اگر در همین تاپیک کمی به عقب برگردید نتایج تستهای مختلف به عمل آمده را می بینید.نقل قول:
اگر در همین تاپیک کمی به عقب برگردید نتایج تستهای مختلف به عمل آمده را می بینید.نقل قول:
نقل قول:
:13: اتفاقآ سرعت کارکرد آنتی ویروس برای شناسایی ویروس ها خیلی مهم هست چرا که اگه دیر بجمبه کار سیستم خلاصه(سریع وارد فایلهای سیستمی میشه و اونوقت نمیشه کرد.):27:
دوست عزیزمنقل قول:
متاسفانه تصور شما در این مورد نادرست است .ویروس و آنتی ویروس روی سیستم شما با هم مسابقه سرعت نمی گذارند .
آنتی ویروسهای مدرن کلیه فعالیتها و فعل و انفعالات انجام شده روی سیستم را زیر نظر می گیرند و تنها به برنامه هایی
اجازه کار می دهند که از نظر انها بی خطر باشند .برای روشن شدن مطلب یک مثال بزنم :
فکر کنید ویروسی بخواهد به یکی از پروسه های اصلی ویندوز دست اندازی کند .اگر روی سیستم یک انتی ویروس خوب
نصب شده باشد مانند این است که این پروسه حیاتی ویندوز داخل یک اتاق بسته قرار دارد که تنها یک ورودی دارد که
در ان قفل است و کلید هم توی جیب جناب آنتی ویروس قرار دارد و ویروس برای ورود به اتاق و دسترسی به طعمه اش
باید اول از سد انتی ویروس بگذرد .اینجا دیگر نه سرعت ویروس مطرح است و نه سرعت انتی ویروس و جناب ویروس
برای ورود به اتاق چند راه بیشتر ندارد : یا باید آنتی ویروس را از کار بیاندازد یا ویروس جدیدی بوده و برای انتی ویروس
ناشناخته باشد یا سر انتی ویروس به طرق مختلف کلاه بگذارد ( از راههای مختلف مثل تغییر شکل یا استفاده از یک
برنامه دیگر به جای خودش و .... ) .حالا می بینید که در این گونه موارد سرعت اجرای سیستم و یا ویروس و آنتی
ویروس هیچ نقشی در امنیت آن پروسه حیاتی ندارد آنچه مهم است کفایت و هوش و قدرت آنتی ویروس است .
اینهارو قبول دارم ولی سرعت هم به نظر من تاثیر گذاره.نقل قول:
دوست عزیزم
متاسفانه تصور شما در این مورد نادرست است .ویروس و آنتی ویروس روی سیستم شما با هم مسابقه سرعت نمی گذارند .
آنتی ویروسهای مدرن کلیه فعالیتها و فعل و انفعالات انجام شده روی سیستم را زیر نظر می گیرند و تنها به برنامه هایی
اجازه کار می دهند که از نظر انها بی خطر باشند .برای روشن شدن مطلب یک مثال بزنم :
فکر کنید ویروسی بخواهد به یکی از پروسه های اصلی ویندوز دست اندازی کند .اگر روی سیستم یک انتی ویروس خوب
نصب شده باشد مانند این است که این پروسه حیاتی ویندوز داخل یک اتاق بسته قرار دارد که تنها یک ورودی دارد که
در ان قفل است و کلید هم توی جیب جناب آنتی ویروس قرار دارد و ویروس برای ورود به اتاق و دسترسی به طعمه اش
باید اول از سد انتی ویروس بگذرد .اینجا دیگر نه سرعت ویروس مطرح است و نه سرعت انتی ویروس و جناب ویروس
برای ورود به اتاق چند راه بیشتر ندارد : یا باید آنتی ویروس را از کار بیاندازد یا ویروس جدیدی بوده و برای انتی ویروس
ناشناخته باشد یا سر انتی ویروس به طرق مختلف کلاه بگذارد ( از راههای مختلف مثل تغییر شکل یا استفاده از یک
برنامه دیگر به جای خودش و .... ) .حالا می بینید که در این گونه موارد سرعت اجرای سیستم و یا ویروس و آنتی
ویروس هیچ نقشی در امنیت آن پروسه حیاتی ندارد آنچه مهم است کفایت و هوش و قدرت آنتی ویروس است .
فرق بین این دو انتی ویروس چیست؟
norton antivirus 2007
symantec corporation 10
من قبلا از اولی استفاده می کردم که سرعت رو خیلی پایین می اورد ولی الان از پایینی استفاده می کنم که خیلی راضی هستم فقط اینو می دونم از نظر شناسایی ویروس با هم تفاوتی ندارن چون که برای اپدیت کردن این انتی ویروس از خود سایت میرم دانلود می کنم و فقط یک لینک اپدیت هست که برای هر دو انتی ویروس به کار میره
اگه کسی میدونه فرقشون چیه لطفا بگه؟
نسخه دوم نياز به رجيستر كردن نداره و به نظر من كاركرد خوبي هم داره.نقل قول:
symantec corporation می تونه از نفوذ ویروس هایی که از اینترنت وارد کامپیوتر میشه رو جلوگیری کنه یا فقط نورتون میتونه؟نقل قول:
vtn54 جان ممنون بابت پست 402 ... خیلی زیبا توضیح دادی ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما را متوجه نميشوم.اگر غير از اين باشه كه بايد نسخه corporate اين محصول را دور انداخت.يكي از وظايف يك آنتي ويروس محافظت سيستم در مقابل ويروسهاست چه از طريق اينترنت وارد سيستم شوند چه از راههاي ديگر.نقل قول:
نسخه کلاینت احتمالا به اندازه خود Norton هوشمند نیست.بیشتر برای دستگاه های مرتبط با هم در محیط شبکه کاربرد داره .چون تو محیط محدودی کار میکنن خطر آلوده شدن کمتر میشه.پس نسخه کلاینت براشون کافیه. اما برای من و شما که با شبکه جهانی اینترنت سروکار داریم قضیه فرق میکنه و برنامه های مخرب مختلفی در کمین ما نشستن.نقل قول:
فكر نميكنيد جاي اين سوال در اين تاپيك نمياشه.اسم اين تاپيك كاملا گوياست.بحث مقايسه است.از طرفي آنتي ويروس Avira را كسي كرك نكرده بلكه آنچه كه به عنوان كرك گذاشته شده 2 تا Key هست كه شما با استفاده از آن ميتوانيد از امكانات نسخه Premium آن استفاده كنيد.پس با خيالي آسوده ميتوان از آن استفاده كرد.نقل قول:
ای کاش باز هم Vtn برامون تست میذاشت.
ولی دیگه این کار رو نمیکنه
سلام دوستان...
من هیچ آنتی ویروسی روی کامپیوترم ندارم...البته ضررش رو هم دیدم...
حالا میخوام یه چیزی بریزم...بهترین آنتی ویروس و خدا ترینشون چی هست؟
هم آنتی ویروس و هم ویروس کش و هم ویروس یاب.
با تشکر.
نقل قول:
مشخصات کامپیوترت چیه ؟
چه برنامه هایی در ستارت آپ سیستمت همراه با ویندوز میان بالا؟
بهر حال اگر از رم 512 و CPU معمولی استفاده میکنی اونوقت NOD32 رو نصب کن.
اگر هم از رم 1 گیگ به بالا و CPU خوبی برخورداری KAspersky Internet Security 7 رو نصب کن.
البته این رو بگم که این مقدار رم هایی که در بالا بهتون گفتم کاملا نظر شخصی خودمه و بر اساس تجربه ای که از
این 2 دارم اینو بهتون پیشنهاد کردم. وگرنه میشه حتی با رم 128 مگ نیز اونا رو نصب کرد اما به خاطر اینکه سرعت
سیستم گرفته نشه رم های بالاتر و سی پی یوی خوب و بهتر پیشنهاد میشه.
سلام...رمم 512 هست اما خالیش کردم...یعنی 100 مگ ازش رو استفاده میکنم.نقل قول:
به غیر از نود و کاسپر چی رو پیشنهاد میدید نورتن رو هم نگید
Bitdefender و Avira را توصيه ميكنم.هر دو كرك و سريالشون موجود هست.نقل قول:
من این اواخر دنبال یه انتی ویروس سبک میگشتم ... Avira و AVG بهم پیشنهاد شد ... وقتی Avira رو نصب کردم( اخرین نسخشو )...نقل قول:
Bitdefender و Avira را توصيه ميكنم.هر دو كرك و سريالشون موجود هست.
پدر سیستمم در اومد ... گیر داده بود به یه سری از DLL های ویندوزم اونها رو به عنوان تروجان میشناخت ...
جالب تر اینکه هیچ عملیاتی نمی تونست روی فایل ها انجام بده نه میتونست پاک کنه نه قرنطینه و نه ...
هر بار که اعلام می کرد تروجان داری سیستم هنگ می کرد البته موقتی ...
خلاصه مجبور شدم برم از توی SafeMode بدم سیستم رو اسکن کنه ... گویا اونجا یکی از فایل های حیاتی رو
پاک کرده بود ( البته از خودم تایید گرفت ها ... ) دیگه سیستمم بالا نیومد ...
الان روی سیستمم AVG نصب هست ... تا الان که باهاش مشکلی نداشتم ... خوب اپدیت میشه سرعت سیستم رو هم
خیلی نگرفته ...
همین مشکل رو منم داشتم مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم حتی تو اینترنت هم مشکل داشتنقل قول:
وقتی Avira رو نصب کردم( اخرین نسخشو )...
پدر سیستمم در اومد ... گیر داده بود به یه سری از DLL های ویندوزم اونها رو به عنوان تروجان میشناخت
NOD32 رو هم من پیشنهاد مکنم. هم آنتی ویروس خوبی است و هم سبک است. اصلا احساس نمیکنی کهنقل قول:
یک آنتی ویروس رو سیستمت نصبه.
بعد از ناد32 در سبک بودن آنتی ویروس Dr.Web رو پیشنهاد میدم.
پستتون رو الان دیدم اما بازم با توجه به صحبت های قبلیم NOD32 بر روی سیستم شما بهتر جواب میده.نقل قول:
البته یادتون نره که در کنار ناد32 و هر آنتی ویروی دیگه ای نصب Anti Spyware ضروریه و حتما باید کمک کننده
آنتی ویروس ها باشند.
مثلا اینا آنتی سپای ور های خوبی هستند.
A-Squared
AVG Anti Spyware
Super Anti Spyware
Avg سوئیت کاملش چطوره فایروال و ... خوب کار می کنن یا آنتی ویروسش خوبه
نقل قول:
دوست عزيز من مدت زيادي هست كه از AVG Internet Security استفاده مي كنم
و واقعا ازش راضي هستم دردسر كرك كردن نداره خيلي راحت آپديت ميشه در ضمن آپديت هاش Resume داره
سرعت سيستم رو زياد نمي گيره و از نظر امنيتي من خيلي از ويروس ها رو باهاش تست كردم و خيلي قوي
نشون داده همين چند وقت پيش كه يكي از دوستان يه ويروس آزمايشي گذاشته بود رو روش تست كردم
كه فايروالش خودشو در حد Kaspersky نشون داد و حتي از اون هم بهتر بود و آنتي ويروسش هم مشابه
Nod32 عمل ميكنه
آخرين ورژنش رو اينجا گذاشتم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1355550&postcount=13
ممنون دوست عزیز
دوست عزیز سعی کن اشتباه نکنی. AVG Internet Security رتبه اول و یا دوم رو در بدترین فایروال ها به خودش اختصاص میده.نقل قول:
البته از لحاظ Outbound Protection . اگر هم انتظار شما از یک فایروال فقط inbound Protection باشه که در اون صورت
فایروال خود ویندوز خوب عمل میکنه. یعنی هم پورتها رو میبنده و هم اونا رو مخفی میکنه.
به نظر من اگر میخواهید که از محصولات GriSoft استفاده کنید در اون صورت من به شما AVG Anti Malware رو پیشنهاد
میکنم. AVG Anti Malware دارای AVG Antivirus و AVG Anti Spyware است. یعنی یک بسته کامل در مقابل Malware
ها. در کنارش هم میتونی از یک فایروال خوب که تعدادشون هم کم نیستند استفاده کنی.
حالم رو گرفت به محض نصب کردنش و اولین ریستارت کل My Documents رو به صورت فایل exe در آورد و انواع و اقسام خطا ها رو میداد حتی با ریپیر کردن هم نتونستم ویندوزم رو نجات بدمنقل قول:
Persian.Boy جان قصد من استفاده از یک کمپانی خاص نیست می خوام هم قدرتمند باشه هم بدون دردسر واسه کرک و مابقی مشکلات موجود من همیشه از نورتن استفاده میکردم ولی الان چند وقته هنگام نصب خطا میده نصب نمیشه این که یکی نود و کاسپر که آدم باید 24 ساعته دنبال کی باشه واسشون این یکی هم که اینجوری میترسم دوباره نصبش کنم اصلا حوصله عوض کردن ویندوز رو ندارم
حالا یه بی دردسر و صد البته قدرتمندش رو بگو
اگه با خطا هنگام نصب نورتون مواجه هستید بهتره با Norton Removal Tool تمام آثار باقیمانده را پاک کنید و دو باره نصب کنید. اگر هم حسش نیست میتونید از NOD32 2.70.39 استفاده کنید.از fix2.2 استفاده کنید دیگه سریال نمیخواد.
همینطور میتونید از Avast Antivirus استفاده کنید که مثل هلو کرک و آپدیت میشه.از کیفیتش اطلاع زیادی ندارم.
AVG هم آنتی ویروسش خوبه(فایروالش نه).ولی از این Wrong positive ها زیاد داره که کلافه کننده ست.
گزینه آخر من Pc-Cillin Internet Security هستش که اصلا سرعت سیستم را نمیگیره.آنتی ویروسش زیاد تعریفی نداره .فایروالش بدک نیست.راحت هم کرک و آپدیت میشه مثل زردآلو.
موفق باشید.
دوست عزیز اینکه فولدر هاتون به EXE تبدیل بشه اشکال از این برنامه نیست. بلکه متاسفانه سیستم شما ویروسینقل قول:
شده و این ویروسه که این بلا رو سر فولدرها میاره نه این برنامه. من خودم از AVG خوشم نمیاد و فقط یک بار آزمایشی
نصبش کردم اما این ناحقیه که بگیم AVG این بلا رو سر سیستمتون آورده. مطمئن باشید که سیستم خودتون مشکل
داشته. یا آنتی ویروسی رو قبلا نصب کردید و پاکش کردید اما فایل های اون باعث اختلال در کار این آنتی ویروس هم شده
و انکه سیستمتون از قبل ویروسی بوده و با نصب این آنتی ویروس باعث شده که ویروس بیشتر از قبل فعال بشه و
کسترش پیدا کنه. اگر به تایپک مشکلات آلوده شدن و ویروسها و تروجانها مراجعه کنید میبینید که 80 درصد
مراجعه کنندگان از دست این ویروس کلافه شدند.
در نهایت منم بهتون پیشنهاد میکنم که از NOD32 همراه با کرکش به نام NOD32 Fix 2.2 استفاده کنید. البته تنظیمات
اون رو هم که تایپک مخصوص خودش رو داره حتما انجام بدید. راحت و بی دردسر آپدیت میشه و سازگاری کامل با همه
برنامه های موجود رو داره.
چی بگم من که حرفه ای نیستم تو این داستانها ولی باشه ممنونم از راهنمایی هاتون
من تا حالا از چار سال پیش با 4تا انتی ویروس کار کردم NIS2005
Mac afee
Zonealarm2007
Nod32 2.7.0
بهترینشون ناد 32 بود الا که نزدیک به یه ساله باهاش کار می کنم سیستمم کند نشده در کل بهترینشون ناد32 هست
نورتون تو آپدیت کردن تعطیلات
مک آفی هم همینطور
زون آلارم هم فقط فایر والش به درد می خوره
چطور نورتون تو آپدیت تعطیله؟نقل قول:
اگه کسی دیگه هم با آپدیت نورتون مشکل داره بیاد اعلام کنه.
نورتون من مشکل نصب دارم وگرنه به همه ترجیح میدم
من رو سیستمم NOD 32 رو ریختم و با توجه به فضای کمی که از رم اشغال میکنه خیلی ازش راضیم ولی در کنار اون Spyware Doctor 5.0 رو هم ریختم ولی بصورت غیر فعال و هفته ای یکبار اون رو اجرا میکنم تا اگه چیزی از دست NOD در رفته بگیره
این بهترین شکل ممکنه!!:10:
من هم تقریبا کار شما رو با Nod32 و Spyware Terminator انجام می دم
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و با عرض تشکر خدمت دوست عزیزم Persian.Boy که امروز انتشار نتایج مربوط
به این تست را یادآور شدند نتایج مربوط به آن را با اجازه Persian.Boy عزیز خدمتتان تقدیم می کنم. این تست که مانند
سالهای گذشته توسط Av.org که یکی از چند سازمان معتبر و مستقل تست کننده آنتی ویروسها است انجام شده
است بر روی حدود 874.822 نمونه انواع بدافزارها انجام شده است ( هرچند متاسفانه نوع و تعداد نمونه های تست
شده به تفکیک ارایه نشده است ) .به گفته سازمان مزبور تمامی نونه های فوق در طول 6 ماه گذشته در اینترنت پخش
شده اند و جزو نمونه های جدید محسوب می شوند و ظاهرا از آخرین نسخه هر انتی ویروس استفاده شده است ( هر
چند شماره ورژن هیچکدام ذکر نشده است ) شما می توانید نتایج مربوط به تستهای قبلی را که توسط همین سازمان انجام
شده است ببینید :
و
و اما نتایج :
نتایج امسال چند شگفتی با خود دارد که بزرگترین آنها مربوط به صعود غیر منتظره و چند پله ای چند آنتی ویروس می باشد :
1.بیت دفندر با چند پله صعود به رتبه اول آنتی ویروسها صعود کرده و آنتی ویر و کاسپرسکی را پشت سر گذاشته است .
2.آنتی ویروس مایکروسافت هم که تا همین چند ماه قبل در ته جدول قرار داشت حالا با جهشی بلند خود را تا رتبه هشتم بالا
کشیده و بالاتر از آنتی ویروسی مانند Nod32 ایستاده است !
3.آنتی ویروس سوفوس هم پس از انتشار یک انجین جدید در جهشی بلند خود را از ته جدول به رده های بالا رسانده است .
البته نتایج عجیب دیگری را هم می بینیم مثلا آنتی ویروس Avast بالاتر از AVG و هر دوی آنها بالاتر از نورتون و نود32 ایستاده اند !
( هر چند نسخه پولی کلیه آنتی ویروسها تست شده است نه نسخه رایگان ) . آنتی ویروس نورمن با یک سقوط شدید به ته جدول
نزدیک شده است . مک آفی و پی سی سیلین و پاندا و دکتر وب هم طبق روال سالهای اخیر کارکرد مناسبی از خود نشان نداده اند .
نتایج تست جدید کمی عجیب است ولی با توجه به اینکه Av.org سازمان بسیار معتبری است احتمالا علت این مسایل نمونه های
به کار رفته در این تست می باشد .هر چند امسال نوع نمونه ها به تفکیک بیان نشده است ولی اگر تستهای قبلی این سازمان را
بررسی کنیم می بینیم که مثلا در سالهای گذشته نمونه های به کار رفته شامل ویروسها نمی شد که این می تواند تفاوتهای ایجاد شده
در این تست را با تستهای مشابه توجیه کند مثلا آنتی ویروسهایی مانند AVG که دیتابیس قوی از نظر انواع Adware و Trojan
و... دارند در مقایسه با آنتی ویروسهایی مانند نود 32 که توانایی اصلی آنها در مقابله با ویروسها است رتبه بهتری کسب کرده
است از طرف دیگر چون ظاهرا نمونه ها همگی نسبتا جدید می باشند ظاهرا آنتی ویروسهایی که آپدیتهای مناسب تری دارند
نسبت به بقیه رتبه بهتری کسب کرده اند ولی با همه این تفاصیل بهترین راه برای قضاوت در مورد نتایج این تست مقایسه آن با
رقیب اصلیش یعنی AV-Comparative است که نتایج آن چند روز بعد منتشر خواهد شد .
یعنی AntiVir و Bitdefender از کسپر قوی ترن؟
AVK 2007 دیگه چیه؟
AVK همون AntiVirus Kit هست كه از دو انجين كاسپر و بيت استفاده ميكنه و ظاهرا كسي هم تا الان موفق به كرك كردن آن نشده.نقل قول:
بله دوست من antivir از کس÷ر قوی تره ولی در مورد بیت دفندر باید منتظر تست های avcomp...نقل قول:
باشیم.
سلام خدمت دوستان عزیز
نتایج مقدماتی آخرین تست آنتی ویروسها توسط سایت معتبر AV-Comparative از نظر میزان شناسایی انواع ویروسها ,
تروجانها , کرمها و سایر انواع Malvare که البته گزارش کامل آن به محض منتشر شدن خدمتتان تقدیم خواهد شد شما در
این جدول می توانید خلاصه ای از تستهای به عمل آمده توسط این موسسه در سال 2007 را ببینید ستون اول که با رنگ
آبی مشخص شده است مربوط به شش ماه قبل و ستونی که با رنگ قرمز مشخص شده است مربوط به زمان حال
می باشد .همانطور که می بینید اکثریت آنتی ویروس توانسته اند قدرت شناسایی خود را بیشتر کنند فقط آنتی ویروس
نورمن پسرفت کرده است :
نحوه طبقه بندی آنتی ویروسها توسط این سایت را به صورت زیر است: آنتی ویروسهایی که 93-87 درصد از نمونه های
تست شده را شناسایی کنند در سطح Standard قرار می گیرند که سطح بالای متوسط بوده و استفاده از آنها امنیت سیستم را
تامین می کند .آنتی ویروسهایی که 97-93 در صد را شناسایی می کنند در سطح Advanced قرار می گیرند که معادل خوب بوده و
استفاده از آنها اطمینان بیشتری از نظر امنیتی ایجاد می کند و بالاخره آنتی ویروسهایی که بیشتر از 97 درصد نمونه ها را شناسایی
می کنند در سطح Advanced+ یا Advanced Plus قرار می گیرند که سطح عالی بوده و نهایت امنیت را برای سیستم ایجاد می کنند.
vtn عزیز خسته نباشی.
ممنون که بطور آپدیت شده آخرین نتیجه تست آنتی ویروسها رو همراه با توضیحات خوبتون اینجا قرار میدید. بهر حال من
کمبود شدیدی رو در بین جوانان ایرانی از لحاظ آشنایی با مسائل امنیتی احساس میکنم و میبینم. و امیدوارم که این بحث
ها و نکته هایی که اینجا گفته میشه بتونه منبع خوبی برای کسب اطلاعات و بالابردن آگاهی مردم در این زمینه بشه.
البته اینم بگم که نسبت به چند سال پیش واقعا ایرانی ها هم سطح اطلاعاتشون بیشتر رفته بالا . منظورم به طور
عمومی است وگرنه همه ما بخوبی میدونیم که افراد سرشناس و حرفه ای در ایران وجود دارند که فعالیت هاشون
رو هم شاهد هستیم.
طبق گفته IBK یعنی کسی که مسئول تست آنتی ویروسها در سایت av-comparative است نتیجه تست جدید که
قراره فردا 1 سپتامبر 2007 ارائه بشه یک شک جدی رو به طرفداران آنتی ویروسها وارد میکنه. البته شک از نظر
خوبش. حالا نمیدونم اکثرا Advanced+ گرفتن و یا نتیجه دیگری ممکنه باشه.
من بی صبرانه منتظر نتیجه هستم تا ببینم چی میشه.
موفق باشید.