من وقتی 6600 داشتم LCD گوشی ضربه خورد از امن وقع به بعد یه نقطف قرمز رو LCD همیشه بود ولی وقی میخواستم عکس بندازم بیشتر معلوم میشد!!!lcd گوشیت ضربه نخورده؟؟؟نقل قول:
Printable View
من وقتی 6600 داشتم LCD گوشی ضربه خورد از امن وقع به بعد یه نقطف قرمز رو LCD همیشه بود ولی وقی میخواستم عکس بندازم بیشتر معلوم میشد!!!lcd گوشیت ضربه نخورده؟؟؟نقل قول:
راهنمای فارسی برای کسانی که با رپیدشیر مشکل دارند:
password: hiradکد:http://depositfiles.com/files/608ez3spt
کسی نیست؟نقل قول:
یه مشکل جدی دیگه هم دارم
صدای مکالمه گوشی خیلی پایینه(موقع مکالمه تا آخرم زیاد میکنم هیچی نمیشنوم) -- این خلی واجبه به دادم برسید
ممنون
نقل قول:
يه سري تنظيمات مثل فلش طبيعتا" موقتيه ولي تنظيمات سايز عكس برنمي گرده!!!
اگه اين جوري نيست تنظيمات دوربينو ريست كن ببر رو كارخونه اگه بازم درست نشد مستر ريست كن واگه...بيخيال هر دفعه تنظيمش كن.:31:
شايد كپسول صدات نيمسوز شده احتمال ميدم سخت افزاريه
يه بار گوشيتو با 7370 ريست كن مشكلات نرم افزاريش درست ميشه :10:
گوشي من با روش باكس جف 5 دقيقهنقل قول:
من با ايرنسل تا حالا آپ نكردم ولي حجم فايلش حدود 3تا4 مگه.
ولي فايل آپ من 200 مگ بود اين تفاوت آپديت با گوشي با نرم افزارهاي ديگه است
فارسي شده سرعت هم بهترشده ولي فعلا" با هكش مشكل دارم ببينم چي ميشه دعا كنيد كلي باهاش ور رفتم ولي جواب نميده اگه هك نشه به آپديتش نمي ارزه:41:
سلام
بالاخره انقدر تو این سایت از 6220 تعریف کردید که من هم وسوسه شدم و دیشب یکی گرفتم _ از پاساژ بزرگمهر، البته چینی 218 تومن_باور کنید شاید طبقات آخرعلائدین 20 تا مغازه رو گشتم هیچکس مشکی نداشت یکی دو نفر داشتند 230 می دادند البته هر کی سازی می زد یکی می گفت فنلاند یکی می گفت مجار یکی می گفت چین با این که تنها تفاوتشون فقط لیبل و یکم هم رنگ بردشون بود من آخرش چینی رو خریدم، البته نمی دونم شاید کار اشتباهی کردم شاید هم کارم درسته،در کل تا این لحظه مشکلی باهاش نداشتم و ازش راضیم عکاسیش عالیه، سرعت خوبی داره، فقط صدای هندزفریش ضعیفه ،یکم هم نگران محافظ لنزش هستم می ترسم تا 2یا 3 ماه دیگه تق و لق بشه و بیفته.
دوست عزیز از نظر کیفیت که درست میگید عالیه، اما از نظر بلندی صدا ،مثل هندزفری فابریک خودش یا بالاتر هستش ممنوننقل قول:
سلام دوستانمموری 16 گیگ به این گوشی میخوره؟اگه میخوره قیمتش چنده؟من که تو علا ئدین چند جا پرسیدم نداشتن. از کجا میشه گیر آورد؟
دوست عزیز با اون فیلم آموزشیه هم هک نشد؟نقل قول:
ممکنه در حد سواد ما حرف بزنی؟نقل قول:
این 7370 چیه؟
دوربینشم که کلا هیچی نفهمیدم
راهی هست ویبره گوشی رو بیشتر کنیم
در ستینگش که جایی چشمم بهش نخورد
نقل قول:
*#7370# بعد اگه كد گوشيت فعاله ميگه واردكن .بهتره شارژ گوشيت بيشتر از نصف باشه
اگه مشكلتو حل نكرد گوشي رو خاموش كن وموقع روشن كردن سه دكمه سبز+ستاره+شماره3 روباهم نگهدار تا كلمه formatting روببيني بعد هم ولش كن تا يه ريست داش مشتي بشه.:27:
ياشاسن آذربايجان
بطور عادي نهنقل قول:
ولي جاي بررسي داره باحال بود پيگيري كن ببين به جايي ميرسي!:12:
دوستان کسی راهی بلده که بشه گوشی رو از طریق مودم کامپیوتر به اینترنت وصل کرد! اگه بشه خیلی جالب میشه آخه میخوام گوشی رو با ایرانسل آپ کنم یه خورده دانلود میکنه بعد قطع میشه.حجم فایلشم 4 مگه و خیلی باصرفه تر از این نرم افزارهاست که با کامپیوتر آپ میکنن.
الآن قیمت این گوشی چنده؟!
من رفتم پاساژ روبروییمون میداد 227 تومن!
قیمتش خوبه ... بگیرنقل قول:
الآن قیمت این گوشی چنده؟!
من رفتم پاساژ روبروییمون میداد 227 تومن!
قیمتش یه کم اومد بالا حدود10 تومان
بین 200 تا 220 میتونی بخری
زیر 230 تومن گیرت اومد بگیر تا گرونتر نشه....میخوای هم صبر کن بعد از عــــــید!
سلام
این گوشی تو اصفهان نیست دیگه
شنبه میخوام بیام تهرون بخرم
میشه بگین از کجا بخرم
بدم لینکه غیر چینی هم هست
دوربینش نسبت به n95 چه جوریه؟
ممنون
هنگام خريد به آپديتش يه نگاهي بينداز 3.2يا 3.4 كه اگه ميخواي فارسي داشته باشه .
:27:برو علي يارت
از کجا باید فهمید؟
از کجا باید بفهمم؟نقل قول:
بچه ها مموری 4 واسه این گوشی چنده؟
من 1ماه پيش 11 خريدمنقل قول:
فريمو 4.13 با روشhello ox هك شد . پس نگران آپديت نباشيد مشكل هك فريمورهاي جديد حل شده.
التماس دعا :11:
یعنی پایینتر تو بازار نیست؟؟!!!
هر چند نسبت به دوربینش قیمتش خیلی خوب!
دوست من بايد به فروشنده ها يه دستي بزني مثلا" بگي 210 قيمت دارم اگه گرفت كه حله هممون خوشحال ميشيم اگه هم كه نگرفت مغازه بعدي .....:31:نقل قول:
از دوستان كسي تم افكت رو رو گوشي تست كرده؟
روش بدی نیست.نقل قول:
ولی ممکن یارو از مغازه پرتم کنه بیرون.:31:
دوست من هميشه حق با مشتريه .هيچكس حق جسارت به شما وانتخابتونو ندارهنقل قول:
هميشه موقع خريد اين انگيزه رو داشته باشيد كه شما داريد به فروشنده لطف مي كنيد.
موفق باشيد. :40:
اضافه ها رو نصب نکردمنقل قول:
از دوستان كسي تم افكت رو رو گوشي تست كرده؟
..
مال خودش رو چجور میشه فعال و غیر فعال کرد؟
setting/themes/general/option/theme effectes/onنقل قول:
داداش بی خیال شو اینا که توی بازاره 99% شون پک اصلی نیست مخصوصا شارژرش که باید دو شاخه باشه ولی الان اکثرا سه شاخن که نیاز به تبدیل داره!!!من خودم از آشنا فول پک با لوازم اصلی مشکی خریدم 212 خواستی بگو بهت آدرس بدم بری بگیری البته به دیگران 218 میده ولی بازم میارزه چون من با پک اصلی رو 230 قیمت داشتم!!!نقل قول:
بلندی صدا در هدفون کریتیو دقیقا" مثل هنسفری خود گوشی هست ولی کریتیو تو گوشیه و نوکیا رو گوشی !!!!
این یعنی کل صدا به داخل گوش هدایت میشه که خیلی بهتره ....
درضمن یک نکته ی دیگه هم بگم ...
کریتیو در ساخت هدفون هاش از یک سری استاندارد ها استفاده میکنه که آسیبی که به گوش میرسه رو به حد اقل برسونه ...
که میتونید تو سایت خود شرکت مشاهده کنید
به یاد یکی از دوستان قبلا میگفت : شاد باشین !!!!! ( یادش بخیر ... دیگه اینجا خبری ازش نیست !! )کد:www.creative.com
:31:نقل قول:
به یاد یکی از دوستان قبلا میگفت : شاد باشین !!!!! ( یادش بخیر ... دیگه اینجا خبری ازش نیست !! )
وقتي مشكلاتتون رو خودتون حل ميكنيد، ديگه نيازي به من نيست...:20:
شاد باشي:40:
بفرما عزیزم اینم سر وکی شمانقل قول:
ولی از سری دیگه کسی اینجا در خواست نده اینم مرامی بودکد:http://rapidshare.com/files/203092301/2009-02-27.zip.html
بی خیال؟نقل قول:
داداش بی خیال شو اینا که توی بازاره 99% شون پک اصلی نیست مخصوصا شارژرش که باید دو شاخه باشه ولی الان اکثرا سه شاخن که نیاز به تبدیل داره!!!من خودم از آشنا فول پک با لوازم اصلی مشکی خریدم 212 خواستی بگو بهت آدرس بدم بری بگیری البته به دیگران 218 میده ولی بازم میارزه چون من با پک اصلی رو 230 قیمت داشتم!!!
متوجه نمیشم...!
-----------------
Teza تو که ما رو کباب کردی...این IMEI ما دستت رو می بوسه:
356398021873813
فقط خیلی فوریه ها!
--------------
دستت درد نکنه ... خیلی دنبالش گشته بودم!نقل قول:
setting/themes/general/option/theme effectes/on
------------------
یه نکته کلی: من خیلی از کیفیت دوربین گوشی راضی هستم و همینطور کیفیت صداش! انشاالله چند تا عکس هم آپلود می کنم!
عزیزم من که گفتم اینجا درخواست ندید توی تاپیک خودش در ضمن مال شما در خواست داده شده و احتمالا تا امشب اماده میشه جواب هم تو تاپیک خودش در ضمن اسم من اسماعیل هستنقل قول:
بابا با مرام!!!!خیلی ممنووووووووووووووووونم اسماعیل جان!!!خیلی لطف کردی!!!نقل قول:
یه دونه ای!!!دور دونه ای!!!:10:
[quote=P A R S A;3547131]بی خیال؟
متوجه نمیشم...!
منظورم از بی خیال اینکه قیمت بالاست!!!پارسا جان گوشیت مبارکت باشه عزیزم اما یه خورده گرون گرفتی!!!
کاشکی یه خبر میدادی که میخوای گوشیو بخری من آدرس اینجایی که ازش خریدمو بهت میدادم!!!
ایشالا چرخ گوشیت برات بچرخه!!!:11::31:
یا حق!!!