سلام
اگه از دوستان کسی نحوه تنظیم امکانات دوربین و توضیح این امکانات داره رو کنه.!
Printable View
سلام
اگه از دوستان کسی نحوه تنظیم امکانات دوربین و توضیح این امکانات داره رو کنه.!
دوست عزیز میشه بفرمایین با کار متوسط چقدر شارژنگه میداره ؟؟؟؟مثلا" با شارژ کامل میتوان چند دقیقه پشت سر هم باهاش فیلمبرداری کرد؟؟؟نقل قول:
من در اين پنج روز كه گوشي را گرفتم، هر روز مجبور به شارژ شدم.... البته چون روزهاي اول خريدم هست، مرتب در حال استفاده از گوشي ام. من روزانه در حدود 70 تا پيامك مينويسمو ميفرستم و حدود 30 تا دريافت ميكنم، حداقل 15 تا عكس ميگيرم و حدود 10 دقيقه فيلمبرداري ميكنم (با انواع فرمتهاي مختلف) و حدود 60 تا 100 مگ بلوتوث ميفرستم و 5-15 دقيقه صحبت ميكنم....نقل قول:
از پليرش استفاده نميكنم چون هم پلير جدا دارم و هم اينكه كيفيت پليرش (با اينكه خودم در اين 7 سال كه گوشي دارم مشتري ثابت ال-جي بودم، ولي بدون هيچ تعصبي) واقعا پايينه....
البته توضيح داده بودم كه موزيك ها را خوب پخش ميكنه ولي صداي خواننده را افتضاح پخش ميكنه!!!!
جديدا چندتا پلير مخصوص گوشي هاي جاوا دانلود كردم كه ميخوام روي گوشي تست كنم شايد بهتر شد، اگر به نتيجه اي قابل قبول رسيدم حتما به دوستان عرض ميكنم......:11:
درضمن با يك پديده اي برخورد كردم، اينكه وقتي حافظه داخلي گوشي را پر ميكنيد سرعت گوشي اصلا كم نميشه ولي در زمان فيلمبرداري تيك هاي ريزي روي فيلم (در هنگام ذخيره روي كارت حافظه خارجي) بوجود مياد؛
ولي وقتي حداقل 30 مگ بر روي حافظه داخلي خالي باشه اين تيكها اصلا روي فيلمهايي كه بر روي حافظه خارجي ذخيره ميشود، ديده نميشود...
دوست عزیز خیلی خیلی ممنون از جواباتون ولی چند سوال دیگه هم داشتم اگه مموری دو گیگ روش باشه و اون مموری هم خالی باشه با بهترین کیفیت چقدر میتونیم باهاش فیلم ظبط کنیم؟؟اینم بگی ممنون میشم و دیگه اینکه میگن بیشتر از دو گیگ اگه روش مموری بذاری همون دو گیگ رو میشناسه ایا در مورد فیلمبرداری هم اینجورییه ؟یعنی همون میتونی تا دو گیگی که میشناسه باهاش فیلم ظبط کنی یا مثلا" اگه چهر گیگ روش باشه همه چهار گیگ رو ؟؟؟
نقل قول:
خواهش ميكنم عزيز....
1- با بهترين كيفيت حدود 70 دقيقه ميشه باهاش فيلم با كيفيت بالا ضبط كرد، البته دقيقشو فردا بهتون خواهم گفت.
2- از چهار گيگ فقط دوگيگش را ميتوانيد با گوشي پر كنيد چه از طريق كابل usb و چه براي فيلمبرداري و عكسبرداري و يا دريافت فايل از طريق بلوتوث؛ دوگيگ ديگر بيشتر به درد موزيك يا فيلم ميخوره كه با رم ريدر بايد پر كرد؛ چون پلير گوشي تمام كل 4 گيگ را ميبيند ولي براي ذخيره كردن اطلاعت توسط خود گوشي، سيستم گوشي دوگيگ بيشتر را نميتواند آدرس دهي كند... (اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد
بچه ها يك نكته جديد در ويوتي ديدم، ويوتي Face Detection هم داره!!!!:18:
جل الخالقـــــــــــــــــــ ـــــــ:18:
سلام دوستان.
با توجه به اینکه جناب almgti_79 عزیز خیلی از کیفیت پخش پلیر ویوتی شکایت دارین اگه به این چنتا سئوالم جواب بدی ممنون میشم .
اینکه شما میگی کیفیتش پایینه در مقایسه با کدوم گوشی میگی ؟ و اینکه شما چه فرمتی رو گوش میدی چون دوستان قبلا خیلی گفتن که فرمت mp3 رو افتضاح پخش میکنه و برعکس کیفیت پخش wav محشره ؟ شما امتحان کردی ؟ اگه از یه پلیر دیگه استفاده کنی فرقی میکنه ؟
ممنون میشم جوابم رو کامل بدی چون منم یه دو سه سالی هست میخوام ویوتی بگیرم :31: این کوکییم نمیاد لامصب که ببینیم دنیا دست کیه ؟ الیته فعلا و هنوز نظرم رو ویوتی هست، شدید .:40:
نقل قول:
من نسبت به mp3 player خودم گفتم،:31:
البته من با گوشي هاي 3230 نوكيا و w800 سوني اريكسون و N72 و N79 نيز مقايسه كردم، واقعا در نوع خودش از نظر بي كيفيتي ويوتي بينظيره!!!:41:
درضمن با فرمت هاي wma و mp3 من امتحان كردم، ولي از فرمت wav تابحال استفاده نكرده ام؛ شايد هم مشكل از گوشي من باشه ولي به نظرم كيفيت پخش در هدفون واقعا از يك گوشي چيني هم پايينتره....
ولي اين نكته را هم بگم كه اسپيكر روي بدنه واقعا كيفيت صداش عاليه، به نظرم جزء ده اسپيكر برتر گوشي هاي موبايل باشه....
اگر تا يكي دوروز ديگه صبر كنيد، قراره ببرم گارانتي، شايد مشكلش با آپ شدن فريمورش درست بشه...:5:
درضمن از هدفون هاي پليرم كه واقعا عاليه هم استفاده كردم، هيچ تفاوتي حس نكردم، اين نكته را هم بگم كه هدفون هاي ال-جي واقعا كيفيتشون خوبه، حتي از هدفون هاي خيلي از پليرهاي بازار هم بهتره، چون من اين موردي كه گفتمو با چندتا هدفون هاي ال-جي و پليرهاي ديگه مقايسه كرده ام....
به نظرم ضعف از كابل رابط اوليه اي است كه از گوشي به هدفون 3.5mm متصل ميشه (چون اين كابلش چينيه!!!)
Osen جان, فرمت WAV هم امتحان کردم, فرقی نداشت, از پلیرهای جاوایی هم که گرفتم هیچکدومشون روی ویوتی نصب نمیشند, البته دوتاشون نصب شد ولی کار نمیکرد...
کسی پلیر یا اکولایزر جاوا برای وبوتی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از این به بعد نرم افزارهای جاوایی را که روی گوشی ویوتی خودم, نصب کردمو خوب کار میکنه, را براتون آپلود میکنم تا همه استفاده کنند....
البته خیلی جالبه, اکثر نرم افزارهایی که برای گوشی های 240*320 پیکسل یا اندازه های دیگر هست را به راحتی میتوان نصب کردو خود گوشی ریسایز میکنه!!!
این نرم افزارها را میتوانید در این صفحه ببینید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=283872
سلام دوستان
می خواستم بپرسم برنامه ای برای ویوتی هست که بشود یک لیست سیاه تهیه کرد تا بعضی شماره ها نتوانند تماس بگیرند و اس ام اس بزنند؟ یعنی اینها را بلوکه کنه؟ اگر میشناسید به من هم معرفی کنید که به شدت لازم دارم.
مرسی
نقل قول:
ممنون almgti جان از جواب کاملت.نقل قول:
داشتی از نظر صدا به کلی نا امیدم میکردی:13:که خوشبختانه با تعریفت از اسپیکرش نظرم برگشت و امیدوار شدم :46:.
حالا کیفیت پخش mp3 و wav تو اسپیکر گوشی هم تفاوت نداره ؟
راستی فریمورت چنده عزیز ؟
ممنون داداش :10:
نقل قول:
فريمورمو هنوز آپ نكردم ( v10f)؛ از نظر فرمت ها به نظر من هيچ تفاوتي در هدفونو اسپيكر نداره
اسپيكرش عاليه ولي هدفونش واقعا مزخرفه!!!
ميخوام از هدفونهاي KC910 استفاده كنم، شايد مشكل از رابط اوليه ي گوشي باشه....
و اما یک خبر بد, بالخره یک پلیر نصب کردم ولی کیفیت صدا باز فرقی نکرد..........
من متوجه نمیشم مشکل از چیه.......
یک سوال:
این نرم افزارهای پلیر, خودشون قابلیت پردازش فایلهای موسیقی را دارند یا اینکه از پردازشگر خود گوشی استفاده میکنند؟
مثلا اگر یک گوشی اصلا برنامه پلیر نداشته باشه (پلیر برایش تعبیه نشده باشه), با نصب این برنامه های پلیر جاوا, میشه فایلهای موسیقی را با اون گوشی پخش کرد؟
تكذيبيه:
باتوجه به گفته هاي ويوتي داران، صداي مونو از هدفون پخش ميشه، احتمالا گوشي من مشكل داره؛ پس خبر پايين درست نميباشد؛ شرمنده ي دوستان:41:
یک خبر بد, تمام فایلهای صوتی و تصویری که صداشون مونو باشه, در حالت هدفون با گوشی ویوتی بیصدا هستند... میخواستم ببینم kc910 هم همینگونه است؟
با سلام.من وقتي از ترفند بالابردن كيفيت عكس در حد 2Mb استفاده ميكنم دو تا نكته برام مبهمه.
1/كيفيت عكس بالاتره ولي تاريكتره و در جاييكه نور كمه عكس تاره.ايا ميشه از فلاش استفاده كرد؟
2/ چرا وقتي ميخواي عكس بگيري تصوير رو يه خورده زوم كرده و متمايل به سمت چپ عكس ميگيره؟
سلام
كسي ميدونه هدفون ويوتي رو از كجا ميشه خريد؟
نقل قول:
1- در مورد فلاش باید بگم که در همان قسمت یک گزینه به نام Flash هست, شما این گزینه را انتخاب کن و در آن Always On را اتتخاب کن....
2- در این مورد هنوز خودم دلیلشو متوجه نشدم:5:
تكذيبيه:
باتوجه به گفته هاي ويوتي داران، صداي مونو از هدفون پخش ميشه، احتمالا گوشي من مشكل داره؛ پس خبر پايين درست نميباشد؛ شرمنده ي دوستان:41:
یک خبر بد, تمام فایلهای صوتی و تصویری که صداشون مونو باشه, در حالت هدفون با گوشی ویوتی بیصدا هستند... میخواستم ببینم kc910 هم همینگونه است؟
سلام دوستان .
یه سئوال برام پیش اومده . اگه مثلا تاریخ گارانتی ویوتی تموم بشه کامتل دیگه بهش خدمات نمیده یا پول بیشتری میگیره برا ارائه خدمات ؟
و اینکه اگه یه گوشی بدون گارانتی بیاریم ، کامتل بهش خدمات میده یا نه ؟ مثلا برای ارتقاء فریمور ؟
ممنون .
نقل قول:
تا جاييكه من ميدونمة اگر تاريخ گارانتي تموم بشه، خدمات به گوشي هاي گارانتي خودش ميده ولي هزينه آنرا ميگيرد و در مورد گوشي هاي بدون گارانتي، تا جاييكه بچه ها در پست هاي قبلي گفتند اصلا خدمات ارائه نميده...
من فردا گوشيمو ميخوام ببرم نمايندگي كامتل براي ارتقاء فريمور و درست كردن عيب پليرش، باز ازشون در مورد گوشي هاي بدون گارانتي ميپرسم
یک سایت برای دریافت theme
فقط هنوز خودم امتحانشون نکردم....کد:http://www.joeearl.co.uk/work/flash/
سلام
محتویات داخل کارتن ویوتی چی هست؟
مموری داره؟
نقل قول:
محتويات داخل كارتن ويوتي با گارانتي پارس كامتل:
1- گوشي؛
2- قلم گوشي؛
3- باتري؛
4- كابل USB؛
5- شارژر؛
6- Mini CD نرم افزار؛
7- دفترچه راهنما؛
8- كاور اضافه ي صفحه ي نمايشگر؛
9- كارت گارانتي شركت پارس كامتل؛
10- كارت شركت در قرعه كشي پارس كامتل.
-------------------------------------------------------------
مموري، كابل تلويزيون و كيف ندارد....
رفتم گرفتمش همچیش کامل بود.
به به، مبارك باشه.. :11:نقل قول:
انشاالله باهاش بري خواستگاري ششمين همسرت:31:
به جمع ويوتي داران خوش آمديد...........:40::40::40:
حالا چندتا سوال:
1- به چه قيمتي خريد كرديد؟
2- چك كن ببين ورژن فريمور گوشيت چنده؟
3- حتما چك كن ببين صداي توي هندزفريش خوب هست؟ مخصوصا با خودش يك چندثانيه اي صدا ضبظ كن و در هندزفري گوش بده ببين از هندزفريش پخش ميشه يا نه (چون براي من اين مشكلو داشت بردم گارانتي- اميدوارم كه براي شما مشكلي نداشته باشه)؟
ممنون دوست عزیز
260 با گارانتی کامتل (البته نصفش رو نقد دادم و مابقیشو برای دو ماه دیگه چک کشیدم)
گوشی رو گذاشتم واسه شارژ اولیه، ایشالا توی اولین فرست چک میکنم.
ولی قبل از اینکه بذارمش شارژ، یک چک کوچولو کردم، برای تایپ حرف "دال" نداشت ولی "لام" و "پ" رو که بعضی دوستان میگفتن نداره، داشت!
سلام دوستان .
اولا که گوشیت مبارک باشه Grand عزیز . ایشالا به سلامتی و خوشی ازش استفاده کنی و راضی باشی ازش و مارم دعا کنی بلکه به آرزوی چندین و چند سالمون برسیم و به ویوتی داران بپیوندیم .
راستی دوستان شما چجوری تو ویوتی بازی میکنین ؟ اصلا با توجه به لمسی بودن و مولتی تاچ نبودنش میشه همه ی بازیا رو انجام داد ؟ ممنون میشم کامل جواب بدید ؟
انشاالله اسباب خريد ويوتي هرچه سريعتر براي شما فراهم ميشه و باهمديگر اين تاپيك را ميگردونيم:11:نقل قول:
بعد از بارگذاري يك نرم افزار (چه بازي باشه چه نرم افزاهاي كاربردي و چه E-book)، خود گوشي چهارتا علامت جهات مختلف را پايين صفحه نمايش بوجود مياره كه ميتوني از اونها استفاده كني؛ البته يك دكمه ديگر هم كنار اين دكمه هاي چهار جهت بوجود مياد كه با لمس آن، دكمه هاي چهارجهت اصلي حذف شده و بجاي آن دكمه هاي گوشي هاي ديگر بصورت مجازي روي صفحه نمايش داده ميشه (دكمه هاي اعداد از 9-0 به همراه دكمه هاي # و *)
خيلي بازيها را به راحتي نميشه روي آن بازي كرد (مخصوصا بازي هاي اتوموبيلراني و موتور سواري و استراتژيك كه احتياج به عكس العمل هاي سريع داره) ، ولي بازي هاي مخصوصي براي صفحات لمسي موجوده كه به راحتي ميشه ازشون استفاده كرد.
درضمن يك نكته منفي اينكه اگر ويوتي شتاب سنج داشت خيلي بازي ها مخصوصا اتوموبيلراني خيلي خوب ميشد انجام داد، همانند گوشي KC550 كه با حركت گوشي اتوموبيل جابجا ميشه و....
متاسفانه هنوز گوشيم در دسترسم نيست (هنوز گارانتيه) و گرنه براتون چندتا عكس از صفحه بازي ها ميگذاشتم تا بيشتر متوجه شويد. با اينحال اميدوارم كامل توضيح داده باشم.
كليدهاي مجازي كه زير نرم افزارها مياد را در زير ميتوانيد ببينيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در اين دكمه ها اگر دكمه Num را لمس كنيد، تمام دكمه هاي پايين بجز دكمه OK به حالت صفحه كليد مجازي (9-0 و * و #) تغيير شكل خواهند يافت...
V10fنقل قول:
2- چك كن ببين ورژن فريمور گوشيت چنده؟
3- حتما چك كن ببين صداي توي هندزفريش خوب هست؟ مخصوصا با خودش يك چندثانيه اي صدا ضبظ كن و در هندزفري گوش بده ببين از هندزفريش پخش ميشه يا نه (چون براي من اين مشكلو داشت بردم گارانتي- اميدوارم كه براي شما مشكلي نداشته باشه)؟
خوشبختانه با هندزفریش مشکلی نداشتم.
میخوام یک مموری 2 گیگ براش بگیرم، پیشنهاد شما چیه؟ کلاس بندی مموریها چه جوریه؟
اما یک مشکل برام پیش اومده، اونم اینکه وقتی برنامه تقویم شمسی روش نصب میکنم (تقویم میلادی گوشی صحیح هست) برنامه تاریخ شمسی رو اشتباه میزنه! از برنامههای متفاوتی هم استفاده کردم اما مشکل رفع نشد!
نمیدونم چیکار کنم چون به تقویم شمسی خیلی نیاز دارم...
هر مارکی میگیری، حداقل کلاس 4 بگیر و اگه میتونی کلاس 6. من شنیدم 4 گیگ کلاس 6 حدود 10 هزار تومانه. پس 2 گیگش با حداکثر باید 8 تومان باشه. مارک های ترنسند، سیلیکون پاور و توشیبا هم خوبند.نقل قول:
میخوام یک مموری 2 گیگ براش بگیرم، پیشنهاد شما چیه؟ کلاس بندی مموریها چه جوریه؟
سلام
من 2 گیگ کلاس بالا ندیدم معمولا 4 گیگ یا 8 گیگ دیدم،فکر کنم 2 گیگ اگه باشه سرعت بالا نوشته روش.
اگه پیدا کردین 2 گیگ کلاس بالا به من هم خبر بدین ممنون.
من تا حالا ندیدم روی مموری اسمی از کلاس باشه! چطور نوع کلاس مموری رو تشخیص بدم؟
راستی ویوتی میکرو اس دی میخوره؟
بله, ویوتی ماکرو اس دی (Micro SD) میخوره؛نقل قول:
همینطور که در سمت راست و بالای پک مموری میبینید, نوشته کلاس 6؛
من چهارگیگ همین مدل رو گرفتم 11000؛ دقیقا بسته اش همین شکل است؛
اگر مارک PQI سرعت بالا بتونی پیدا کنی از همه بهتره:
ممنون
اما روی پکیج این pqi چیزی از کلاس ننوشته!
کلاً چند تا کلاس داره این مموری؟