اینم قبلا توضیح داده شده
Printable View
اینم قبلا توضیح داده شده
اقا من یه سوال کوچولو از جناب Optimus Prime :
میخواستم بدونم اینکه تو نسخه اول متوجه میشیم ما فرزند اول الما هستیم تو کدوم مرحلهاش مشخص میشه؟
من امروز همینطوری نشستم مرحله اخر رو بازی کردم چنین چیزی گفته نشد تو بازی!؟
آقا منم يه سوال دارم
تو اين مرحله كه بايد بريم nurse office بعد آسانسور چيكار بايد بكنيم؟
من جواب درست حسابي واسه اين سوال كه بچه ها پرسيده بودن تو پستهاي قبلي پيدا نكردم
وقتی آسانسور سقوط کرد به داخل آسانسور بپرین و در طبقه پایین به سمت دفتر پرستاران برین. (کارتی رو که برداشتین, برای باز کردن در دفتر پرستاران لازم دارین)نقل قول:
دوست عزيز بعد اينكه در رو با فشار دادن كليدe باز كردم و بعد با راست كليك پشت سر هم از شر دختره خلاص شدم ديگه در آسانسور باز نيست كه توش بپرم يا نپرم
سلام دوستان من براحتی بازی رو نصب و اجرا میکنم اما در ابتدای بازی پیغام صدا میده از نظر سخت افزار چک کردم مشکلی نیست به نظر شما مشکل چیه؟
sound acceleration
pleas refer to the readme.txt for instruction on setting up the sound hardware on your computer
من نمیدونم این مرحله اینقدر سخته که همه توش گیر میکنن(پس چرا من مشکلی نداشتم؟)
الان اصلا یادم نیست باید چه کنیم!!(بازی رو هم پاک کردم از سیستمم)
الان شما داخل اسانسور هستین یا بیرون اسانسور؟؟
بيرون آسانسور تو بيمارستان گير افتادم نميدونم از كجا برم بيرون
تو توضيح خود بازي هم ميگه بايد nurse office رو پيدا كني
در Mission 9 - Nurse's Office - اگه در آسانسور بعد از حمله آلما بسته بمونه حتما یک باگه... تنها راه اینه که همین ماموریت رو دوباره لود کنین.نقل قول:
برای حل صدا به این صورت عمل کنین:نقل قول:
شما میتونین مطمئن باشین که ایراد از کرک نیست. ایراد صدای بازی فقط به این صورت ها قابل حله:
- درایور کارت صوتی رو آپدیت کنین.
- اگه درایور Bluetooth و یا مودم 56k نصب دارین Disable کنین.
- در بخش sound, video and game controller از Device Manager موارد رو یکی یکی Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.- در بخش System Devices از Device Manager موارد sound رو Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.
در آخر اگه هیچ نتیجه ای حاصل نشد ویندوز رو دوباره نصب کرده و کاملا آپدیت کنین.
يعني از اولش كه دنبال كارت ميگرديم لودش كنم؟
از اول مرحله؟
اگه با استفاده از لود آخرین سیو مشکل حل نشد ماموریت رو از اول شروع کنین.نقل قول:
اگه بعد از شروع دوباره ماموریت مشکل بازم بمونه از سیو یکی از کاربر ها کمک بگیرین!
ممنون
فعلا از اول ماموريت شروع كردم ببينم چي ميشه
ممنون دوست عزیز با دیزیبل کردن یکی از گزینه ها حل شد
اشتباه شد:41:نقل قول:
عزیز غیب گفتی؟نقل قول:
دوستمون پرسیدن کدوم مرحله از نسخه ی 1 مشخص میشه؟
اگر یادتون باشه Point Man همیشه یه سری توهمات داشت که پدر آلما را می دید که می گفت You will be god among men . بعد در آخر بازی قبل از کشتن Fettel تو رویا متوجه میشه که فرزند اول آلماست.
ببخشيد در مرحله approach بعد ازين كه sniper را رو كشتي بايد كجا بري؟
میگم ماشالله عجب بازی پرطرفداریه ها !!
آقا من این بازی رو تازه نصب کردم ولی دوتا ایراد برام پیش اومده برا شما هم همینطوره؟ یکی صدای بازیکنا رو از همون اول نمیشنوم فقط لباشون تکون میخوره فکر نکنم ایراد از تنظیمات باشه توی آپشن صدا تست صدای گوینده سالم بود. یکی دیگه هم بعضی وقتا تصویرشقفل میکنه مخصوصاً توی ذخیره بازی البته کوتاه در حد یکی دوثانیه
اقا ممنون
مرحله رو از اول شروع كردم حل شد در آسانسور باز موند پريدم توش
havasعزيز خيلي ممنون كه راهنمايي كردي
جون ما اگه بلدين جواب بدين بد جور تو كفيم
در مرحله approach بعد ازين كه sniper را رو كشتي بايد كجا بري؟
اقا ما بازیو خریدیم 3 تا dvd هم هستش فقط من نمیدونم کرکش کجاست بعد نصبم error میده .
سلام
امروز بازی رو تموم کردم
به نظرم تنها ایراد این بازی ادامه محیط های تنگ و تاریک که بخش زیاد بازی تو این محیط ها میگذشت بود که بعد از حدود 45 دقیقه 1 ساعت باعث زدگی بازیکن از بازی میشه
.......................
یک سوال
ظاهرا الما زنده موند پس میشه به نسخه های بعدی هم امیدوار بود؟
کسی نیست جواب منو بده؟!نقل قول:
اقا نیست یکی به ما جواب بده؟
وای وای دارم تاپیکو مرور میکنم شاید از پستای قبلی یه چیزی بفهمم دلم آب شد عجب بازی خوبیه ولی صدا نداره! نمیدونم برم همین بی صداهه رو بازی کنم یا تعریفات دوستانو بخونم دلم آب شه!! :دی
تو مرحله approach وقتي آلما تو آسانسور حمله ميكنه بايد چيكار كرد مردم اينقدر راست كليك كردم.......................................... .................................................. ........................
شما بايد از قسمت divice manager گزينه unimodem half-duplex audio divce رو disable كنينقل قول:
بازی عالی بود
ولی داستان یه حالت تجاری پیدا کرده و فقط کشش میدن بدون اینکه به سوالات وشخصیت های قبلی برسن
همینجوری شخصیت های جدید میارن
واقعا انتظار نداشتم داستان اینقدر ضعیف باشه
این گزینه دقیقاً کجای دیوایسه؟
ببین رفیق عزیز! من صدا رو نمیگم کلاً ندارما.. دارم خیلیم خوبه ولی اصلاً بازیکنا تاحالا حرف نزدن اون اول که شروع میشه و تو یه اتاقکن فقط لباشون تکون میخوره یه نوشته هاییم سریع ظاهرومحو میشه یعنی اصلاً مکالمه هاش قابل فهم نیست! لباشون تکون میخوره !!!
اگه مال شما هم همینطوره یعنی سبک بازیش اینطوریه... بگو خیال ما هم راحت شه... (من یکشو بازی نکردم)
اقا پس مال من چرا اجرا نمیشه؟ اصلا با ویستا 64 بیت سازگاره یا نه؟
بابا خدا نکنه !! مال منم ویستا 64 هست حالا درسته ویستا با این ناسازگاریاش با هرچی سخت افزارو نرم افزاره آبرو برا خودش نگذاشته ولی غلط کرده بازی به این خوبیو اجرا نکنه !! :8:نقل قول:
فکر کنم باید بری توی یه اتاقک زردی(باید از یه نردبون بری بالا) یه دکمه ای رو فشار بدینقل قول:
توضیح این اشکال رو havas چندین بار و به چند نفر گفته چند صفحه بری عقب پیدا میکنینقل قول:
آقا من همه توضیحات رو خوندم اصلاً یه همچین چیزی توی ویستا نیست صدای بازی فقط توی صحبت بازیکنا ایراد داره اصلاً یکی بگه بازیکنا حرفم میزنن؟!شاید بازیش همینطوریه ما هم از نگرانی دربیاییمنقل قول:
عزیزان یکی جواب مارو بده از دیروز دارم سوال میکنم این بازیکنا حرف میزنن یا نه!! (پستام چون تازه واردم دیر میرسه)
نه تو بازی خیلی دیالوگ هست و همه هم حرف می زنند.
يكي جواب بده بابا!
تو مرحله approach وقتي آلما تو آسانسور حمله ميكنه بايد چيكار كرد مردم اينقدر راست كليك كردم.......................................... .................................................. ........................
عجب مشکل پیچیده ای شده ها آخه توی آپشن بازی تست صدا جواب میده ولی توی خود بازی صدای حرفاشونو نمیشنوم عجب طراحی منحصر به فردی!نقل قول:
ویندوزم ویستا 64 یکی راهنمایی کنه به خدا دعاش میکنم!! :46: