سلام
ممنونم
حدود ده روز پیش در مشهد 292 با گارانتی و رنگ برنز خریدم
از راهنمایی شما ممنون، مشکل حل شد
بابت لینک فونت هم ممنون
Printable View
سلام
ممنونم
حدود ده روز پیش در مشهد 292 با گارانتی و رنگ برنز خریدم
از راهنمایی شما ممنون، مشکل حل شد
بابت لینک فونت هم ممنون
سلام رفیق
خوبی؟
از کجای مشهد G700 گرفتی؟
قصر موبایل؟
گارانتیش چیه؟
شماره تلفن و اسم مغازه رو بهم میدی عزیز؟
فروشگاه گاجرهنقل قول:
دوستان من یه سوالی داشتم.
من میخوام g700 یا p1 بخرم.
سوال من اینه که این گوشی هائی که صفحه لمسی دارند ال سی دیشون چقدر آسیب پذیره؟ یعنی در برابر فشار زیاد مثلا فشار درون جیب شلوار و ... یا ضربه نسبت به گوشی هائی که لمسی نیستند چقدر آسیب پذیر هستند؟
اووونقل قول:
:27:من با گوشیم فوتبال بازی میکنم !
حتی صفحه محافظ هم رو ال سی دی اش نصب نکردم !
ها مهدي
يهو يادم اومد
اين مشكلBeam recieved كه تو پي 990 و گوشي هاي مثل اون بود كه دو ساعت طول ميكشيد يه بلوتوپ را سيو كنه حل شده؟
مثلا يه بلوتوپ كه برات ميومد مي خواستي سيوش كني مي رفت تو مسيجينگت و از اين حرفا.
نميشه نره تو حافظه داخلي؟
يه مد هك گوشي هست كه اين كار رو انجام ميده.نقل قول:
ها مهدي
يهو يادم اومد
اين مشكلBeam recieved كه تو پي 990 و گوشي هاي مثل اون بود كه دو ساعت طول ميكشيد يه بلوتوپ را سيو كنه حل شده؟
مثلا يه بلوتوپ كه برات ميومد مي خواستي سيوش كني مي رفت تو مسيجينگت و از اين حرفا.
نميشه نره تو حافظه داخلي؟
من توي P1 ميام و تك تك فايلها VIEW رو مزنم و بعد كه باز شد SAVE رو ميزنم.
آسیب پذیریشون نسبت به دوتا چیز بیشتر نیست. یکی جرقه و آتیش و چیزای داغ که به شددددددت آسیب میبینن. یعنی یه جرقه کوچیک آتیش ذغال یا هر چیزی توی این مایه ها به فنا میدتش . باید مواظب باشی اگر واسه گوشیت اسفند دود کردی حرقه اش نیفته رو ال سی دیش :31:نقل قول:
یکی هم اجسام برنده و نوک تیز... همین
وگرنه فشار و ظربه و اینا زیاد آسیب پذیر نیستن...
نه حریان رفتن تو مسیج همونجوریه که بود فقط سرعت سیو شدنش خیلی خیلی زیاد شده و گوشی نمیره تو کما:46:نقل قول:
اینم روش خوبیه. من که قبلا کلا از منو ها میومدم بیرون خود به خود سیو میشد.:27:نقل قول:
يه مد هك گوشي هست كه اين كار رو انجام ميده.
من توي P1 ميام و تك تك فايلها VIEW رو مزنم و بعد كه باز شد SAVE رو ميزنم.
رفقا یه سوال
زوال سی دیش میشه محافظ ال سی دی گذاشت
درسته؟
حالا
من همه گوشی هایی که داشتم و دیدم رو رو ال سی دیش چسب پنج سانتی معمولی میزدم فقط واسه اینکه خط نیفتن
خیلی هم موفق بوده :دی
هیچ مشکلی هم تا حالا پیش نیومده واسه هیچ کدوم از گوشی های خودم و فک و فامیل که چسب زدم :دی:دی
میخوام بدونم این که لمسیه هم میتونم چسب 5 سانتی معمولی بزنم؟
خرابش نمیکنه؟
اصلا اين كار و نكن
چسب مي خورتش
من يه كار ديگه بهت ياد ميدم
از اين سلفونن ها ديدي كه رو ميز مي ندازن؟
كه در ضخامت هاي متفاوت هم هست
نازك ترينش را بخر و با اون گوشيت را جلد كن :دي
اصلا كل گوشيت در امانه...من وقتي گوشيمو فروختم حتي يه خط هم رو گوشيم نبود ..يه خط
كفت بريد نه؟
پچل كار تر از من نديدي :31:
دست شما درد ننماید.
یه سوال دیگه هم دارم : این wi-fi و وایر لس که p1 داره ولی g700 نداره چی هستند و به چه دردی میخورند؟ اصلا توی ایران کاربرد دارند؟
دیگه به غیر از این دوتا چه چیز هائی هست که پی وان داره ولی جی 700 نداره؟
در ضمن چرا من به هر موبایلی که میگم جی 700 چنده عین مونگولا نگام میکنه؟ اصلا تا حالا انگار اسمش را هم نشنیده!!!
نه بابا سلفون زایست :دی
من حاضرم ماهی یه بار ال سی دی عوض کنم جلد نکنم کل گوشیو :دی
از قاب و اینا هم که متنفرم
رو ال سی دی گوشی هایی که لمسی نبودن چسب اصلا مشکلی نداشت
پس رو اینا مشکل داره؟
مگه محافظ ها خودشون چسب نداره زیرش؟
اونا که بدتره
هوم؟
آخ گفتینقل قول:
در ضمن چرا من به هر موبایلی که میگم جی 700 چنده عین مونگولا نگام میکنه؟ اصلا تا حالا انگار اسمش را هم نشنیده!!!
این مشکل رو منم اینجا دارم
دو سه بارم یارو فک کرد من سامسونگو میگم
داشتن بهم میخندیدن که دعوا راه انداختم :دی
عکسشو تو موبایلم نشونش دادم ضایش کردم :دی
اینترنت وایرلسنقل قول:
تو ایران فقط تو دانشگاها و بعضی بانکها و بعضی فرودگاهها هست.
ولی تو بقیه دنیا ! چیز مهمیه !
مسخره بازی در نیار مچلللللل مگه کنترل تلوزیونه مثل بعضیه با سفره جلدش میکنن.نقل قول:
من حاضرم قاب فابریکم ترک بخوره و 20تومن ارزون تر بفروشم ولی اعصابمو سر نگهداری از گوشی خورد نکنم
انگار گوشیتو داری واسه صاحب بعدیش تمیز و مرتب نگه میداری استفاده کن بره پی کارشششش بابا:21:
این گوشیه خیلی حساسه خرابش میکنه از این کارای مسخره نکنین. هزار چوق بدین چسب محافظ ال سی دی گوشی های چینی. خیلی خوب و شیک. من چسبوندم روش و به جای قلم گوشی از مداد اتود استفاده میکنم اینقده حال میده.......:27:نقل قول:
آره بی شعورا اصلا نمیدونن چیه یکی نیست بگه برو غازتو بچرون میگم g700 میره واسم j700 میارهنقل قول:
فرق جی و جیی رو نمیدونن:2:
این wi-fi و وایر لس که میگی دوتاش یه چیزه. به عبارتی کارت شبکه بی سیم یا لن بیسیمه واسه اینه که یه جاهایی که دوستمون گفتن یا دانشگاه ها یا هتل ها خودشون رو به این سیستم مجهز میکنن که مهمونا یا کسایی که اونجا میان و میرن و لپ تاپ دارن وقتی میخان برن تو اینترنت دنبال سیم تلفن نگردن و مستقیم با شبکه بی سیم به کامپیوتر مرکزی اون ساختمون وصل بشن و برن تو نت. حالا این گوشیا هم ادای لپ تاپ رو در میارن... همین... تمام. پی1 اتوفوکوس داره و این نداره پ1 یه برنامه واسه عکس گرفتن از کارت ویزیت داره که این نداره. پ1 ال سی در بزرگتر داره و این کوچیکترشو داره...:دی همین... حالا بگو این چی داره که پ1 نداره...
ضایع عزیزم نه زایعنقل قول:
نه بابا سلفون زایست
کاملا موافقم.نقل قول:
مثل کفشی که تازه خریدی و دوست نداری خاکی بشه.
ولی وقتی خاکی شد دیگه عین خیالت نیست !
(مثالو حال کردین ؟! ):2:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوشم مياد همه كفشون بريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باورتون نميشه من گوشيمو كه جلد كردم هيچ كي نفهميد من چي كار كرده بودم
حتي بهم گفتم اين جلدش را از كجا خريدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلد كردن هنر مي خواهد!
اصلا اثري از يه چسب رو گوشي نمي بينيد وقتي كه من جلد مي كنم
تازه وقتي گوشي را جلدش مي كنيد با اين سلفون ها خيلي مقاوم ميشه در مقابل ضربه و همچنين به گوشي يه براقيت خاصي مي ده و گوشي بسيار زيبا تر ميشه
راستي فهميديد كه من چه سلفوني را ميگم كه؟
از اونايي كه رو غذا ميكشن رو نميگما كه نازكن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاش گوشيم بود من نشونتون ميدادم گوشي داشتن چه معني ميده
اصلا عين خيالم نبود كه گوشيم رو كجا ميزارم
كليد تو جيبم هست ...نيست
موافقم اینمنقل قول:
بیخیال بابانقل قول:
این گوشیه خیلی حساسه خرابش میکنه از این کارای مسخره نکنین. هزار چوق بدین چسب محافظ ال سی دی گوشی های چینی. خیلی خوب و شیک. من چسبوندم روش و به جای قلم گوشی از مداد اتود استفاده میکنم اینقده حال میده.......:27:
اتود؟ :دی
این حرفت 2 تا حالت میتونه داشته باشه
1. خیالت راحته که خش نمیوفته و میخ هم میتونی بکشی روش :دی
2. وقتی محافظ رو بزنی با قلم خودش دیگه نمی تونی کار کنی :دی
حالا تو بیا غلط املایی ما رو بگیر :دینقل قول:
ضایع عزیزم نه زایع
تو هم اگه همزمان در حال چت و اس ام اس دادن و پست دادن باشی همینه وضعت :دی:دی
به بهنقل قول:
اینومیگن یه مثال عالی که به صحبت های ما هم میخوره :دی
نمیدونم والانقل قول:
شایدم خوب بشه
اما من کلا از چیزای اضافه رو گوشیم خوشم نمیاد
بند
قاب
محافظ
و ...
:دی
اصلا توی ایران جائی هست که از این وایر لس توی شرکت یا موسسشون استفاده کنند؟ یعنی اینجا چند درصد به درد میخوره؟نقل قول:
این wi-fi و وایر لس که میگی دوتاش یه چیزه. به عبارتی کارت شبکه بی سیم یا لن بیسیمه واسه اینه که یه جاهایی که دوستمون گفتن یا دانشگاه ها یا هتل ها خودشون رو به این سیستم مجهز میکنن که مهمونا یا کسایی که اونجا میان و میرن و لپ تاپ دارن وقتی میخان برن تو اینترنت دنبال سیم تلفن نگردن و مستقیم با شبکه بی سیم به کامپیوتر مرکزی اون ساختمون وصل بشن و برن تو نت. حالا این گوشیا هم ادای لپ تاپ رو در میارن... همین... تمام. پی1 اتوفوکوس داره و این نداره پ1 یه برنامه واسه عکس گرفتن از کارت ویزیت داره که این نداره. پ1 ال سی در بزرگتر داره و این کوچیکترشو داره... همین... حالا بگو این چی داره که پ1 نداره...
این برنامه اسکن کارت ویزیت را نمیشه توی گوشی بعدا نصب کرد یا گوشی را هک کرد و ...؟چون من با این قابلیت توی دبلیو 810 کارم واقعا راه می افتاد.
برای اتوفوکس چی ؟ میشه هک کرد؟
ال سی دی پی وان هم که بله بزرگتره.
ولی من از دکمه های پی وان خوشم نمیاد. یه جوریه. آدم مجبوره همیشه با دوتا دستش روی گوشی کار کنه. من از دکمه چهار سوی جی 700 خوشم میاد.
دیگه اینکه من شنیدم با پی وان نمیشه با انگشت روی صفحش کار کرد ولی با جی 700 میشه ، آیا این درسته؟
انگار هنوزم پی وان حرف اول را میزنه!
در ضمن دیروز یه بابائی اومده بود گوشی آی میت داشت. فکر میکنید با چی داشت با صفحه لمسیش کار میکرد؟ پیچ گوشتی چهار پخ ساعتی. قشنگ مثل قلم خودش هم گذاشته بودش توی جا قلمی گوشی.
آره هستنقل قول:
اصلا توی ایران جائی هست که از این وایر لس توی شرکت یا موسسشون استفاده کنند؟ یعنی اینجا چند درصد به درد میخوره؟
نمایشگاه ها
بعضیفرودگاه ها
بعضی دانشگاه ها
ضمن اینکه من خودم 6-7 ماه اینترنتی که واسه خونه استفاده میکردم اینترنت وایرلس بود
نقل قول:
برای اتوفوکس چی ؟ میشه هک کرد؟
آرهنقل قول:
ال سی دی پی وان هم که بله بزرگتره.
اما 2 دهم اینچ به شخصه واسه من اونقدرا فرقش نیست
این عکس رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه اون تو رفتگی p1 رو نداره و کار با انگشت خیلی راحت تر میشه خود به خود
و البته زیبا تره
میشه با p1 هم با انگشت کارکردنقل قول:
دیگه اینکه من شنیدم با پی وان نمیشه با انگشت روی صفحش کار کرد ولی با جی 700 میشه ، آیا این درسته؟
اما به خوبی g700 و g900 نمیشه
چون تو این مدل ها روی قابلیت لمسی بودنش خیلی کار شده و کار با انگشت خیلی راحت تره
ضمن این بهینه سازی ال سی دی آیکون ها و منو ها رو جوری طراحی کردن که با انگشت راحت تر بشه کار کرد
مثلا من شنیدم توی p1 برای کار با کیبورد مجازیش باید از قلم استفاده کنی ولی توی g700 یا g900 با انگشت هم میشه کار کرد
بستگی داره از گوشی چی بخواینقل قول:
انگار هنوزم پی وان حرف اول را میزنه!
واسه من g700 خیلی خیلی بهتر از p1 هست
اما واسه خیلی ها p1 بهتره
این یکی از چیزهاییه که باعث میشه من g700و g900 رو از p1 و w960 و ... بهتر بدونمنقل قول:
آدم مجبوره همیشه با دوتا دستش روی گوشی کار کن
خودمونیم ها g700 هم کم بی ریخت نیست :دی الان اینجا کیا g700 دارن ؟ چند تا سوال دارم: ( مهدی رو میدونم داره پس حتما جواب بده )
1. بدون اتو فوکوس میشه زندگی کرد ؟ :دی یعنی عکسهایی از طبیعت میگیری مشکل نداره ؟ از کاغذ a4 میشه واضح عکس گرفت نوشته ها خوانا بیفته ؟ ( تف تو گور سونی اریکسون :31:) در چه صورت خوب نمیشه مات میشه؟
2.صداش چطوره ؟ مهدی تو نسبت به w810 بگو (بلندی و کیفیت )
3. به نظرتون چه رنگش قشنگه ؟
4. چند دلیل بیارین که من g700 رو به p1 ترجیح بدم .( از لحاظ فنی ها نه از لحاظ قیافه و ابعاد )
5. شوخی نکنید اعصاب ندارم
6.چون پی وانو برگشت زدم
7. این دو شماره بالا سوال بود ؟ :دی
8. شما چند خریدید ..قیمتش تو بازار چنده ؟
همینا .
آقا من به خاطر رنگش میخوام همین g900 رو که تو امضامه بگیرم :دی
از طرفی 100 تومن گرونتره
تا 30 دقیقه دیگه معلوم میشه
آخرین جایی که میشد زنگ زدم
جی 900 رو فک کنم بتونه بیاره
میگه 420
جی 700 رو قراره بپرسه
اگه پیدا نکرد میگم همون جی 900 رو بیاره
:دی:دی
جی 900 از لحاظ قیافه خوشگلتره. البته این رنگش یکم (شاید ) دخترونه باشه !
اگه مشکیش بود خوب میشد.
پیدا نشد باز (شکلک غمناک :دی)
ای بابا
چرا پیدا نمیشن؟
اه
اعصابم داره خورد میشه ها
مشهدم هم عقب افتاد
رفقا یه مغازه معتبر تو تهران یا جایی نمیشناسین که بشه سفارش داد که بفرستن؟
یا سایتی چیزی
داره دیوونم میکنه
اولویت اولم g700 هست
اگه نبود g900
همین قرمز تیرش خیلی ناز ترهنقل قول:
جی 900 از لحاظ قیافه خوشگلتره. البته این رنگش یکم (شاید ) دخترونه باشه !
اگه مشکیش بود خوب میشد.
قرمزی نیست که تو ذوق بزنه
شیکو خوشگل و باکلاسه رنگش
digikala.comنقل قول:
سوالهای حمید آقا را جواب نمیدید؟
آره هر دوتاش هستنقل قول:
به هر حال حساسیتش کم میشه و دوم اینکه خیالی نیست هر پی خواستی میشه روش کشید
خداییش گوشی های چینی اگه خیلی آشغال باشن ولی محافظاشون خیلی عالیه
با اون حرفتم موافقم
تازه ضد آب هم میشهنقل قول:
راستی علی جان زیرش کاغذ کادو هم میگیری که بهش نور هم نخوره یا نه :20:
شیراز 405000 تومننقل قول:
اگر خواستی بخری در خدمتم
چشم به روی دوتا تخم چشمامنقل قول:
ای بابا دخترونه چیه خیلی رنگش نازه.نقل قول:
مد دوتاشو کنار هم دست گرقتم
میدونی از نظر رنگ اون قدر ها که 700 نا زیبا به نظر میرسه نیست. یعنی واقعا رنگش بهش میاد( البته که 900 رنگش بیشتر بهش میاد)
از نظر طراحی هم تا کسی دوتاشو کنار هم نبینه متوجه نمیشه که دوتا مدل مختلفه . نهایتا همه فکر میکنن یه مدله فقط رنگشون فرق داره... مگه اینکه یارو موبایل شناس باشه
یعنی نگران این نباشین که طراحی یا دکمه های 900 بهتره یا نه خدایی طراحیشون خیلی کار آمده ...از نظر ظاهر بین این دوتا فقط رنگه که تایین کنندس. و تا دست نگیری نمیفهمی چی به چیه...:20:
این حرفا رو بزار تو گروه که بیام لوله ات کنم دایییییییی............نقل قول:
1- آره میشه زندگی کرد. وقتی امتهان نکردی قضاوت نکن... این گوشی از فاصله 70-80- سانتیمتری تا بی نهایت وضوح کامل داره... اگر نزدیک تر بیای یه نمه تار میشه. تو بقیه گوشیا هم باید بزاری روی ماکرو تا فاصله نزدیک تر رو هم واضح بگیره به عبارتی انگار فقط ماکرو نداره... همین
یه نمونه گزاشتم آخر پستم تا وضوحشو باور کنید .نداشتن اوتوفوکوس به معنای عدم وضوح نیست...این یه نکته فنی توی عکاسیه.
تازه دوربینش یه چیزی داره که توی تمام گوشی های دنیا منحصر به فرده :ایمیج استابلایزر
حالا هی نوکیا و... میاد تبلیغ میکنن لنز زایس و فلان و بهمان و.... آخه که چی؟؟؟؟
من با 990 که خیر سرش هم ماکرو داره هم اوتو شوکوسه از آچار نمیتونستم واضح عکس بندازم
( واسه شما تست نمودم اگر دستت نلرزه از آ4 عکس خوانا میگیره)
2- (توی اسپیکر )از 810 خیلی بلند تره از 990 هم بلند تره اما کیفیتش از 810 کمتره میدونی وضوح کامل داره وشفاف هم هست ولی یه کم تیزه
3- توک مدادی متالیک:31:
4- از لحاظ فنی که کلا پ1 و هر گوشی مشابه uiq3 باید بره بمیره... توضیح واضحات نمیدم... شک نکن...همه مواردش سره حتی نداشتن اتوفوکوس یه مزیته براش چون هم واضح میگیره ( مثل همه اوتوفوکوس دارا) هم تا سرحد مرگ سرعت دوربینش رفته بالا.
فقط 2 مورد ضعف داره 1- سایز ال سی دی ( کیفیت فوقالعده- فقط سایز) 2- وایرلس
5- ااا اون کیه پشت سرت؟؟؟؟ :31:
6- نا خلف را چون گردکان بر کنبد استتتت داداشکسxxx
7- از خودت بپرس.
8- 305- نمیدونم
9- برو بخر دیگهههههههههه40::40:
10- شبت به خیر
11- go to 1
دست شما درد نکنه :31:نقل قول:
سوالهای حمید آقا را جواب نمیدید؟
حالا نمیشد از کاغذ a4 بگیری نه از کف اتاق >؟ کار اصلی من با کاغذ و ایناست 400 صفحه کتابو در عرض 1 ساعت با w810 عکس گرفتم....زیاد رو اون ایمیج استبلایزر حساب نکن .. خودت که میدونی اینا همش نرمافزاریه .. شما عکس رو بدون این بگیر بهتر میوفته ..اینو واسه کسایی گزاشتن که دستشون خیلی لرزش داره ...نقل قول:
1- آره میشه زندگی کرد. وقتی امتهان نکردی قضاوت نکن... این گوشی از فاصله 70-80- سانتیمتری تا بی نهایت وضوح کامل داره... اگر نزدیک تر بیای یه نمه تار میشه. تو بقیه گوشیا هم باید بزاری روی ماکرو تا فاصله نزدیک تر رو هم واضح بگیره به عبارتی انگار فقط ماکرو نداره... همین
یه نمونه گزاشتم آخر پستم تا وضوحشو باور کنید .نداشتن اوتوفوکوس به معنای عدم وضوح نیست...این یه نکته فنی توی عکاسیه.
تازه دوربینش یه چیزی داره که توی تمام گوشی های دنیا منحصر به فرده :ایمیج استابلایزر
حالا هی نوکیا و... میاد تبلیغ میکنن لنز زایس و فلان و بهمان و.... آخه که چی؟؟؟؟
من با 990 که خیر سرش هم ماکرو داره هم اوتو شوکوسه از آچار نمیتونستم واضح عکس بندازم
( واسه شما تست نمودم اگر دستت نلرزه از آ4 عکس خوانا میگیره)
2- (توی اسپیکر )از 810 خیلی بلند تره از 990 هم بلند تره اما کیفیتش از 810 کمتره میدونی وضوح کامل داره وشفاف هم هست ولی یه کم تیزه
3- توک مدادی متالیک
4- از لحاظ فنی که کلا پ1 و هر گوشی مشابه uiq3 باید بره بمیره... توضیح واضحات نمیدم... شک نکن...همه مواردش سره حتی نداشتن اتوفوکوس یه مزیته براش چون هم واضح میگیره ( مثل همه اوتوفوکوس دارا) هم تا سرحد مرگ سرعت دوربینش رفته بالا.
فقط 2 مورد ضعف داره 1- سایز ال سی دی ( کیفیت فوقالعده- فقط سایز) 2- وایرلس
5- ااا اون کیه پشت سرت؟؟؟؟
6- نا خلف را چون گردکان بر کنبد استتتت داداشکسxxx
7- از خودت بپرس.
8- 305- نمیدونم
9- برو بخر دیگهههههههههه40:
10- شبت به خیر
11- go to 1
بعد دلایلت هم فنی نبود ..نداشتن آتوفوکوس مزیته ؟:31: یه ثانیه همش میخواد فکوس کنه ...
برتری های پی 1 : اتوفوکوس..ماکرو .. وای فای .. ال سید ی بزرگتر .. صفحه کلید کامل..باتری قویتر از لحاظ میلی آمپر .. ذیگه فعلا یادم نمیاد :27:
در حقیقت با توجه به قیمت الان پی وان حول و حوش 300 تومن خیلی به صرفه تر از g700 با این قیمته..g700 باید دور و بر 250 تومن و اینا باشه ..
توکل بر خدا امروز برم ببینم انشالا که مشکل حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز اسپم دادن شروع شد:2:نقل قول:
این چی بید ؟نقل قول:
یه لینک مقایسه بین جی 700 و جی 900 و پی 1 که البته شاید همه بدونن
در 900 لرزش گیر دوربین و زوم 16 برابر جالبه.کد:http://gsm.ir/a5.asp?brandid1=6&brandid2=6&brandid3=6&phoneid1=1493&phoneid2=1492&phoneid3=1240
سیستم تشخیص دست خط چیه؟ ( با نوشتن حروف و تایپ اتوماتیک 990 فرق داره !؟ )
من اینطوری صبر میکنم 900 قیمتش پایینتر بیاد و یکم امتحانش رو پس بده تا بخرمش !
ایمیج استابلایزر همون لرزشگیرهنقل قول:
در 900 لرزش گیر دوربین و زوم 16 برابر جالبه.
که تو هر دو هم هست
نه همونهنقل قول:
سیستم تشخیص دست خط چیه؟ ( با نوشتن حروف و تایپ اتوماتیک 990 فرق داره !؟ )
روال سی دی با قلممینویسی خودش تشخیص میده و تایپ میکنه
من الان در شرایطی ام که هر کدوم زودتر گیرم بیاد میخرم :دینقل قول:
من اینطوری صبر میکنم 900 قیمتش پایینتر بیاد و یکم امتحانش رو پس بده تا بخرمش !
مرسی.نقل قول:
خب شما که اینقدر عجله داری یه تک پا بیا تهران بخر !
یا سفارش بده(هر چند نمیشه زیاد اطمینان کرد):46:
بذبختی همینه دیگه
کلی کارای گره خورده دارم که نمیتونم ولشون کنم
از طرفی قراره برم مشهد همین روزا
از طرف دیگه فعلا 4 - 5 تا مغازه جواب ندادن و چند روزی طول میکشه
کلا گرفتارم دیگه :دی
عزیز میشه یه عکس از یه کاغذ آ4 هم لطف کنی بزاری؟
در ضمن این قابلیت اسکن کارت ویزیت چیه که پی وان داره؟ کامل توضیح میدی؟
اگه از یه کارت ویزیت توی قسمت اسکنش عکس بگیری مشخصاتش رو اتوماتیک میفرسته تو لیست مخاطبین.نقل قول:
مثلا اسم شرکت و شماره تلفن و ایمیل و ...
ولی روی 990 من اگه کارت انگلیسی نوشته شده بود بیشتر جواب میداد که اکثر کارتا فارسین !