نقل قول:
اگر دنبال درایور خاصی هستید ، در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید یا همونجا سرچ کنید و از آموزشهای آن بخش استفاده کنید
درایورها به این تاپیک مروبط نمیشه
متشکر
نقل قول:
اگر دنبال درایور خاصی هستید ، در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید یا همونجا سرچ کنید و از آموزشهای آن بخش استفاده کنید
درایورها به این تاپیک مروبط نمیشه
متشکر
به احتمال زیاد ویندوز XP دیگه بوت نمیشه ... به نظرم قبل این کار برید سایت اینتل و درایور ویندوز XP چیپستتون رو بگیرید یا intel matrix mass storage رو برای XP نصب کنید و بعد تغییر بدید این حالت رو که مشکلی پیش نیاد برای بوت شدننقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز منظورم درایور هاردش بود . برای نصب ویندوز xp
از ICH8M استفاده میکنه که من برای xp گیر نیاوردم.
سلام
من فکر می کردم XP SP3 دیگه این مشکل نشناختن هارد رو نداشته باشه.اما هارد رو نمی شناسه.لپ تاپ من dell 1510 هستش.
حالا سوالم اینه که همه مراحل برای ساختن اون سی دی بوت را با WIN XP SP3 هم می تونم انجام بدم؟یا روشش متفاوته؟:13:
با تشکر
سلامنقل قول:
ببخشید که دوباره مزاحم شدم!
محتویات فولدر AHCI این طوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فایل inf توش وجود نداره و فقط setup داره!
در ضمن محتویات فولدر Chipset هم این طوریه:
و در این فولدر هم فقط فایل setup وجود داره!
می خواستم ببینم آیا بعد از نصب XP باید این setup ها رو نصب کرد؟
اگه این طور باشه، مشکل نشناختن هارد، هنگام نصب ویندوز XP رو چه جوری باید حل کرد؟
یعنی اینکه من که فایل inf رو در این DVD ندارم، چه جوری نسخه ی دانگرید شده ی ویندوز XP رو درست کنم؟
آیا با همین فایل های setup هم میشه نسخه دانگرید شده رو درست کرد یا حتما باید فایل های نوع inf باشه؟
ممنون
این روش برای تمام نسخه های ویندوز xp هست :10:نقل قول:
اون قایل چیپست باید نصب بشه و یا محتویات داخل فولدر setup به نحوی بیرون کشیده شوند ...نقل قول:
اینطوری نمیشه ... از این فایل استفاده کن بره ... بیخیال DVD :31:
من همیشه گفتم از اینترنت سرچ کنید و دانلود کنید راحت تر هست ... مثلا سایت acer یا dell اینها رو راحت میده
---
باید ببینید لپ تاپ شما کدام چیپست هست و بعد استفاده کنید یا از لینک سوم استفاده کنید :46:
برید دانلود سنتر سایت اینتل یک سرچ کوچک بزنید و راحت گیرش بیاریدنقل قول:
مقاله جامعی بود .
البته cd ویندوز xp با درایورهای sata وجود دارد که بر روی تمامی لپ تاپ ها نصب می شود.
بله ، من این دیسک رو توی بازار دیدم قیمتش هم 2 هزار تومنه ! گروه های نرم افزاری از روی همین ساختن دیگه :31:نقل قول:
البته باید ذکر کرد که فایده ای نداره چون خودتان همیشه با جدیدترین درایور باید اینو بسازید و چیپست ها هم متفاوت هست :20:
چیپست هایی که Intel® Matrix Storage Manager ساپورت میکنه به قرار زیر هستند .
Intel® Matrix Storage Manager Which Intel® chipsets and Intel® I/O controller hubs (ICH) are supported? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The Intel® Matrix Storage Manager supports the following Intel® chipsets:
- Intel® X58 Express Chipset
- Intel® 4 Series Chipsets
- Mobile Intel® 4 Series Express Chipset family
- Intel® 3 Series Express Chipset family
- Mobile Intel® 965 Express Chipset family
- Intel® 965 Express Chipset family
- Intel® 5000P Chipset
- Intel® 5000V Chipset
- Intel® 5000X Chipset
- Intel® 975X Express Chipset
- Intel® 955X Express Chipset
- Intel® 945 Express Chipset family
- Mobile Intel® 945 Express Chipset family
- Intel® E7230 Chipset
The chipset must be using one of the following controllers:
- Intel® ICH10R/DO SATA RAID/AHCI controller hub
- Intel® ICH10D SATA AHCI controller hub
- Intel® ICH9M-E SATA AHCI/RAID controller hub
- Intel® ICH9M AHCI controller hub
- Intel® 82801IR/IO controller hub (ICH9R/DO) - RAID and AHCI
- Intel® 82801HEM I/O controller hub (ICH8M-E) - RAID and AHCI
- Intel® 82801HBM I/O controller hub (ICH8M) - AHCI only
- Intel® 82801HR/HH/HO I/O controller hub (ICH8R/DH/DO) - RAID and AHCI
- Intel® 631xESB/632xESB I/O Controller Hub - RAID and AHCI
- Intel® 82801GHM I/O Controller Hub (ICH7MDH) - RAID only
- Intel® 82801GBM I/O Controller Hub (ICH7M) - AHCI only
- Intel® 82801GR/GH I/O Controller Hub (ICH7R/DH) - RAID and AHCI
این هم یک برنامه تا مدل چیپست رو بهتون بگه ... البته intel
This utility will not identify your Intel® processor. To identify the type of Intel processor you have, such as the Pentium® 4 processor or Intel® Celeron® processor, download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
کد:http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=861
سلام خدمت دوستاننقل قول:
من لپ تاپم dell xps m1530 هستش
حالا هر کاری می کنم اکس پی نصب نمیشه
چندین بار روش شما رو انجام دادم که نشد
در ضمن عکساتون باز نمیشن
دیده نمیشن
و برنامه nlite من یه پنجره داره که بعد معرفی ویندوز xp می آد که import داره ( سومین مرحله ) قبل سفارشی کردن.
حالا نمی دونم چیکار کنم
ممنون میشم که راهنماییم کنید
همه درایورا رو هم درم فقط xp نصب نمیشه.
اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم بهم ایمیل کنه
مرسی:19:
عکس ها باز میشه مشکلی نداره ... توی پرشین گیگ اپلود کردم پس مشکل از سمت خود شماستنقل قول:
روش هم جواب داده ، پس مشکل :
1- از خودتان هست یعنی روش را صحیح انجام نمی دهید
2- از درایور ساتا هست ... بهتره برای این کار بروید سایت دل و از قیمت درایورهای xps m1530 درایور sata برای ایکس پی رو بگیرید و دیسک را بسازید
3- دیسک ویندوز شما خوب نیست ... آن را عوض کنید
×× در ضمن : دادن آی دی و ... خلاف قوانین هست ... ایندفعه تذکر میدم
موفق باشید
نقل قول:
دوست عزیز لپ تاپ من هم xps 1530 dell هست.
رفتی داخل setup اولیه هارد رو از SATA به ATA تغیر بدی؟
(آخه مال من فقط با همین تنظیم xp روش نصب شد)
با سلام . آقا من يه مشكلي دارم. رو ي لپتاپ sony vaio ns 140EW چطور ويندوز xp نصب كنم. توروخدا راهنماييم كنيد . مرسي
شما صفحه اول را دیدید ؟ آموزش هست برای نصب XP :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
ریجیستر عزیز با سلام. من روی sony cs16g سه مرتبه سی دی با درایور های مختلف پیشنهادی رایت زدم ولی نشد.
قبلا روی acer و toshiba و dell امتحان کردم جواب گرفتم.
من تقریبا تمامی پست ها رو چک کردم ولی نمیدونم با این سونی چکار کنم
مشکلش اینه که وسط مرحله ای که درایورها رو لود می کنه قبل از شناختن هارد پیغام صفحه ابی مشابه پست 58 میاد .
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.
ادامهsony vgn-cs16g...
Intel ICH9M-E/M SATA AHCI Controller این درایور توی manual دستگاه معرفی کرده که با این هم نشد. حتی از ویندوز sp2 و sp3 هم استفاده کردم. بعد از لود شدن فایلها موقعی که پایین صفحه start میاد صفحه خطا میاد.
با ویندوز xp2008 معمولی هم همین پیغام میاد.
نقل قول:
ریجیستر عزیز با سلام. من روی sony cs16g سه مرتبه سی دی با درایور های مختلف پیشنهادی رایت زدم ولی نشد.
قبلا روی acer و toshiba و dell امتحان کردم جواب گرفتم.
من تقریبا تمامی پست ها رو چک کردم ولی نمیدونم با این سونی چکار کنم
مشکلش اینه که وسط مرحله ای که درایورها رو لود می کنه قبل از شناختن هارد پیغام صفحه ابی مشابه پست 58 میاد .
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.
اگر پیغام شناخته نشدن هارد دیسک میاد : مشکل از درایورها یا دانگرید کردن دیسک هست ... باید دوباره سعی کنید راهنمایی خاصی نمیتونم بکنمنقل قول:
ادامهsony vgn-cs16g...
Intel ich9m-e/m sata ahci controller این درایور توی manual دستگاه معرفی کرده که با این هم نشد. حتی از ویندوز sp2 و sp3 هم استفاده کردم. بعد از لود شدن فایلها موقعی که پایین صفحه start میاد صفحه خطا میاد.
با ویندوز xp2008 معمولی هم همین پیغام میاد.
اگر پیغام دامپ شدن مموری میاد یعنی پیغام دومی ، یا مشکل سخت افزاری داره این سونی وایوو یا اون نسخه از ویندوز میخواد یک دسترسی سخت افزاری داشته باشه که بایوس اجازه نمیده و این خطا میاد ... یک دیسک دیگر اونم sp2 را تست کنید
موفق باشید
ممنون
اما از کدوم درایور توی nlite استفاده کنم ؟ که حتما درست باشه تا برم دنبال اشکالات دیگه.
یه سوال دارم
میشه تمام درایور های ویندوز xp شامل کارت گرافیک وصدا و .... رو دانگرید کرد به همراه چیپست؟
برای لب تاپ توشیبا که amd است چطور باید عمل کرد ؟
این آموزش برای amd ها نیست ... قبلا یادم هست لینک amd رو گذاشته بودم
لپ تاپ من sony fw170j هست تمامی مراحل را انجام دادم و درایورهای گفته شده را نیز اضافه کردم اما پیغام زیر نمایش داده می شود the file jraid.sys is corrupted
فایل رو اشتباه انتخاب کردید ... یک پک درایور دیگر را انتخاب کنید که استاندارد ahci باشه
سلام به همه دوستان
من لب تاب sony vgn-fw140e دارم براي نصب ويندوز اكس پي تمام درايو ها رو از سايت سوني و اينتل گرفتم موقع لود كردن درايو چيپ اينتلصفحه ابي مياد و سيستم هنگ مي كنه اعصابم رو خورد كرده لطفا كمك كنيد
این مشکل به دفعات گفته شده ... دیسک مورد نظر که دانگرید کردید را عوض کنید
سلام
با عرض شرمندگي من هر كاري كه بگيد كردم ولي نشد نمي دونم درايو ها رو اشتباه مي گيرم يا نه لطفا كمك كنيد
vaio vgn-fw 140e
با توجه به نوشته ها درست کردن دیسک ایکس پی با برنامه nlite و مراحلش باید خیلی سخت باشه .و با شکستی که تو بروز رسانیه درایور گرافیک تو ایکس پی داشتم میبینمکه سخته!!
جایی نیست که ایکس پی اماده و بهینه واسه لپ تاپ ها باشه و اوم ورزن رو دانلود کنیم؟
مدل hp dv5 1135
خیر چون چیپست های به کار رفته متنوع هستندنقل قول:
توی بازار یک دیسک اینطوری sp2 ساختند اما من دیدم بسیار بیخوده !
خودتان باید دست به کار بشید یا بدید بیرون 20 تومن هزینه کنید براتون نصب کنند ! تازه سی دی هم نمی دهند :27:
سلام
من بالاخره موفق شدم ويندوز رو نصب كنم حالا كه نصب كردم موقع بالا امدن ويندوز فوري ريست مي كنه سيستم به نظر شما ماله چيه ؟
ویروس که نداری ریست می کنی؟؟
اینو تو notepad کپی کن پسوندشم bat بذار سیستم که میاد بالا سریع اجراش کن
reg add HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 1
reg copy HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run 1 /f
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run /va /f
(من خودم جواب گرفتم )
So Nice
یه مشکل !
من از یه سی دی ویندوز خوب استفاده کردن ، روی خیلی از سیستمها مشکلی نداشته ، با nlite ویندوز رو هم درست کردم ، هارد شناخت و تونستم پارتیشن نصب رو مشخص کنم ولی
(( هنگام نصب ویندوز ، قبل از اولین ری استارت ارر میده که یک سری فایلهای ویندوز روی سی دی نیست ))
و بعد از ری استارت سیستم همینطور ری استارت میشه در صودتی که باید ادامه ی نصب انجام بشه .
بزرگواری میکنید اگر جواب بدید SOS , SOS , SOS , SOS
لپ تاپ من هم dell xps m 1530 هست
سلام دوستان
من به یک مشکل برخوردم...
موقع نصب ویستا همون پیغامی رو که موقع نصب ویندوذ اکس/پی(بدون اضافه کردن درایورها) نشون میده ، نمایش میده...
باید چیکار کنم؟
موقع ریکاور کردن هم همین پیغام رو میده...
قاعدتا اگر سیستم عامل خودش باشه نباید مشکلی باشه ... اگر داری از یک نسخه دیگر استفاده میکنی و هارد رو نمیشناسه ، یک دکمه load drivers داره موقع انتخاب هارد دیسک و پارتیشن ها ، میزنی و بحای این که فایل های چیپست رو به سی دی اضافه کنی ، از روی سی دی یا دی وی دی اونها رو انتخاب میکنینقل قول:
یعنی نیازی به دانگرید نیست ... موقع نصب اگر هارد شماسایی نشد ، دکمه رو میزنی و خود درایورهایی که برای چیپست گرفتی رو اونجا انتخاب میکنی و می ایستی تا هاردت نمایش داده بشه
:46:
اقا ممنون...ولی یه log از کارهایی رو کردم اینجا میزارم شاید شما بهتر فهمیدین مشکل از کجاست...نقل قول:
قاعدتا اگر سیستم عامل خودش باشه نباید مشکلی باشه ... اگر داری از یک نسخه دیگر استفاده میکنی و هارد رو نمیشناسه ، یک دکمه load drivers داره موقع انتخاب هارد دیسک و پارتیشن ها ، میزنی و بحای این که فایل های چیپست رو به سی دی اضافه کنی ، از روی سی دی یا دی وی دی اونها رو انتخاب میکنی
یعنی نیازی به دانگرید نیست ... موقع نصب اگر هارد شماسایی نشد ، دکمه رو میزنی و خود درایورهایی که برای چیپست گرفتی رو اونجا انتخاب میکنی و می ایستی تا هاردت نمایش داده بشه
ببیند همون اول که ویستا کارخونه ای روش نصب بود 2تا درایو داشت:
اولی که ویستا و برنامه ها روش بودن...
دومی هم که همون ریکاوری
بعد من از طریق پاراگون درایو سی رو به دوتا درایو 100گیگی و 123گیگی تبدیل کردم...و بعد از اون ظاهرا چندتا فایل سیستمی رو پاک کرده بود و ویستا بوت نمی شد...منم از طریق ریکاوری ویستا رو برگردوندم..
بعد خواستم 7 رو نصب کنیم ولی به جای اینکه از رو خود ویستا نصب کنم ، از طریق بوت نصب کردم...
ویندوذ خوبی بود ولی درایور 9600 رو نصب نکرده بود من سعی کردم از طریق درایورهای موجود برای ویستااین کار رو کنم ولی نشد...در نتیجه اومدم که ریکاور کنم ولی قبل از اون از طریق پاراگون حدود 40 گیگ از درایو سی رو به درایو دی دادم!...از همینجا بود که مشکلات شروع شد...بعد خواستم ریکاور کنم نشد ، خواستم دوباره ویندوذ7 رو نصب کنم نشد خواستم ویستا دیگه ای رو نصب کن نشد،
تو نصب ویندوذ 7 موقعی که درایو رو انتخاب می کنی بعد پیغام میده...
ولی واسه ریکاوری بعد اذ اینکه ویندوذ لود تموم میشه یا ریست میشه یا همون پیغام صحفه ابی معروفه رو میده...
به نذر من این پاراگون یه کاری کرده که اون پارتیشنهای ویرایش شده رو غیر قابل دسترس کنه واسه ویندوذ
باتشکر نیما
راستی لپتاپ من hp dv5 1135ee هست و دیسک همراه اون نبود...
متاسفانه من اذ هارد ریکاوری نگرفتم..
--------------
این کار رو که شما فرمودید از طریق ویستا و ریکاور اصلا قبل اذ اینکه به اونجا برسیم یا ریست می کنه یا همون پیغام رو میده ولی روی 7 الان دارم تست می کنم..
-----
روی 7 هم هارد رو میشناسه و درایوها رو نمایش میده ولی موقعی که درایو رو انتخاب می کنم بعد یه مدت یه پیغام میده که برنامه ستاپ نمیده فایل مورد نیاذ رو پیدا کنه/یا فایله مشکل داره ...در صورتی که دیسک ویندوذ7 کاملا تمییذه ....
یک سوال دیگه هم داشتم :
ایا امکان داره پارتیشن ریکاوری ویروس گرفته باشه؟!!
سلام و خسته نباشید . نمیدوم چطوری ازتون تشکر کنم مرسی خیلی ممنون کار من راه افتاد بدون هیچ مشکلی شاید بهتر تشکر و بهتر پاداش زمانی واسه شما ها نوشته میشه که یکی مثل من ها بعد از نصب ویندوز یه لبخند رو لبامو میشینه . دستتون درد نکنه .
من یه دونه سونی مدل fw170j داشتم که با برنامه که دوست عزیزام توی پست 263 گذاشت بود کارم راه افتاد .دمتون گرممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممم