون حل بشه.
راستی!
بهتره مشکلتون رو اینجا هم مطرح کنید:
بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز در اینجا:
موفق باشید:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=169064
سلام
من يه مودم D-Link مدل DSL-200 دارم وقتي وصل مي شم و دارم كار مي كنم به شدت داغ مي كنه در اين حد كه يه ليبل فلزي 4 در 2 كه كفش هست روش برچسب مشخصات خورده اگه بهش دست بزني بيشتر از 10 ثانيه نمي توني انگشتت رو بذاري روش زنگ زدم ندارايانه كه ازش ADSL گرفتم و مودم هم از خودشون گفتن عاديه ولي من فكر نمي كنم عادي باشه به هر حال من از كنار كيس آويزونش مي كنم طوري كه جلوي فن كنار كيس قرار بگيره اونجوري به دماي اتاق مي رسه و باد فن هم داغ مي شه
شما بگين من چيكار كنم مودم نسوزه !! PC نسوزه اگه راهي چاهي چيزي داره بگين
مرسي
اونی که شما میگی مودمهای قدیمیه که فقط یو اس بی هستند و به برق وصل نمیشن با کامپیوتر روشن و خاموش میشن درایور هم تو .یستا براشون نیست...کلا از زده خارج هستند.نقل قول:
اینی که ما داریم یو اس بی دارش هم تا به برق نزنیم و دگمه پارور رو فشار ندیم هیچ اتفاقی نمی افته :31:
خواهشا مشکل ما را هم حل کنید ممنون میشمنقل قول:
ایراد از ویندوز بعیده باشه.چون با همین ویندوز یکبار تونستمنقل قول: