به زودی یه تست با تنظیمات بالا توی ویستا میگیرم و اینجا نتیجه رو میزارم.فعلا ویندوزم مشکل پیدا کرده.نقل قول:
داوود جان شما كه 4870 داري روچه تنضيماتي بازي ميكني؟؟؟؟
Printable View
به زودی یه تست با تنظیمات بالا توی ویستا میگیرم و اینجا نتیجه رو میزارم.فعلا ویندوزم مشکل پیدا کرده.نقل قول:
داوود جان شما كه 4870 داري روچه تنضيماتي بازي ميكني؟؟؟؟
من هم معتقدم در صورتي كه بخواي به قول گوينده كريسيس توي ماكسيمم كيفيت بازي كني يه ابر رايانه لازم داري و واقعا بايد قطعات سيستمت روز ترين و گرون قيمت ترين قطعات موجود در بازار باشه
سلام. در رزولوشن 1280*1024 کارت های 4870 و 260 و 280 می تونند این بازی رو روی بالاترین سطح جزئیات اجرا کنند.نقل قول:
من بازم شك دارم بازي حتي با اين سيستم هم روي بالاترين كيفيت به رواني كيفيت پايين باشه وقتي بازي رو روي هاي قرار ميدي ذاتا گير ميكنهنقل قول:
بچه ها اولهاي بازي زياد از سيستم كار نميكشه
كمي كه جلوتر ميريم اونجايي كه با نفربر ميريم خيلي سرعت مياد پائين
تا جايي كه مجبور شدم بيام Gamer حتي تو Gamer هم كم اوردم و بازم رفتم پائينتر
حالا يه مشكل
بازي لود نميشه
جريان اين چيه ؟
من بازی رو نموم کردم خیلی کوتاه بود
کسی تمومش کرده ازش بپرسم پایان اون مثل مال من بود یا نه؟؟؟
پایان بازی شما چطور بود ؟نقل قول:
NEW TRAILER
Review
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HD
SDکد:http://www.gametrailers.com/player/40651.html
کد:http://www.gametrailers.com/player/40652.html
اخرش با یکی از این موجودات که مثل هشت پا هست می جنگی که باید با اسلحه مخصوص بزنیشنقل قول:
که میری اسلحه رو از یک هواپیمای سقوط کرده بر میداری و خلاصه یارو رو می کشی
بعدش یک میان پرده نشون میده که هواپیمای ما میاد که و یکی ازش پیاده میشه و بعدش اون کره ای میاد و با هم جنگ و دعوا می کنن و از هواپیما می اندارش پایین و سفینه فضایی ها میاد سراغ کره ای و........
بعدش بازی تموم شد
خوب مال منم همین بود دیگه .نقل قول:
اخرش با یکی از این موجودات که مثل هشت پا هست می جنگی که باید با اسلحه مخصوص بزنیش
که میری اسلحه رو از یک هواپیمای سقوط کرده بر میداری و خلاصه یارو رو می کشی
بعدش یک میان پرده نشون میده که هواپیمای ما میاد که و یکی ازش پیاده میشه و بعدش اون کره ای میاد و با هم جنگ و دعوا می کنن و از هواپیما می اندارش پایین و سفینه فضایی ها میاد سراغ کره ای و........
بعدش بازی تموم شد
این بازی 1 پایان داره ...
..........me Too
منظورم اینه که بازی خیلی کوتاه بود
من موندم چطور دو تا dvd شده؟؟؟؟؟!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر این که تکسچر های بازی کیفیتش خیلی بالاست که در مجموع باعث افزایش حجم میشهنقل قول:
اگه 2 DVD نبود بايد تعجب مي كرديم نا سلامتي گرافيكي ترين بازي تاريخ هست . مسلما فيلم ها و تصاوير بازي حجم زيادي گرفتن نه ژانر بازينقل قول:
ولی من که خیلی حالم گرفته شد
بازیش خیلی قشنگ بود ولی خیلی زود تموم شد
تازه داشتیم فیض می بردیم
بازی رو تموم کنی چیزی بهش اضافه میشه؟؟؟؟
مثل extra....
متاسفانه بزرگترين عيب بازيهايي كه توسط EA ساخته ميشه همين مسئله هست كه به خاطر تموم كردن بازي پاداشي در كار نيست.نقل قول:
در مورد زود تموم شدن هم اگه ديفيكالتي رو ببري بالا به اين راحتي ها و زودي ها تموم نميشه
برو دوباره با سختی Delta بازی کننقل قول:
من الان دارم میزنم خیلی حال میده
من يه بار با دلتا بازي كردم لوله شدم اصلا نميذارن جنب بخوري از 40 طرف آبكش ميكنن آدم رونقل قول:
راحته که !!نقل قول:
من که زیاد اذیت نمیشم فک کنم الان اخراشم
من دارم با حجم 2.7 گیگ این بازی رو از اینترنت میگیرم آخه فشرده شده استنقل قول:
اين كرايسيس وارهد براي هر بار اجرا شدن ميره تو اينترنت يا فقط براي بار اول كه اجراش ميكنيم ميره. متاسفانه اينترنت ندارم.
فقط برا بار اولنقل قول:
اگه اکتیو نشه دوباره هم میخاد
مشکل از کرکته
نه فقط همون بار اول ميره اونم فقط چند ثانيه نگران نباشنقل قول:
مال من نت ميرفت و باز نميشدنقل قول:
ارور ميداد
تا اينكه اون كركو كپي كردم
راستي مشكلي برام پيش اومده
بازي از سيوهام لود نميشه
چيكار كنم ؟
اگه از تو My Document پاكشون نكني موندگارن تو بازي چرا لود نميشه طبيعي نيست. هر بار F5 بزني سيو فايل رو تو اونجا ايجاد مي كنه. البته f9 و f8 لود ميكنن اتوماتيكنقل قول:
اگر مي خوايد سيواتون پاك نشه هيچ وقت از كليدهاي alt+F4 استفاده نكنيد براي خارج شدن از برنامه چون فايلايي رو كه باز هستنو نابود ميكنه مثل موقعي ميمونه كه كامپيوترو ريست مي كنيد.:19:نقل قول:
نقل قول:
دقیقا پایان همینطوریه منم تمومش کردم فقط نمودونم تکلیف اون موجود بزرگه چی میشه که به افسر کره ای حمله کرد. نکنه می خوان یه شماره جدید دیگه بسازن.؟؟؟
سلام
من بالاخره این بازی رو دیروز عصر گرفتم ، شبش تموم شد:31::18::18::19:
بازی بسیار عالی بود و طرذاحی مراحل هم نظیر نداشت ولی بسیار بسیار بسیار بسیار کوتاه بود ، من روی Normal 5 ساعت حدودا تموم کردم که واقعا کمه، درسته قرار بود Expansion Pack باشه ولی دیگه نه انقدر کم.
خلاصه خیلی خورد تو حالم ، دلم می خواست بره روی اون کشتی که نومند رو اونجا ببینه که بعدش با هم با VTO فرار کنیم:31:
اسلحه ها تغیر عمده ای نداشتن و فقط یک مدل مسلسل دستی مثل UZi در بازی اضافه شده بود ، دشمن ها هم چه از نوع Alien و چه از نوع KPA تفاوت محسوسی نداشتن فقط Alien ها گروهی که حمله می کردن ، یکیشون سپر محافظ درست میکرد که اگه می خواستی بکشیشون باید اول اون سپر داره رو می کشتی.
موتور بازی همون طور که قول داده بودن بهبود داده شده بود و بازی FPS خوب می داد من در 1650*1050 با Enthusiastic به طور متوسط 20 فریم می گرفتم.
----------
حالا شما بگید به نظرتون بازی کم نبود؟
به نظرم بیشتر روی Wars کار کردن انگار 21 نقشه جدید داره ، کسی میدونه چه جوری یک سرور رایگان گیر بیاریم براش ؟
100% نسخه ی بعدی رو میسازن .نقل قول:
اون موجود بزرگه هیچی !
اون همه جونور رو کی میخواد جمع کنه ؟!!!
وای خدای مننقل قول:
من آخرین بار اینطوری اومدم بیرون خدا کنه نپریده باشه :41:
یه بار پرید دیگه بسه برای بار دوم خیلی ضد حاله :19:
من ميگم بازي لود نميشه چيكار كنم
شما چيزهايي ميگين كه ربطي نداره
با alt F4 هم نميپره سيوها من تست كرده ام
مشكل من زماني بوجود اومد كه درايو C من پر شده بود
بعد كه رفتم كمي فضاي خالي ايجاد كردم بازم مشكل حل نشد
این بازی کریسیس وارهد پچ هم داره ؟ اگه داره لطف کنید بزارید.
نقل قول:
سلام
من بازی رو تو ایکس پی با تنظیمات enthusiastic و aa 16q با dx 10 xp و رزولوشن 1027*765 به راحتی انجام میدم
البته بعضی وقتها یه 1 ثانیه ای یه تیک میزنه ولی فورا" برطرف میشه
راستی شما چط.ری fps گرفتی؟؟؟؟
دوست عزيز شما گرافيكت چنده؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
گرافیک من MSI 8800GT-OC 512Mb هستش
مشخصات سیستم هم بشرح زیر هستش:CPU : E8400
VGA Geforce 8800GT-OC
Ram 2*1Gb 1.66 Crucial
MB: P5E
اون که کاری نداره ، کنسول بازی با ~ بیار. بعد بزن r_displayinfo 1 یک لیست کامل از مشخصات در حال اجرا اعم از این که چه قدر داره از رم استفاده میکنه تا FPS و چیزهای دیگه رو بهت میده.نقل قول:
بعد اگه اومد رو اعصابت همون دستور رو 1 اش رو بکن 0. میره دنبال کارش. دفعه بعدی فقط کافی با کلید های جهت دار انتخاب کنی دستوری که وارد کردی بعد enter بزنی.:46:
شما مانیتورت احتمالا 17 هستش، به نظرم بهتره روی 1280*1027 بازی کنی و AA رو کم کنی. اگه LCD داری حتما روی Native Resolution بازی کن که کیفیت تصور نیاد پایین.
سیستم من :
VGA: ATI 4850
CPU: Q6600 @ 2.4
Ram: 4GB Dual channel OCZ Platinum vista performance
بقیه هم که فرقی نمیکنه.:31:
من تو ویستا 64 بیتی سرویس پک 1 بازی میکردم. اون تیک یک ثانیه ای احتمالا مال Save Game بازیه:46:
8800؟؟؟!!!!!!!!!!!!! آخه چطور ممكنه؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
چرا مگه چشه؟
تازه اون تیک رو هم که دوستمون گفت الان متوجه شدم برای سیو بازی هستش
راستی مونیتورم ال سی دی 15 اینچ هستش
نقل قول:
عليك......آخه با 4870 هم نميشه اينجوري بازي كرد!!!!!!! p>شايد بخاطر كوچيك بودن مانيتورته......
بچه ها ايراد من از اين بود كه بخاطر نداشتن فضاي كافي در درايو c سيوهاي آخري درست ضخيره نشده بودند
واسه همين چند سيو آخري را پاك كردم و از قبل اومدم درست شد
حالا باز به يه مشكل ديگه برخورد كردم
وقتي از اون مرحله يخبندان رد ميشم و از اون تونل ميرم مرحله بعد
بعد از لود شدن ارور مشهور زير را ميده و ديگه بازي خروج ميشه
كسي تا حالا مواجه شده بود با اين ارور؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]