سلام دوستان
من یک مشکلی دارم اونم اینه که وقتی میخوام یک فیلم پخش کنم صدا میاد ولی از تصویر خبری نیست چکار کنم تا درست بشه
ویندوز 7 و مدیا پلیر 12 هست آخرین آپدیت
Printable View
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم اونم اینه که وقتی میخوام یک فیلم پخش کنم صدا میاد ولی از تصویر خبری نیست چکار کنم تا درست بشه
ویندوز 7 و مدیا پلیر 12 هست آخرین آپدیت
سلامنقل قول:
پلیرهای دیگه رو هم تست کنید.
نرم افزار K Lite Codec Pack 7.8 رو نصب کنید.
و اگر باز هم مشکل وجود داشت :
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کنید.
موفق باشید :40:
سلام
در kmplayer برای بعضی از فیلم ها این ارور رو میده ، :13:
عکس:
یعنی چی؟کد:http://up98.org/upload/server1/01/u/hjananwzh27zi7h18yv.png
فکر کنم یعنی از فرمت avi پشتیبانی نمیکنه، آره؟
kmplayer که از این سوسول بازی ها نداشت که ... :31:
+
ممنون از جوابتون. :40:
دوست من متأسفانه عکسی رو که آپلور کردید باز نمی شه. مجدد عکس رو آپبود کنید.نقل قول:
موفق باشی:11:
نقل قول:
دوست من متأسفانه عکسی رو که آپلود کردید باز نمی شه. مجدد عکس رو آپلود کنید.
:11:کد:http://up2.--------.com/images/4ktw97ukitdbxv3bcukd.png
راستی بگین میشه کاری کرد که همه ی تنظیمات برگرده به حالت اول ؟
دوست من شما با نصب این کدک باید مشکلتون حل بشه :نقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/KLite-Codec-Pack.shtml
اگه باز هم مشکل پابرجا بود با SPLAYER و یا WMPLAYER CLASSIC فایلتون رو باز کنید اگه باز هم مشکل پابرجا بود به احتمال زیاد مشکل از فایل هست.کد:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Codec-Packs-Video-Codecs/KLite-Codec-Pack.shtml
الان KMPLAYER نصب ندارم ولی فکر کنم تو OPTIONS یه جا RESET DEFAULT داشت.
موفق باشی دوست من:11:
موقع پخش آهنگ و ویدیو صدا خش خش داره
دوست من شما اسپیکرت رو چک کن ، سیم های اسپیکر و سیم خروجی کارت صدا رو چک کن.نقل قول:
کدک ها رو نصب کن.
ممکنه یه برنامه ای (ویروس) پراسس سنگینی رو سی پی یو اعمال می کنه و همین مورد باعث خش خش دار شدن صدا می شه. از تسک منیجر این مورد رو چک کن.
موفق باشی:11:
سلام عزیزان خسته نباشین
من کار با مدیاپلیر را یاد ندارم و علاقه دارم کامل یاد بگیرم .خوشحال میشم آموزششو بزارین
شلام شما که این قدر می دونیر آموزش کار با این برنامه رو هم بزارین دیگهنقل قول:
این نرم افزار یه نرم افزار ساده به نظر می یاد در حالی که خیلی پیچیده است .من هم دنبال جواب این سوال می گردم و خیلی دنبال Defaultگشتم پیدا نکردم دوستان اگه می دونین راهنمایی کنیننقل قول:
سلام خسته نباشید من کار با این نرم افزار رو بلد نیستم خیلی علاقه دارم کار با این نرم افزار رو یاد بگیرم ممنون میشم آموزششو بزارین
دوستان نظرتون درباره پلیر Splash Pro EX چیه؟
سلام
چرا در ویندوز مدیا پلیر 12 استایل now playing نداره؟ قبلا توی نسخه 11 خیلی زیبا بود و الان توی نسخه ی جدید خیلی کلاسیک و زشت شده!!
چه کار کنیم نسخه ی 12 هم مثل نسخه های قبلی بشه؟
سلام خسته نباشيد
من وقتي K-Lite Codec Pack نصب ميكنم اين error ميده
runtime error
r6002
floating point support not loaded
سلام کسی player سراغ داره که صدم ثانیه ویدیو رو نشون بده؟
نقل قول:
سلام
سیستم شما ویروسی هست و مشکل از ویروس میباشد
سلام
یه مشکلی با برنامه PowerDVD.12.0.1312.54.Ultra دارم
هیچ فایل بلو ری رو پخش نمیکنه و میگه
this version of powerdvd does not support blu-ray playback
و در اخر میگه باید Upgrade کنم برنامه رو به PowerDVD 12 Ultra !
مگه همین ورژن ساپورت نمیکنه بلو ری رو؟ منم همون ورژنی که پیشنهاد میکنه رو دارم!
و اینکه تبدیل به سه بعدیش ، کارامد هست؟ چون من مانیتورم سه بعدی نیست ولی انگار این Simulate میکنه.
ارزش داره برم براش یه عینک بگیرم؟
سلام
وقتی میخوام با km زیر نویس بیارم زیر نویس رو چپر چولاغ :31:خرچنگ قوباغه میاره:31:
ولی با vlc خوب میاد.....
این سوال بود یا جواب؟! :31:نقل قول:
جدا از شوخی.
