اخرین پچ کدومه 10 صفحه قبل یه پچ 15 مگی بود نصب کردمنقل قول:
راستی دوستان کسی DLC رو گرفته من الان دانلود کردم کلی چیز میز جدید به بازی اضافه میکنه البته هیچکدومشون رو استفاده نکردم.
DLC چیه ؟
Printable View
اخرین پچ کدومه 10 صفحه قبل یه پچ 15 مگی بود نصب کردمنقل قول:
راستی دوستان کسی DLC رو گرفته من الان دانلود کردم کلی چیز میز جدید به بازی اضافه میکنه البته هیچکدومشون رو استفاده نکردم.
DLC چیه ؟
دوستان يه سوال ديگه:
بازي اشاره و كليلك هست يا با كيبورد و موس هم ميشه بازي كرد؟
دوستان من از cheat هیی که یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته بود استفاده کردم و لول خودم و همراهانم رو به 25 رسوندم ولی الان دیگه به من XP نمیده و فقط به افرادم XP میده خواهشا یکی کمک کنه
الان نگاه کردم به الیستار و لیلیانا که لول 24 هستن و میخوان برسن به لول 25 XP میده ولی به من و زوران که 25 هستیم نه
باید چکار کنم ؟
کلآ با موس و کیبورد هست. اونی که شما میگید (اشاره و کلیک) یک سبک دیگستنقل قول:
بازي اشاره و كليلك هست يا با كيبورد و موس هم ميشه بازي كرد؟
نا سلامتی من در مورد همین DLC چندین صفحه قبل توضیح دادم خودم لینک دانلودشو گذاشتم . تازه چند نفر همون موقع گرفتن این DLC هارو.نقل قول:
خوب پست های قبلی پاک کردم صفحه جدید میزارم :
Companions :
Alistair :
Class : Warrior
Specialization : Templar
مادر Alistair یکی از خدمتگزاران کاخ King Maric بود که بعد از به دنیا آوردنش جان خود خود را از دست می دهد. او تا 10 سالگی توسط Arl Emon Guerrein بزرگ شد و بعد از اینکه Arl با زن جوانی به نام Arlessa Isolde از Orleisa ازدواج کرد، Alistair را به خاطر شک ها و اصرار های Isolde که گمان می برد او پسر خود Arl باشد و حفظ هویتش، او را به Chantry فرستاد در حالی که او پسر خود King Maric و برادر ناتنی پادشاه کنونی Fereldan یعنی king Cailen است. King Maric به خاطر پنهان نگه داشتن بچه از همسرش Queen Rowan با مشورت Loghain Mc Tir به Emon سپرد.
Alistair در Chantry چندین سال تحت تعلیمات Templar ها قرار می گیرد ولی هیچ علاقه ای به مذهب ندارد و قبل از قسم خوردنش Duncan او را توسط Right of Conscription به خدمت Grey Warden ها در می اورد. Duncan علت انتخاب Alistair را خوش قلبی و صادق و پیرو بودن می دانست.
Side Quest :
زمانی که شما تا حد بالای +30 با Alistair ارتباط دارید او از شما می خواهد که به Denerim بروید و خواهر ناتنی اش Goldanna را ببینید که اینجا شما قابلیت تغییر شخصیت کلی وی را دارید : بعد از ماجرا در جواب خود اگر این مورد را انتخاب کردید : Everyone is out for themselves. You need to learn that او دیگر احساسات خود را بر همه چیز ارجح می داند و زمانی که می خواهید او را پادشاه کنید خودش علاقه بیشتر به پادشاه شدن پیدا خواهد کرد و کار شما برای Persuade کردن راحت تر خواهد بود. Alistair فقط توسط کاراکتر های Female قابل Romance است.
Morrigan :
Class : Mage
Specialization : Shapeshifter
یکی از کاراکتر هایی است که سوال ها و معماهایی هنوز در مورد Background او وجود دارد. Morrigan یکی از دختران Flemeth مشهورترین و خطرناکترین Witch of The Wilds است. او بیشتر زندگی خود را در جنگل و مرداب ها زندگی کرده و همیشه توسط Flemeth بشدت زیر نظر بوده و آموزش دیده. Morrigan از انسان ها متنفر است و دلایل زیادی مبنی بر خود خواهی دارد و جامعه مردم را زیر سوال می برد. پس از نجات Warden و Alistair مادر Morrigan او را مجبور به وارد شدن به گروه می کند تا آنها را همراهی کرده و کمک کند. Morrigan مانند Alistair فقط توسط کاراکتر های Male قابل Romance است. او همچنین مانند بقیه Alistair و Dog ( برای Human Noble ) همیشگی است یعنی قابل خروج از گروه نیست.
Side Quest :
Morrigan پس از روابط خوب زندگی خود را در Wilds برای Warden بازگو می کند و همچنین بعد از بدست آوردن Black Grimoire از Circle Tower متوجه می شود که Flemeth او را به خاطر اینکه بعدا به عنوان بدن جدید استفاده کند بزرگ کرده و از Warden می خواهد که Flemeth را بکشد و Grimoire اصلی او را پیدا کند تا بعدا از حملات Flemeth در امان باشد چون Flemeth هیچ وقت به طور کامل نمی میرد. در آخر بازی اعتراف می کند که علت همراهی Warden بدست آوردن روح Archdemon بوده و از Flemeth یاد گرفته تا توسط یک Ritual روح Archdemon پس از مرگ در بدن Warden نرود و به جایش در بدن بچه تازه شکل گرفته برود که در این صورت Archdemon از بین خواهد رفت و Essence روح فاسد نشده او در بدن بچه خواهد ماند. اگر Warden خواسته او را قبول نکند او گروه را بلافاصله ترک خواهد کرد اگر قبول کند برای نبرد خواهد ماند ولی بعد ناپدید خواهد شد.
Leliana :
Class : Rogue
Specialization : Bard
Leliana در خانواده ای با اصلیت Fereldan در Orleisa به دنیا آمده و توسط یکی از خانم های اول یک خانواده سلطنتی بزرگ شده است . بعدا توسط یکی از جاسوسان مشهور Marjolaine اموزش می بیند. پس از خیانتی توسط Marjolaine و پس از دستگیری به جرم فروش اطلاعات محرمانه به کشورهای دشمن از Orlesia فرار می کند و به Chantry در Lothering پناه می برد. در آنجا به خاطر گناهان گذشته خود طلب بخشش می کند و یکی از خواهران مقدس قسم نخورده ! به شمار می رود. یک شب خوابی به گفته خود از طرف Maker می بیند که باور می کند که باید Grey Warden ها را بر علیه Blight همراهی و کمک کند.
Side Quest :
زمانی که روابط بالا 30 برسد و در مورد جاسوسان Orlesia از او سوال کرده باشید در میان راه زمانی که Leliana در گروهتان است به شما حمله می شود و متوجه می شود Marjolaine به Fereldan آمده و قصد از بین بردن Leliana را به علت داشتن اطلاعات ضد او را دارد. در این میان به Denerim می روید و در اینجا با Marjolaine روبه رو خواهید شد که به کشتن او یا رفتن او از Fereldan منجر می شود.
Leliana قابل Romance توسط هر دو جنس Male و Female هست همچنین یکی از همراهان دلخواه گروه است. برخلاف Alistair و Morrigan شما می توانید او را وارد گروه نکنید یا هر وقت خواستید او را از گروه خارج کنید. در پایان Urn of Sacred Ashes اگر او در گروهتان باشد و خون اژدها را داخل Urn بریزید و نتوانید او را راضی کنید او به همراه Wynne به شما حمله خواهد کرد که منجر به کشته شدنش خواهد شد. اگر در گروهتان نباشد و در کمپ باشد پس از بحثی گروه را ترک خواهد کرد. در Lothering شما در 2 موقعیت می توانید او را وارد گروه کنید یکی در Tavren و اگر شما آن موقع او را وارد گروه نکنید بعدا در خروجی Lothering منتظر شما خواهد ماند.
دوستان فعلا وقت ندارم بقیش باشه مال بعد شرمنده بعد مواردی به موضوعات بالا هم اضافه خواهم کرد.
Sten :
Zevran
Class : Rogue
Specialization : Assassin
OghrenSpecialization : Berserker
ای بابا هنوز یک Faq کامل نیومده؟؟؟؟
راستی دوستان Sten کجایه؟
قزیه ی این Loghain چیه کسی پیداش کرده؟ ببینه کیه؟
راستی یک Faq هست که بگه مکان این Partner ها کجایه؟
محتوای مخفی: Salb3r جان
دوست عزیزم در مورد Sten هم توضیح میدم تو همون پست بالایی.نقل قول:
منظورتو از مکان Partner ها متوجه نمی شم اگر منظورت اینکه اینا کجایی هستند که من دارم توضیح میدم.
محتوای مخفی: BloodMage
ما هم هستیم:19:نقل قول:
جواب مارو هم بدید
یه سوال مبتدیانهنقل قول:
pause کردن بازی که یکی از ارکان اصلی بازی هست مخصوصا وقتی میخوای از قدرت هاشون استفاده کنی.
منظور از pause چیه؟همون دکمه pause ه؟
ببخشید دیگه , خیلی مبتدیانه بود :دي
---------------------------------------------
zervan مگه همون قاطله نیست که وسط راه بهش برخورد می کنی و می کشیش؟
اختیار داری عزیز, این حرفها چیهنقل قول:
یه سوال مبتدیانه
منظور از pause چیه؟همون دکمه pause ه؟
ببخشید دیگه , خیلی مبتدیانه بود :دي
متوقف کردن بازی (با کلید اسپیس که بعدش میتونید فعالیت بعدی همه کارکترهاتون رو تعیین کنید)
نه اخه بعضي بازي ها هستن كه تو سبك همين بازي هستن اما فقط با موس ميشه بازي كرد.ممنون.نقل قول:
همونطور که دوست عزیزمون گفت از دکمه space برای pause کردن بازی استفاده میشه و بعد میشه به افراد دستور داد.نقل قول:
در مورد سوال دوم هم بله. zevran همونه. شما کشتیدش حتما ولی اگه میبخشیدیدش به شما ملحق میشد البته طرف 1 مقدار هم جنس باز تشریف داشتن :دی
اینو نمیدونستمنقل قول:
zervan رو هم نمیدونستم
wynne رو هم کشتم(عجله داشتم دیالوگها رو نخوندم همینجوری زدم رفت یهو دیدم wynne بهم حمله کرد :دی)
باید یه بار دیگه از اول بازی کنم زیادی خرابکاری کردم:31:
wynne رو نمیکشتی خیلی کمک میکرد و برای بهبود Health تو مبارزات خیلی خوب بود اینطوری مجبوری احتمالاً اگر جادوگر دیگه داری یجوری Customize کنیش که نیروهای بهبود Health و Mana رو داشته باشه چون فکر نکنم خیلی مبارزات رو بشه بدون همچین جادوهایی رفت.نقل قول:
یک باز ی به سبک rpg که بسیار خوشساخت ساتش واصلا خسته کننده نیستش و تووصیه میکنم که بخرید و لذت ببرید.
اشتباه شدنقل قول:
دیالوگها رو درست و حسابی نخوندم فقط تندتند رد کردم که دیدم بهم حمله کرد :31:
من بازی رو با elf از نوع mage شروع کردم الانم Specialization ِSprit Healer رو واسش باز کردم فکر نکنم دیگه مشکلی پیش بیاد
به هر حال بازی خیلی سخته بعضی جاها آدم کلافه میشه
من از این سبک بازی(نقش آفرینی) خیلی دوست دارم.یه توصیه: همه ی دیالوگ ها و تمام codex ها رو بخوانید اگه حوصله ی خواندن ندارید به نظر من بازی رو کنار بذارین. این بازی به خاطر داستانه عالیش 9.5 شده.
دوستان برایه Dual Wielding Warrior و Two Handed Warrior چه نوع آپگرید هایی بگیرم؟ ( چه بخشی از آپگرید ها )
این مورگان چه نازک نارنجی است هر وقت میخواهی :36: فوری :40: میشکنه چقدر شاعرانه است
چند صفحه قبل Optimus جان گفته بود برای بدست اوردن Spec Blood Mage باید با یک دیمن توی رد کلیف شرط ببندیم
کسی میتونه کامل توضیح بده
نکه اون شیطان را میگید که رفته بود توی جسم کانر؟
فعلا Spec Arcane Warrior را دارم
Shapeshifter هم که بدرد نمیخوره (البته مواظب باشید مریگان نفهمه.اخه بهش بر میخوره :دی)
Spirit healer هم بد نیست ولی خوب من بیشتر روی حمله تاکید میکنم تازه جادو هایی که تو قسمت Creation هستند تا حدودی نیازها رارفع میکنند مثل Heal ولی خولب به پای اسپریت هیلر نمیرسن
همونه که رفته تو جسم کانرنقل قول:
برای گرفتن blood mage هم باید بری تو حالت fade بعد اونجا desire demon رو میبینی
غیر از این راه دیگه راهی وجود نداره؟؟؟نقل قول:
همونه که رفته تو جسم کانر
برای گرفتن blood mage هم باید بری تو حالت fade بعد اونجا desire demon رو میبینی
مثل کتاب خریدن؟؟؟
اخه اون مرحله رو با Jown ردش کردم دلم براش سوخت گفتم بهش یه شانس بدم )):
محتوای مخفی: با کدوم یکی ؟
درود دوستان یه جا گیر کردم خوشحال میشم کمک کنید تو guntel هست یه معما داره باید بری روی سنگ تا پل ضاهر بشه هر کاری میکنم نمیشه چیکار کنم ممنون اگه کمک کنید
دوستان 2/3 تا سوال دارم ....من همون اولا هستم/
1- اون بطری های اب به چه دردی می خوره ابی رنگ هستند..؟
2-توی مبارزات فقط یه حرکت میکنه یا دفاع ..چیز دیگری هم داره حرکت دیگه ای هم میکنه چون دشمن منو می زنه منم اونو تکراری..؟
3-این دوستان کنار ما میان.... مردن چی کار کنیم زنده بشن یا کلا میرن اون دنیا..؟
4-جادو...چطوری استفاده میشه..؟
5-چطوری باید دستور داد...همش که attak می کنند..؟
6-اون نوار زرد رنگ کنار شکلمون چی هستش..؟
7- اگه هم ممکنه نکته ای چیزی هست بهم بگید..؟
این راهشه:نقل قول:
یو توب هم اگر میتونید برید این کلیپ را حلشه:کد:http://www.lethalgaming.net/forum/showthread.php?t=67229
کد:http://www.youtube.com/watch?v=xIVejv9sHLg
البته اگر یکمی بازی میکردی احتمالاً بیشتر اینا دستت میومد، اینا اکثرشون خیلی ابتدایی هستن.نقل قول:
اون بطری آبی رنگا انرژی جادوگرها رو پر میکنه. مبارزات هم جزئیات بسیار زیادی داره مثلاً اینکه استراتژی درستی انتخاب کنید هرچی هم جلوتر میرید نیروهای جدید و سلاح های جدید میگیرید که در زمان مبارزات میتونید ازشون استفاده کنید در ضمن تو PC با زدن دکمه space بازی متوقف میشه که میتنید نیروها یا جادوها رو بر علیه دشمنا استفاده کنید یا همیطنور بدون توقف استفاده کنید. هم گروهیاتون بعد از هر مبارزه دوباره زنده میشن البته هر بار که بمیرن جراحت میبینن و با کیت جراحت دوباره میشه خوبشون کرد ولی یه جادو هم وجود داره که میشه در زمان مبارزه هم دوباره هم گروهاتون رو اگر مردن زنده کرد. جادو هم انواع نیرویهای مختلف وجود داره که جادوگرها به کار میبرن. اون نوار زرد رنگ هم انرژی مبارزین هست که هر بار که از نیرویی استفاده کنید از انرژیتون کم میشه.
نکته هم خیلی چیزها هست حالا شما یکمی بازی کن سوالی داشتی بازم بیا بپرس.
سلام
من چند روز پیش dlc هارو نصب کردم اما نصفشون unAuthorized بودن ، از توی addin.xml تمام RequiresAuthorization="1 " ها رو مساوی 0 قرار دادم و dlc ها enable شدن اما هنوز تو نقشه چیزی مشخص نیست نه Warden's Keep و نه The Stone Prisoner و چند تا از ایتم ها.:41:
پچ 1.01b هم نصب نمیشه یعنی بازی رو نمیشناسه اگه exe اصلی بازی رو کپی کنم درست می شه . کسی لینکی از این exe داره؟:19:
لطفا کمک کنید (تو کفم!!!)
با تشکر :11:
دوستان نمیشه میزنن هممون رو می کشن ...ما چهار نفریم ...
میرم یکیشون رو بزنم 1 دقیقه نمی کشه هممون میمیره...من چی کار کنم ....اون جادوهای پایینی هم کار نمیکنه.؟
الله اکبر اعصابم دیگه داغون شده ..یه کوچولو مفنگی هممون رو میکشه میره...
هرچی من میزنم انگار بهش نمی خوره...عجب بازی ...ستمی هستش...گیم پلی بازی اصلا با مزاجم سازگار نیست ....
جادوگرای کنار من هم که انگار.......چی بگم یکی یه کمکی به من بکنه...
والا درجه سختی بازی که مشکل داره کلا.نقل قول:
جادوهای پایینی چرا کار نمیکنن؟ مگه میشه؟ خوب معلومه بدون جادو کاری نمیشه کرد.
شما از جادوهای موریگان خیلی استفاده کن. مثلا اون قدرت horror خیلی توپه.حالا اگه توضیح بدید چرا جادو ها کار نمیکنن شاید بشه بیشتر کمک کرد. در ضمن یادتون باشه که از کیت های health استفاده کنید. میتونید توی قسمت تاکتیک به یارتون دستور بدید که اگر جونش به کمتر از 1 مقدار رسید یه کیت استفاده کنه تا نمیره. فکر میکنم باید میرفتید به قسمته :
Self-health- <20% مثلا
بعدش هم بذارید وقتی به این حالت رسید use item کنه و lesser health potion بوخوره
نقل قول:
خب من خیلی کم از بازی های این مدلی خوشم میاد . ولی هر بار که نگه می کردم به این تاپیک همه مثل اینکه از بازی لذت بردند
اونجوری که از صحبتهاتون برداشت میشه, شما کلآ از سبک نقش آفرینی خوشتون نمیاد. من خودم از بازی های استراتژی خوشم نمیاد, حالا اگه یک بازی تو این سبک, امتیاز کامل رو از سایت های معتبر بگیره و اکثر گیمرها هم ازش تعریف کنند, من حتی زحمت نصبش رو هم به خودم نمیدم (چون خودم رو میشناسم) به شما هم پیشنهاد میکنم اگه از این بازی لذت نمیبرید, بیخودی وقت خودتون رو حروم نکنید چون مهمترین هدف از بازی کردن همون لذت بردن هست:10:نقل قول:
گیم پلی بازی اصلا با مزاجم سازگار نیست
یعنی تا حالا کسی به این قسمت نرسیده؟؟؟؟نقل قول:
من توی این قسمت Urn of Sacred Ashes به مشکل خوردم
من الان توی معبد هستم و همه جاش رو هم رفتم ولی این رو پیدا نکردم
این برای درمان Arl Eamon لازم هستش درسته؟؟؟
با kolgrim حرف زدی؟ با Kolgrim که حرف بزنی (باهاشم توافق کن نکشش) بعد از معبده میای بیروی میری تو یه معبد دیگه که باید تست بدی و...نقل قول:
اگه مي شه جواب اين سوال رو بدين.نقل قول:
والا برای من تقریبا 48 ساعت و خرده ای طول کشیدنقل قول:
من 37 ساعت و 37 دقيقه و 7 ثانيه بازي كردم ولي فقط 18 درصد بازي كامل شده و درصد World Explored هم 41 % هست !
» البته ميدونم ممكنه تو 40 درصد هم بازي تموم بشه !
پچ ورژن 1.02 هم منتشر شد.
این پچ, علاوه بر اینکه پچ قبلی رو هم شامل میشه و باگهای بازی و ایرادات گرافیکی را برطرف می کنه, این بار گیم پلی, بالانس و داستان بازی رو اصلاح میکنه. برای توضیحات بیشتر فایل Patch Notes رو مطالعه کنین:
Dragon Age: Origins v1.02 Patch | Size: 37.04MB
Dragon Age: Origins v1.02 Crack | Size: 2.8MBکد:http://files.bioware.com/dragonage/patch/1.02/DragonAge1.02.exe
کد:http://m0007.gamecopyworld.com/games/pc_dragon_age_origins.shtml#Dragon%20Age:%20Origins%20v1.02%20[MULTI8]%20No-DVD/Fixed%20EXE
از اساتید کسی نیست جواب ما رو بده !!!نقل قول:
غیر از این راه دیگه راهی وجود نداره؟؟؟
مثل کتاب خریدن؟؟؟
اخه اون مرحله رو با Jown ردش کردم دلم براش سوخت گفتم بهش یه شانس بدم )):
یه سوال
این صندوقها و درهای که قفل هستند روچی جوری باید بازکرد