در اینجا :
کد:http://www.yoyogames.com/make
Printable View
در اینجا :
کد:http://www.yoyogames.com/make
تو تاپیک لیب و اسپرایت گیم میکر همه چی هست. از جمله کلی توتریال.نقل قول:
بیا اینم اکشنش این رو دانلود کننقل قول:
کد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد کپی کنش تو قسمت لیب گیم میکر توش یه اکشن داره اونم همینیه که تو می خوای.:46:
من میخام خون بازیکنم پشتش یه عکس باشه البته خونش عددی است
اگر ممکنه این سورس را دانلود کنید و برام درستش کنید
فقط سریییییییییییییییییع اگه ممکنه :19:
کد:http://rapidshare.com/files/383446634/end_of_war.gmk.html
نقل قول:چرا از Sub-Zero70 بپرسه؟نقل قول:
این رو دانلود کن.
کد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه سورس از چیزی که می خواستی.
اینم از آموزش :
برو تو رومت حالا برو تو تب views هر دو تا تیک Enable the use of Views و Visible when room start رو بزن.
حالا برو تو قسمت Object following (تو همون تب views) آبجکتی که می خوای دور بین دنبالش بره رو انتخاب کن.
حالا برو یه ذره پایین تر و در قسمت Hbor نصف عدد W در دو قسمت بالا و برای قسمت Vbor نصف عدد H در دو قسمت بالا رو بنویس حالا تیک سبز رو بزن.:5:
:46:دستت درد نکه اتفاقا سوال منم بود:46:
در اصل با اون نصف مقدار H و W رو گذاشتن کاری میکنید که هر وقت از وسط صفحه اون ور تر رفت دنبالش بره.
برو تو بازیه space cleaner تو گیم میکر 7 اونجا اسکریپتش هست.:46:نقل قول:
چه جوری می شه یک متغیر تعریف کرد که در تمام روم ها بشه از اون استفاده کرد و محدود به یک آبجکت خاص نباشد.
یعنی به قول معروف global باشه.
من در قسمت برنامه نویسی برای این کار از انواع کدها که با (variable_global) شروع میشد استفاده کردم ولی وقتی وارد بازی می شدم پیغام متغیر ناشناخته را می داد !!!
اگه globalباشه همه جا بکار می ره برای اینکار
در شی در رویداد create
بنویس
کد:global.valname=value
ببين ابجكتي كه گلوبال تعريف ميشه نبايد تو روماي بعدي تكرار بشه چون موقع تعريف ابجكت گلوبال يه عدد اوليه بهش ميدي
همين امر باعث ميشه كه تو روم بعدي دباره عددش ريست ميشه
تو باید اول کلیدی مثل space براش تعریف کرده (برای آبجکتی که تیر می اندازد)نقل قول:
در قسمت action , باید creat object رو بذاری که به شکل یک چراغه
بعدش یک صفحه باز می شه که تو اون اول در قسمت پایین relative رو تیک بزن و x و y رو تعیین کن(جایی از آبجکتی که می خوای تیر بیاندازه)
در بالای صفحه در پایین قسمتی که self انتخاب شده دو گزینه ی دیگر other و object وجود دارد که به آن ها کاری نداریم ، در قسمت پایین آن آبجکت تیر را انتخاب کن (یعنی قسمت بالا x)
تمام
سلام من یک سوال دارم که میخوام لطف کنیدو جواب مفصل و کاملی بهم بدید
فرض کنید دو آبجکت با نام های(object0) و (object1) داریم که اولی آبجکت زمین است و دیگری آدمی که روی آن راه میرود.
حالا به من بگید که در قسمت اونت collision بین آن ها چه اکشنی باید بذارم که در حرکت هیچ مشکلی پیش نیاید.
آیا باید برای object1 جاذبه بذارم.
هر کاری که لازمه لطفا بهم بگید.:20:
=============================
یک مساله ی کاملا جدا
آقا چه جوری میشه یک آواتار گذاشت(منظورم تو سایته). یعنی این که پسوندش چی باید باشه
سلام.نقل قول:
سلام من یک سوال دارم که میخوام لطف کنیدو جواب مفصل و کاملی بهم بدید
فرض کنید دو آبجکت با نام های(object0) و (object1) داریم که اولی آبجکت زمین است و دیگری آدمی که روی آن راه میرود.
حالا به من بگید که در قسمت اونت collision بین آن ها چه اکشنی باید بذارم که در حرکت هیچ مشکلی پیش نیاید.
آیا باید برای object1 جاذبه بذارم.
هر کاری که لازمه لطفا بهم بگید.
شما برو به این صفحه:
بعد مثالی به نام Tutorial: Platform Games (zip file, 1.6 MB) رو بگیر ببین چیکار کرده.کد:http://www.yoyogames.com/make/tutorials
البته اولین کار اینه که شی زمین و solid کنی.
هر جاش و اشکال داشتی بپرس....
یعنی چی که solid کنم؟
تيك soild رو تو قصمت ابجكا پراپرتي ( همونجايي كه ايونت ميدي ) از اونجا بزني (سمت چپشه )
نمی خوام تبلیغ الکی کنم اما بگم ضرر نداره که هیچ سود هم داره. برو تو تاپیک لیب و اسپرایت گیم میکر یه سری لیب اونجا واسه دان هست. برو دانلود کن بعد بریز توی فلدر لیب lib گیم میکرت. این جوری خیلی از چیزایی که احتیاج به کدنویسی داره اون جا اکشنش هست.
کیان برگشتی و می مونی؟؟؟:31:
باید بری تو نوار ابزار بالا توی تنظیمات کاربر بعد ویرایش آواتارنقل قول:
یک مساله ی کاملا جدا
آقا چه جوری میشه یک آواتار گذاشت(منظورم تو سایته). یعنی این که پسوندش چی باید باشه
یه سوال که فکر نمی کنم بشه بهش جواب داد!!!:13:
می خواستم بدونم تو یه بازی استراتژیک چجوری میشه با نگه داشتن کلیک چپ یه مستطیل ساخت که تمام آبجکت های توی اون مستطیل به یه آبجکت دیگه تبدیل بشن(مثل همه ی بازی های استراتژیک)؟:5:
کسی نمی تونه به سوالم جواب بده...:13:
از من به تو نصیحت: تو که می خوای این جوری بازی بسازی گیم میکر رو ببوس بزار کنار.
اتفاق یک دفعه این مثال کس دیگه درست کردم بودم البته فقط میشه هیلی کوپتر ها رو کنترل کرد
البته یکم مشکل داره اما بدردت می خوره
پرویز جون این مثالت با کدوم دکمه هلی کوپترا حرکت می کنن؟:31:
كاري نداره كه ديونه انقد گندش ميكني بايد موقع فشار دادن كليك دوتا متغير مختصاد اوليه رو تو خودشون دخيره كنن و دوتا ديگه مختصات اخر
بعد براي همه كاركتر ها تعريف كني كه وقتي rightclick رها شد اگه x خودشون از x اوليه بيشتر يود and اگر x خود كاركتر از x ثانويه كوچيك تر بود و y ...........
highlight بشه ( انتخواب )
نكته سخت نظم تو حركتشونه :31:
با راست کلیک کلیک
نه جيگر موقعي كه يه جا كليك كني همه ميرن تو اون نقطه وايمستن پس ميرن روي همديگه ( نبايد soild باشه )
هر کی هَک بازی بلده بیاد جلو:13:
من یک بازی ساختم که فکر کنم کسی نتونه هکش کنه
راستشو بخواین من خودمم نتونستم!!!:18:
اگه میشه واسه آپلودش یه راه بگین چون نمی خوام تو yoyogames بذارمش
اینجا بفرستش:نقل قول:
اگه میشه واسه آپلودش یه راه بگین چون نمی خوام تو yoyogames بذارمش
یاکد:http://www.persianupload.com/
کد:www.4shared.com
4sharedخوبهنقل قول:
EXE است ابزیت یا سورس گیم میکر؟ در هرصورت من هکش می کنم؟ کیان هکر رو همه میشناسن.:31:
بازی که با گیم میکر ساخته میشه چون کامپیل میشه نمیشه -- کرد البته مثلا دی کامپیلر گیم میکر رو دیدم جایی البته مطممن نیستم ولی بهتره هم -- نشه .بهترین جا برای آپلود persiangig هست چرا که هم فارسی هست و برای دنلود resume داره!
البته من خیلی راحت بازی های گیم میکر رو هَک می کنم
یک مساله ی دیگه این بازی نسخه ی دوم از بازی jumper است چون هنوز روش دارم کار میکنم تقریبا کامل نیست (به طور مثال هلپش مال jumper1 است. تازه دارم براش setting میذارم (اونم ناقصه؛ یعنی فقط general volume داره)
ان شاء الله فردا آپلودش می کنم:20:
شما به بزرگی خودتون ببخشید.:11:
exe استنقل قول:
فقط می شه بگی که از چی واسه هکش استفاده میکنی؟
من خودم معمولا با cheat engin هَک می کنم.
چیت انجین بلدم. ریسورس هکرم بلدم. یه روش دستی هم ببلدم که نمی تونم بگم :31: با ...
اینم لینک دانلودش:5:
پدرم در اومد. سه بار وسط آپلود اینترنتم قطع شد:2:(دایل اپه دیگه)
لینک دانلود:لینک دانلود:کد:http://www.persianupload.com/3523044
این دو تا رو دانلود کن و تو یه درایو کناار هم بذارکد:http://www.persianupload.com/5228340
دومی مال قسمت setting است.
اینم بگم این قسمت هلپش مال jumper1 است.
موارد اضافه شده در jumper2: اگر 20 سکه یا بیشتر داشته باشی میتوانی حرکات جالبی با دشمنانت انجام بدی:به وسیله ی کلید w یک نشانه بغل شما ساخته می شود که اگر دشمن در آن قرار بگیرد کامپیوتر راندم یه کلید از شما می خواهد که باید زود کلید را بزنید(مثلGod of war)(البته نباید وقتی w را زدید تکان بخورید چون در این صورت نشانه از بین می رود . اگر از این حرکات استفاده کنید می توانید Health bar تون رو پر کنید.
یه چیز دیگه هم بگم این بازی تمام قسمت ها و اسپرایت ها و ... رو خودم ساختم(با فوتوشاپ و پینت و...):27:
با cheat engine فقط شما متونی مقدار دورن حافظه رم عوض کنی .یعنی میشه با این نرم افزار من عکس خودم بزارم تو بازی شما:18:اگه اینطوره گیم میکری ها بدبخت شدند:27:
نه اونجوری که نه آقا پرویز ولی با هگز ادیتورش میشه یه خورده کثافت کاری کرد رو بازیا:31:
لطفا نظرات و انتقادات و پیشنهاداتتون رو درباره ی بازیم بگین
(بازی که تو صفحه ی قبل گذاشتمش)
فقط خواهشا بازی رو تا مرحله ی آخر برین چون بعدش (بعد از مرحله ی 10) به قسمت رئیس میرسین که از همه ی قسمت هاش باحال تره.