شما یه نسخه دیگه از km رو نصب کن. اگه آخرین نسخه نیست از آخرین نسخه استفاده کن ببین درست میشه؟.
سلام
یه DVD دارم که قبلا با نصب K-Lite_Mega_Codec_Pack روی سیستم با مدیا پلیر میتونستم اونو نگاه کنم اما حالا نمیتونم
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ، با تشکر
سلام من يه سوال دارم من يه فيلم دارم كه پسوندش mkv هستش با km player كه بازش ميكنم
صحنه به صحنه نشونش ميده و تاريك البته تو كامپيوتر دوستم اينطور نيس ميخواستم بدونم اين مشكل از حجم فيلم هستش كه كامپيوتر من نميتونه اجرا كنه و اينكه اگه با اين نرم افزار كه گشما اينجا گذاشتين اون به فرمت ديگه اي تغيير بدم امكان درست شدنش و اجراش تو كامپيوترم وجود داره يا نه.خيلي ممنون ميشم اگه كسي جواب بده:40:
دوباره نصبش کنید.نقل قول:
از یه پلیر دیگه مثلاً k-lite codec استفاده کنید.نقل قول:
شایدم از ویندوز هست.
ممنون مشكل تا حد زيادي حل شد ولي بازم صحنه ها رو با تاخير نشون ميده ..من اون فيلمارو ميخوام ببينممممم:41:نقل قول:
اگه فرمتشو عوض كنم avi فكر ميكنين درست بشه؟
میتونید تست کنید. تبدیل کنیدش.نقل قول:
ممنون مشكل تا حد زيادي حل شد ولي بازم صحنه ها رو با تاخير نشون ميده ..من اون فيلمارو ميخوام ببينممممم:41:
اگه فرمتشو عوض كنم avi فكر ميكنين درست بشه؟
با vlc player هم تست کنید ببینید چطوری میشه.
در ضمن شاید مشکل از گرافیک باشه.
گرافیک سیستم چنده؟
باشه تست ميكنم.گرافيك سيستم256 gforceنقل قول:
ممنون
با سلام ببخشید مدیا پلیر قابلیت زیرنویس داره؟؟
سلام یه مدتیه که یه فایل که حجمش زیاده با kmplayer باز میکنم کند اجرا میشه ولی با مدیا پلیر خوب اجرا میشه مشکل کجاست؟
گراف که یکم پایین ولی فک کنم باید اجرا بشه.نقل قول:
آره. اسم زیرنویس رو هماهنگ با فیلم کن و با مدیاپلیر باز کن.نقل قول:
kmplayer وورژن 3.2 رو دانلود كردم از سايت دانلودها فايلهايي كه پسوند 3gp دارن بدون صدا پخش ميكنه تنظيمات هم رفتم left rith هم تست كردم فرقي نكرد مشكل عجيب اينكه ورژن قبلش صدا داشت اما تصوير سياه نشون ميداد در صورتي قبلا همون كليپ با صدا تصوير خوب با ورژن قبلي نشون ميداد
شاید جواب مناسبی نباشه
ولی پیشنهاد میکنم L-Lite Mega Codec Pack رو نصب کنین.
فک کنم مشکل از اون فایل 3gp تون باشه...
کسی نمیدونه مشکل چیه؟نقل قول:
توضيح بيشتري ميدين لينك دانلود و آيا اين خودش پلير هست يا كد ميريزه...؟نقل قول:
نه كل فايلهاي 3gp رو كه قبلا با ورژن قبلي با صدا باز ميكرد الا همون فايلها بدون صدا شدن ولي فايلهاي كه قبلا ارور ميداد باز نميكرد با ابن ورژن جديد باز ميشننقل قول:
سلام
دو تا مشکل داره مدیا پلیرم ویندوزم
1-فقط اسم آهنگ ها رو وارد می کنه طول آهنگ رو وارد نمیکنه به خاطر همین نمیشه زد جلو آهنگ رو
2-بعضی آهنگ ها هم موقع پخش قطع و وصلی داره یعنی تیکه تیکه پخش میکنه
ورژن هم 12 هست
ممنون راهنمایی کنید
سلام
من kmp ورژن 3.2.0.19 رو گرفتم اما فایلهای 3gp و بعضی از mp4 ها صداشون رو پخش نمیکنه. مشکل چیه؟ ورژنهای قبلی درست کار میکرد.
سلام دوستان
یک سوال داشتم.
همونطور که میدونید در نسخه جدید KM امکان پخش فیلم های 3D قرار داده شده. حالا من میخواستم بدونم آیا این قابلیت باعث تبدیل فیلم های دو بعدی به سه بعدی میشه؟ به عبارت دیگه میشه با عینک سه بعدی فیلم های دو بعدی رو سه بعدی دید.
متشکر:11:
نخیر نمیشه و اون فیلم اینطور ساخته شده و الا فیلمی مثل تایتانیک نیاز نبود نسخه 3 بعدیش مجدد ساخته بشهنقل قول:
من یه ویدیو با فرمت vob را ریکاوری کردم با هیچ پلیری پخش نمیکنه !!!!!!!!!!
یه نرم افزار قوی برای پخش فیلمهای آسیب دیده معرفی کنید
مرسی