کنکور ارشد فیزیک دانشگاه امام حسین
سلام دوستان:11:
درباره کنکور ارشد دانشگاه امام حسین اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه:
1. رشته فیزیک هم جزء رشته های بورسیه هست؟
2. آیا این دانشگاه برای کنکور کارشناسی ارشد شرط سنی هم داره؟!
3. امکان استخدام به عنوان عضو هیئت علمی در این دانشگاه پس از پایان تحصیلات وجود داره؟
لطفا" زودتر پاسخ بدین. چون نیاز به راهنمایی دارم
جابجایی دانشجوی کارشناسی ارشد
می خوام بدونم جابجایی دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد چه شرایطی داره؟
مجازه یا غیر مجازه؟ انجام می شه؟ قانون خاصی داره؟
مثلا یه نفر از روزانه شهرستان می تون با شبانه تهران جابجایی داشته باشه؟ کسی هست که اطلاعات دقیق و موردی داشته باشه؟؟
ممنون می شم کمک کنید
انتخاب جزوه+كلاس+آزمون براي MBA
با سلام
(با پوزش اين سوال را مجدد اينجا مطرح ميكنم.اميدوارم جواب بگيرم مديريت لطف كرده هر كدام از سوالات كه جاش نادرسته را حذف كنند. ممنون :11:)
من قصد شركت در آزمون ارشد را دارم (رشته پايه من مديريت بازرگانيه) و ميخوام كه حتما در يك دوره آزمون هم ثبت نام كنم اما نميدونم بين جزواتي كه موسسات مختلف ارائه ميدن كدومو انتخاب كنم .. ماهان –سنجش تكميلي و.....
به نظر شما جزوات و آزمونهاي كدوم موسسه بهتره ؟
سوال دومم اينه كه لازمه كلاس برم ؟ مثلا فقط براي چند تا درس كه مهمتره ؟( ترجيح ميدم كه خودم مطالعه كنم و احيانا يك يا شايد دو درسو كلاس برم. )
اگر كسي با درسهايي كه بايد براي MBA خونده بشه آشنايي داره لطف كنه و كمي توضيح بده كه كدوم درسها مشكلتره و يكمي درباره محتواي دروس توضيح بده .
فارغ التحصیل ارشد کامپیوتر
می خواستم درمورد یک موردی تحقیقاتی کنم . سه سوال داشتم و خوشحال می شم فارغ التحصیلان ارشد یا صاحبنظران راهنمایی کنند.
1- کسی که از کارشناسی ارشد کامپیوتر فارغ التحصیل می شه چه نوع کارهایی برایش پیدا می شه . من می خواهم بدانم فارغ التحصیل
کارشناسی ارشد کامپیوتر با چه تیپ مشاغلی سرو کار دارد؟
2- درصد واحتمال رسیدن به این مشاغل برای یک فارغ التحصیل کارشناسی ارشد چقدر است؟
3- محل فارغ التحصیلی ایا می تواند پارامتری باشد که دو سوال بالا را تحت تاثیر قراربده .مثلا دانشگاه های عالی کشورمان؟
نحوه ی برنامه ریزی برای ارشد
سلام دوستان .
کسی میتونه در نحوه ی برنامه ریزی برای ارشد کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد در هفته آینده/ پذیرش 55 هزار نفر
خدایی به مهر خبر داد:
اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد در هفته آینده/ پذیرش 55 هزار نفر
معاون فنی و آماری سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج نهایی کنکور کارشناسی ارشد در هفته آینده خبر داد و گفت: 55 هزار نفر در این آزمون پذیرفته می شوند که با مراجعه به پایگاه الکترونیکی این سازمان می توانند از نتیجه خود مطلع شوند.
ابراهیم خدایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: داوطلبان می توانند نتایج نهایی کنکور را بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاهده کنند.
وی با بیان اینکه 120 هزار نفر در کنکور کارشناسی ارشد سال 1389 انتخاب رشته کرده اند، گفت: نسبت جنسیتی مجازین در این آزمون تقریبا 50 به 50 بود.
در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل سال 1389 برای 145 کد رشته شامل 52 کد رشته امتحانی در گروه علوم انسانی، 13 کد رشته امتحانی در گروه علوم پایه، 27 کد رشته در گروه فنی و مهندسی، 25 کد رشته در گروه کشاورزی، 10 کد رشته در گروه هنر، 14 کد رشته در گروه علوم پزشکی (فقط برای دانشگاه تربیت مدرس)، 4 کد رشته در گروه دامپزشکی دانشجو پذیرش می شود.
امتحانات 139 کد رشته امتحانی آزمون کارشناسی ارشد صبح و بعد از ظهر روزهای 28، 29 و 30 بهمن ماه 1388 برگزار شد.