به نظر من اصلن هم نیتونه با حال باشه!!!نقل قول:
توی 1000 بازی شخصیت هاش روسی یا آلمانی حرف میزنن !!!
فارسی هم روش!
اشکال از شما نیست از اینه که همه نشستیم دوره گود و نگاه میکنیم!!!:13:
Printable View
به نظر من اصلن هم نیتونه با حال باشه!!!نقل قول:
توی 1000 بازی شخصیت هاش روسی یا آلمانی حرف میزنن !!!
فارسی هم روش!
اشکال از شما نیست از اینه که همه نشستیم دوره گود و نگاه میکنیم!!!:13:
سلام بچه ها ببخشید یه هویی میپرم وسط بحثتون حداقل با چه سیستمی میشه بازیش کرد ؟ ممنون
سلام!نقل قول:
سلام بچه ها ببخشید یه هویی میپرم وسط بحثتون حداقل با چه سیستمی میشه بازیش کرد ؟ ممنون
CPU: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 1 GB Windows XP/2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)
Supported Video Cards at Time of Release: ATI RADEON X1600/1650-1950/HD 2000/3000 series NVIDIA GeForce 6800/7/8/9 series
خوب این نظر شماست !نقل قول:
مشکل از اینجایه که همه نشستیم و همین جمله آخری رو هم داریم هی تکرار می کنیم چه برسه به مقصوده جمله !
من ازینش خوشحالم که بالاخره دارن فرق مارو با عرب ها می فهمن ! :11:
خسته نباشی. چند صفحه قبلو می خوندی بد نبود.نقل قول:
سلام
سوال : برای این بازی از نظر گرافیکی فرقی نمیکنه که تو xp باشه یا vista ؟ چون اگه فرق داشت 2 تا فایل اجرایی باید داشت یا لااقل باید قید میکرد تو لانچرش که dx10 یا 9 هست !
درست یا نه؟
شاید بدردتون بخوره اگه کسی نزاشته تا به حال
کد باز کردن لباسها
Password Effect
13372805 Assassins Creed Altair Skin
525858542 Sands of Time Skins (Prince and Farah)
اتفاقا خیلی هم خسته ام !نقل قول:
حالا ما ابراز احساسات کردیم نگفتیم که دیگه هیشکی نفهمیده ! :11:
تایید میشه همه بیکار که نیستن یا dsl ندارن 5 ساعت وایستن همه صفحه ها رو بخونن :11:نقل قول:
الان که فکرش رو میکنم میبینم بازی واقعا هیجانی و قشنگه ولی من یه مقداری با گرافیکش مشکل دارم، به نظر من اگه گرافیک بازی رو حدود Assassin's Creed میساخت و از این تکنیک ها برای گرافیک به کار نمیبرد بازیش خیلی قشنگ تر میشد !
اینم یه عکس از بازی.
راستی ذخیره ی بازی چه جوریه ؟
من بازی رو save میکنم ولی وقتی اجرا میکنم از عقب تر از اون اجرا میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی خیلی توپه یکی گفته بودش که کارتونی هست . خوب همه بازی ها کارتونی هستند ولی این یه چیز دیگست جدیده تابه هال مثل این بازی ندیدم گرافیکش خیلی باحاله به نظرم نقطه ضعفش تو مبارزه کردنه که اصلا معلوم نیست داره چیکار میکنه در کل خیلی خوبه و همین که پرنسی از ایرانه حرف نداره فکر کنم دشمناش عرب باشند تو قبلیاش اینجوری بود . gamespot هم بهش نمره 8 داده . بازیهای شرکت ubisoft حرف ندارند کد نویسیشونم خیلی خوبه بازیها با گرافیکه بالا کمتر تیک یا پرش دارند و روی تقریبا سیستمای پایین هم اجرا می شند
بازی رو امروز گرفتم و بازی کردم. واقعا زیباست و جای هیچ بحث و ایرادی نداره. یه سبک متفاوت از بازی که لذت بازی کردن رو به شما میده. این بازی میتونه از شاهکار های یوبی سافت باشه.
عجیبه چون Screenshot هایی که می زارید گرافیکش پایینه. منم سعی می کنم یه جوری از ورژن 360 عکس بگیرم چون از اینا بهتر بود.
من نسخه 360 بازی رو بازی کردم هیچ تفاوتی بین گرافیک و گیم پلی بازی توی این دو نسخه وجود نداره. شاید رزولیشین رو کم کرده باشن.نقل قول:
اگه گرافیکش اینه که خیلی توی ذوق میزنه .نقل قول:
آدم یاد بازی های سگا میوفته !
توی نگاه اولیه شاید. اما تا بازی نکنید متوجه جذابیت های بازی نمی شید. حتما اینو بازی کنید. یه پیشنهاد دوستانست ضرر نمی کنید.نقل قول:
من مانیتورم 19 اینچ wide هستش با رزولوشین 920 × 1440
اما تو بازی تنظیم رزولوشین ندیدم !!!
تو مانیتور من کناره های تصویر رو کامل بازی نمی گیره و خالی هستش فک کنم 768 ×1280 باشه تصویر بازی
هیچ راهی نیست عوض بشه رزولوشین ؟؟؟:13:
اصلا تنظیمات گرافیک نداره !
سلام
میخواستم بدونم این نورهای آبی که بعد از بین بردن تاریکی در هر مرحله پیدا میشند چیه .در روند بازی تاثیری داره یا نه. در هر مرحله 45 ازشون هست من هرکاری میکنم بیشتر از 40تا نمیتونم بگیرم همهی راههاروهم امتحان کردم آیا میشه همرو گرفت یانه. من الان بیشتر از 60 تا جمع کردم نزدیکای 80 تا حالا باید باهاشون چیکار کنم
ممنون میشم کمکم کنید
شما میتونید از luncher بازی استفاده کنید که قبل از وارد شدن به بازی تنظیمات گرافیک رو براتون میاره :31:نقل قول:
ولی این luncher که فقط سیستم رو چک میکنه !!نقل قول:
شما میتونید از luncher بازی استفاده کنید که قبل از وارد شدن به بازی تنظیمات گرافیک رو براتون میاره
تنظیمات گرافیکی برام نمیاره !
راستی این بازی چقدر آسونه !!!!!!!!!!!!
یه روزه میشه تمومش کرد.
رفیقم یه روزه تموم کرد !
حیف که وقت ندارم.
البته من gta iv رو به این بازی ترجیح میدم :دی
این بازیو من حدود 11 تموم کردم هر 1001 Lightseed بازیم گرفتم تقریبا 3 تا Achievement مونده بود برای 360 که هنوز نگرفتمشون.نقل قول:
سلام دوستان انجمن گیم
ایا این بازی به سیستم من میخوره ؟
رم 1 گیگ
گرافیک 7100
سی پی یو : 3.2
اگر اینا رو نخورین که نمیتونین از قدرتای الیکا استفاده کنین.وقتی به اون تعداد مورد نظر برسه خودش میگه.بعد برمیگردی به تمپل اونجا یکی رو انتخاب میکنی و قدرت اضافه میشه.بعد میتونی ادامه بدی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Ubisoft\Prince of Persia\Launcher
لانچری که تو این پوشه اس!
1 روزه؟مطمئنی همینو بازی کرده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درسته که آسونه.ولی 1 روزه فکر نکنم بشه.فعلا که تو این سه روز موفق به باز کرد 3 قدرت الیکا شدم.تازه رسیدم به سختیای بازی.(جمع کردن لایت سیدها)
=======
راستی دقت کردین الیکا فارسی حرف میزنه؟خیلی بد لهجه اس.البته من فقط می خوام راهو نشون بده متوجه شدم چی میگه.موقع نجاتم نفهمیدم چی میگه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الیکا نام فارسیه راستی؟
1.1. Hardware requirementsنقل قول:
سلام دوستان انجمن گیم
ایا این بازی به سیستم من میخوره ؟
رم 1 گیگ
گرافیک 7100
سی پی یو : 3.2
Minimum configuration:
Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2)/Windows Vista ® (only)
Processor: 2,6 GHz Intel® Pentium ® D dual-core processor or AMD Athlon ™ 64 X2 3800+
RAM: 1 Go for Windows XP / 2 Go for Windows Vista
Video Card: 256 Mo compatible DirectX ® 10.0 video card or DirectX 9.0 compatible video card supporting Shader Model 3.0 or higher. (See list of supported cards.)*
Sound Card: DirectX 9.0 compatible sound card
DirectX version: DirectX 9.0 (included on game disk)
DVD-Rom: double layer DVD-Rom player
Hard Drive Space: 9 Go
Supported Peripherals: Keyboard, mouse, and optional game controller
* This game does not support Windows 98/ME/2000/NT.
Recommended configuration:
Processor: Intel Core® 2 Duo 2,2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or higher
Sound Card: 5.1 sound card
Peripherals: Xbox 360® for Windows game controller
List of supported Video Cards at Time of Release:
ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000 to 4000 series
NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9/GTX 200 series
*PCI Express only
من که luncher دارم اما فقط بازی رو باز می کنه و چیزی نمیاره!!!!
نقل قول:
من که luncher دارم اما فقط بازی رو باز می کنه و چیزی نمیاره!!!!
Ubisoft\Prince of Persia\Launcher
لانچری که تو این پوشه اس!
گرافیکش رو تا آخر بردم بالا، خیلی قشنگ شد !
من بازی را انجام دادم اصلا فکر نمیکردم اینقدر زیاد از این بازی خوشم بیاد!!!همه چیزش عالی هست!!
مخصوصا حرکات و پرشها!!
یک تیکه فارسی حرف زدن ایلیکا چقدر حال میده!!
سلام
همون اول بازی هی سقوط می کنه و نمیشه کاری کرد
بعد از new game همش سقوط می کنه پایین و الیکا دستش رو می گیره و هی تکرار میشه و اجازه نمیده که یه دکمه از کیبورد رو فشار بدم!!
وقتی میشینم پاش نمیتونم پاشم.ساعت دو و ربع شد خوش خوشک.الان فقط 4 تا منطقه مونده تا پاک سازی بشه.احتمالا اگر فردا بازی کنم تمومش میکنم.
فارسی حرف زدن الیکا یک ایراد.همیشه یک سری جمله رو میگه.مثلا موقعی که دو نفری میپرن هم گاهی میگه"راه را نشان بده"
نگفتین.الیکا اسم فارسیه؟
آقا یکی luncher ش رو آپ کنه ما هم بتونیم تنظیم کنیم!!!:11:
من زبانم در حد Hello و Bye هستش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینایی که نوشتی یعنی چی ؟ مترجم پارس هم نتونست ترجمه کنه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا با سیستم من میاد ؟ :27:
میبخشید لایت سیدها به چه دردی میخورند من الان 130تا ازشون دارم حالا باید با باهاشون چیکار کنم اگه میشه توضیح بدید
ممنون
برای باز کردن مناطق جدید مورد استفاده قرار میگیرهنقل قول:
میبخشید لایت سیدها به چه دردی میخورند من الان 130تا ازشون دارم حالا باید با باهاشون چیکار کنم اگه میشه توضیح بدید
ممنون
درکل برای باز کردن همه جا نیاز به 540 تا داری که از حالا به فکرش باش
من یکی که دارم میترکم از اینکه این بازی اومده ولی روی سیستم من نمیکشه
ای کاش یه نسخه ازش مییومد با گرافیک پاییت تر:19::19:
این بازی الان تموم شد
امروز فردا نقدشو مینویسم یعنی نوشتم ! تایپ میکنم !
این مرحله the tower of ormazd خیلی شبیه پرنسهای قبلی بود از لحاظ محیط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میگم اینا فروشگاه همینجا به عنوان عکس از بازی گذاشته!
آیا ربطی به بازی داره یا سوتی فروشگاهه!!!!کد:http://shop.p30world.com/images/games/PrinceOfPersia2008/3.jpg
مربوط به همون نسخه x360 میشه که می تونی شخصیت رو عوض کنینقل قول: