آفرین صد آفرین هزار و سی صد آفرین..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
آفرین صد آفرین هزار و سی صد آفرین..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
..... در راه بودروم با طرفدارانش روبه رو شد. و با وجود عجله ی بسیار برای رسیدن به
جشن تولدش دقایقی را با توریستها سپری کرد. و قبل از خداحافظی به آنان گفت که "
هیچ نگران نباشید اکنون میروم اما به زودی باز خواهم گشت. فقط دو هفته ی دیگر
آنجا خواهم بود.درست بعد از 6 ساعت ..... بعد از یک حادثه ی وحشتناک اتوموبیل در
بیمارستان بستری شد. دو همراه او در محل حادثه جان باختند اما ...... بعد از 5 روز
تلاش برای بازگشت به زندگی، با وجود دعاهای دوستدارانش و گریه های خانواده ی
خود حیات فانی را ترک گفت...
اين يه مقدار از زندگينامه ي شايد بشه گفت بهترين صداي تركيه بود كه خيلي دوسش
دارم گفتم حالا كه صحبت از راك هست يادشو زنده كنيم
Barış Akarsu
اوهوم، منم از آهنگ islak islak ش خوشم میاد
آفرين عالي بود يكم در موردش نوشتم بعدي با شما
در 29 haziran سال 1979 در شهر Zonguldak متولد شد. دوران تحصیلات ابتدایی ، راهنمایی و دبیرستان را در شهر آماسرا طی کرد.
علاقه ی او به موسیقی از سالهای کودکی در وی پدید آمد. اما نواختن را درست بعد از ملاقات با موزیسین هایی که به آماسرا رفته بودند ، با ساز گیتار آغاز کرد. خواننده های
مورد علاقه اش Ruhi Su , Cem Karaca و BARIS MANCO بود.او از همان سالها علاقه ی بسیاری به موسیقی راک ، متال راک و هوی متال داشت.
زندگی او بعد از تماشای آگهی تبلیغاتی مسابقه ی آکادمی ترکیه زیر و رو شد.
در تیرماه سال 2004 در مسابقه ی آکادمی ترکیه بعنوان نخست را از آن خود کرد و بعد از آن به استانبول رفته در آنجا ساکن شد. و شروع به ساختتن نخستین آلبوم خود با نام
Islak Islak کرد که نام ترانه ای از ترانه های معروف Cem Karaca بود. در طی یکسال در 4 گوشه ی ترکیه بیش از 100 کنسرت اجرا نمود.
در سال 2006 دومین آلبوم خود را با نام "Dusmeden Bulutlara Kosmak Gerek " ( قبل از افتادن بایستی تا ابرها پرواز کرد) منتشر کرد. همان سال در یک سریال با نام یار
دروغگو "Yalancı Yarim" در نقش تارق ایفای نقش نمود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در فستیوال USDER جایزهی بهترین خواننده ی راک را از آن خود کرد. از مجله ی Future جایزه ی دوست داشتنی ترین راک سال و جایزه ی مخصوص Cem Karaca را دریافت کرد.
باریش یک خیرخواه به تمام معنا بود. پول و ثروت برایش اهمیتی نداشت. عاشق خانواده و شیفته ی دوستدارانش بود.
فراموش کردن؟
نه نه هرگز
این قلب تو را فراموش نخواهد کرد...
يادش گرامي
خیلی عذر میخوام بابت تاخیر
بفرمائین:
خواننده و سراینده اشعار گروه فنلاندی .... سبک گروه: آلترناتیو راک
مبدع سمبل "heartagram" ترکیبی از قلب و پنتاگرام. به این دلیل سبک گروه لاو متال هم نامیده میشه...
همه چیزو گفتم جز اسمشو!
البته اسم گروه مد نظر نیست اسم خوانندش منظورمه.
Ville Valo
بله، آفریننقل قول:
ville valo از H.I.M
عکس بعدی با شما
The Animales؟
نقل قول:
نه.
راهنمایی: گروه پاپ/راک انگلیسی که سال 1963 تشکیل شد و از گروه های بریتیش اینویژن به حساب میان. به همراه 3 گروه انگلیسی هم دوره شون از اعضای Big Four هستند. (به 4 تا از معروف ترین گروه های بریتیش اینویژن big four میگفتن - 4 تا گروه 4 نفره که یکیشون همین عکس ماست! - اسم اون سه تای دیگه رو بگم دیگه جواب تابلو میشه :46:)
آهاننقل قول:
The Kinks
نقل قول:
درسته :10:
حيف تر از اون اينه كه منتظر دوستمون نمونيم من يكي كه منتظر ميمونم بياد عكس بذاره براش پ خ داديم يكم كار داره
مياد حالا يكي دو روز مشكلي نداره اونم اگه نيومد نفر قبلي بياد بگه تا يكي ديگه بذاره اونم اگه نباشه عكست بذار باشه
اونو تشخيص ميديم
ويرايش :
مثل اينكه مشكل حل شد Jamalu جان راهنمايي بنما يكم عكس واضح ترم داشتي بذار
خیلی خیلی خیلی معذرت و پوزش از دوستان خوبم
یه مشکل کوچیک پیش اومده بود برام نتونستم این دو روز رو سر بزنم به سایت
وای که چقد تو خوبی:20:نقل قول:
عکس jamalu عزیز رو اول تشخیص بدیم بعد اون منم عکسمو میزارم چشم:46:
ok بریم دنبال ادامه کارمون! قابل توجه شما که این گروه هم بریتانیایی هستش. دهه 90 تشکیل شده، هنوز هم هستن. کاراشون تقریبا یه جور راک الکترونیکه با تمپوی خیلی پایین. آهنگها و سبکشون فراموش شدنی نیست. این استیل خوندن رو هم اگه دیده باشین عمرا یادتون بره... :46:
يه چي ميگم كه گفته باشم :دي
باركلي جيمز هاروست يا همون
BJh
ای بابا.. سالی یک بار سر میزنیم... یا بلد نیستم..اگرم بلدم جواب دادن..
بابا تو رو خدا اینقدر british نزارید.. یه ذره برید تو مایه های american
کم آوردیم... دی:
ممنون... موفق باشید..
اه! لعنت به این اینترنت نفتی...
مگه اونا وکال زن داشتن؟! این خواننده خانومه هااا!نقل قول:
:31: قربانت! عمدی نیست! هر چی خوشم میاد میرم دنبالش بریتیش از آب در میاد...!!! :11:نقل قول:
سومین باره که این راهنمایی رو تایپ میکنم... فکر کنم فردا ظهر سر بزنم...
راهنمایی: سال 98 یه آلبوم زنده با ارکستر فیلارمونیک نیویورک ضبط کردن که بعدا تصویریش هم در اومد. ظاهرا اهل Bristol هستن. اسم گروهشون هم از یه شهرک کوچیک گرفته شده! نمیدونم چرا؟!!!
هی می گم این عکس چه قدر آشناست ...
این خواننده گروه portishead است من هم چند تا کار ازشون شنیدم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته، پیشنهاد میکنم لایوی چیزی ازشون ببینید یا گوش بدید، پشیمون نمیشید.نقل قول:
بعدی با شما zooey جان...
نقل قول:
نه نوبت paranoid_android ه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
paranoid_android بیا منتظریم.... امیدوارم دیگه گرفتاری هات تموم شده باشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم zooey جان:10:
یکی از بزرگترین rock artist های دنیا و 14 امین گیتاریست برجسته جهان به نقل از نشریهrolling stones
64 ساله و دارای 4 جایزه گرمی و کلی افتخار دیگه...
فکر نمی کنم دیگه نیاز به توضیح اضافی باشه!
اممم Jeff Beck ؟
oh, yeah!نقل قول:
great :46:
kitaroنقل قول:
:20:
گروه راک آمریکایی که در سال 95 تشکیل شد و تا حالا 6 تا آلبوم داده که 3 تاش جوایز گرمی بهترین آلبوم رو بردن و هر 6 تا آلبوم هم نامزد کسب جایزه گرمی شدن. سبک گروه آلترناتیو راک/پست گرانج هستش...
Hoobastank
؟؟؟
foo fighters
اوهومنقل قول:
خوشم میاد ازشون... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: من شب بخیر بچه ها... تا فردا...
بله آهنگ the pretender شونو خیلیا میپسندن قشنگه.:31:نقل قول:
اینم عکس:
داشتم می رفتم بخوابم که عکس رو دیدم یوهو!:31:نقل قول:
باخ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم داشتم میرفتم بخوابم دیدم شما پست دادیننقل قول:
بله درسته.
مزاحم اوقاتتون نمیشوم راحت باشید.
خواهش می کنم:20:نقل قول:
اینم از عکس بعدی:
گروه پروگرسیوراک/متال آمریکایی و برنده جوایز گرمی که در سال 90 تشکیل شد. کار اعضای این گروه معمولا همراه با یکسری تصاویر عجیب و نمادهای خاصی همراهه که کار اونارو در حوزه art rock قرار میده. خیلی گزیده کار هستن و توی این حدودا 15 سال تنها 4-5 آلبوم دادن بیرون.
طرفدارای زیادی ندارن و کارهاشون معمولا برای بیشتر طرفداران و هواداران عامه راک/متال قابل هضم نیست!
...
برای من که قابل هضمه! :27: گروه خفن Toolنقل قول:
:46:نقل قول:
بله، آفرین. بعدی با شما
اگه درست تشخیص دادین خودتون ادامه بدین. احتمالا نمیتونم برای تایید بیام...راهنمایی: از دهه 60 تا الان، بلوز و راک...کد:http://s3.supload.com/free/iuyg.bmp/view