به نظر من viera خیلی خوبه البته اگه ازش خوب محافظت کنی.
Printable View
به نظر من viera خیلی خوبه البته اگه ازش خوب محافظت کنی.
تو ریویوها خیلی تعریفی از akg321 نکردن دیگه چی پیشنهاد میکنیننقل قول:
همین رنج 40 -60 تومن
برای کلاسیک و گاهی متال .
باس واسم مهم نیست. فقط بدون نویز و تفکیک صدای خوب.
با تشکر
من creative ep-630 داشتم . خوب بود ولی یه کم نویز داشت
یه جا زده بود ep-630 , sen cx300 , akg 324p از یک سیستم یکسان استفاده میکنند و فرق زیادی ندارند .قیمتشون هم 10-15 تومن فرق داره.
اگه واقعا ep-630 اینقدر خوبه دوباره همونو بگیرم
ولی حاضرم برای یه هدفون خوب حتی تا 70 هم هزینه کنم. اگه واقعا کیفیت تفاوت داره.
به نظر من 630 واسه کسی خوبه که بطور حرفه ای موزیک گوش نمیکنه و موزیک گوش کردنش در حدیه که هرزگاهی چند تا اهنگ قر و قاطی گوش بکنه ....
و روی سبک خاصی هم تاکید نداشته باشه ....
اگه کسی بالاتر از اینه باید بره سمت هدفونای رده بالاتر ....
بین خودمون باشه ولی من به شدت از این هدفون نفرت دارم:2:
نظرتون درباره cx 300 and cx 300ii چیهنقل قول:
کلا این تیپ inear ها (akg k324p , cx 300) خیلی راحتن
لطفا چند تا معرفی کنین .
akg k321 تو ریویو ها خیلی بد گفتن. sen اصل هم که گیر نمیاد .چه کنم:41:؟؟؟؟؟؟؟
من صدای cx300 رو گوش نکردم ولی گویا بیس خوبی داره و تفکیک پذیری قابل قبول ...
ولی کلا در حال حاضر گرفتن زنهایزر توصیه نمیشه به دلیل تقلبی بودن فراوون این برند در ایران.....
والا من نمیدونم چه سبکی گوش میدی ... سبکایی که میگوشی رو بگو تا بهتر راهنماییت کنم
1.چند تا پست بالا ماله منه(www_parham),همونطور که گفتم از استیل inear های cx300 ,ep630 به خاطر راحتی خیلی خوشم میاد سایر inear هارو تا حالا امتحان نکردم و :نقل قول:
2.زیاد از باس قوی خوشم نمیاد
3.روی نویز توی آهنگهای کلاسیک خیلی حساسم,
4.بلندی صدا اصلا واسم مهم نیست, فقط تو ولوم پایین نویز نداشته باشه
5.تفکیک صداش هم خوب باشه
6.کلاسیک و آهنگهای لایت گوش میدم . گاهی متال .
7.قیمت هم زیر 100 تومن (اگه حدود 40-70 باشه بهتره)
8.پلیر هم میخام clip + بگیرم .به نظرتون واسه سبکی که گوش میدم خوبه؟؟
آقا یه دنیا از راهنماییت ممنون:11:. مدتهاست در حسرت یک ست خوبم. sen خریدم fake از آب در اومد.
خوب من تصور میکنم همون ای کا جی و 1/2 مدل از سونی (ex300 ex85)
یحتمل راضیت میکنه ...
ولی شما باید یه سر بری پایتخت ببینی اگه گذاشت ایرفون هایی که داره رو تست کنی ...
اگه سونی هم تونستی تست کن ...
باید صداشونو بشنوی تا بتونی خوب تصمیم بگیری ...
فقط یه خواهش
کلا وقتی رفتی پول هدفون با خودت نبر و فقط وفقط برای تست برو ... چون احتمال داره اسیر چرب زبونی فروشنده ها بشی و قوقتی به خودت اومدی ببینی یه هدفون تو دستته و اومدی خونه .....
باید به اون فروشگاه دیجیتال سمج بشی و بری رو مخشون ببینی میزارن تست کنی یا نه...
آقا فک کنم ex300 sony دقیقا همونیه صدایی رو داره که من میخام:8:
فقط میگن زود خراب میشه و به راحتی cx300 sen نیست
بهترین گزینه واسم cx 300 II هست با کیفیت و باس ملایم تر از cx300 و به همون راحتی و عمر بالا هر چند کیفیت صدا و باسش هنوز به سونی نمیرسه
فقط نمیدونم از کجا سنهایزر original گیر بیارم:19::13::41:
زینهایسر اورجینال فکر کنم فقط یه جا داشته باشه اونم با شک بعثتتو جمهوری هست که فکر کنم اصل باشه cx300 اش من اخرین قیمتیم که داشتم 65 تومن بود
این سنهایزر II cx300 که تو امضاتون نوشتین خوبه؟نقل قول:
میگن تنها مشکلش واسه بعضی ها باس خیلی زیادشه.
اگه واقها اینطور که میگن خوب باشه اگه اصل گیر نیومد میگم واسم بیارن.
بین II cx300 , SON EX300 موندم
دوستان
من iriver e30 خریدم
همه چیش خوبه ولی باس هدفونش اصلا خوب نیست
میشه یه هد فون خوب معرفی کنید که باسش قوی باشه کلا اهنگ های پاپ گوش میدم وکلاسیک
ep630 چه طوره؟چنده؟
ممنون
بهمن جان من یدونه e30 دارم ...
یه سوال
چه فرمت ویدیویی رو ساپورت میکنه؟؟؟
سلام دوستان یه هدفون بلوتوث که باس خوبی داشته باشه و تفکیک صدای خوبی هم داشته باشه معرفی میکنید بی زحمت!
شما سقف بودجه رو بگو ؟نقل قول:
و سبک موسیقیاییت به چه سویی هستش ... بیشتر چه سبکایی گوش میدی؟؟؟؟؟؟
اینو در نظر داشته باش که هدفون های بلوتوث بازارش تو ایران بسیار محدوده و گزینه هایی با کیفیت بسیار پایین در مقابل شما قرار میگیره ...
و کلا هدفون های بلتوث کیفتشون خیلی کمتر از هدفون های باسیم هستش
با عرض سلام
دو تا سوال داشتم.
اول اینکه برای گوش دادن به موسیقی (پاپ)(اگه قدرت باس بالایی داشته باشه خیلی خوبه + شفافیت صدای بالا) و فیلم تو مایه های 70 تومن چه هدست روگوشی (که کاملا روی گوش قرار بگیره) رو توصیه می کنید؟
انتخاب خودم Creative MKII بود که اینجور که تحقیق کردم و توی سایت کریتیو امتیاز داده، امتیازش برای موزیک و فیلم پایین هست.
سوال دوم از دوستانی که اینترنتی خرید کردن، ممنون میشم بگن از کدوم فروشگاه خرید کردن، خودم دو هفته پیش از چاره MKII رو سفارش دادم که وقتی به دستم رسید دیدم یک هدست معمولی هست و پسش فرستادم و بعد از یک هفته هم امروز قرار شد پولم رو برگشت بده! فروشگاهی سراغ دارید که جنسش رو بشناسه؟! و ترجیحا گرون فروش هم نباشه.
در هر حال بعد از یک بار خرید ناموفق که نتیجه ش دو هفته تلف شدن وقتم بوداینبار تصمیم گرفتم که هم روی انتخاب محصول و هم انتخاب فروشگاه یک بار دیگه تحقیق کنم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.
پ.ن: من در تهران نیستم (اهواز)
تو اون یکی تاپیک راهنمایی واسه خرید هدفون نوشته بودم تا 100تومن!!میدونم کمه واسه یه هدفونه خوب ولی دیگه!!!!نقل قول:
بیشتر پاپ میگوشم.
یه هدفون نوکیا دیدم 80تومن بود ، به نظرتون بدرد بخور هست برم بگیرم.یه دونه کریتیوم دیدم بدون اون ( نمیدونم فرستنده ست یا گیرنده) میگفت 70 این طورا.
من گفتم مدلای بیسیم کیفیتشون خیلی پایین تر از باسیم هست (بطور کلی)
اگه بتونی باسیم کنار بیای خوبه ...
اگه نه یه مدل پلیر سونی هست که خودش هدفونه و یه ریموت کوچیک روشه واسه روشن و خاموش و....
کلا چیز خوبیه ........
به نظر من میارزه ادم پوله اینو بده تا بره یه هدفون بیسیم بگیره ...
تو سایت سونی بگردی تو پلیراش پیدا میکنی ........
یه مدل لاجیتک بیسیم هست ... ولی گفتم کیفیتشون پایینه
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
من گفتم مدلای بیسیم کیفیتشون خیلی پایین تر از باسیم هست (بطور کلی)نقل قول:
اگه بتونی باسیم کنار بیای خوبه ...
اگه نه یه مدل پلیر سونی هست که خودش هدفونه و یه ریموت کوچیک روشه واسه روشن و خاموش و....
کلا چیز خوبیه ........
به نظر من میارزه ادم پوله اینو بده تا بره یه هدفون بیسیم بگیره ...
تو سایت سونی بگردی تو پلیراش پیدا میکنی ........
یه مدل لاجیتک بیسیم هست ... ولی گفتم کیفیتشون پایینه
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
از فکر خرید اینترنتی بیا بیرون ..... فوقش یه نمایندگی یا فروشگاهی چیزی پیدا بشه واست پست کنه (این اخرین راهه)نقل قول:
اگه بتونی بیای تهران خیلی خوب میشه .....
70 تومن .....
ببین creative aurvana live ببین خوشت میاد ... روی گوشه ....
بعدش اینو در نظر بگیر که بودجت کمه ... اگه بتونی یه 30/40 تا بذاری روش خیلی خوب میشه
سلام دوستان
من کلی دنبال SEN cx-300 II اصل گشتم همه قلابی بود. مجبورم بگم واسم بفرستن, اینجوری قدرت انتخابم هم بیشتره.
حالا با این وضع تو بازار خارج هدفون in ear زیر 70$ که راحت باشه و عمرشم مثله سونی کم نباشه و باسش هم زیاد نباشه چی پیشنهاد میکنین.
مرسی
عمرش مثله سونی کم نباشه ؟ یعنی چی ؟
این پست فکر میکنم مناسب شما هستنقل قول:
نقل قول:
کسی دو مدل هدفون she9800 she9850 philips روتست نکرده؟
من یکی از این دو رو می خواهم بگیرم کسی نظر نداره کدوم رو بگیرم.
سلام دوستان عزیز
من یه هدفون این ایر میخوام تا 30 تومان....تنها استفادم هم موسیقی هستش که فقط سبک ترنس هست...:8:
ممنون میشم راهنماییم کنید:7:....
راستی این رو هم بگید که از کجا باید تهیش کنم
دوستان هدفون مناسب براي ورزش هنوز creative ep-630 معرفي ميكنيد؟ اين هدفون موقع ورزش و تعريق مشكلي براش ايجاد نميشه؟ از گوش نمي افته؟ خواهشا كمك كنيد! ميخوام تردميل بزنم تو حين حركت به نظر شما بهتر نيست از اين هدفون هاي قلاب دار استفاده بشه؟
خواهش كمك كنيد طرف 15 16 تومان يك هدفون خوب بخرم ! واسه ورزش....
بعد ميخواستم بدونم براي خريد اينترنتي كجا معتبر هست؟
من که تست نکردم ولی گویا پاساژ پایتخت واسه تست گذاشته ....نقل قول:
چون موسیقی یه امر سلیقه اییه بهتره خودت تست کنی ..:27:
حالا حتما میخوای فیلیپس باشه برندش؟
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
واسه سبک ترنس کریتیو توصسه میشه چون صداش واسه اینجور موزیکا بهتره (نسبت به سونی تو همین رنج)نقل قول:
650 خوبه .. قیمتش هم حدود 30/32 باید باشه
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
15/16 تومن که هیچ چیزی از برندهای تراز اول نمیتونی بگیری ... یحتمل با 17/18 تا بتونی همون 630 رو بگیری ...نقل قول:
توان ارتقا بودجه رو داشته باشی مثلا تا 26/25 یه گزینه کریتو به قول خودت قلابدار میاد جلوت سیخ وای میسته ...
اگه پایه ای بشین ترکم تا بیشتر در موردش توضیح بدم
دوستان از بین این 3تا هدفون، کدومش رو پیشنهاد میکنید:
1) Philips SHP - 2700
Sony MDR XD-200 (2
Creative HQ 1400 (3
سلام
کسی یک هدفون in ear و ورزشی سراغ داره؟ اگه بلوتوث هم بود بهتر اگه نبود مشکلی نداره.
جدیدا یک IPOD خریدم با هدفونش مشکل دارم، راستش من نمیدونم سوراخ گوشام تنگه یا هدفون مشکل داره اصلا به هیچ وجه توی گوشم نمیره اگه هم بره بدون هیچ تکونی خودش میفته.
یک چیز توی این مایه ها البته مثل این روی پیشونی نیاد.
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی لطفا یک سوالی رو چند بار تو قسمت های مختلف نپرسید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5670649&postcount=2258
سلام
من خیلی حرفه ای موسیقی گوش نمیدم
کلا هم یه چیزی باشه که صداش در بیاد!واسم بسه
ماکزیمم 20 حاضرم هزینه کنم
از اینایی که دو تا گوشی جدا از هم هستن فروشنده ها میگن پشت گوشی میخواستم ببینم تو این رنج چی گیر میاد؟
یه Phillips قیمت کردم 15 خوبه؟
یه مدل کریتیو هم تو سایتش دیدم EP-550 این قیمتش چقده؟
گارانتی دارن اینا؟اگه دارن اسماشو بگین ممنون میشم
شرمنده سوالای آماتوری پرسیدم
ممنون
دو تا ضمانت داره:
1)شاب
2)رایان بدر
ممنون میشم اگه جواب بقیشو هم بدید
قیمت اون کریتیو رو اگه دارید
یا کلا یه جیزی تو این رنج قیمت
برای یه موارد معمولی موسیقی یه هدفون مناسب .چی معرفی میکنید که توی حرکت و دویدن هم از گوش در نیاد و شفافیت مهم ترین چیزه برام.حجم صداش رو نمیخوام .چون زیاد موزیک رو بلند گوش نمیکنم.
اگر از اینایی باشه که پشت سر میوفته یا زیاد گنده مونده هم نیستن باشه که دیگه بهتر.
رنج قیمت هم تا 70
سلام دوستان عزیز من پلیرم j3 دارم میخوام ، براش یه in ear phone با باس و قدرت تفکیک بالا بخرم، همه جور موسیقی گوش میدم(آخه برام مفهوم مهمه تا...) فقط تو صدای بالا قاطی نکنه تا 100 تومن+-15 بودجه دارم از راهنمائیتون ممنون میشم کمکم کنید
روی گوشی یا تو گوشی؟نقل قول:
فکر کنم تو گوشی می خوادنقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان عزیز من پلیرم j3 دارم میخوام ، براش یه in ear phone با باس و قدرت تفکیک بالا بخرم، همه جور موسیقی گوش میدم(آخه برام مفهوم مهمه تا...) فقط تو صدای بالا قاطی نکنه تا 100 تومن+-15 بودجه دارم از راهنمائیتون ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:cresyn c750e انتخاب خوبي هست SoundStage خوب شفافيت صدانقل قول:
من چيزي حدود 5 ماه از اين استفاده كردم خوب اما مي تونم بگم Sub Bass پر قدرت نيست البته وجو داره مقدار كمي Reverb كه اين زيبا مي كنه صدا Sub Bass و Midd Bass
Lead رو مي شنويد به صورت تميز و Smooth قيمت مناسب
يه نكته بسيار بسيار مهم كه متاسفانه اكثرا بهش توجه نمي كنند اينكه شما وقتي بهترين هدفون دنيا رو داشته باشين اهنگ بي كيفيت گوش كنيد ( تقريبا 90% اهنگ هاي ايراني) هيچ نتيجه اي رو نخواهيد گرفت
اخ ببخشید ... چند روزه مشغله ذهنی دارم ... داغونمنقل قول:
اقا من به شمام توصیه میکنم از برند سونی انتخاب کنی ... چون تفکیک سونی رو قبول دارم
تو گوشی باشه و اگه ممکنه جند مدل رو برام بگید در مورد آهنگهای داخلی ایرانی همشون بی کیفیتن درمورد اون وریها اغلب بی مفهوم
lمنم همین سوال رو دارمنقل قول:
دوستان لطفا نظرشون رو بگن
ممنون میشم
Sony MDR XD-200