کاراین دکمه چیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کاراین دکمه چیست
نقل قول:
اين اسكرول تصوير درون ا چشمي را عقب و جلو ميبره تا تصوير متناسب با چشم شما به نمايش دربياد.
کاربرای عینکی مثل من می تونن با این پیچ بدون عینک تصویر ویزور رو خوب ببینند :)نقل قول:
سلام
توی این سایت با دوربین Casio EX-FH100عکسهای شماره CIMG0221.JPG و CIMG0223.JPG یکی با فلاش و یکی بدون فلش از یک منظره است. چرا در عکسی که با فلاش گرفته شده تصویر قهوه ای شده؟ کسی از دوستان این دوربین رو داره؟ و آیا با فلاش تصویر قهوه ای میشه یا نه؟کد:http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/casio/ex-fh100/sample-photos-67.html
بخاطر انتخاب وایت بالانس غیر مناسب هست که اینطور ثبت شده
و همیشه با فلاش قهوه ای نمیشه
من یه سامسونگ L200 دارم که خیلی دوسش میدارم.. کلا دوربین خوبیه!
چند روز پیش هر کاری کردم رمش در نیومد! گیر کرده بود !! اول فکر کردم اون خاری که فشار میاری بهش و رم میپره بالا خراب شده! خلاصه الان چند روزه همش مجبور بودم با کابل وصل کنم به لپتاب..
همین الان کلی کلنجار رفتم با رمش... یهو در اومد... دیدم برچسب روی رم ( مارک codak) هستش رمش.. انگار چسبش آب شده باشه ... یه مایع چسبناک راه افتاده بود ( فکر کنم در اثر گرما) ..
برچسبش رو کندم.. درست شد یعنی راحت میاد بیرون! خوب شد نبردمش تعمیر وگرنه کلی لابد می گرفتن الکی..
به نظر شما چرا اینطوری شده؟
خب جواب خودتون دادید!نقل قول:
دوربین بر اثر کار کردن و حتی تو دست بودن و یا جای گرم بودن اون برچسب چون جنس خوبی نداره معمولا آب میشه!
یه چیز عادیه
هر چقدر هم وایت بالانسش بد باشه نباید قهوه ای بشه، من با گوشی w800 خودمم همین مشکل رو دارم حتی در نور روز زیر آفتاب ساعت 12 ظهر هم وقتی باهاش با فلش عکس می گیرم عکس قهوه ای میشه، یه جا خونده بودم اگر گوشیم رو با نرم افزار جدیدتری که اومده پروگرام کنم درست میشه، یعنی در واقع اشکال نرم افزاریه.نقل قول:
حالا در مورد این دوربین هم ممکنه همین باشه؟ چون واقعا کیفیت عکسهاش در داخل خونه خیلی عالی دراومده و دقیقا من دوربینی با همین مشخصات(یعنی داشتن کیفیت عالی در منزل) می خوام . و آیا دوربینی هست که کیفیتش به همین خوبی باشه و قیمتش هم مثل همین مدا کاسیو مناسب باشه ومشکلی که این دوربین داره( قهوه ای شدن عکس هنگام استفاده از فلش) رو نداشته باشه؟
کد:http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/casio/ex-fh100/sample-photos-67.html
اگر این اشکال همیشه وجود داره پس
باز هم وایت بالانس مشکل داره اما این کمپانی بوده که نرم افزار رو درست برنامه ریزی نکرده
و با آپدیت باید حل بشه
سلام
این دوربین Fujifilm FinePix S2500HDچه مشکل یا نققصی داره که با زوم 18 و سنسور به اون گندگی قیمتش اینقدر کمه؟؟؟
سنسورش که همون 1/2.3 هست. اینکه خیلی کوچیکه!نقل قول:
خیلی چیزا هست که تا دوربینو تو دستت نگیری نمیشه بفهمی که چجوریاست.
من که کیفیت عکس سری S این فوجی رو تا الان خوشم نیامده ازش!
آره من درمورد سنسورش اشتباه کردمنقل قول:
پس برای انه که قیمتش اینجوریه
یه سوال دیگه
چطور میشه سرعت شاتر دوربین های کامپکتی که pدارن رو پایین اوردبا اون هایی رو که mدارن هم توضیح بدین من میخوام سرعت شاتر رو برسونم در حد 20ثانیه
ممنون
سلامنقل قول:
شما اسم دوربین بگو آخه اینجوری نمیشه!
اسمشو بگی با عکس برات توضیح میدم.
ولی در کل در مود M سرعت شاتر و دیافراگم کنترل میشه در P نمیشه سرعت شاتر رو کم و زیاد کرد! (برای من اینجوریه بقیه شاید فرق کنه)
این دوتا :
canon a495
canon sx 210
خدا یا چقدر من بد شانسم نه به یه هفته پیش که lcdدوربینم شکسته بود با 3.2 گوشی عکس میگرفتم نه به حالا که 3تا دوربین هم زمان برام رسیده
یکی a495یکی از فامیلا از کانادا اورده sx210خودم خریدم فردا به دستم میرسه یکی دیگه دوربین هم که بیشتر قیافش به فیلم برداری میخوره از کانادا برام فرستادن
حالا دیدم برای یکی از مود های 495 نوشته شاتر طولانی ولی15ثانیه بودنمیشه بیشترش کرد؟؟
سلامنقل قول:
درسته از 15 ثانیه بیشتر نداره! همین 15 ثانیه هم کفایت می کنه!
تو مد M بزاری با فلاش بالا و پایین و چپ و راست میشه دیافراگم و سرعت شاتر تغییر داد!
سلام دوستان عزیز
من یه دوربین عکاسی دیجیتال می خواستم بگیرم که فیلمبرداری خوبی هم بکنه
و تا اطراف 170-180 تومن باشه
خودم این مدل ها رو دیدم لطفا راهنمایی یفرمایید می خوام کیفیت تصاویر عالی باشن و امکانات
هم خوب باشه و چرا بعضی دوربینها مثلا 400 تومن هست ولی مثلا همون 12 مگاپیکسله؟
این دوربینها مد نظرم بودن
Fujifilm FinePix JX250
Fujifilm FinePix JV150
Sony Cyber-Shot DSC-W310
Fujifilm FinePix A235
Fujifilm FinePix AX280
Fujifilm FinePix AV180
Sony Cyber-Shot DSC-W330
Sony Cyber-Shot DSC-W320
Sony Cyber-Shot DSC-W310
Olympus FE-47
Canon PowerShot A1100 IS
Canon PowerShot A3100 IS
لطفا دوستان عزیز هر مدلی از بالا یا خودشون میگن قیمت و دلیل پیشنهاد رو حتی خیلی خلاصه بگن واقعا ممنون میشم
یا اگه مثلا مدلی هم تو چند ماه آینده قراره معرفی بشه.
با تشکر از راهنمایی دوستان
سلام لطفا یک سوال رو در چند جا نپرسید
در هر حال:
a3100 با توجه به بودجه شما دوربین مناسبی هست
با کمی افزایش بودجه SX120 دوربین بهتری خواهد بود
سلام
ببخشید میخواستم بدونم توی فیلم برداری دوربینی که 24 فریم فیلم میگیره بهتره یا مثلا 50 فریم؟
میشه با برنامه خاصی مثلا فیلمی که با 50 فریم گرفته شده رو به 24 تبدیل کرد؟
ممنون
من میخوام یک دوربین کانن از سایت خود کانن آمریکا بخرم با این مدل
EOS Rebel XS 18-55IS Kit
دوستان نظرشون راجع به این دوربین چیه ؟
سلامنقل قول:
هرچی تعداد فریم در ثانیه بیشتر باشه بهتره اینجا هم 50 فریم بهتره!
فریم بالاتر فیلم روان تر نمایش داده میشه!
مثلا دوربینهای پیشرفته که با اونها اسلموشن میزارند باسرعتی بالای 1000 فریم درثانیه فیلم برداری میکنند!
بله فیلم 50 فریم رو میشه به 24 فریم با یرنامه کانورتو تبدیل کرد.
چرا این جدید تر ازاین هم هست که ارزش بالای دارند مثل 550D :5:نقل قول:
بله اون جا بیشتر به سایت ها میشه اطمینان کرد اما شاید بهتر باشه از فروشگاه خرید کرد :10:
نقل قول:
من دوربینی در حدود ۵۰۰ تا دلار ۶۰۰ میخوام گفتم شاید این در ابتدا به نظرم خوب باشه کسی اینو پیشنهاد نمیکنه بخرم ؟
چرا دوربین خوبیه بخصوص برای بوجه شما
اما این دوربین فیلم نمیگیره و لنز همراهش هم همچین مالی نیست 18-55
دوربین قبلی شما چی بوده و چه انتظار از دوربین جدید تون دارید
سلام
ببخشید فرمت فیلمبرداری MOV (H.264) بهتره یا AVCHD?
اگه دوربین فوکوس سریع و متداول نداشته باشه بده؟(کلا چه استفادهی داره فوکوس سریع در عکس و فیلم؟
ممنون که به سوالات سطح پایین من جواب میدین
سلام
AVCHD فرمت جدیدیه و حجم کم با کیفیت عالی البته H.264 هم جدیده
کیفیتش با H.264 زیاد فرق نداره اما حجم خروجی AVCHD خیلی کم تره
فوکوس سریع با متداول فرق داره
سریع که تابلوه
متداول یعنی اگر کادر رو عوض کنی فوکوس توی همون کادر قبلی میمونه:31: یعنی باید همیشه دستت روی رینک فوکوس باشه و روی سوژت فوکوس کنی دوربین این کار رو نمی کنه این مشکل لنزه و دوربینای مثل Panasonic DMC-GH2 یا کلا Micro Four Thirds ها این جوری نیستند:5:
سلام
ممنونم از کمکتون.همه این سوالو واسه اینکه من میخواستم یه دوربین عکاسی خوب بخرم که وقتی رفتم توی نت دنبال این قضیه گفتم یه دوربین بگیرم که فیلم بداریش هم عالی باشه که با کمک بچه های روم و مشورت با اونها نظرم روی خرید کنون 550D بود ولی متوجه شدم چندتا دوربین فوکوس خودکار سریع دارن مثل الفا A55 و D3100 حالا نمیدونم کدوم از این 3 تا رو بخرم.550 دی تنظیمات دستی کاملی توی فیلم داره ولی فوکوس خدوکار سریع نداره و فریم فیلم برداریش 30 هست.الفا ا 55 هم فوکوس خودکار سریع داره فریم فیلمش هم تا 60 هست ولی تنظیمات دستی نداره در فیلم برداری. و دی 3100 نیکون فوکوس خودکار سریع داره تنظیمات دستی هم داره ولی فریم فیلمش 24 هست و زمان ضبط فیلماش 10 دقه بیشتر نیست.
واسه همین در مورد فوکوس پرسیدم.حالا اینکه توی فیلم گرفتن در حالت فوکوس خودکار فوکوس سریع باشه یا کند فرقی داره؟
میشه کمکم کنید
ممنون
Sony HDR-XR550 چطور دوربینیه
ارزش خرید داره.
شما اطمینان داری که " فوکوس خودکار سریع دارن مثل الفا A55 و D3100 " این مشکل مال لنزه نه دوربیننقل قول:
فکر نمی کنم این جوری باشه:13:
سلامنقل قول:
ممنونم از کمکت
اگه مشکل از لنز هست یعنی میشه لنزی باشه یا بعد بیاد که واسه 550 دی هم همین فوکوس سریع رو بکنه؟
پس همون کنون 550 دی رو بخرم دیگه نه؟
سلام
خواهش میشه
الان که نیست
اگر برای شما فیلم و فوکوس متداول تو فیلم مهمه میتونید یکی از دوربین های Micro Four Thirds رو بخرید
اما باید از اون ور اب بیارید یه نکته داره از نظز عکس پایین تر از مثلا 550 قرار میگیره اما تو فیلم اندازه و وزن خیلی بهتره
این Olympus E-PL1
کد:http://www.dpreview.com/reviews/olympusepl1/
3taxxx عزیز باید بقیه دوستان درباره فوکوس متداول تو فیلم هم نظر بدند
دوستان کمک کنند:10:
سلام
ممنونم ازت دوست عزیز.:10:
یه سوال دیگه:31:
اندازه سنسور این دوربینا مثلا زده 1.12 یعنی از سنسور مثلا 1.07 قوی تر و بزرگتره؟مگه نه اینکه هر چه این عدد سنسور پایین تر باشه سنسور بزرگ تره و این بهتره پس چرا مال کنون 550 دی که زده 1.07 اندازه کلیش کمه (3.32 سانت) ولی مال الفا 55 که 1.12 هست (3.66 سانت) هست؟ مگه هر دو APS-C نیستند؟:18::19:گیج شدم:9:
سنسور فقط به بزرگیشه یا به چیز دیگه ی هم بستگی داره؟
ممنون:11:
سلام
:11:
بهتره این عکس و صفحه هارو ببینی کامل متوجه میشی:46:
کد:http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1010&message=29379035
نوع سنسور هم مهمه CCD یا CMOS هر کدوم یه خوبی دارند اما چون مصرف CMOS کمتره و ارزون تره تو SLR ها بیشتر استفاده میشهکد:http://en.wikipedia.org/wiki/File:Sensor_sizes_overlaid_inside.svg
در این باره
ccd
cmosکد:http://www.dalsa.com/sensors/products/ccd.aspx
ccd_vs_cmosکد:http://www.dalsa.com/sensors/products/cmos.aspx
میتونی از translate.google برای ترجمه استفاده کنیکد:http://www.dalsa.com/sensors/products/ccd_vs_cmos.aspx
من هنوز در باره فوکوس متداول تو فیلم شک دارم (بین علما اختلافه:31:) شوخی میکنمکد:http://translate.google.com/?hl=fa&sl=en&tl=fa#auto|fa|
دوستان نظر بدند
سلام خدمت دوستان
میخواستم یه دور بین عکاسی بخرم تو چندتا سایت گشتم
این چیزی که به نظرم جالب در اومده اگر میشه تو مخصات فنی کمکم کنید در ضمن اگر دوربین بهتر در همین اندازه سراغ دارید دریغ نکنید.
اسم : Canon PowerShot SX210
قیمت: 350 هزار تومان
نوع حسگر: ccd
دقت حسگر: 14.5 مگاپيکسل
دقت موثر حسگر : 14.1 مگاپيکسل
ابعاد حسگر : 1 به 2.3 اینچ
ابعاد فيلم : HD
فاصله کانوني : 28-392 ميليمتر
محدوده ديافراگم : F3.1 تا F5.9
بزرگنمايي اپتيکال : 14 برابر
بزرگنمايي ديجيتال : 48 برابر
حداکثر سرعت شاتر : 1/3000 ثانيه
حداقل سرعت شاتر :15 ثانيه
حداقل حساسيت: 8080
حداکثر حساسيت : 1600
ايزو : اتوماتیک و 80 و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600
عکسبرداري پي در پي : با سرعت 0.7 فریم بر ثانیه
کد:http://www.-------------/?Page=Compare&Products=DigitalCamera&Compare=DigitalCamera-Canon-PowerShot-SX210IS
سلام دوستان
يك سوال:
چگونه مي توان در دوربين SX10 يا مدل هاي مشابه از فوكوس نقطه اي استفاده كرد؟؟ در حالت پيش فرض دوربين روي فوكوس اتوماتيك تنظيم است!
باشد تا بحث جالبي راجع به اين مقوله مطرح شود تا دوستان ديگر مطالبي آموزنده فرا گيرند ...
با احترام
كاويان
سلامنقل قول:
منظورتون اینه که دوربین رو در حالت فوکوس نقطه ای ببرید؟
خب یه گزینه هست که روی اون برید سه گزینه داره که یکی فوکوس نه نقطه ای یکی مرکزی ویکی نقطه ای هست!
اگه دقیق تر سوال بگید ممنون میشم! :40:
سلام دوستان
من یه دوربین کانن a710 power shot دارم که هر نوع باتری شارژی ، غیر شارژی ، اصل و غیر اصل و مارکهای مختلف گذاشتم روش ، تا یک عکس میگیره فورا علامت خالی بودن باتری را نشون میده و دوربین خاموش میشه .
میخواستم ببینم اینجا کسی میتونه کمکم کنه و اصلا تاپیکی در مورد تعمیرات دوربین دیجیتال داریم یا نه ؟
کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول: