تائید میشهنقل قول:
اگه مثل پرو استریت این تفاوت ها هم در این نسخه باشه عالی میشه
Printable View
تائید میشهنقل قول:
اگه مثل پرو استریت این تفاوت ها هم در این نسخه باشه عالی میشه
Gamespot تریلر جدیدی از Need For Speed Undercover منتشر کرد.
همچنین یک پرسش و پاسخ هم با Steve Barcia از EA انجام داده در لینک زیر میتوانید بخوانید:
مشاهده تريلر:
پرسش و پاسخ:کد:http://www.gamespot.com/pc/driving/needforspeedundercover/video/6198490/need-for-speed-undercover-gameplay-movie-2
سایت Tri-City Car Lot با اتومبیل های زیر آپگرید شد:کد:http://www.gamespot.com/xbox360/driving/needforspeedundercover/news.html?sid=6198476
'67 - Shelby GT500
'06 - Mazda RX-8
'03 - BMW M3
'06 - Pagani Zonda F
'06 - Lamborghini Murcielago LP640
'09 - Audi S5
* البته این لیست Audi S5 را هم شامل میشود که هفته پیش معرفی شد.همچنین برای Lamborghini Murcielago LP640 هم عکس لامبورگینی گالاردو رو گذاشتن..اما هر دو اتومبیل در بازی هستند.
همچنین سایت Tri-City Gazette هم با مقاله های جدید آپگرید شد
لیست ماشین ها و سیستم مورد نیاز برای این بازی چیه ؟؟؟؟؟
خوش خبر باشي ميبينم لامبورگيني هم بعله...
زوندا پاگيني هم خواهد بود؟
minimum system requirementsنقل قول:
و سیستم مورد نیاز برای این بازی چیه ؟؟؟؟؟
Windows XP or Vista with latest service pack installed
Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
1GB RAM
Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset
DirectX compatible sound card
8X or faster DVD Drive
5.5 GB of HD space required to install game
To play online a network card is required for broadband connectivit
از Bmw چند سری در این بازی وجود داره؟؟؟
اگه میشه مدل هاشون رو هم بذارید
هر هفته اين ليست اتومبيل ها هيجان انگيزتر ميشه...
تو اين ليست شلبي و لامبورگيني و پاگاني هيجان انگيز بودن...مخصوصا شلبي
تا حالا اين ها رو مطمئنم:نقل قول:
bmw m6
bmw m3
bmw serie3 2008(نمي دونم m3 بود يا نه..به خاطر همين سري 3 زدم)
دو تاي اولي به طور رسمي تو ليست معرفي شدن..آخري هم توي يه تريلر ديدم...
چه بازي اي ميشه با اين همه بي ام و!!!
میشه سیستم های صوتی هم روی ماشین بست؟؟؟
یا فقط قطعات موتور وبقیه رو میشه عوض کرد؟؟؟
چون لوکس کردن ماشین هم خیلی حال میده
اينكه دقيقا ميشه آندر گروند 2 فك نميكنم توي اين باشه هنوز درون هيچ خبر و تريلري اين موضوع ديده نشدهنقل قول:
سلام.نقل قول:
گیریم که بشه ببندیم، ولی وقتی که استفاده ای نداره پس بدرد نمی خوره!!!:27:
اون که آره خیلی حال میده ولی در صورت بی استفاده بودن به نظرم خیلی حال نمی ده...
سلام
تریلر جدیده رو هم دیدم!
راننده هه مثل گاگول ها فرار میکنه و میخوره زمین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلیسه مثل راگبی باز ها میپره طرف رو میگیره خیلی جالب بود. واقعا رو همه چیز دقت شده حتی پلیس ها و تعاملات شون با هم !
خوب دوستان شما ها که اسم ماشین ها را میگیدید
این ماشین ها عکس ندارند تا ما هم ببینیم
امید وارم این بازی شون مثل pro street نباشه. خیلی بی خود بود . کاش جبران کرده باشن.
بازی most wanted حرف نداشت من تو عمرم ماشین سواری به این قشنگی ندیده بودم من این بازی رو با رنو فتح کردم رنو حرف نداشت . چرا تو بازی های need for speed ، ferari نمی زارن. وای اگه ferari بود چی می شد. امید وارم این روز برسه که این ماشین هم تو بازیاشون ببینیم.
بازي Need For Speed Undercover مسلما تصوير قبلي خودش رو پاك كرد آخرين اظهار نظرهاي نمايندگان الكترونيك آرتز در مورد پرو استريت اين بود كه اون بازي يك نقطه ضعف و عين شكست بود و تجربه اي تلخ در سري بازيهاي NFS بود. بنابراين يك بار ديگه تصميم گرفته كه به افتخار خودش يعني MW برگرده و با تغييرات مثبت در اون يك بازي تمام عيار ادامه بده
بله درسته بازی دوباره به سبک Mw برگشته تا دل هواداران رو دوباره بدست بیاره چون شماره ی قبل افتضاح کامل بود.
امیدوارم موفق بشن.
موفق باشید.
بدترين حالت و تصور اين هست كه بازي به گونه اي باشه كه از Mw ضعيفتر باشه. اون موقع بد ضد حالي ميخوريم دسته جمعي. خدا اون روز رو نياره
چرا نمیاد خسته شدم از بی بازی ماشینی .
آره دقيقا ميشه مثه پرو استريت كه كلي اميد بهش داشتيم بعد اونجوري ضدحال زدنقل قول:
اي بابا منكه جديدا بازي ماشيني زياد گرفتم اما از بس كه آشغال بودن حتي دو ساعت هم پاش نشتم مثه GRID,JUICED من بر خلاف تو خسته شدم از بازي ماشيني آشغال و به اين نتيجه رسيدم: فقط NFSنقل قول:
grid که تووپ بود فقط گیم پلی بد بود در کل توپس بود
حالت های مسابقه که در این بازی هست چیا هستن؟؟؟
مثل circruit - sprint و ....
سبک جدیدی هست یا نه؟؟؟
این Grid خیلی سخت بود من همش تو خاکی بودم یکمی بازی کردم دیدم اصلا نمیشه رفت بیخیالش شدم .
تو این بازی از drift خبری هست یا نه؟ چون یکی از بهترین مسابقات دریفت بود. دراگ چطور ؟ اگه کسی می دونه بقیه رو هم در جریان قرار بده.
عزیز بازی بزار بیاد بینیم 100% هم باید باشه !نقل قول:
تو این بازی از drift خبری هست یا نه؟ چون یکی از بهترین مسابقات دریفت بود. دراگ چطور ؟ اگه کسی می دونه بقیه رو هم در جریان قرار بده.
می دونید چرا میگم چون تو MW فقط دراگ بود و تو carbon فقط دریفت . می خواستم بدونم کسی اطلاعی داره یا نه؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
drift ش رو خبر ندارم ولی دراگ رو مطمئن هستم که وجود داره.
سخه موبايلي براي اين بازي مشخص هست كي منتشر ميشه چون من با نسخه موبايل Pro Street بيشتر حال كردم كسي بازي كرده بود واقعا حال ميداد
منم موافقم ... بازی مبایلش خیلی حال داد.نقل قول:
سخه موبايلي براي اين بازي مشخص هست كي منتشر ميشه چون من با نسخه موبايل Pro Street بيشتر حال كردم كسي بازي كرده بود واقعا حال ميداد
بچه ها آخرش تایید نشد که موتور هم توی بازی هست یا نه ؟
نه عزيز
موتور نيست...
سلام
خدا کنه قشنگ باشه
مثل فیلم ترنسپورتر یک یا دو ؟؟؟؟
اگه میخواد مثل pro street یا این بازیه چی بود اها Grid باشه اصلا درست نکنن سنگین تره
كاش يكي مي دونست نسخه موبايلش كي مياد واسه همه بازي ها معمولا يه 3 4 هفته زودتر مياد نسخه موبايل. كاش اينم مثه اونا باشه. من بدجوري با موبايل حال ميكنم رانندگي رو
drift توی این نسخه نیست
حذفش کردن.....ولی دراگ فکر کنم بشاه
اتفاقا تنها مرحله اي كه ركورد رو ميشكستم همون دريفت بود حيف شد. من با اون دراگ مشكل داشتم كه البته بعدش حل شد مشكلم ولي در كل حال نميكردم باهاش
خبری از شخصیت های توی بازی درج نشده؟؟؟
منظورم شخصیت های اصلی مثل دشمنان و دوستان
من خودم شخصا یه nfs carbon بازی کردم.خیلی هم قشنگ و زیبا بود.خدا کنه اینم مث اون زیبا باشه.
امير اين يكه مشابه MW هست پس مطمئن باش از Carbon هم بالاتره. خيالت راحت
پس خیلی باحاله که :8:نقل قول:
چه سیستمی میخواد ؟ :21:
چند صفحه قبل نوشته شده بودنقل قول:
OS:Windows XP and VISTA with latest service pack installedCPU:Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)RAM:1GB RAMGraphics:Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only)DirectX:DirectX Nov 2007 edition (included)HDD:5.5 GB free disk space or moreDVD-Drive:8xMultiplayer:
To play online a network card is required for broadband connectivity
همانطور كه قبلا گفته بوديم يك نوع مسابقه جديد با نام Cops and Robbers به بازي آنلاين Need For Speed Undercover اضافه شده...
اين مسابقه را 8 نفر ميتوانند انجام دهند كه به 2 گروه 4 نفره تقسيم مي شوند..گروه اول به عنوان دزد ها كه سعي مي كنند تا مقداري پول را بدزدند و به محل امني ببرند و گروه دوم پليس ها هستند كه بايد مانع اين كار شوند. هر بازي شامل 2 راند مي شود كه در نتيجه هر گروه هم پليس مي شود و هم دزد!!
برای مشاهده ویدئویی از این نوع مسابقه به لینک زیر بروید:
کد:http://nfsplanet.com/nfsuc_movies.php?do=view&vid=10&lang=eng
آسف خان اين مود فقط توي آنلاين پلي هست؟ توي افلاين پلي نميشه اين مود رو بازي كرد؟
نقل قول:با سلامنقل قول:
اين بازي در قسمت گرافيك مثل كربن هست(بالاتر از كربن اما شبيه)
از نظر داستان و محيط كي بازي شبيه موست وانتد
از نظر اسپرت كردن هم مثل آندرگرند(مجهزتر)
در ضمن موست وانتد در واقعيت بهتر از كربن نيست بلكه موست وانتد فروشش بالا بود
چندتا عكس باهال
نظرتون رو بگيد
يكي از مسابقه هاي اين بازي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم يكي از شخصيتهاي بازي به نام مگي(maggie)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]