سوال در مورد Repair کردن ویندوز XP SP3 در محیط Recovery Console ؟
سلام
من روی سیستمم، ویندوز XP SP3 و ویندوز ویستا دارم.
می خواستم برای هدف خاصی، محتویات فایل "advapi32.dll " رو که توی دایرکتوری
ویندوز xp قرار داره، تغییر بدم. واسه همین، اومدم توی ویندوز ویستا(چون توی خود xp نمیشه محتویات این فایل رو تغییر داد!) و با استفاده از یک نرم افزار Hex Editor ، این فایل dll رو باز کردم و بعضی جاهای مورد نظرش رو تغییر دادم و بعد تغییرات رو ذخیره کردم؛
متاسفانه، فراموش کردم که ازش backup بگیرم و چون محتواش رو اشتباه تغییر داده بودم، حالا دیگه ویندوز xp ام بالا نمی یاد!
می خواستم ببینم چه طوری میشه از طریق CD ی ویندوز XP و لود کردن "Recovery Console "، ویندوز رو Repair کنم؟ طوریکه این فایل advapi32.dll دستکاری شده، به همون شکل اولیه اش برگرده!
یعنی با کدوم دستور Recovery Console می تونم این کار رو بکنم؟
خواهش می کنم کمکم کنید، وگرنه مجبورم ویندوز xp رو دوباره نصب کنم!!(واقعاً وقتش رو ندارم)
از طرفی، توی محیط Recovery Console ، چه طوری میشه محتویات یکی از فایل های ویندوز (مثلا همین dll ) رو تغییر داد؟
به طوریکه اول محتویاتش رو همراه با offset و ... نشون بده و بعد ما بتونیم بعضی جاهاش رو تغییر بدیم؟
با تشکر
مشکل با فعال کردن Task Manager
دوستان من به یه مشکل جدی برخوردم مشکلام اینه که فک کنم یه تروجان رو سیستمم بوده که Regedit و Task Manager رو قفل کرده و حتی آموزشهای تو سایت ها رو هم خوندم برای فعال کردنش ولی این حتی نمیزاره که فایلهای Reg باز بشن این ارور رو میده:Registry Editing has Been Disabled By your administator
دوستان خواهشا یه راهی برام پیدا کنین.البته شاید بگین نصب ویندوز جدید ولی من میخوام ویندوز جدید نصب نکنم چون........:18:خیلی ممنون میشم!!!!!