سلام
موقع رایت یا تو 1% گیر می کنه دی.وی.دی ـم یا وسط رایت
چطوری مشکلو حل کنم؟ گارانتی ایسوس کجاست؟
بعد این Firm ware رو از کجا و چطوری بگیرم آپدیت کنم؟
ممنون
Printable View
سلام
موقع رایت یا تو 1% گیر می کنه دی.وی.دی ـم یا وسط رایت
چطوری مشکلو حل کنم؟ گارانتی ایسوس کجاست؟
بعد این Firm ware رو از کجا و چطوری بگیرم آپدیت کنم؟
ممنون
با سلام خدمت اساتید محترم؛
من یه دی وی دی رایتر Samsung دارم و وقتی به کامپیوتر وصله ، هیچ درایوی برای این دی وی دی رایتر وجود ندارد
یعنی قبلا رو ویندوز قبلیم جواب می داد و حالا جواب نمیده
ولی اینو هم باید بگم که یه هارد جدید هم بعد از نصب ویندوز جدید وصل کردم و حالا DVD Writer جواب نمیده .
به نظر شما اشکال از ویندوزه یا هارد جدید یا از چیز دیگه ای؟
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
آخه من عجله دارم
لطفا. . .
سلام من یک dvd رایتر sata دارم حدود یک سال ونیم ازش استفاده کردم به تازگی بعضی اوقات که یری داخلش میزارم سیستم خاموش می شه وباید برق را قطع و وصل کنم تا روشن بشه مشکل چیه؟
برق دی وی دی رایترت مستقیمه یا تبدیل زدی ؟اگه تبدیل زدی ممکنه خراب شده باشه. تبدیل رو عوض کن .نقل قول:
---------- Post added at 11:15 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
این هم ممکنه به دلیل خراب بودن تبدیل برق ساتا باشه.تبدیل رو عوض کن ببین چی میشه.نقل قول:
پاور من مال 7 سال پیش است .مگه تبدیل ها هم خراب میشن؟نقل قول:
آره که میشه .مگه تو این دنیا چیزی هست که خراب نشه ؟کلا تبدیل برقی که واسه ساتا استفاده میشه به دلیل اینکه یه رشته برق کم داره باعث خرابی هارد و دی وی دی رایتر میشه.توصیه اینه که از یه پاور استفاده کنید که به اندازه ی کافی کانکتور برق ساتا داشته باشه.نقل قول:
من هم این مشکل را دارم،لطفا کمک فوری:19:نقل قول:
این مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
با یه امتحان ساده از سالم بودن سخت افزار مطمئن شدم:بوت دستگاه رو گذاشتم رو سی دی و ریستارت کردم.بار اول و دوم سی دی رو نشناخت،ولی بار سوم چرا... فکر کنم یه مشکل نرم افزاریه
سلام
من این پست رو 4 روزه تو تاپیک فری ویر زدم ولی کسی جوابی نداد گفتم شاید جاش اینجا باشه
رایتر من اینه 14 ماه پیش گرفتم ال جی دی وی دی رایتر
بعضی از دی وی دی هارو خام نشون میده یعنی میزنه فضای خالی 0 بایت کلا بعضی دی وی دی هارو نشون نمیده ورژن فریم ور 1.2
اینم مدلش
lg hl-dt-st dvd-ram gh22ns30
هرکی تونست بالاتر از 1.2 واسش گیربیاره خیلی ممنون میشم راستی این فریم ور هایی که جلشون زده ODD فرقشون چیه؟
الان فریم ویر 1.1 گیر آوردم اجراش کنم با اینکه ورژنش پایینتره اکان داره مشکلم حل بشه
سپاس
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
سلام
من این پست رو 4 روزه تو تاپیک فری ویر زدم ولی کسی جوابی نداد گفتم شاید جاش اینجا باشه
رایتر من اینه 14 ماه پیش گرفتم ال جی دی وی دی رایتر
بعضی از دی وی دی هارو خام نشون میده یعنی میزنه فضای خالی 0 بایت کلا بعضی دی وی دی هارو نشون نمیده ورژن فریم ور 1.2
اینم مدلش
lg hl-dt-st dvd-ram gh22ns30
هرکی تونست بالاتر از 1.2 واسش گیربیاره خیلی ممنون میشم راستی این فریم ور هایی که جلشون زده ODD فرقشون چیه؟
الان فریم ویر 1.1 گیر آوردم اجراش کنم با اینکه ورژنش پایینتره اکان داره مشکلم حل بشه
سپاس
دوستان پاسخ بدید ممنون میشم
سلام.
ورژن 2 اش هم اینجا هست، یه امتحان بکن:
کد:http://www.firmwarehq.com/LG/GH22NS30/files.html
سلام به اساتید
من یه Optical Drive مدل NEC CD-RW NR-9500A دارم که هم سی دی میخونه هم رایت میکنه ولی هر وقت میخوام یه سی دی رایت کنم نرم افزار NERO 6 که دارم پیغام power calibration error رو میده و عملیات رایت fail میشه . کسی میدونه علتش چیه و چطور میتونم برطرف کنم؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
سلام من یک DVD-RW Pioneer دارم بیشتر وقتا که DVD میزارم توش سیستم هنگ میکنه که فقط با ریست درست میشه مشکل از کحاست؟
شاید مثل دی وی دی رایتر من که مارک لایتونه مشکل داره. البته سی دی سرعت بالاها و پایین ها رو مشکل داره ولی معولی هارو باز میکنه. اگه گارانتی داره ببر برسون که دیر نشه. مشکل داره .... :41::11:نقل قول:
سلام. من یه DVD RW دارم ASUS. تا همین دیروز درقید حیات بود، ولی شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم هیچی رو نمی خونه!!! همه چی رو میگه دی وی دی یا سی دی مربوطه خام می باشد! چه بکنیم؟؟؟
دوستان من یه دی وی دی رایتر دارم که هر وقت میخوام بازش کنم باید هفت هشت بار بزنم شاید به یک بدبختی باز شه حالا مشکل از چیه در ضمن در موقع بسته شدن مشکلی نداره:13:
من لایت آن دارم همین جوریه. دوستم هم همین طور .... کلا بعضی برند ها و بعضی مدلهای زیاد این جوری میشن. البته کلا لایت آن مدل بدی نیست ولی خب شانس ماست دیگه . بد بختی گارانتی هم نبردم از بی حوصلگی.نقل قول:
:11::11::11:
سلام
در دی وی دی رایتر منم گیر میکنه. چیکارش کنم؟ هستhp
سلام
اساتید من یه dvd رایتر pioneer مدلa16fxc دارم که الان دیگه اصلا روشن نمیشه اصلا برق انگار بهش وصل نیست به نظره شما ازچی میتونه باشه؟؟جایی برای تعمیر کردنش سراغ دارین
نقل قول:
نوشته شده توسط FAR_FA
سلام
دوستان، يك هفته پيش به توصيه اكثر دوستان دور و نزديك و دوستان اينترنتي يك دي وي دي رايتر از نوع Lite-on 22x خريدم.
مدلش iHAP322 هستش
خيلي خوب رايت ميكنه خيلي خوب ايميج ميگيره ، سرعتش خوبه و ... ولي يه مشكل بزرگ داره اينه كه فيلمهاي DVD+R رو
باز نميكنه . Firmware جديدش رو دانلود كردم (UL15 ) باز نتونست بخونه . ويندوز عوض كردم باز نشد(SP3 ) . جاي جامپر ها رو
عوض كردم باز نشد . لايتون رو روي مستر و دي وي دي رام ايسوس 16X رو روي اسلاو قرار دادم باز هم نشد.
البته من به يه نتيجه در اين يه هفته كار با اين رايتر رسيدم و اون اينه كه :
1- DVD+R هاي رايت شده با حجم زير 4GB رو به خوبي باز ميكنه . بيشتر از 4 مثلا" 4.23 ، 4.18 , ... رو نميتونه باز كنه . و من
مجبور ميشم DVD فيلم رو ببرم بيرون برام رايت كنن روي يه DVD-R
2- گاه گاهي با راستارت كامپيوتر و پس از بالا اومدن سيتم در اولين اقدام و قبل از اينكه پنجره اي رو باز كنم DVD+R رو باز ميكنه.
فقط يك بار . يعني بار دوم باز نميشه .در مورد DVD-R ، DVD-ROM اينطوري نيست . اين مدلها رو بخوبي باز ميكنه .
تا حالا پنج شش تا مارك مختلف از DVD هاي رايت شده رو آزمايش كردم (فيلم) ولي باز هم نشد.
دوستان محترم در صورتي كه اطلاعي از اين مشكلم داريد منو راهنمائي كنيد ممنون ميشم .با تشكر
( اگه اينجا جاي اين سوامل نبود پوزش ميخوام (
-------------------------------------------------------------------------
منم مشكل شما رو با لايتون lh_20a1p دارم با اين تفاوت كه براي DVD+R محدوديت 4گيگ هم نداره كلا نمي خونه
آخرين فريمور رو به تاريخ 1.10.2009 ريختم روش ولي باز همونه بهتر نشده
اگر كسي روش ديگه داره ممنون مي شم ما رو راهنمايي كنه.
يه NEC DVD_RW ND-3550A همچين موجودي رو دارم...
CD رايت ميكنه ولي با DVD غريبه شده شديد...
اصلا رايت نميكنه...
چش شده؟!؟!؟
هيچ بني بشري پيدا نميشه جواب بده؟!؟!؟!
تا جايي كه من شنيدم ، اين مشكل مربوط ميشه به اپتيك دستگاه، و راهي نداره جز اينكه هدش تعويض بشه و فقط از عهده شركت گارانتيش برمياد.چون همچين مشكلي رو داشتم و پيش هركي بردم واسه تعمير ،نتونسته درست تعميرش كنه.هزينه تعميرشم نصف قيمت نوشه.اگه گارانتي داره معطلش نكن. اگر هم نداره بايد بپرسي كه شركت گارانتي خودش با هزينه تعمير ميكنه يا نه.نقل قول:
با سلام من با دی وی دی رایترم که سامسونگ ساتا سوپر رایت مستر TSSTCORP CDDVDW مدل SH-S223F است مشکل دارم ::41::41:
اول من یک پاور نوی نو خریدم بعد دیدم موقع کار یکدفعه در دی وی دی رایتر را پرت میکند بیرون !!!:31::31: یا صدای قر قر یا خر خر میداد و بعضی موقع ها الکی برای خودش کار میکرد !!!:31::31::31:
دوباره باز پاور نو خریدم ایندفعه این مشکلات بالا حل شد اما حس میکنم مثل اوایل نمیتونه بافر کنه البته این دی وی دی رایتر مال اردیبهشت سال 1388 است که خریدم و کلی ازش کار کشیدم !!!:27::27::27:
رایت میکنه صحیح و سالم اما موقع فیلم دیدن از روی دی وی دی بعضی موقع ها نمیتونه بافر کنه و مجبور میشم دی وی دی را دربیارم و دوباره بذارم !!!:19::19::19:
ایرادش از کجاست ؟ بدم درستش کنن !!! یا اینکه باید نو بخرم !!!:21::21::21:
تاجایی که یادم میاد درایوهای اپتیکال سامسونگ از همون اول خلقت مشکل پروندن قرقر و خرخر رو مادرزادی داشتن. و صد در صد مخالف اینم که ببری واسه تعمیر مطمئن باش هیچ تعمیرکاری روی زمین نیست که بتونه تعمیرش کنه.(به جز خود شرکت گارانتیش) خرج الکی ممنوع:13:.نقل قول:
سلام یعنی به نظر شما برم یک نو بخرم !!!!:27::27::27::27: آخه هنوز رایت هم میکنه هم سی دی و هم دی وی دی ولی موقع فیلم دیدن بعضی موقع ها واقعا نمیتونه بافر کنه !!! منظورم اینه 100 درصد خراب نشده !!! حالا شما میگین من چی کار کنم !!! تازه اگر بخوام نو بخرم چه مارکی را شما پیشنهاد میکنین!!!نقل قول:
سلام دوستان
من یه دی وی دی رام asus و یه سی دی رایتر tdk داشتم که امروز اون سی دی رایترو درآواردم و به جاش یه دونه دی وی دی رایتر پایونیر گذاشتم ولی وقتی سیستم رو روشن کردم و ویندوز بالا اومد رو درایو asus یه علامت سوال قرمز رنگ زده بود!!!!
حالا هیچ کدوم از درایو ها هیچ سی دی یا دی وی دی ایی رو شناسایی نمیکنه!!
ولی آیکون درایو ها تو مای کامپیوتر هست و حتی باز و بسته هم میشن....ولی کار نمیکنن!!در ضمن هر دو درایو ide هستن.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون:40:
سلام دوستان
DVD Drive لب تاب من دیگه هیچ دیسکی رو نمیخونه !!!! و وقتی دیسکی رو داخلش میزارم انگار که هیچی توش نیست
و دبل کلیک که میکنم اجکت میکنه !!!! انگار که هیچی توش نیست !!!! حتی نمیچرخه
لب تابم رو تازه گرفتم و کلا 10 تا سی دس یا دی وی دی توش نزاشتم
دی وی دی ریکاوری رو که میزارم توی استارت اپ میاد بالا
مشکلم نرم افزاریه احتمالا
باید چی کار کنم ؟؟؟
توی سایت سازنده (اسوس) که رفتم درایوری واسه اپتیکال درایو نداشت !!!!
یه بار ریمو کردو و ریستارت کردم و دوباره شناسایی شد واسه ویندوز اما یازم کار نمیکنه !!!
please help me
سوال فوری:سرعت رایت 8x چند کیلوبایت بر ثانیست؟!؟
exactly 8mb per secنقل قول:
DVD
Read/Write
Speed
Transfer Rate
bytes/sec
Transfer Rate
KB/sec
Transfer Rate
MB/sec
Equivalent CD-R/CD-RW
read/ write speed
1x
1,385,000
1,352.54
1.32
9x
2x
2.770,000
2,705.08
2.64
18x
3x
4,155,000
4,057.62
3.96
27x
4x
5,540,000
5,410.16
5.28
36x
5x
6,925,000
6,762.70
6.60
45x
6x
8,310,000
8,115.23
7.93
54x
8x
11,080,000
10,820.31
10.57
--
10x
13,850,000
13,525.39
13.21
--
12x
16,620,000
16,230.47
15.85
--
16x
22,160,000
21,640.63
21.13
--
کد:http://www.osta.org/technology/dvdqa/dvdqa4.htm
سلام
رایتر من دیگه نمیتونه رایت کنه
مدل سامسونگ SH-S223C هستش
قبلا خیلی خوب رایت میکرد ولی الان نمیشه
اپدیتش کردم ولی بازم میسوزونه
سلام جدیدا dvdwr pioneer dvr219 خریدم قبلا یدونه pioneer dvr216 داشتم الان که دوتاشو وصل کردم (ساتا هستن جفتشون) موقع کپی یه فیلم بصورت مستقیم گیر میکنه رایت نمیشه بافر خالی میکنه ولی اگه ایمیج بگیرم بعد رایت کنم درسته یکی میگفت مچ نیستن دوتا دی وی دی رایترت
مگه میشه؟؟ جفتشون پایونیرن که !!
اون 216 رو آپگرید کردم بازم نشد.
مشکل از کجاست
سلام
چطوری میشه تو نرم افزار نرو کاری کرد که برای کپی dvd به dvd ایمیج نگیره و مستقیم کپی کنه روی دی وی دی خام؟!
ممنون
سلام . من یه دی وی دی رایتر پایونیر روی لپتاپم که sony vaio vgn-cr490 هست دارم .
مدتیه که دیگه دی وی دی نمیخونه یعنی وقتی میذاری توش یکسره صدای خرخر زیادی میاد ولی سی دی رو راحت میخونه باید چیکار کنم ؟ مخصوصا اگه دی وی دی بدون خش باشه یعنی تمیز باشه که اصلا به هیچ وجه نمیخونه !!
سلام دوستان :20:
من دی وی دی رایتر سونی دارم حدود 4 سال. چند وقتی میشه درش دیر باز میشه یعنی 2-3 بار باید دکمشو بزنم تا باز بشه. مشکل از کجاست؟ البته همیشه اینطور نیست.
سلام. من يه مشكلي پيدا كردم. الان 2 باره DVD RW LITE ON HAS 124 مي گيرم اما هنوز دو هفته نشده ديگه دي وي دي نمي خونه و رايت نمي گيره. اما سي دي مي خونه!! مشكل چيه؟!
این دقیقا سوال من هم هست! موتور درتون ضعیف شده و نمی تونه به مغناطیسه آرمیچر گرداننده ی دیسک غلبه کنه... بدبختی اینجاست نمی دونم باید این موتور رو از کجا گیر بیارم! یه جا گیر آوردم 4 می داد، ولی بچه های اینجا گفتن 1 تومنهنقل قول: