شما از دست پیلس ها فرار کنی اونا رو تو تله هایی که گذاشته بنداری متوجه شدی
Printable View
شما از دست پیلس ها فرار کنی اونا رو تو تله هایی که گذاشته بنداری متوجه شدی
نه !!! مگه داره ؟!!!!نقل قول:
به درجه 7 چی؟ تاحالا رسیدی؟!
با سلام
دوستان من توی Black List 12 توی این مرحله گیر کردم.
دور جایی که خط کشیدم.کد:http://i23.tinypic.com/2rrkz2s.png
وقتی مرحله شروع میشه یه خورده میرم جلو این عبارت ظاهر میشه
!Blown Engine
و ماشین متوقف میشه.
ممنون میشم یکی در رابطه با این مرحله راهنمایی کنه.
توی این مراحل باید دنده ی ماشین رو به صورت دستی عوض کنید ... هرچی سرعت میره بالاتر باید دنده رو عوض کنید تا Engine ماشینتون نترکه ! تصادف هم نباید بکنی ... یکم سخته ولی اگه ده دفعه بری دفعه ی یازدهم یاد می گیری ...
برای عوض کردن دنده هم دو تا دکمه هست که یادم نمیاد کدوم ها بود برو توی اپشن بازیت اونجا نوشته ... اگر هم نتونستی سیوت رو بزار برات رد کنیم ...
موفق باشی
نه بابا احتیاجی به دستی کردن نداره . خودش دستی هست . فقط باید وقتی که کیلومتر شمار سمت چپ تصویر رفت تا بالا و آبی یا سبز شد باید سریع دکمه ی Shift سمت چپ کیبورد رو بزنه .نقل قول:
توی این مراحل باید دنده ی ماشین رو به صورت دستی عوض کنید ... هرچی سرعت میره بالاتر باید دنده رو عوض کنید تا Engine ماشینتون نترکه ! تصادف هم نباید بکنی ... یکم سخته ولی اگه ده دفعه بری دفعه ی یازدهم یاد می گیری ...
برای عوض کردن دنده هم دو تا دکمه هست که یادم نمیاد کدوم ها بود برو توی اپشن بازیت اونجا نوشته ... اگر هم نتونستی سیوت رو بزار برات رد کنیم ...
موفق باشی
خب عزیز ما هم همین رو گفتیم دیگه ! گفتم توی این مرحله دنده ی ماشین رو باید مانوئل عوض کرد ! مراحل دیگه اتوماتیک بود توی این مرحله مانوئل هست ...نقل قول:
نه بابا احتیاجی به دستی کردن نداره . خودش دستی هست . فقط باید وقتی که کیلومتر شمار سمت چپ تصویر رفت تا بالا و آبی یا سبز شد باید سریع دکمه ی Shift سمت چپ کیبورد رو بزنه .
سلام
من توی یه مرحله موندم.
وقتی میخوایم با اون سفیده که توی توضیحاتش گفته بچه پولدارم هست مسابقه بدیم (منظورم بعد از برد اوله) چیکار باید بکنم؟
آخه اولش هرچی گاز میدم بعد از چند ثانیه خراب میشه یا به عبارتی موتور میسوزه. تندی داغ میکنه. اما رقیبم برای خودش سریع میره و اول میشه. باید چیکار کنم؟:31:
مرسی
نقل قول:
سلام
من توی یه مرحله موندم.
وقتی میخوایم با اون سفیده که توی توضیحاتش گفته بچه پولدارم هست مسابقه بدیم (منظورم بعد از برد اوله) چیکار باید بکنم؟
آخه اولش هرچی گاز میدم بعد از چند ثانیه خراب میشه یا به عبارتی موتور میسوزه. تندی داغ میکنه. اما رقیبم برای خودش سریع میره و اول میشه. باید چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
مشکل شما = مشکل پست 393
این پست و جواب هایی که بهشون دادیم مطالعه کنید اگه نتیجه نگرفتید در خدمتتون هستیم !
من که چیزی نفهمیدم. :19:میشه بگید ترجمه ی دنده عوض کردن چی میشه که توی تنظیمات بزنم:31:نقل قول:
آخه ماها که دکمه هامون مثل هم نیست که من شیفت رو بزنم:31:
سلام
خیلی سخته که. تازه وقتی دنده عوض میکنیم خیلی دست فرمون بد میشه و خوب نمیپیچه. میشه برام زحمتش رو بکشید؟ :)
آدرس فایلش اینه :
C:\Documents and Settings\Family\My Documents\NFS Most Wanted
درسته برای سیوها؟
این فایلشه که روش سیو هست. :):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم
عزیزم ببین ،نقل قول:
سلام
خیلی سخته که. تازه وقتی دنده عوض میکنیم خیلی دست فرمون بد میشه و خوب نمیپیچه. میشه برام زحمتش رو بکشید؟
آدرس فایلش اینه :
C:\Documents and Settings\Family\My Documents\NFS Most Wanted
درسته برای سیوها؟
این فایلشه که روش سیو هست. :
ممنون میشم
شما در این مسابقات خودش اتوماتیک سر پیچ ها کنترل ماشین رو داره .
شما فقط باید حواست به دنده باشه ، و اینکه از پشت نزنی به کسی . سر چهار راهها هم باید حواست باشه که اگه کامیونی اومد از زیرش رد بشی .
بعدشم اگه شما تنظیمات رو دستکاری نکرده باشی تنظیمات همه یکی هست .
اگه هم میخوای خودت تنظیم کنی توی کنترل Gear Up یا Shift Up باید باشه .
تا فردا صبر کن اگه وقت شد براتون رد می کنم ...
آخه همش میخورم به این ماشینا و ماشینم داغون میشه. 10 بار رفتمش و نشد. اونم که از فرصت سوء استفاده میکنه و از من میزنه جلو.نقل قول:
ممنننننننننون:31:نقل قول:
خدمت شوما ... اما یادت باشه راه در رو نداره ... تا اخر بازی 3 چهار بار دیگه باید این مراحل رو رد کنی ... با نفر اول بلک لیست یعنی رازور هم این مرحله رو داری !
کد:http://www.4shared.com/file/31854883/8d109e62/Gavgav.html?dirPwdVerified=1c59b39
واقعا ممنونم.
تا اون موقع میرم کلی تمرین میکنم.
بازم مرسی
کسی لینک دانلود Nfs Carbon رو داره ؟
سلام
یه سوال: اگه ماشین بخرم تمام پولها و پاداشهایی که دراوووردم پاک میشه؟ و اینکه تمام نیترو و چیزای خوب دیگه مثل موتور گرون و اینها هم پاک میشن و توی ماشین جدید نمیان؟ آخه من میخوام ماشین بخرم نمیدونم میارزه یا نه.
مرسی
هر ماشین یه قیمتی داره که وقتی اون رو می خرید از روی موجودیتون کم میشه ( Cash ) ... ولی خرید ماشین در میزان پاداش یا همون Bounty تاثیری نداره ...نقل قول:
سلام
یه سوال: اگه ماشین بخرم تمام پولها و پاداشهایی که دراوووردم پاک میشه؟ و اینکه تمام نیترو و چیزای خوب دیگه مثل موتور گرون و اینها هم پاک میشن و توی ماشین جدید نمیان؟ آخه من میخوام ماشین بخرم نمیدونم میارزه یا نه.
مرسی
ماشین های نو بدون هر گونه وسایل جانبی ( نیترو ، لاستیک مخصوص و ... ) هستند . در واقع اون ها خام هستن خودتون باید بهش تجهیزات مخصوص مسابقات رو اضافه کنید . اگر می خوای ماشین نو بخری بهتره ماشین قبلی رو بفروشی تا بی خودی گاراژتون شلوغ نشه و پول هم کم نیاری .( با زدن کلید 1 توی گاراژ ماشین فروخته می شه )
ممنون. پس فقط وقتی ماشین بخرم که پول اضافی دارم.:31:نقل قول:
سلام من کامپیوترم رو f-disk کردم و سیوهام ژاک شده اگه میشه سیو بازی رو در black list 5 برام نگذارید ممنون میشم در ضمن هیچ نسخه ای از NFS به most wanted نمی رسه حتی pro street چه برسه به carbon
سلام دوستان
خیلی شرمنده که تاپیک قدیمی رو بالا اوردم از همگی عذر می خوام.
من بد جوری تو این قسمت گیر کردم:
پدرم رو در اورد ولی نتونستم ردش کنم.کسی می دونه این قسمت رو چه جوری باید رد کنم؟
دوست عزیز توی این مرحله باید از 2 تا از تیغ های پلیس رد بشی .
بعضی مواقع که میخوان جاده رو ببندند یه باند جاده ماشین میزارند ، یه باند دیگه تیغ .
باید از روی 2 تا از اونا عبور کنی .
البته نه از روی تیغ ها !
خیلی ممنونم به خاطر راهنمایی سروش جان
خودم هم می دونم باید از روی دو تا تیغ عبور کنم یعنی اصلش نباید عبور کنم باید جا خالی بدم ولی مشکل من اینه که هیچ تیغی ندیدم!!!!
وقتی جاده رو می بندن فقط با ماشین می بندن و هیچ تیغی سر راه نمی زارن!
شما باید اون در جه پلیس ها حداقل 4 به بالا باشه و همچنین تو اتوبان ها هم بیشتر راهتو می بندن و جا برای جا خال دادن هم بیشتره ..:10:نقل قول:
من این بازی رو تا آخرش رفتم و بایستی بگم نسبت به نسخه قبلی ضعیفتر بوده!!!
اتفاقا همه بخصوص خودم اين نسخه رو بهتر از نسخه هاي قبل ميدونند.
آره . منم همینو تایید میکنم .
به نظرم بهترین سری NFS همین Most Wanted بود .
هم داستانش قشنگ بود ، هم گرافیکش ، هم گیم پلی و خلاصه از هر لحاظ عالی بود .
سلام دوستان
لطفا یه ترینر بدید که تموم قفلهای خرید لوازم ماشین رو باز کنه (کل ماشینها با نشند مهم نیست ولی مثلا بشه آخرین مدل نیترو و این جور چیزا رو بخریم)
ممنون از شما
:20:
درخواست رمز ، ترينر و سيو بازيها فقط در این آدرس:نقل قول:
موفق باشید...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536
تورنمنت رو از کجا برم؟
توی شروع بازی یه ماشین خود بازی برام انتخاب کرد. میتونم اونو عوض کنم یا باید امتیاز بیارم؟
عوض کردن ماشینا برای بازی چه جوری انجام میشه؟
برای ارتقا ماشین ( خریدن رینگ و رنگ و... ) توی کدوم قسمت از منو باید وارد شم؟
من یه سوال جدید دارم.....
تو بازی جایی هستم که با چند نفر کل کل سرعت گذاشتم ()اما مرحله 3یا 4 یه دفعه تایرم سوراخ میشه با نمیدونم چی چی و ماشینم و میبرن با خودشون میبرن و مجبورم که برم ماشین بخرم و از این چیزا.....
حالا 2تا سوال دارم:
1.این جزی از بازی هست یا من اشتباه میکنم جایی؟؟؟؟
2.اونجایی که ماشین جدید میخرم چه کار باید بکنم؟؟؟اصلا سر در نمیارم؟؟؟؟
عزیزم اولا اونی که شما میگی اول بازی هست و جز داستان بازی محسوب میشه .
دوما تایر شما سوراخ نمیشه ! نمیدونم چیه روغن ماشین توی قسمت شروع مسابقه جا مونده که یه دفعه ماشین خراب میشه .
از وقتی هم که باید ماشین جدید بخری ، Mia ( همون دختره ) همه چی رو توضیح میده دیگه !
شما الآن نفر 15 لیست سیاه هستی ( Black List )
اونی هم که ماشین شما رو برد شده نفر اول همون لیست سیاه !
شما در طول بازی باید همه ی 15 نفر رو مسابقه بدی و ببری تا برسی به نفر اول و شکستش بدی .
اون قسمتی هم که ماشین میخری باید از ماشین های ضعیف شروع کنی تا برسی به ماشین های خیلی قوی .
برای ماشین یه سری وسایل خریدم ولی به جای اینکه ماشین بهتر بشه ، ضعیفتر شده!!! چه جوری میتونم بر گردم به حالت قبلی ماشین ؟
در زمینه پول هم به مشکل برخوردم:41:. چه جوری میتونم پول بیشتری به دست بیارم؟
هر چی پلیس دنبالم می افته و از دستش در میرم و پول بدست میارم نمی تونم برای خرید ماشین استفاده کنم!:13:
اگه میشه یه ترینر هم معرفی کنید که باهاش میتونم پولام رو بیشتر کنم:31:. یه دونه ترینر گرفتم ولی اونی که میخوام نیست.
عزیزم غیر ممکنه شما چیزی واسه ماشین بخرید و سرعتش کم بشه !
میشه شما بگی چی خریدی ؟
در زمینه ی پول هم فقط با مسابقه دادن پول گیرت میاد .
با پلیس هم به پول نمیرسی !
ترینر هم در تاپیک مربوطه درخواست بده تا دوستان واست بزارند .
سلام
ببخشید من می خوام این بازی را نصب کنم ولی این ارور را میده:
Installation cannot continue beacause this game requires DirectX 9.0c or higher to be installed on your system You can Download the latest version of DirectX here:
بعد آدرس سایت ماکروسافت برای دانلود برنامه داده ولی می خوام بدونم اگه DirectX 8 یا 9 بریزم درست میشه؟
نه ... فقط دایرکس 9.0c یا از اون بالاتر ...نقل قول:
بعد آدرس سایت ماکروسافت برای دانلود برنامه داده ولی می خوام بدونم اگه DirectX 8 یا 9 بریزم درست میشه؟
دایرکس 9.0c رو می تونید از خدماتی ها تهیه کنید یا یه بازی جدید بگیرید و نصب کنید ، احتمالا دایرکس هم همراه بازی هست و مشکلتون حل میشه ...
مال من که توی سیدی نصب بازی داشت .
شما هم بگردی توی این Asistance ها ، مجموعه برنامه های جدید پیدا میکنی .
شما حتمن باید همون DirectX 9.0c رو داشته باشینقل قول:
با DirectX 9.0 معمولی نمیشه بازی رو اجرا کرد، در واقع این ورژن DirectX با ویندوز، رو سیستم نصب میشه (DirectX 9)
سلام
میگم توی یه مراحلی که پلیس که افتاد دنبالم باید یه مراحلی رو انجام بدیم. یکیش اینه که باید زیر تایرهای پلیسها یه چیزای تیزتیزی بره. نمیدونم اینا رو کجا پیدا کنم.
راستی اینجا اگه سیو بذارم رد میکنن؟
بله ... شما میتونید Save رو در اینجا قرار بدید تا کاربران عزیز به شما کمک کنند. (ولی کیفش به اینه که خودتون برید)نقل قول: