بردیا چقدر انتخابهای ما مثل همه . آلمان . بایرن . پرسپولیس .نقل قول:
تو تاپیک بایرن هم بیان بازم له میشن !!!!!!!:5:
Printable View
بردیا چقدر انتخابهای ما مثل همه . آلمان . بایرن . پرسپولیس .نقل قول:
تو تاپیک بایرن هم بیان بازم له میشن !!!!!!!:5:
ایران هم یه مدت از آلمان بالاتر بود!!!!نقل قول:
شما ها اگه میتونید به اول حرف اون دوستمون هم دقت کنید که گفت اسپانیا در رده بندیه فیفا اول هست
خودت بگیر عمق فاجعه در رده بندی فیفا رو!!!!
اینم یه نمونه دیگه!!!!نقل قول:
اگه این رده بندی رده بندی بود ایتالیا که توی این جام افتضاح بازی کرده بود دوم نبود توش
اقا چه بحث داغي شده بود ها.
هرچند كه اخرش يه نفر اين وسط تلف شد.:31:
دوستان اینجوری صحبت نکنید.درسته که همه اینجا فن بوی یه تیم هستیم ولی بیشتر رو تیم خومون زوم کنیم تا حریف.من طرفدار میلان هستم.رئال الان پر افتخار ترین تیم اروپاست.منتظرم که میلان جاشو بگیره.شما هم اگه تیمتون ستاره کم داره به فکر 2010 باشید. مسلما من که طرفدار ایتالیا هستم به آلمان فکر نمی کنم.بیشتر حواسم به برزیله.(هر چنر عاشق فوتبال آمریکای جنوبی خصوصا برزیل و آرژانتین هستم.چون اونا هم سبک بازی خودشون رو دارند و بدون سیاست و ار روی غریزه فوتابال بازی می کنند.) نا سلامتی تو هر دو جام جهانی اولی که ایتالیا کاپ رو برد آلمان هم بود ولیمیون اون همه تیم قوی حذف شد.همه تیم های سخت دیگه هم تو اون جام بودند. 34 که تو ایتالیا بود ایتالیا قهرمان شد.ولی چرا 2006 که تو خونتون بازی کرد شما قهرمان نشدید؟ پس لطفا از سفسطه استفاده نکنید.الان 4 ستاره روی پیراهن ایتالیا هست و صد در صد و بدون شک پر افتخار ترین تیم اروپاست.اگر قرار باشه جایگاه ایتالیا رو زیر سوال ببرید چایگاه آلمان رو هم میشه نقد کرد.پس به نظر من هم نظر سنجی فیفا یه جای کارش ایراد داشت.اونم جایگاه آلمان که چند سالیه نه تو گروه مرگ میافته نه با 4 تا تیم درست حسابی بازی میکنه.یه بار هم که به تور اسپانیا خورد اینقدر زشت بازی کرد که همه گفتن حق اسپانیا بود. در مورد بایرن هم بگم هوس بازی دو باره با میلان اگر به سرتون زد در خدمتیم.با یه شکست سنگین دیگه چطورید؟:10:حیف که امسال تو جام نیستیم وگرنه تیم خوبی رو بسته بودیم.قراره پسر مالدینی هم در آینده به همون اضافه بشه.دوستان کلا آلمان و تیم های باشگاهیش چندین سال جلوی ایتالیایی ها کم میارن.
ولی بچه ها به هم توهین نکنید .شیرینی فوتبال به همین رجز خونی هاست. من که لذت میبرم اگر محیط دوستانه ای ایجاد بشه.:10:
راستی من یه پسر عمو دارم شدیدا آلمانیه.خفننن.اینقدر سر به سرش میزاریم.مثل شما ها هم طرفدار بایرن مونیخه.نت نمیاد و گرنه اگه میدیدش حسابی باش حال می کردید.کل وسایلی که میگیره ساخت آلمانه.
از بس ایتالیاییا خوش شانسن.:d
جام جهانی2006 به خاطر اینکه یه تیم جوون بودیم و کم تجربه نتونستیم قهرمان بشیم وگرنه واقعا آلمان کلینزمن بازیای زیبایی رو انجام میداد
کلینزی هم که الان اومده بایرن
میلان که تیم پیرمردا هستش.به یه بازنگری کلی احتیاج داره.
نقل قول:
هر کی تو طرفداری هر تیمی آزاده ولی نه اینکه سالی یه تیم باشگاهی و ملی عوض کنه .
بعدش هم یه کم بعیده آدم طرفدار آلمان باشه و بعد طرفدار بایرن نباشه !!! و طرفدار میلان باشه ( قضاوت با بقیه کاربرها!!!)
کلا من اینو فهمیدم تعصبی که طرفدارای آلمان و بایرن به تیماشون دارن خیلی زیاده و خیلی بعیده به اونا پشت کنن !
در مورد توهین نکردن هم حرفتو قبول دارم . اصلا به جای کل کل بحث فنی کنید .
نه بابانقل قول:
این کلا طرفدار تیم ملی ایتالیا هستش هومن
طرفدار آلمان نیست به طور کل نه باشگاهی نه ملی
پست بالایی رو نگاه بکن.به این میگن بحث سازنده فنی.واقعا عجب بحثی
برادرای اسپانییایی خودتونو بکشید هم 40سال دیگه طول میکشه تا اسپانیا قهرمان بشه.وقتی موهاتون هم مثل دندوناتون سفید شد انشالله
:10:هومن جان،دوست عزیز من طرفدار ایتالیا هستم.باهات موافق هستم.منم وقتی ایتالیا حذف شد دیگه طرفدار هیچ تیمی نبودم و بیشتر سعی میکردم از بازی های قشنگ لذت ببرم.حتی بین بازیگن ها هم اونایی رو دوست دارم که بیشتر به باشگاهشون وفا دار باشند و با تعصب بازی کنند.واسه همین از همیشه میلان خوشم میومد.زیاد خرید نمی کنه و از اونایی هم که داره نهایت استفاده رو می بره.نقل قول:
نقل قول:بردیا جان:46: خداییش ایتالیا تیم بد شانسیه.یه آمار بگیری و خودتو جای یه هوادار اینالیا بزاری میدیدی که تو این سال ها چقدرداوری به ضرر ایتالیا بوده.تو همین یورو اگر داور گل صحیح روبروی رومانی رو مردود اعلام نمی کرد اینقدر سخت از گروه بالا نمیومدیم.
و اما میلان::10:بگو ماشالا:46: چی میشد هر سه مالدینی الان تو تیم با هم بازی میکردند. پدبزرگ و پدر و پسر !:20:
دیدم توی این تاپیک در مورد دروازبان ها زیاد بحث شد.اما بچه ها به نظرم که هیچ دروازبان افسانه ای دیگه ای مثل یاشین نمیاد.ياشين 150 پنالتی را گرفت و در 270 بازی گل نخورد. هيچيک از اين رکوردها را هنوز دروازه بان ديگری نشکسته است
تایید میشه - تنها تیمی که میتونه با رئال رقابت کنه همین میلانه در ضمن به با اینکه رئالیم همیشه چشم دنبال این کاکا بوده (ایشالا میاد رئال)نقل قول:
یاشین که اصلا حرفی توش نیست
ولی خدا بیامرزدش.عقرب سیاه بود لقبش؟
اینجا تاپیک همه تیما شد الا خود آلمان.
باور کن از همون روزی که این تاپیک زده شد افراد متفرقه ریختن اینجا و کل این تاپیک و تاپیک قبلی که قفل شد,شدش کل کل
این یاشین رو عکس ازش می زاری ؟
به جای اینکه بچه مردم رو بندازی تو زحمت خودت برو سرچ کن:دینقل قول:
البته چون کیبردت مشکل داره خودم میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس دیگه از مار سیاه ببخشید عقرب سیاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خودمونیم قدیما بازیکنا چه هیکلای ضایعی داشتن الان آدم داش راموس و میبینه کف میکنه:40:
داستان ايتاليا مثل داستان رئال مادريديه كه 5 دوره اول ليگ قهرمانان رو قهرمان شده و الان خودشو پرافتخار ترين تيم اروپا ميدونه.
اخه عزيز من اون سالهاي 34 و 38 كه بابا بزرگ منم زنده نبوده . اصلا كي ميدونه اون زمان مردم فوتبال و چطور معني ميكردن.
فوتبال اون زمان كه نه خطا داشته نه داور نه اافسايد نه پنالتي فكر كنم بيشتر شبيه فوتبال محلات خودمون بوده تا يك فوتبال با قانون و مقررات.
چرا ميگي ايتاليا بد شانسه اتفاقا خيلي هم خوش شانسه.
قهرماني با پنالتي دقيقه 94 بازي با استراليا(كه همه كارشناساي داوري دنيا گفتن پنالتي نبود)و بازي با تيم معمولي اكراين تو يك چهارم و گل دقيقه 120 به المان و پيروزي در ضربات پنالتي مقابل فرانسه فكر ميكني خوش شانسي نبوده.
در ضمن المان سال 74 ميزبان بود و بازي فينال هلند مدعي رو شكست دادو قهرمان شد. :8:
سال 90 كه بازيا تو خود ايتاليا بود چرا ايتاليا قهرمان نشد؟(در جواب سوالي كه گفتي چرا المان ميزبان بود و قهرمان نشد):5:
آقا قبول اصلا -ایتالیا و اسپانیا و رئال مادریدو همه تیمه آشغالین وآلمان و بایرن مونیخ همه جا اوله فقط شما برو به یه مدیر بگو بیاد این تایپیکا که تاریخ مصرفش گذشته رو ببنده هرکی بره تو تایپیک تیم خودش با دوستاش بحث فنی کنه بجای کل کل- فقط در آخر اینو بگم اگه سالای دور کسی نمیدونست فوتبال چیه کسایی مثل یاشین به اسطوره تبدیل نمیشدن موفق باشی:10:نقل قول:
تازه به لیست خوش شانسی های ایتالیا باید اضافه کرد که همون سالی که تو یورو قهر مان شدن با سکه رفتن فینالنقل قول:
چرا ميگي ايتاليا بد شانسه اتفاقا خيلي هم خوش شانسه.
قهرماني با پنالتي دقيقه 94 بازي با استراليا(كه همه كارشناساي داوري دنيا گفتن پنالتي نبود)و بازي با تيم معمولي اكراين تو يك چهارم و گل دقيقه 120 به المان و پيروزي در ضربات پنالتي مقابل فرانسه فكر ميكني خوش شانسي نبوده.
در ضمن المان سال 74 ميزبان بود و بازي فينال هلند مدعي رو شكست دادو قهرمان شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 90 كه بازيا تو خود ايتاليا بود چرا ايتاليا قهرمان نشد؟(در جواب سوالي كه گفتي چرا المان ميزبان بود و قهرمان نشد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قهرمانی رو به همه آلمانی ها تبریک میگم!!
:18:این دیگه آخر اسپم بود!:21:
تبریکتو 2سال زود گفتی عزیز.
راستی میبینم که دستیار فرگوسن شد سرمربی تیم ملی مورد علاقت
ببینیم 2010 چی میشه
منم به شما تبریک میگم!
این تاپیکا تا کی می خواد باشه؟!!!
نقل قول:نقل قول:
این انجمن موقتی خواهد بود و چند روز بعد از پایان مسابقات به طور کلی حذف خواهد شد.
بشنو و باور نکن
منظورت بیست سال بود دیگه !البته اگه ما زنده باشیم!:31:نقل قول:
ولی خوب من قصدم اسپم بود . آخه یه دکتری واسم اسپم تجویز کره.
گفته تو تایپیک آلمان بهتر جواب میده!
دستیار فرگوسن هم بدک نیست.
ولی به نظر من پرتقال یه مربی مث گاس هیدینگ لازم داره.
اینو خوب اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم به شما تبریک میگم!
شوما چیکا به تاپیک مردوم داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این تاپیکا تا کی می خواد باشه؟!!!
برو واسه خوتت تاپیک بزن .
نکته نهایی: مجیتی جون تاپیکت رو آوردم بالا!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته نیمه نهایی: اسپم درمانی
نکته رده بندی: واسه اینکه دلجویی از بازندگان بود نزاشتم!
وای واینقل قول:
نکته نهایی: مجیتی جون تاپیکت رو آوردم بالا!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چجوری این محبتت رو جبران کنم
وای وای
عجب لطفــی کردی تو
وای وای
نکته اول و آخر : ولمون کن بابا :31:
عزیز اونو به تو تیکه انداخته بودنقل قول:
امیر از طرفدارای آلمان هستش.نمیدونی بدون
در ضمن مجید هستش نه مجتبی
2سال دیگه میبینمت
انقدر مربی قحطیه که میرن دستیار فرگوسنو میکنن مربیشون
المان نمی تونه خوابشم ببینه که بره فینال چه برسه به قهرمانی
فقط می خواستم میزان کینه باقی مونده طرفدارای آلمان رو بسنجم!
ولی مث که این بردیا کینه شتری داره.
داش بردی (همون بردیاس) مجیتی نوشتم نه مجتبی!
من خودم کلا کینه ای نیستم فک میکردم شوما هم اندکی نیز.
ولی خوب طرفدار آلمانید دیگه ازتون بیش از این نمی انتظارند!
خدا رو شکر آلمان بازی آخر رو دیگه شانس نیاورد وگرنه شوما ها خدا رو هم بنده نبودید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف این پستای من که تو تایپیک پنگو هدر میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:کینه ؟؟
آخه عددی نیستین :27: که بخوایم کینه بگیریم
میگفتین نارنگی , که ترکوندیمتون
بعدش گفتین هلند , روسا ترکوندن
بعدش از ترکیه بالا رفتین , اونم ترکوندیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا جام بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه هه
بازم که المانیها دارن حرف میزنن!!!!!
جمعش کنین بابا!!!!نمیدونستم باختن توی فینال چقدر ادم را زیاد میسوزونه!!!!!!
50 سال بعد المانیها ما میتونیم باز هم به شکوه گذشتمون برگردیم!!!!اره اره میتونیم!!!
خداییش پرتغال هم در بازی فینال دوره ی قبلی باخت این همه گریه نکردند که طرفداران المانی دارن این دوره میکنن!!!!!!!
از الان شعار المانی ها برای جام جهانی 2010 میشه پیش بینی کرد!!!
زرافه ها با تمام وجود شانس بیاورید!!!!!!
یا این هم میشه
زرافه ها خوش شانس یا ارتش نازیها!!!!!
بنده خداها هنوز دارن میسوزن که تو یک چهارم حذف شدن و طی 2تا بازی 2بار 3تا از آلمان خوردن.
کلا افتخار تاریختون اینه که یه اوزه بیو داشتید که بردتون نیمه نهایی جام،یه بارم تو خونه خودتون رفتید فینال که 2بار از یونان باختید.خیلی باحاله ها(حالا جدا ازونکه با وحشی گری تو 2006 هلندو حذف کردید و با خرشانسی محض انگلیسیو بردید)
اصلا در حدی نیستید که بخواید در باره آلمان اظهار نظر بکنید.باز اگر ایتالیایی ها بیان یه چیزی بگن میشه قبول کرد ولی طرفدارای پرتغال این طرفا نیان.هر وقت یه قهرمانی گرفتید اون وقت بیاید کل کل
خدا بــود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر وقت یه قهرمانی گرفتید اون وقت بیاید کل کل
سلام
ما میسوزیم یا شما که بعد از مدت زیاد که بازیها تمام شده میاید هی مینویسد ما میتوانیم و ما خیلی خوب هستیم!!!به این میگن از اعماق سوختن!!!
شما هم زیاد خودشو ناراحت نکن!!!!
هی بشینید حسرت گذشته را بخورید!!!هی تاریخ بخوانید!!هی بخوانید که ما مثلا فلان سال چه کار کردیم داشتیم کولاک میکردیم!!!باشه تا خوش باشین با خاطرات شیرین گذشته!!!
ایران هم یه زمان بهترین کشور بود حالا چی ما باید مثلا به امریکا بگیم بشین بینیم بابا ما گذشتمون از شما برتر یود!!اینم شد جواب حال کردی چه مثالی زدم!!!
پس دیگه اینقدر گذشته را به رخ نکش که باعث میشه تیم فعلی شما مزخرف بودنش خیلی زیادتر معلوم میشه!!!!
مت هم داریم به آینده نگاه میکنیم یعنی همین 2 سال دیگه!
با تو کل کل کردن بیفایدست . چون اگه همین فردا بیاین و 6 تا از آلمان بخورین بازم روت کم نمیشه .نقل قول:
داداشی ! دو تا سه تا یادت نره :18:
اینا رو نیگا کن تو رو خدا.نقل قول:
سلام
ما میسوزیم یا شما که بعد از مدت زیاد که بازیها تمام شده میاید هی مینویسد ما میتوانیم و ما خیلی خوب هستیم!!!به این میگن از اعماق سوختن!!!
شما هم زیاد خودشو ناراحت نکن!!!!
هی بشینید حسرت گذشته را بخورید!!!هی تاریخ بخوانید!!هی بخوانید که ما مثلا فلان سال چه کار کردیم داشتیم کولاک میکردیم!!!باشه تا خوش باشین با خاطرات شیرین گذشته!!!
ایران هم یه زمان بهترین کشور بود حالا چی ما باید مثلا به امریکا بگیم بشین بینیم بابا ما گذشتمون از شما برتر یود!!اینم شد جواب حال کردی چه مثالی زدم!!!
پس دیگه اینقدر گذشته را به رخ نکش که باعث میشه تیم فعلی شما مزخرف بودنش خیلی زیادتر معلوم میشه!!!!
میان اینجا پست میزنن بعد میگن چرا جواب میدید؟
عجب مغالطه کاری هستی.
آلمان بزرگتر از پرتغاله از همه نظر.
برید به ستاره های کاغذیتون بنازید که وقتی پای عمل میاد هیچی نیستن.
2010 میبینمتون البته اگر تونستید از گروهتون بیاید بالا و به جام صعود بکنید
هه هه هه ههنقل قول:
نمیدونم بعد از بازی آخر تو و بردیا کجا قایم شده بودید!
البته تقصیری ندارید چون دچار توهم فانتزی شدید:27:
پسر خوب چی میگی تو. من از همون اول گفتم که آلمان تیمی نیست که قهرمان بشه چون بالاخره شانس هم یه جایی ته می کشه.
حالا هم خدا کنه تا جام بعدی عمرjتون قط بده تا بازم ضایع شدن تیمتون رو ببینید.
تیمی که در مقابل اسپانیا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت. :2:
جالب اینجاست که همه جور شانس واسه قهرمانی داشت. حتی یه روز هم بیشتر از اسپانیا استراحت کرد. هه هه.
قبل از این که چیزی بنویسی برو همه پست ها رو قشنگ بخون داداش!
همین هلند که میگی و هیچ ربطی هم به آلمان نداره هم اگه با آلمان همگروه بود مطمئن باش به اندازه کل گلهایی که به فرانسه و ایتالیا زد دروازتون باز می شد.
واسه همین خاطر هم آلمان چیزی در مقابل اسپانیا نداشت. چون اسپانیا روسیه رو زد که اونم هلند رو حالا با یکم شانس برد.
ترکیه رو هم که زوری برد!
در وصف زرافه ها هرچی بگم بیهوده است. چون شما ها منطق ندارید!
عزیزم این مثالی که زدی خیلی باحاله . فقط واسه کسی که معنیشو بفهمه نه واسه این بی منطقان:27:نقل قول:
عین اینه که به غضنفر بگی جواد یساری رو ولکن .دیگه فاز نمیده. به نظرت چی جواب میده؟
شما هم این بنده خدا ها رو ولکن .
من خودم فکر کردم دیدم از جهاتی حق دارن.
خوب غضنفر که نمیتونه بیاد آهنگهای یانی رو گوش کنه!
هه ههنقل قول:
نمیدونم بعد از بازی آخر تو و بردیا کجا قایم شده بودید!
کلی خندیدم
برو پستای بعد از بازیو ببین من عصر همون روز اومدم شروع کردم به جواب دادن پستای همه.پستای جناب عالی رو هم جواب دادم ولی هیشکی جرات نکرد جوابشو بده.
ببین جناب،اگر به قول تو افتخارات سالهای گذشته هستش که ما داریم بهش مینازیم که شما همینم ندارید آخه.پس چرا بازم میاید کل کل میکنید؟توی بازی های روبرو هم حرفی برای گفتن ندارید که بگید تیم ما از شما برتره.هر وقت تونستید یه بار ببرید آلمانو(حالا جام بردن پیشکشتون)اونوقت بیاید اینجا به خودتون بنازید.نقل قول:
زیزم این مثالی که زدی خیلی باحاله . فقط واسه کسی که معنیشو بفهمه نه واسه این بی منطقان