درود
بنذه فلش adata 4 gig c906 دارم
در حال انتقال اطلاعات از فلش به پی سی بودم که مجبور شدم عملیاتو کنسل کنم.پنجره کپی بسته نمیشد منم مجبور شدم فلشو از سیستم جدا کنم.الان حافظشو صفر نشون میده . توسط وینذوزم فرمت سطح پایین نمیشه
باید چکار کنم؟
Printable View
درود
بنذه فلش adata 4 gig c906 دارم
در حال انتقال اطلاعات از فلش به پی سی بودم که مجبور شدم عملیاتو کنسل کنم.پنجره کپی بسته نمیشد منم مجبور شدم فلشو از سیستم جدا کنم.الان حافظشو صفر نشون میده . توسط وینذوزم فرمت سطح پایین نمیشه
باید چکار کنم؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
از نرم افزار HDDLLF.4.25
)HDD Low level format)
استفاده کن درست میشه
فقط مواظب باش هاردت رو فرمت نکنی
من خودم چندتا رم و فلش که قطع امید شده بود ازش رو برگردوندم:n26:
احتمالا فایل سیستم فلش raw شده اگه با check disk درست نشد هم میتونید با low level format با نرم افزاری که گفته شد فلش رو فرمت کنید هم با این نرم افزار Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2نقل قول:
با تشکر از دوستان
سلام یه فلش 2 گیگ ترنسد دارم که سرعتش بسیار کم شد با نرم افزار خود ترسند (چندین نسخه رو امتحان کردم یکیش جواب داد) تونستم فرمتش کنم
ولی بازم بعد کپی کردن اطلاعات سرعتش به شدت میاد پایین جوری که سیستم هنگ می کنه!!!!
چیکارش کنم
نقل قول:
اگه با فرمت سطح پایین درست نشد و با نرم افزار خود فلش هم فرمت کردید و درست نشد با نرم افزار online recovery فریم ویر فلش رو آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه
همچنین فلش رو روی یک سیستم دیگه تست کنید تا معلوم بشه مشکل از فلش است یا سیستم شما
رو سیستم دیگه هم تست کردم همین مشکل بود !نقل قول:
این کارایی که گفتین رو انجام می دم ببینم چی می شه
ممنون
:n26:
سلام دوستان
یه فلش 4 گیگ hp دارم ، دست دوستم بود و سالم .
الان که بهم داده ، ویندوز نمیشناستش و آیکونش توی My Computer نمیاد .
چیکارش کنم ؟ سوخته یعنی ؟
فلش رو به سییستم زدین یک عکس از disk managment بدیننقل قول:
دوستان یه Memory Stick Pro Duo دارم که قاب ـش شکسته ولی خود ـه Board ـش مشکلی نداره و وقتی کلاً از قاب درش آوردم و به PC وصل کردم راحت میتونم فایل ها رو ترنسفر کنم. الان خواستم بدونم راهی داره که بتونم Board ـه مموری رو داخل یه قاب ـه دیگه بکنم؟
چون یه Memory Stick Pro با حجم 64 مگابایت دارم، گفتم اگه طریقه ی اصلیش رو دوستان بتونن بهم بگن که Board ـه اینو بزارم توی قاب ـه 64 مگابایتیه!
سلام
یه فلش مموری هست که ویروسی شده و ارور write-protected رو میده چطور میتونم فرمتش کنم؟
از SD formatter هم استفاده کردم
[QUOTE=TurkOglu1993;7586341]سلام
یه فلش مموری هست که ویروسی شده و ارور write-protected رو میده چطور میتونم فرمتش کنم؟
از SD formtter هم استفاده کرم/QUOTE]
:n13:
.....
دوستان یه بنده خدایی فلشی سوخته داشت :n02:دیدیم به دردش نمیخوره ما هم ازش گرفتیم :n02:
الان که رو سیستم خودم تست کردم ... سالمه ظاهرا !! ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
حتی محتویات داخلش هم که چند تا فیلمه معلومه (اما پخش که میکنی گیر میکنه و کلا سیستم هنگ میکنه !:n21:
+
فرمت هم نشد که نشد ! حتی با نرم افزار Hard Disk Low Level Format Tool
.
مدلشم معلوم نیست چیه ! هیچ نامو نشونی نداره :n21:
.
باید راهی باشه که قابل استفاده کرد اینو ... نه ؟! :n13:
فلش رو یک اسکن ویروس بکنید و با این نرم افزار هم فرمت کنیدنقل قول:
HP USB Disk Storage Format Tool
مدل فلش رو با نرم افزار hd tune بفهمید و برین تو سایتش ببینید نرم افزار ی برای فرمت فلش یا آپدیت فریم ویر گذاشته یا نه
من یک رم ریدر چینی خریدم و از وقتی که با این رم ریدر کار میکنم مشکلاتی رو برام پیش آورده مطمعن نیستم مشکل از رم ریدر باشه یا رم یا حتی ویروس!بعد اینکه کلی عکس گرفتم رم رو درآوردم و از تلویزیون عکسهارو نگاه کردمبعد خواستم بریزم تو کامپیوتر که دیدم عکسها دیده نمیشه!زدم فایلهای مخفی و خیلی مخفی قابل رویت بشه که باز عکسهارو پیدا نکردم!!اما جاش چندتا پوشه با اسمهای عجیب غریب دیدم که نه باز میشه و نه پاک میشه!آنتی ویروسمم آپدیتهحجم بعضی ها هم نزدید 5 گیگ میشدرمم 16 گیگ هستشجالب اینجاست که ایندفعه زدم به تلویزیون دیدم عکسها مشخصه اما پوشه هایی هم با همون اسمهای درهمو عجیب غریب ایجاد شده!این مشکل لعنتی رو چطور میتونم حل کنم و عکسهار تو کامپیوتر کپی کنم؟
با سلام
دوستان من روی سیستمم دو تا رم ddr2 1gb دارم
یه روز وقتی اومدم سیستم رو روشن کنم دیدم بالا نمیاد/یعنی روشن می شد ولی بعد از چند ثانیه خاموش می شد و همینطور تکرار میشد
وقتی یکی از رم هارو در آوردم سیستم بالا اومد بدون مشکل،اما از اون موقع به بعد هر وقت دوباره جا میزنم سیستم دوباره بالا نمیا و همونطوری میشه!!
وقتی هم که رم دومو تکی میزارم بوق ممتد میزنه !به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
تک تک رمها رو روی تک تک اسلاتها تست کردین تا از سلامت رمها و اسلاتها مطمئن بشین؟ بایوس آپدیته؟نقل قول:
اگه اون رم دوم رو همه اسلات ها همینطوری است و روی یک سیستم دیگه هم مشکل داره مشکل از رم است و مشکل دارهنقل قول:
سلام دوستان من یک مموری میکرو 4 گیگ داشتم
میخاستم ار بایوس مین اسکرین شات بندازم فلش را نشناخت ولی مموری را با رم ریدر نصب کردم شناخت و اکسرین شات را گرفتم سیستم را ریست کردم و فورا رم ریدر را بیرون کشیدم
ولی با بالا امدن ویندوز سیستم پیغام داد باید مموری را فرمت کنید همین کار را کردم
خاستم دویاره مموری اهنگ وغیره بریزم 3.5 گیگ را 4 ساعت طول کشید ولی 85 درصد بیشتر نریخته بود من هم کپی را کنسل کردم
و درباره میخاستم فرمت کنم نشد که نشد
پیغام رایت پرودیکت و چیزهای الکی میاد
من حتی با رم ریدر وصل کردم به ست اپ باکس خونه و فرمت کردم و پیغام کامپلت داد
اما مموری 128 (چیزی کم یا زیادتر) شده بود حافظه 4گیگ فلش
هزارتا نرم افزار تست کردم نشد نشد
کمکم کنید الان نه فرمت میشه و نه میتونم نه از همون 128مگ استفاده کنم
اینم چند تا عکس
سلام
من دو تا فلش مموری HP دارم که وقتی به کامپیوتر وصل می کنم خیلی دیر شناسایی میشه و میره روی اعصاب تا بیاد!
با اینکه فلش مموری من USB2 هست گاهی از پورت USB3 استفاده می کنم که در این صورت زودتر میادش و البته سرعت اش هم بالاتر میره!!
نرم افزاری های Utility رو میشناسید که برای خود HP باشه و اینو درست و حسابی فرمت کنه تا زود بالا بیاد؟
فایل سیستم فلش raw شده یا باید با نرم افزارهایی مثل paragon پارتیشنو پاک کنید و دوباره ایجاد کنید و فرمت سریعنقل قول:
در صورتی که مشکل حل نشد با نرم افزار Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2 فلش رو فرمت کنید
فلش روی یک سیستم دیگه هم همینطوری است ؟نقل قول:
سلامی دوبارهنقل قول:
paragon که اصلا یو اس بی را هنگام دلت پارتیشن نمیشناسه فقط درایوهای هارد را میشناسه(یو اس بی را لیست نمیکنه)اما در گزینه های دیگر مموری را لیست میکند
Phison PS22xx Formatter v2.10.0.2 هم نات فایند دایوس میده
اینم عکساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از طریق داس هم فرمت نشه یک راه است سی دی xp بزارین بوت کنین فلش هم به سیستم وصل باشه ببینید پارتیشن فلش دیده میشه یا نه که از انجا delete و creat کنید نشد باید فلش فریم ویرش آپدیت بشه حالا با نرم افزارهای خودش از سایتش یا بره تعمیرنقل قول:
خوب این کار را کردمdelete ولی creat نشد موقع وارد کردن حجم (عدد 110) مگ هرچه اینتر را میزدم انگار نه انگار چیزی تغییر نمیکرد اصلا در محیط ایکس پی فرمت نشدنقل قول:
ولی دلت پارتیشین میشد
نمیدونم دیگه چیکار کنم
11111111111111111
با عرض سلام
یکی از دوستانم یه دونه رم 32گیگ سونی از بانه برام آورده ولی هرچی توش میریزم بیشتر از 1 گیگ رو نشون نمیده
بله روی سیستم های دیگه هم دیر میاد!نقل قول:
برای حل مشکل disk is not formatted باید چی کار کرد
یه مموری من دچار این مشکل شده
اول ارور Disk Write Protected دادش بعدش که سعی کردم فرمت کنم بعد چندین بار الان ارور disk is not formatted میده
کسی نیست کمک کنه؟
رفقا فلش من مشکل پیدا کرده
مرتب هربار که وصلش میکنم به سیستم ازم میخواد فرمتش کنم،بعد فرمت،باز که به سیستم وصلش میکنم میگه فرمت میخواد!
چیکارش کنم؟
فلش رو اسکن ویروس بکنید درست نشد فلش رو به سیستم وصل کردین یک عکس از disk managment سیستم بدیننقل قول:
سلام خدمت دوستان
من مموری گوشیم 4 گیگابایت حجمش هست اما از دیروز تا حالا حجمش شده 3 مگابایت ینی بیشتر از فایل 3 مگابایتی نمیشه بریزی روش حتی چند بار هم فورمت کردم باز هم مشکل پابرجاست لطفا راهنمایی کنید:n16:
ﺳﻼﻡ ﻣﺸﮑﻞ ﻣﻦ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ یه فﻠﺶ 4 ﮔﯿﮓ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﻣﺎﺭﮐﺶ ﻫﻢ ﮐﯿﻨﮕﺴﺘﻮﻧﻪ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﻢ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ ﯾﻪ ﺳﺮﯼ ﺍﺯ ﺍﻃﻼﻋﺎﺗﻢ ﻫﻨﻮﺯ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﻮﻧﺪﻩ ﻭ ﺍﻻﻥ ﻫﻢ ﮐﻤﯽ ﻧﯿﻢ ﺳﻮﺯ ﻫﺴﺘﺶ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻡ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﭼﻪ ﻧﺮﻡ ﺍﻓﺰﺍﺭی برﺍﯼ ﺩﺭﺳﺖ ﺷﺪﻧﺶ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ یعنی در درجه ی اول می خوام اطلاعاتم برگرده و در درجه ی دوم می خوام نیم سوز بودنش درست بشه
سلام من فلش ترنسند دارم که اول پیم میده فرمت کنید یعد نمیشه اونو فرمت کرد پیام زیر میاد.
windows was unable to complete the format.
با نرم افزار paragon partion پارتیشن فلش رو پاک کنید بعد از تو disk managment پارتیشن فلش رو ایجاد کنید و فرمت سریع کنیدنقل قول:
نشد با نرم افزار hdd low level format tools فلش رو فرمت سطح پایین بکنید درست نشد با نرم افزار مخصوص خود فلش فلش رو فرمت کنید و با نرم افزار online recovery هم یک تست برای تعمیر فلش انجام بدین
با نرم افزارهای مختاف برای فرمت فلش مثل hp usb dik یا ... هم تست کنید
امتحان کردم نشد. یه کم باهاش ور رفتم حالا دیگه اون پیام نمیده . بجاش میگه Please insert a disk into Removable Disk فک کنم بدتر تو بدتر شد.نقل قول:
بعد از استفاده از online recovery اینطوری شد ؟نقل قول:
نه.بعد از اینکه با یه دوجین نرم افزار رو فلش کار کردم اینطوری شد.نقل قول:
Paragon Partition Manager™ 12 Home Special Edition
Hard Drive Inspector
Hard Disk Low Level Format Tool
MiniTool Partition Wizard Professional Edition
EASEUS Partition Master 9.1.1 Professional Edition
Acronis Disk Director 11 Home
و ...
قبل از اون با HP USB Disk Storage Format Tool خواستم فرمت کنم که باز هم نشد. قبلا حجم فلش رو مینوشت اما الان نه (عکس زیر)
عکس از قسمت Disk Management
طبق این عکس فریم ویر فلش پریده ببینید با نرم افزار online recovery میتونید فلش رو درست کنید یا نهنقل قول: