خب دوست عزیز نمی شد کامل توضیح بدی ( ببخشید ها )
اون لیست رو تو ورد چه جوری در بیارم خوو ؟!
خب دوست عزیز نمی شد کامل توضیح بدی ( ببخشید ها )
اون لیست رو تو ورد چه جوری در بیارم خوو ؟!
اموزش این کار یکم زیاده.اینم لینکهاش:نقل قول:
سلام پی دی اف هایی هستند که می توان در آن ها تایپ کرد و یا مثلاً مربع را تیک زد چطور این کار امکان پذیر است
سلام.شما با استفاده از Adobe Acrobat و گزینه Create Form میتونین به این هدف برسیننقل قول:
نرم افزاری هست که فایل با پسوند mxd رو به پی دی اف تبدیل کنه؟
سلام
من روی سیستم adobe 10 me دارم
وقتی pdf را پرینت می گیرم ،برخی از محتویات آن را چاپ نمی کند
این فایل یک فرم است که توسط برنامه تولید می شود و مواردی که چاپ نمی شوند همان محتویات فیلد ها است ،البته در برخی از فایل ها اعداد نمی افتد
جالبه با سیستم دیگر مشکلی ندارد
برنامه را پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی باز نشد
مشکل از چیست
ممنون
یک فایل پی دی اف دارم
که در تمام صفحات بالا و پایین آن یک جمله است
چطور به صورت یک جا تمام این ها را پاک کنم
نمی خوام یکی یکی صفحات را حذف کنم چون 100 صفحه است
سلام
چطوری میشه در هنگام ساخت صفحات PDF ، یه لینک به بخشی از یکی از صفحات همان فایل PDF لینک داد ?
ممنون میشم که راهنمایی کنید
دوستان من برنامه adobe acrobat x رو دارم وقتی یه پی دی اف رو باز میکنم ارور an error exist on this page رو میده لطفا منو راهنمایی کنید.
کسی جوابگو نیست آیا؟؟؟
سلامنقل قول:
برنامه PDF با نام فارسی فایل ها مشکل نداره
توی مسیری که pdf را ذخیره کردین، هیچ فولدری با نام فارسی نباید وجود داشته باشد و نام فایل pdf هم فارسی نباشد
اگر با تغییر نام مشکل حل نشد، احتمالا فایل pdf به طور کامل کپی نشده
برای pdf کردن word مشکلی دارم و نمی خوام آفیس را دوباره نصب کنم
برنامه pdfCreator و برنامه pdfXchange برای ساخت فایل pdf روی سیستم دارم
اما بی دلیلی دچار مشکل شده و در قسمت پرینتر ها هیچ اثری از بتدیل کننده های pdf نیست! و میگه درایور های اونا رو پیدا نمی کنه!
من pdf Xchange را دوباره نصب کردم اما مشکل از این برنامه نیست چون خودش به تنهایی درست کار می کنه
فکر نمی کنم مشکل از آفیس هم باشه چون آز notepad هم در قسمت پرینت، اثری از pdf سازها نیست!!!
کسی می دونه مشکل چیه!؟؟؟؟
در واقعا من الان نمی تونم از داخل برنامه های ویرایش متن، pdf ایجاد کنم!
با سلام و عرض خسته نباشید
دوستان بنده مدتی است که نیاز مبرم به کپی نوشته های کتابی به نام International Handbook of Clinical Hypnosis دارم اما تنها ورژنی ازش که پیدا کردم پی دی اف هست و نمیتونم توی ورد کپی کنم....همه ی راه ها رو تست کردم...اما بیفایدس.
دیگه سر آخر گفتم شاید یکی از شما دوستان این PDF رو برام به فایل ورد (DOC) تبدیل کنه و برام آپ کنه....ممنون میشم دوستان....بخدا بدجور نیازش دارم
میتونین فایل پی دی اف رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنید
سلام به همه دوستان
من وقتی نوشته ها رو از نرم افزار Foxit Reader به Word کپی میکنم تمامی نوشته ها به صورت برعکس(از اخر به اول) نشون میده!
راهی هست که درست بشه؟
سلام دوستان
یه فایل pdf دارم که یک پروزه تمام فارسی نویس هست
من مخواهم عنوان بعضی موضوغ ها رو عوض کنم یا اینکه فهرست رو یه تغییری بدم اما هر کاری مکینم هر برنامه ای دانلود میکنم با نوشتن فارسی مشکل داره یا اینکه اصلا فارسی رو نمیسنویسه و جای خالی میندازه یا اینکه یک میندازه به جای حروف یا اینکه بر عکس مینویسه من باید چیکتر کنم میخواهم این فایل pdf رو بعضی متن هاشو به فارسی ویرایش کنم چیکتر کنم دوستان
ممنون میشم کمکم کنید
اقا کسی هست راهنمایی کنه>؟
foxit editor تست کردی؟
تست کن نظرتو بگو.
موقع جستجو کردن بزن پشتیبانی از فارسی شبیه این شاید یه چی بیاد اگه اون کار نکرد.
کار نکرد داداش هیچ کدوم فارسی رو درست ساپورت نمیکنن مجبور شدم از فتوشاپ و قرار دادن عکس استفاده کنم
درود
من برنامه فوکسیت رو نصب کردم....ولی وقتی فایلی و با نام فارسی ذخیره میکنم با فوکسیت باز نمیشه...در صورتی که یکی از دوستانم با همین فوکسیت به راحتی این فایلها رو که به زبان فارسی هم ذخیره شدن به راحتی باز میکنه....خود منم گاهی بعضی فایلها رو که به فارسی ذخیره شدن دیدم که باز میکنه ولی اکثر مواقه باز نمیکنه.
من فایل word یک کتاب رو دارم و میخوام به pdf تبدیل کنم.
مشکل اینه که وقتی با نرم افزار pdf creator فایل رو تبدیل میکنم، بعضی قسمت ها به جای نوشته، علامت مستطیل نشون میده. ( متن هایی که bold شدن و ... )
از خود آفیس هم که save as pdf زو میزنم وقتی ذخیره میشه میبینم که سطر های هر پاراگراف مثل اول نیستن و از حالت کتابی (Align right) خارج میشن.
سلام بچه ها یه پی دی اف رومیخوام به وردتبدیلش کنم بطوری که بشه ازمتن پی دی اف کپی گرفت کسی هست که بتونه راهنماییم کنه؟؟
یه فایل پی دی اف رو که اسکن شده هست توی adobe acrobat روی صفحات یه سری متن نوشتم حالا وقتی می خوام با نرم افزار pdf annotator بازش کنم باز نمی کنه و خطا میده که نمی تونه فایل رو لود کنه!!!
مرسی...
سلام
وقتی میخوام از یه پی دی اف پرینت مجازی با pdf995 بگیرم متاسفانه حجم فایل حاصله خیلی زیاد چیزی در حدود 10 برابر.
کسی میدونه باید چه کرد؟
چطور میشه صفحات یک فایل پی دی اف رو کوچک کردی بطوری که مثلا هر 4 صفحه آن در یک صفحه بیفتد؟
از قسمت properties پرینت بعدم قسمت page format
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما properties پرینت من همچین گزینه ای نداره.نقل قول:
میشه یه عکس بزارینقل قول:
کمک فوری:n03:
با سلام خدمت دوستان عزیز:n28:
من یه آرشیو تقریبا 10 گیگ از فایلهای پی دی اف داشتم که الان بعد از حدود 1سال دیگه هیچ کدوم رو باز نمیکنه!!!:n27:
بدبخت شدم رفت:n30:
--------------------------------------------------
این هم ارور هاش>>>>>
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .به احتمال زیاد با ورژنهای بسیار قدیمی و اولیه ی ادوب ریدر باز میشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نشد که نشد:n27:
در پی دی افی که اسکن شده باشه می شه کلمه ای رو سرچ کرد؟؟؟
با سلام
چه طوری میشه با استفاده از تنظیمات پی دی اف کاری کرد که قابلیت ویرایش نداشته باشه یعنی مثلا نشه Hilight اش رو حذف کرد و...؟
به نظر من، بهترین برنامه ی سبکِ pdf خون، فاکسیت فانتومه! پشیمون نمی شید اگه امتحانش کنید!
Foxit Phantom PDF 5.1.1.1214
یه ویژگی خیلی خوب که داره، اینه که شما هرجا از pdf تون که ازش خارج شدید، بعدش رفتید و همون فایل pdf رو باز کردید، از همون جایی باز می کنه که آخرین بار اون فایل PDF رو بستید!
یا مثلا می تونید PDF ها رو ویرایش کنید. مثلا دو تا PDF رو به هم بچسبونید، یا مثلا یه صفحه ای از یه PDF رو حذف کنید!
خیلی امکانات خوش دستی داره!
حتما امتحانش کنید.
FOXIT PHANTOM PDF
دوستان کسی نظری نداره ؟نقل قول:
نرم افزار pdfill pdf editor رو تست کن داداش
یک قسمت داره واسه rotate and crop pdf pages
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نشد داداش ...نقل قول:
پس چرا من امتحان کردم شد ؟
رفتی به همون قسمتی که گفتم ؟
باید بهش اندازه بدی داداش
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2