البته در حالت بسته زیاد گنده نیستش ولی وقتی اسلایدش باز میشه .....!!
Printable View
البته در حالت بسته زیاد گنده نیستش ولی وقتی اسلایدش باز میشه .....!!
آقا ما امروز یا آی 8510 و آی 900 کار کاردیم و جای همتون نایب و زیاره بودیم . آی 8510 از شانس ما شارژ نداشت آی 900 خیلی باحال بود . موس اپتیکالهای جفتشون خیلی خوب کار میکردن یعنی اذیت نمیکرد . کاری که شما انجام میدادین رو انجام میدادن . در آخر هم این که یادم رفت از پشت آی 8510 عکس بگیرم :
اینم عکس های آی 900و آی 8510
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام........ کجا اورده بودن آدرس می دی..................... راستی omnia صداش چجوری بود کار کردی باهاش
این گوشیا رو توی پاساژ رضا اولین خیابون ولیعصر ( پارک دانشجو ) اوردن . که آی 900 یارو گفت خرابه . دوربنشو فقط فعال کردم که دیدم اصلا اسمایل شات نداره هرچی هم توش گشتم یه آهنگ پیدا نشد که بزارم . احتمالا دوباره میرم چون یکی آی 8510 شارژ نداشت و نتونستم ببینم یکی هم آی 900 خراب بود
ای 900 چند گیگیش بود؟
کسی ریوو تصویری برای دانلود داره؟
لینک لطفا
من با یوتیوب مشکل دارم
i900 رنگ مشکی با 16 گیگ فلش رو عشق است
به به ميبينم كه i8510 به ايران اومد و اون هم 16 گيگابايت !
انشالله گوشي بعديم %100 همين هستش .
مرسي مهيار جان عكسهاي عالي بود .
واقعا محشره خیلی بهتر از n96است مخصوصا دوربینش ...
i900 خیلی بهتره حتی آیفون رو هم زیر پا له میکنه
والا دیگه نپرسیدم . ولی احتمال زیاد 8 گیگ بود چون 16 گیگش وارد نشده .نقل قول:
ای 900 چند گیگیش بود؟
واقعا متاسفم برای روزنامه های ایرانی . برای همین موضوع من زنگ زدم به روزنامه اقتصاد پویا فقط بهم گفتند که از اینکه دقت زیادی به مطالب داری ممنون . البته کاری دیگه ای از دستش بر نمیاد
حالا خوبه روی گوشی نوشته 16 گیگ وگرنه چی میگفتن ....!!!!!!!!!!
با اون تبلیغاشون ری.....................
فلاش dual led رو زده led
samsung رو نوشته samsnng
البته اونها پیش کش . چون این خبرنگار ها نمیدونن ال ئی دی چی هست دیگه چه برسه به ال ال ئی دی
سامسونگ رو که دیدی چی نوشنه
qvga رو هم نگاه کنید چی نوشته : qvca این نشون میده که طرف اصلا حالیش نبوده ! ببین چه کسایی رو برای این کارها استخدام میکنن .!
5 خط مقاله نوشتن 50 تا سوتی دادن ............!!!
خب شایدنقل قول:
مشخصات واقعی اش همون باشه شما خبر نداشته باشین :31::31::31:
سلام
1. اقا مایکروتل این 2 گوشی رو الان وارد کرده و تو بازار داده یا نه ( چون میخوام تا 3-4 روز دیگه یا Omnia یا 8510 یکیشون رو بگیرم )
2. اگه با گارانتی مایکرتل موجود هست , قیمت دقیق هر 2 رو میخواستم .
مرسی .
واقعا باعث تاسف هستش كه اين روزنامه ها اينهارو مينوسين .
اون از سايت GSM.ir كه فقط بلده ضد سامسونگ بنويسه و اين روزنامه هاي ايراني .
واقعا با اين اخبار كارهاي ارزشمند مايكروتل رو خراب ميكنن .
مرسي مهيار عزيز .
این یکی دیکه دست اون یکی دیگه هفته نامه رو از پشت بسته.عصر ارتباط
خداییش ایران نه انتشاراتش اطلاعات درست در اختیار مردم میذاره نه رسانه هاش و سایتاش ... به امید ورود i8510
فکر کنم این دهمین باری بود که برای اطلاعات نا درست درباره سامسونگ من زنگ زده باشم به این روزنامه های . اون دفعه شاید دو برابر خود شرکت سامسونگ من اعصابم خورد شد . چون یه روزنامه ای مثل کلیک ( ضمیمه روزنامه جام جم در روز یکشنبه ها ) سامسونگ مدل پی 9000 رو زده بود این محصول سونی میباشد که من با اس ام اس خبر دادم به آقا شهاب اون زنگ و جز معذرت خواهی چیزی نگفتند . دقیقا زیر همون مطلب آی 8510 گوشی سی 905 سونی رو معرفی کرده دقیقا عین واقعیت و بدون غلط رو نوشته بود طرف تا میبینی سونی اریکسون چشماشو درست باز میکنه درست می نویسه !
مثل اینکه باید بری تو خود مرکز انتشار بعد با طرف صحبت کن خودت این بخش رو بگیر......دینقل قول:
من توی سایت پارس ماکروتل هم رفتم دیدم حافظه 140 مگابایتی جی 810 رو زده 80 مگابایت . بهشون پیام دادم که درستش کنید ولی فعلا که کاریش نکردن . حتی بهشون هم گفتم که توروخدا دیگه اطلاعات آی 8510 رو اشتباه ننویسید اکه کمک خواستید من هستم . شماره موبایل و ایمیل و... همه چی رو هم بهشون دادم :d
تو دی جی کالا رده بود lcd touch ...........الان شاید درست کرده باشند
خیلی خوابم میاد
Preview جدید I8510 :
نقل قول:
کد:http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-INNOV8-Preview-review-r_2011.html
منتظر غرش غول الکترونیک دنیا باشید ! ... ( تیتر بعضی از سایتهای انگلیسی )
دیگه تاپیک جدا نزدم تا معرفی بشه .
خب همنطور که توی تاپیکهای دیگه هم گفتم سامسونگ بعد از INNOV8 داره روی یه گوشی کاملا تاچ و با سری 60 کار میکنه .
سامسونگ مدل M8800 یا Bresson دومین 8 مگاپیکسلی سامسونگ هستش که به زودی وارد بازار میشه .
تا حالا عکسی ازش منتشر نشده . اطالاعات هم همینطور .
اطلاعاتی که تا الان از طرف یه مجله فرانسوی منتشر شده :
1. صفحه نمایش 3.2 اینچ با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
2. دوربین دیجیتال 8 مگاپیکسل با فلاش زنون
4. خطوط اینترنت پرسرعت HSPDA
5. مجهز به موسسه هواشناسی Accu
6. مجهز به شبکه خبری CNN و Sport
7. نسخه جدید اینترفیس جذاب TouchWiz
تاریخ معرفی گوشی 5 روز دیگه تخمین زده شده ، تاریخ ورود به بازار هم اواسط اکتبر و اول به صورت کنتراکت از طریق اپراتور O2 در انگلیس
با احتمال زیاد از همون یوزر اینترفیس جاوا هی تاچ سامسونگ استفاده میکنه
bbkhshed engilisi tipe mikonam...enja keborda farsi nadare...
ghasdam etela rasaneye...
bazam sharmandam...
man bazam raftam va e goshero dedam...
kheili khoshgel zeba.shek.deraz tar az n95 8gb.shabehe 80 darsad n95 8gb.vazn nesbatan az n95 8gb sangentar...
badanash poshtesh felez bahale...
kheili gosheye zarefeye...beshtar poshte goshe zarefe...makhsosan lenz va flash goshe...
kebo0ord kheili khobe dareh...
bazam migam gosheye besyar zarefe...
dare shekafe memore rez va zaref...khosh estel...
gheymate derooz to emarat porsedam b pole iran 840 hezar toman...
soal dashten dar khedmatam...
9karam...
بابا ایول سامسونگ 8 مگاپیسکلی دوم هم زد . ولی فکر نکنم سیمبین باشه . چون تو فروش آی 8510 تاثیر داره
ویندوز هم نیست بخاطر 16 میلیون که فکر نمی کنم.........................چون ملت برا ویندوز تو 256 هزارتاش موندن
امیر جان شرمنده.من این پستت رو ندیدم وگرنه تاپیک نمیزدم....یعنی چند ساعت قبل اینکه این پست رو بزنی میخواستم خبر M880 رو تو تاپیک بزنم.ولی فروم خراب بود و در حال بازسازی(حدود 20 ساعت در حال باز سازی بود:31:)نقل قول:
بعد هم که درست شد دیگه من به اینجا سر نزدم و این پستت رو الان دیدم...
من که بی صبرانه منتظر معرفیشم(Kc910 یادم دفت:31:.فقط خدا کنه بی سیستم عامل باشه ...)
سامسونگ هم خودشو مسخره کرده بیشتره گوشی هاش از تقلید گوشی های آیفون و مطرح است
تقلید ؟ تقلید ؟ کدوم گوشیش تقلید هست ؟ یکیشو بگو تا حسابی باهات یه بحث داغ بکنم ببینم حرف حسابت چیه !! :27: حالا به فرضم که تقلید باشه !! باز یه سر و گردن از کارخونه گوشکوب سازی بالاتره !!! :21::2:نقل قول:
آخه تقلید کار میمونه
همین گوشی های صفحه بزرگ نظیر i900
خداییش به نظر تو گوشی با اون همه امکانات ور باید چطوری طراحی میکرد؟
دیگه امروزه تکنولوژی مهمه
یه چی می گیا آیفون که الان 1 ساله اومده تو بازار چجوری سامسونگ همه گوشی هاش تقلید از اونهنقل قول:
در ضمن گوشیهای مطرح؟؟؟؟
منظورت گوشی های se هستش
از سامسونگ مطرح تره ؟؟؟؟
ببین برادر یا خواهرم..................من یادم هست که تو یه مجله تو همین اینترنت خوندم که نوشته بود شرکت اپل واسه این این گوشی رو زد که باعث تحریم شرکت های دیگه و پیشرفت این صنعت بشه.............نقل قول:
تقلید کجاش بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه تقلید باشه
درسته که صفحش بزرگه ولی خب هر گوشی با صفحه ی بزرگ میشه تقلید از ایفون؟؟؟؟فقط برا اینکه ایفون اولین گوشی بود با این مدل قیافه.ولی خیلی از گوشیا هستند که قبل از ایفون تولید شدند که اگه 3 الی 4 تا از
وسایلش شون رو کنار هم بزاری میشه شبیه ایفون.............این بحث مال بچه هاست که میگن تقلید مال .........
من میگم اگه تقلید کرده دمش هم گرم چون بهتر از ایفون رو زده................
کره جنوبی توی الکترونیک و مکانیک پشیزی از خودش تکنولوژی نداره
میدونید چرا؟
چون هنوز مثل ژاپن رشد نکرده
یعنی قدرت ترک کردن تقلید رو نداره
مثلا در i900 مکان دوربین دکمه منوی اصلی شمش های فلزی بغل گوشی همگی از آیفون تقلید شده است مهمتر از اون تقلید گذاشتن حافظه 8 گیگ مثل آیفون روی گوشی
و بدتر از اون که واقعا سامسونگ رو مقلد محصولات آمریکایی کده ic های این گوشی و بقیه مدل ها در آمریکا طراحی میشن
شما راست میگی ....!!!!!!!!نقل قول:
کره جنوبی توی الکترونیک و مکانیک پشیزی از خودش تکنولوژی نداره
میدونید چرا؟
چون هنوز مثل ژاپن رشد نکرده
یعنی قدرت ترک کردن تقلید رو نداره
مثلا در i900 مکان دوربین دکمه منوی اصلی شمش های فلزی بغل گوشی همگی از آیفون تقلید شده است مهمتر از اون تقلید گذاشتن حافظه 8 گیگ مثل آیفون روی گوشی
و بدتر از اون که واقعا سامسونگ رو مقلد محصولات آمریکایی کده ic های این گوشی و بقیه مدل ها در آمریکا طراحی میشن
اگه این جوریه ایفون خودش از نوکیا و .... تقلید کرده و گوشی زده چون کارش اصلا موبایل نبوده...