منم Bitdefender چون به نظر خودم از همه نظر بهتره مک آفیه!
Printable View
منم Bitdefender چون به نظر خودم از همه نظر بهتره مک آفیه!
اقا ساسان از نظر دهی شما ممنونم
بدترین مشکل مک افی اینکه اپ دیت نمیشه
مک آفی به غیر از آپدیت شدنش دارای هزاران مشکل جورواجور!!;)
سلام دوستان من دنبال تاپيكي مي گردم كه آپديتهاي مكافي توش قرار داده مي شد. آيا اون تاپيك بسته شده؟؟؟؟
اگه بسته نشده لطفا لينكش رو بديد
اقا ساسان مشکلات دیگرش رو نام ببرید
متشکرم
اقا ساسان یه سایت می خواستم که جدید ترین مقایسه رو بین انتی ویروسها رو به هم اعلام کنه اگه یه سات باشه
که هم انتی ویروس و هم فایروال نتایج بهترینهای انتی ویروسها وفیروالها رو هردو با هم اعلام بکنه ممنون میشم
قربانت
adel.p30
عادل جون مشکلات دیگه ی مک آفی سرعت کم کردن سیستم رم زیاد اشغال کردن و Real-Time Protection تقریبا ضعیف این آنتی ویروس
در مورد اون سایت هم باید بگم که بلد بودم یادم رفته شما به Cracki پیغام خصوصی بزن یک جوری برات توضیح میدی که از خودت حال در وکنی!!!!:)
تمام محصولات مک آفی در سال 2006 :
Mcafee VirusScan 2006
Mcafee Spam Killer 2006:کد:http://rapidshare.de/files/4484550/mvs06v10.rar.html
Mcafee Anti-Spyware 2006:کد:http://rapidshare.de/files/4485904/msk06v7.rar.html
Mcafee Personal Firewall Plus v7.0.150:کد:http://rapidshare.de/files/4485782/mas06v7.rar.html
Mcafee Quick Clean 2006:کد:http://rapidshare.de/files/4485537/mpfp06v7.rar.htm
McAfee Wireless Home Network Securityکد:http://rapidshare.de/files/4485494/mqc06v6.rar.html
Pass:کد:http://rapidshare.de/files/4787939/McAfee_Wireless_Home_Network_Security_v1.0.124.1-CYGNUS.exe.html
katrina
McAfee AVERT Stinger 2.5.9
ویروس های از خانواده های زیر رو می شناسه:
-W32/Anig.worm, -W32/Bagle, -Exploit-DcomRpc, -Exploit-Lsass,
-IRC/Flood.ap, -IRC/Flood.bi, -IRC/Flood.cd, -PWS-Narod,
-W32/Sdbot.worm.gen, -BackDoor-JZ, -BackDoor-AQJ,
-BackDoor-CFB, -Backdoor-CEB, -Bat/Mumu.worm; -IPCScan;
-NTServiceLoader; -PWS-Sincom.dll; -W32/SQLSlammer.worm;
-W32/Bagle.bf - .bg@MM; -W32/Bagle.bl@MM; -W32/Bagle.bj - .bk@MM;
-W32/Bagle.bi - bn@MM; -W32/Bagle.dldr; -W32/Bagle.bo - bt@MM;
-W32/Bagle.cc - .dd; -W32/Blaster.worm; -W32/Bropia.worm.a - .p;
-W32/Bropia.worm.bx/by; -W32/Bropia.worm.q - .u;
-W32/Bropia.worm.q - aj; -W32/Bugbear@MM; -W32/Bugbear.j@MM;
-W32/Deborm.worm.gen; -W32/Dumaru; -W32/Dumaru.bd - bg@MM;
-W32/Elkern.cav; -W32/Fizzer.gen@MM; -W32/FunLove;
-W32/IRCBot.worm; -W32/Klez; -W32/Lirva; -W32/Lovgate;
-W32/Lovgate.aq@MM; -W32/Lovgate.ar@MM; -W32/Korgo.worm;
-W32/Korgo.worm.aa.dam; -W32/Korgo.ag - .ai; -W32/Korgo.worm.ae;
-W32/Korgo.worm.aj; -W32/Mimail; -W32/MoFei.worm; -W32/Mumu.b.worm;
-W32/Doomjuice.worm; -W32/Mydoom; -W32/Mydoom.ad - .ah@MM;
-W32/Mydoom.an@MM; -W32/Mydoom.ao - bb@MM; -W32/Mydoom.bc - bd@MM;
-W32/Mydoom.be@MM; -W32/Mydoom.bf - bi@MM; W32/Mydoom.bw@MM;
-W32/Nachi.worm; -W32/Netsky; -W32/Netsky.ag@MM; -W32/Nimda;
-W32/Nimda.u@MM;-W32/Bagle.ba - .bd@MM, -W32/Bagle.bh - bm@MM;
-W32/Netsky.ah - .ai@MM, -W32/Pate; -W32/Pate.d; -W32/Sasser.worm;
-W32/Sasser.worm.g; -W32/SirCam@MM, -W32/Sobig; -W32/Sober;
-W32/Sober.j@MM, -W32/Sober.k@MM, W32/Sober.l@MM;
-W32/Sober.m - .p@MM; W32/Sober.r@MM; -W32/Swen@MM; -W32/Yaha@MM;
-W32/Zafi; -W32/Zafi.c@MM; -W32/Zafi.d@MM; -W32/Zafi.e@MM;
-W32/Zindos.worm; - W32/Zobot.worm
لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم اقا ساسان
سلام
دلیل اینکه ما نمیتونیم انتی ویروس مک افی رو از ایران اپ دیت کنیم درزیر نوشته ام
شرکت سان میکروسیستمز تولید کننده نرم افزار جاوا Java اخیرا در اقدامی تحریمی، در سلسله اقدامات محدود کننده ایالات متحده آمریکا علیه ایران، دریافت جدیدترین نسخه جاوا را برای ایران مسدود کرد.
به گزارش سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این عمل از طریق چک کردن آدرس IP صورت گرفته و در صورتی که آدرس IP شخص دانلود کننده از ایران باشد، به او اجازه دانلود داده نشده و پیغام خطای HTTP 403 Forbidden داده می شود. درواقع مانند مک آفی به طور صریح اعلام نمی کند که شما چون در کشور خاصی هستید حق دانلود ندارید و ... .
برای دریافت نرم افزار جاوا به آدرس زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و جالبتر از همه آنکه: اگر هم سعی کنید با ------ جاوا را دانلود کنید، دو حالت پیش می آید: 1- فایل صفر بایتي دانلود می شود. 2- Error HTTP 406 دریافت می کنید.
همچنين بر اساس گزارش ديگري و در راستای اقدامات محدود کننده ی آمریکا علیه ایران، آنتی ویروس مک آفی (McAfee) سرویس به روز رسانی خود را در ایران مسدود کرد.
به گزارش سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هنگام به روز رسانی این آنتی ویروس از طریق اینترنت، قبل از شروع به روز رسانی، McAfee پیام فوق را نمایش می دهد.
معنی این پیام این است:
متاسفیم، به نظر می رسد شما در کشوری هستید که به دلیل قوانین ایالات متحده نمی توانیم به آن خدمات بدهیم.
متاسفانه امروزه اینترنت ایران شدیدا دچار مشکلات سیاسی شده است. به طوری که کشور آمریکا به بهانه مسائل سیاسی، هرگونه محدودیتی را برای کشورهایی از جمله ایران ایجاد می کند.
قبل از این شاهد مسدود شدن IP کاربران ایرانی برای ارسال میل SMTP، مسدود شدن سایتهای ایرانی از سوی هاستینگ امریکایی و هم اکنون نیز تحریم آنتی ویروس هستیم. دور از انتظار نیست که در آینده، سرویس میل یا مسنجر را نیز برای ایرانیان مسدود كنند.
وقتی یک شرکت انتی ویروس با این کار خودش به ما توهین می کنه،چه دلیلی داره ما هم هی بچسبیم به این مک افی.این همه انتی ویروس بهتر داریم از هر نظر.در تست های سازمان جهانی هم پنج شش انتی ویروس از مک افی نتایج برتری داشته اند حالا ما هی بیاییم مک افی نصب کنیم هفته ای یکبار اپ دیتش کنیم اونم از اف تی پی!!!!
(خواهشن دوستان نگند از اینتر پرایز استفاده کن،خودم می دونم اون چیه)
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 04/09/1384 برابر با 25/11/2005
سلام
ضدويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 04/09/1384 برابر با 25/11/2005
سلام واندر بوي عزيز:
من همين الان چهار قسمتش رو دانلود كردم ولي پارت چهارم فقط 240 كيلوبايت بود و در هنگام نصب شدن هم پيغام ميده كه بعضي از فايلها از دست رفته و لطفا دوباره دانلود كنيد. مشكل از كجاست؟؟!!
اگه نظر منم بخاي توپپپپپپ بود
من کاملا باarkadas موافقم اگر مقاله ی من رو در بالا خوانده باشید دیگر از مک افی استفاده نمیکنینقل قول:
وقتی یک شرکت انتی ویروس با این کار خودش به ما توهین می کنه،چه دلیلی داره ما هم هی بچسبیم به این مک افی.این همه انتی ویروس بهتر داریم از هر نظر.در تست های سازمان جهانی هم پنج شش انتی ویروس از مک افی نتایج برتری داشته اند حالا ما هی بیاییم مک افی نصب کنیم هفته ای یکبار اپ دیتش کنیم اونم از اف تی پی!!!!
(خواهشن دوستان نگند از اینتر پرایز استفاده کن،خودم می دونم اون چیه)
حالا اونایی که ترفداران سر سخت مک افی هستند بخوانند
به نظر من شما یک بار کا سپر سکی رو امتحان کنید خشتون میاد
قربانتان
Adel.p30
سلام بچه ها
اونایی که دست از سر مک افی بر نمیدارن و دلشونهم می خواد که انتی ویروسشون اپ دیت باشه میتونن از کاری که من در زیر گفتم استفاده کنند
چند وقت است که وقتی که شروع به Update کردن آنتی ویروس مون میکنیم (McAfee) میبینیم که برنامه ارور میده و آنتی ویروس به روز نمیشه.
چرا؟
دلیلشو من براتون میگم,دلیل این کار اینه که ما تو ایران هستیم و برای به روز کردن McAfee با آی پی ایران وارد سایت برنامه میشیم به همین دلیل ویروس کش ما به روز نمیشه بله آی پی!!!
حالا ما میتونیم به طور دستی این کار رو بکنیم.
برای به روز کردن McAfee Professioional Edition به صورت دستی به سایت زیر برید.
سپس در قسمت Software Update بر روی DATS کلیک کنید,در این صفحه در بخش Download Antivirus Update اکر میخواهید فایل های اطلاعات ویروس را به روز کنید بر روی لینک اول جدول یعنی (Daily V4.x(DATonly و اگر میخواهید که علاوه بر این اطلاعات,خود ویروس یاب را هم به روز کنید بر روی لینک دوم یعنی(ُ Super Dat File (Engine + Dat کلیک کنید.
اکر روی لینک اول کلیک کرده اید در جدول اول و در قسمت PlatFrom رو لینک مقابل Windows-Intel (یعنی 4539xdat.exe) کلیک کنید تا یک فایل اجرایی به حجم 3.96 مگابایت را دانلود کنید.با اجرای این فایل ویروس یاب شما به روز میشود.
اگر بر روی لینک دوم کلیک کرده اید در جدول اول و در قسمت PlatFrom بر روی لینک مقابل (Windows ( Sdat4539.exeکلیک کنید تا یک فایل اجرایی به حجم 6.85 مگابایت دانلود شود.با اجرای این فایل ویروس یاب شما به روز خواهد شد. :blink: :blink: :rolleye: :rolleye:
مهم:قبل از باز کردن فایل از اینترنت خارج شوید.
قربانتان
Adel.p30
سلام
kleopatra عزيز حق با تو هست، فايل چهارم مشکل داشت. واقعا از اين بابت شرمندم. :blush:
فايل چهارم الان اصلاح شده و حجمش بايد حدود 1.15M باشه. اگه سه تا فايل قبلي رو که تازه دانلود کردي، داري، فقط کافيه فايل چهارم رو دانلود کني.
باز هم از تو و همه دوستاني که اشکالات رو گوشزد ميکنن، متشکرم. ;)
سلام
goldfish عزيز از اينکه نظر دادي متشکرم.
اميدوارم هميشه توي زندگيت موفق باشي.
نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
سلام واندر بوي جان واقعا دست مريزاد! ممنون كه اين آپديتهارو ميزاري واقعا به درد مي خورن.
در ضمن ممنون كه فايل رو اصلاح كردي
موفق باشي
باي :happy:
سلام
kleopatra عزيز از اينکه مشکلات رو گوشزد ميکني واقعا متشکرم.
موفق باشي. ;)
باسلام حضور جنابWonderboy
قبل از هر چيز بايد از زحمات بي وقفه شماتشكر كنم.
من برنامه آپديت مك آفي رو دانلود كردم ومراحل توافقنامرو هم انجام دادم.آنتي ويروس خاموش شد ولي از نوار وظيفه خارج نشد وهر كاري كه كردم آنتي ويروس آپديت نشد.
اگر ممكن است يه راه حلي براي رفع مشكل ارائه بديد.
درضمن آنتي ويروس منMcAfee VirusScan Enterprise 8.0iميباشد.
باتشكر از جنابعالي...
سلام
parvaz61 عزيز از اينکه از اين تاپيک ديدن کردي متشکرم.
آپديتهايي که من درست کردم براي نسخه هاي خانگي و حرفه اي مک آفيه. چون براي ايراني ها مشکل آپديت وجود داره. اما در مورد نسخه Enterprise ايرانيها مشکل آپديت ندارن و تو ميتوني با استفاده از قابليت آپديت اتوماتيک نسخه Enterprise ضدويروست رو آپديت کني يا آپديت ها رو از سايت مک آفي و از آدرس زير دانلود کني:
آدرس برنامه آپديت نسخه Enterprise:
البته شايد خودم آپديت اين نسخه رو هم با حجم کمتر درست کنم ولي نميتونم از الان قولش رو بدم شايد نتونستم اين کار رو بکنم.کد:http://www.mcafee.com/us/downloads/updates/dat_download.asp
موفق باشي. ;)
با سلام
ميشه لينكي بذاريد كه فقط مربوط به دانلود آنتي اسپاي ور مكافي باشه؟ (آنتي ويروس و ساير قسمت هاش رو دارم.)
با تشكر
سلام
به بر بچه های پیسی ورلد امیدوارم حالتون خوب باشه
منبع:اینترنت
شرکت امنیتی McAfee به زودی خریداری شرکت Wireless Security را اعلام خواهد کرد تا حضور بیشتری در بازار مصرفی امنیت بی سیم داشته باشد.
به گفته منابع مطلع، McAfee با تملک این شرکت نرم افزارهای امنیتی بیشتری را در حوزه مصرفی خواهد داشت ، تعداد خدمات امنیتی قابل ارائه خود را افزایش خواهد داد و به تامین کنندگان خدمات بیشتری سرویس ارائه خواهد کرد.
تا این لحظه امکان کسب نظر از سخنگویان دو شرکت فراهم نشده است.
پیش از این شرکت Wireless Security فناوری لازم برای سیستم McAfee wi-fiscan را در اختیار شرکت McAFee قرار می داد. این سرویس به مشتریان و شرکتهای کوچک اجازه می دهد تا اتصالات و تجهیزات سخت افزاری شبکه بی سیم خود را جهت تشخیص نفوذگران غیرمجاز کنترل کنند.
ممکن است McAfee بتواند برای این فناوری مشترک بپذیرد و از طرف دیگر آن را از طریق ارائه کنندگان خدمات اینترنت مانند AOL به مشتریان ارائه کند. البته باید دید که آیا کاربران حاضر خواهند بود پول اضافی برای این سرویس بپردازند یا خیر.
همچنین شرکت Wireless Security محصول WSC Guard را برای مشتریان شرکتی خود ارائه می کند. این محصول امکان تایید هویت، رمزنگاری ، به روز رسانی خودکار امنیتی و تشخیص نفوذ را برای مشتریان فراهم می آورد.
کارشناسان معتقدند ترکیب این دو شرکت می تواند راهی برای ارائه مناسب محصولات به بازار باشد.
مخلص همه
Adel.p30
با سلام وتشكر از راهنمايي شما
سلام
kleopatra عزيز لينکهاي مختلفي بخصوص توي سايتهاي کرک پيدا ميشه ولي چون بعد از چند روز از بين ميره يا بعد از دانلود معلوم ميشه اون چيزي که ميخواستي نيست. بهمين دليل من لينک مطمئني رو سراغ ندارم.
ولي قول ميدم اگه لينک سالمي پيدا کردم بذارم.
موفق باشي. :happy:
نقل قول:
نوشته شده توسط Wonderboy
منتظرم ممنون :)
لینک دانلود فول ورژن:
گویا این ورژن با McAfee VirusScan Enterprise سازگاری نداره!
با سلام.
خدمت دوستاني كه ميخواهند ورژن جديدMcAfee Anti-Spyware Enterprise يعني 8.5sa را دانلود كنند عرض ميكنم كه اين ورژن شديدا با آنتي ويروس مك آفي نسخه enterprise ناسازگاري داره و باعث بروز مشكلات زيادي در سيستم شما ميشه و سيستم شما را unstable و ناپايدار ميكنه و ممكنه يك تعويض ويندوز روي دست علاقمندان قرار بگيره.
اين را به اين خاطر عرض كردم كه دوستانم تست كردن و من هم نتيجه تست را خدمت شما بيان كردم.
موفق باشيد.
من خودم عاشق مكافي بودم مكافي آنتي ويروس خوبيه ولي وقتي نشود راحت آپديت وبه روز كرد مفت نمي ارزه
من الان 7-8 ماهي است كه از nod32 استفاده مي كنم وبه راحتي به روز مي شود
مبینید که alaodin1
جان هم از این انتی ویروس راضی هستن
من یه بار دیگه توصیه میکنم که از ناد هم استفاده کنید
سلام
دوستان عزيز قبل از هر چيز از اينکه حدود يک ماه آپديت ها رو روي سايت قرار ندادم از همه شما عذرخواهي ميکنم و واقعا شرمندم :blush: ، اميدوارم منو ببخشيد.
اما براي شما اينبار چهار تا آپديت دارم. :happy:
ليست آپديتها رو بتفکيک مينويسم، مثل هميشه. ;)
سلام
ضدويروس مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 02/10/1384 برابر با 23/12/2005
سلام
AntiSpyware مک آفي آپديت شد :laughing:
تاريخ بروزرساني: 02/10/1384 برابر با 23/12/2005
سلام
آپديت نگارش AntiSpyware مک آفي :laughing:
آپديت به نگارش: 2.1.0.112
سلام
آپديت نگارش ديوار آتش (Personal Firewall Plus) مک آفي :laughing:
آپديت به نگارش: 7.0.152