از سایتدرخواست فایل CER بده بعدشم به لینک امضای من مراجعه کن.کد:http://cer.s603rd.cn
از سایتدرخواست فایل CER بده بعدشم به لینک امضای من مراجعه کن.کد:http://cer.s603rd.cn
دوست عزیز ممنونم از این سایتی که دادی چیزی سر در نیومردم رفتم توی این سایت تقاضا دادم.معمولا چند روز طول میکشه و چطوری ارسال میکنند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال دارم چون من قبلا با روش hellocarbide هک کرده بودم هنوز فایلها توی گوشی بعد از آبدیت مونده الان که میخوام با روش helloxx هک کنم اون فایل های قبلی را پاک کنم؟
گوشی من n81چطوری حک کنم که برنامه advance evice lock ro نصب کنم به email بفرسته هر کی بلده
energy _8000@yahoo
اقا این پچ ها روی هک hello ox هم جواب میده ؟
بله ..... کافیه پچ رو در RomPatcher فعال کنید .نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=292720
به لينك امضاي من مراجعه كنيد.نقل قول:
سلام گوشي من اپديت شده به ورژن 01 6 مدلش 6120 ايا اگه هك كنمش مشكلي پيش نمياد؟
ممنون
خیر...مشکلی پیش نمیاد...البته بستگی داره مشکل رو چی بدونی...نقل قول:
شاد باشی
سلام دوستان
گوشی من N96 فایل app trk اصلا روش نصب نمیشه
هزار روش رو امتحان کردم نمی دونم چرا گوشیم ساین نمیشه:41:
روش ساين و هك:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
سلام
هک گوشی n79 رو میشه بگید؟
ممنون
به لينك امضاي من مراجعه كنيد.
روش helloOx
سلام من گوشیم 3250 هست تاریخ رو تغییر دادم گزینه دوم pre fp1 رو حین نصب انتخاب کردم همه کارا رو درست
انجام دادم فایل رو داخل مسیر sys\binکپی کردم الان برنامه های sis که قبلا بدون مشکل نصب می شدن هم دیگه eror میده ارورش هم اینه file crrupted
البته وقتی گزینه تایید yes رو حین اجرای hellocarbide زدم یه ارور apps closed زد ولی خوب برنامه جواب داد یعنی هیچ برنامهای اجرا نمی شد و پوشه های سیستمی هم نمایش داده شد.
حالا دوستان بگید مشکل کار من کجا بوده
ورژن گوشیم هم v 03.24 هست
:40::40::40::40:
استاد گوشیم n78 هست با xplore که باز میکنم فایل sys-bin نیست که این فایلها رو extract کنم؟؟؟؟
نقل قول:
سلام. دستت درد نکنه بابت این روش. من رو گوشیم تست کردم جواب داد. هم تو حالت silent و هم تو حالت general صدای دوربین قطع میشه. اما موندم چرا تو حالت general قطع شده.
همون بهتر که قطع شد. نیازی بهش نبود.
گوشیم هم N73
موفق باشید:40:
اگه نیست ، خوب معلومه ، باید show hidden files رو فعال کنی.نقل قول:
کلید صفر (0) رو بزن.
موفق باشی
با سلام لینک این مطلب:اولين patch قطع كردن صداي شاتر دوربين و اتوفوكوس براي دوربين هستش
درست نی!لطفا بررسی شود
سلام. من کاربر جدیدم. ولی تو همین مدت کم متوجه این شدم که همتون ادعا هستین و نتونستید 5320 نوکیا رو هک کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اول بگرد ببین کدوم راه واسه گوشیته...بعد...
سلام کاربر جدید و بی ادعانقل قول:
اسم این مکان انجمن و ما هم دوره هم جمع شدیم که با هم مشکلات هم رو بررسی و حل کنیم و البته که کسی اینجا همه چی دون نیست ، حتی خود سازنده های گوشی هم بی اشتباه نیستن ( چون نرم افزار هاشون رو آپ دیت میکنن) و الی آخر
البته هر کسی هنری داره ولی من از 2 تا پستی که دادی نفهمیدم چه هنری داری ، شاید شما هم تونستی یکم مفید باشی.
موفق باشید
روش هك ان 85 رو توضيح ميديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام
رو گوشی E51 وقتی می خوام Apptrk رو نصب کنه پیغام Unable to instal می ده و نصب نمی شه ! فقط این رو هم بگم که من نرم افزار گوشی رو از طریق سایت نوکیا آپدیت کرده بودم ! و بعد از اون دیگه نمی تونم بهیچ ترتیبی اونو هکش کنم لطفا کمک ام کنید تا بتونم گوشیمو هک کنم
با روش پست قبلی هک کن..نقل قول:
شاد باشی:40:
روش هک n95 رو میخواستم.
جواب شما قابل پیش بینیه ،نقل قول:
legend: به سه پست قبلی مراجعه کنید.
سلام
خواهش میکنم کمکم کنید
من یه برنامه میخام که با گوشی های نوکیا سری N وقتی که عکس میگیرم صدای عکس گرفتن گوشی نیاد
در جالت silent هندزفری هم که میرنم بارم صدا میده
فلش گوشی رو هم که خاموش میکنم بازم میزنه
چی کار کنم
فوریه لازم دارم
لطفا"راهنماییم کنید
hello0x 1.06 نیومده؟
پس ما کی میتونیم این گوشیمونو هک کنیم
:42: تورو خدا یه کاری بکنید...
جدیدترین روش هک نوکیانقل قول:
روی 5.15 گوشی خودم تست شده..
حتما" جواب میده .
توسط legend
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=334297
با سلام من این کار رو روی گوشی 6120 انجام دادم و جواب گرفتم
سلام....
بچه ها اگه میشه منو راهنمایی کنین...من یه عالمه با خوشحالی هر چه تمامتر از سایت گالری موبایل.9
بازیهای مربوط به ان93ای رو دانلود کردم...اما الان که نصب میکنم ارور نات ساپورت رو میزنه...اینم
بگم که گوشیمو به ورژن 30 اپدیت کردم...من اماتورم...حالا میخوام بدونم از کجا باید شروع کنم؟ اول باید گوشیرو هک کنم یا ساین؟
چه روشی اسونتره؟ اگه میشه منو راهنمایی کنین...
خدا خیرتون بده
جناب legend منتظریم...
دوستان عزیز من 6220 کلاسیک دارم. با چه روشه می تونم این گوشی رو هک کنم که آسون هم باشه؟
با این برنامه گوشیتو هک کن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی من 5800
چطور می تونم وقتی صدا ضبط می کنم صدای بیپ اولیه نیاد ؟
این هک کردن مشکلی ایجاد نمیکنه؟ روn85
اگه ناقص هک شه؟
کلآ ایرادی چیزی؟
بعدآ مشکل افرین نیست؟
ممنون
[quote=sarmast65_ata;2401801]ديدم اين تاپيك توي اين كلوپ جاش خاليه گفتم من ايجادش كنم با كمك بچه ها بتونيم ببريمش جلو و لذتشو ببريم.
ميدونم اطلاعاتم در حد بسيار پيشرفته نيست ولي با مطالعه بعضي سايتها ميتونم اين اطلاعات رو كامل تر كنم و شما هم به من كمك كنيد تا تاپيك پر باري داشته باشيم.,........
دوست عزیز من تمام این کارها رو انجام دادم ولی موقع نصب برنامه ها دوباره ارورر ساین نشده اون برنامه رو میده درضمن ممکنه بفرمایی که os گوشی ان 73 کدوم یکی هست
متشکرم
دوست عزیز من از 9.1 او اس استفاده کردم وpatcher رو نصب کردم ولی این برنامه اجرا نمیشه ایراد از کجاست درضمن از رو گوشی هم پاک نمیشه لطفا راهنمایی کنید
متشکرم
دوستان ممکنه توضیح بدبد که چه جوری میشه برنامه RomPatcher رو از رو گوشیم پاک کنم متوجه شدم هروقت فایلی درون پوشه Patches قرار میدم این برنامه اجرا نمیشه فقط وقتی اجرا میشه که تو پوشه خلی باشه
متشکرم
با سلام . گوشي من = N82
من يک پچ ميخوام هر جا گشتم پيدا نکردم
اگه داريد لطف کنيد برام بزاريد.
وقتي که توي امولاتور سگا يا ميکرو يا گيم بوي
ميخوام کليد گرفتن عکس رو معرفي کنم
نميشه بايد حتما درب لنز باز باشه تا بشه
از اين کليد تو ي بازيها استفاده کرد
اگه کسي پچي داره که بشه بدون باز کردن
در لنز از اين دکمه توي بازي ها استفاده کرد
لطفا برام لينکش رو بفرسته.
لطفا پچ مربوط به معرفي