آقا این غول چپتر 9 هر کاری می کنی تیغشو برقی نمی کنه چه کنم؟
Printable View
آقا این غول چپتر 9 هر کاری می کنی تیغشو برقی نمی کنه چه کنم؟
کشتمش مرسی از جوابتون:31:نقل قول:
دوستان بازی کلا چند چپتر داره؟
بعد نسخه من یک مشکلی داره که برای بعضی دکمه ها xxxxx می نویسه.
الان یک جا گفت بعد از این که یک المنت گرفتی(برق یا اتیش) حمله رو شارژ کن و بعد xxxx رو بزن تا اسیب محیطی وارد بشه.
دوستان میتونن گن چه دکمه ای باید بزنم؟
در ضمن در بلک مارکت چه طور میتونم یک اپگرید تفنگ رو از مربع های زیرش دربیارم؟میخوام یکی دیگه جاش بذارم.
من بازی رو امروز خریدم و نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه تار هست و خیلی سخت میشه دید
هرچقدر تنظیماتش رو دستکاری کردم نشد
مشکل از چیه؟
برای منم همینجوری بود. ولی اینجایی که شما میگی منظورش چپ کلیکه:10:نقل قول:
9 تا هم چپتر داره.
شما تفنگی رو که آپ کردی دیگه نمی تونی تغییر بدی.:13:
میگم داریور هایی که داشتیو نصب کردی؟ شاید مشکل از اون باشه.نقل قول:
من بازی رو امروز خریدم و نصب کردم اما وقتی بازی رو اجرا میکنم صفحه تار هست و خیلی سخت میشه دید
هرچقدر تنظیماتش رو دستکاری کردم نشد
مشکل از چیه؟
من الان این بازیو نصب کردم چرا این قدر بد راه میره و میدوه؟یکم نمیشد رو راه رفتن و حرکاتش کار کنند ؟بازیش قشنگه ؟ادامه بدم یا ولش کنم ؟
والا کمتر کسی این بازی رو انجام داده و خوشش نیومده...من بهت پیشنهاد میکنم یه کم برو جلو نظرت عوض میشه مخصوصا وقتی یه خورده از قدرتهای تیغه دستت رو بدست بیاری:46:نقل قول:
در ضمن خیلی از بچه ها تازه از نحوه راه رفتن این بازی خوششون اومده بود چون میگفتند تقلیدی از gear of war هست...
نقل قول:
من فعلا یه 15 دقیقه بازی کردم یکی راه رفتنش یکی انگار سیاه سفیده بازیش چرا ؟
این بازی ماله چند وقت پیشه ؟
15 دقیقه؟نقل قول:
پس فعلا به جاهای لذت بخشش نرسیدی
مرحله ی اولش سیاه سفیده بعد رنگی میشه
من که از بازیش خیلی خیلی خوشم اومد
:31: من تازه نصب كردم رسيدم به اون غوله كه بالاي ديوارها هست بعد 3 بار كه آتيشش ميزني و 3 با فينيشر ميكني ميمونه پايين چطور بايد اونو كشت؟؟؟؟ با برق هم نميميره!!!!
برو نزدیکش بهش ضربه بزن بعد کمبو میشه.اگه اشتباه نکرده باشم
سلام
بچه ها الان رسيدم فك كنم به مرحله آخرش همون كه هم شكل خودمه شمشير بزرگ آهني داره تا بازي شروع ميشه سريع مياد طرف و با يه ضربه ميكشم چيكار كنم م م م م م:19::19::19::19::19:
متاسفانه یا خوشبختانه اونجا مرحله آخرش نیست.
شما استراتژی فرار رو در پیش بگیر وقتی به اندازه کافی ازش دور شدی با تیغه شارژ شده اونقد بزنش تا بره بالا سکو واسته بعد آماده وایستا که بحت حمله میکنه با اون تیغه اش بعد اگه جا خالی بدی تیغه اش به زمین می خوره و سریع و ترجیحا با تیغه شارژ شدت بزنش چون فقط اون موقع بی دفاعه!
من این بازی رو نصب کرده ام
رو آیکن بازی تو دسکتاپ کلیک میکنم
میره تو بازی
ولی فقط یه صفحه سیاه میاد که با زدن هر دکمه ای مثل اینتر و اسپیس و . . . میاد بیرون
توبازی و توی مراحل اولیه وقتی اون یارو رو میکشم که رو صندلی نشسته و از در بیرون میام و اون مامورا رو هم میکشم وقتی از پله ها بالا میرم و میرسم به یه سه راهی رو پله ها یهو از بازی بیرون میاد
چیکار کنم
ایا کرکی ، پچی چیزی هست که بشه ادامشو بازی کرد
اقا سوال ما جواب نداره
یه دفعه و بدون مقدمه و بدون حتی کوچکترین صدایی از بازی میاد بیرون
کرکی چیزی نیست که بشه بازی رو درست کرد
سلامنقل قول:
دوست عزیز مطمئنا کاربران پست شما رو دیدن حتی در قسمت مشکلات
بازیش کمی قدیمی هستش برا همین زیاد تو ذهنها نمونده تا رسیدگی بشه مطمئنا اگر راه حلی پیدا بشه د راولین فرصت راهنمایی میشه...باز فرصت بدین تا کاربران بیان و ببینن احتمالا راه حلی پیدا بشه:46:
توبازی کردن که مشکلی ندارم . مشکلم اینه که بی مقدمه از بازی میاد بیروننقل قول:
میدونم و خودم هم خیلی تو اینترنت واسه یه کرک یا هرچیزی که بشه درستش کرد گشتم اما چیزی پیدا نکردم
به هر حال ممنونم
من اون قول نامرئی شو کشتم حالا باید مخفی بشم میگه دکمه e رونگه دار اما هر کاری میکنم مخفی نمیشه جاش گارد می گیره ؟!
کماکان منتظر ..
منو باش انتظار یه بازی رو داشتم که به واقعیت خیلی نزدیک باشه.یکی از آشغال ترین بازیهاییه که تا حالا بازی کردم.:2:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیس ولینقل قول:
چطوری آواتارتو انقد گنده کردی.یعنی بزرگتر از 150*150
هم اکنون منتظر یاری سبز شما هستیم ...نقل قول:
با سلام
دوستان بنده یه سوال در مورد کنترلر بازی Dark Sector نسخه pc دارم و این که من یه gamepad شک دار دارم که می خوام این بازی رو با دسته باری کنم اما نمی دونم چه جوری باید تنظیم بشه آخه این بازی اونقدر قدیمی قدیمی نشده که ساپورت دسته های شوکدار رو نداشته باشه چون همونطور که میدونید نسخه xbox و ps3 رو داره . ممنون میشم اگه راهنمائی بفرمائید .
شما با این نرم افزاری که توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم این بازی که هیچی حتی crysis2 رو هم راحت میتونی با گیم پد بازی کنی:46:نقل قول:
با سلام
مرسی دوست عزیز خیلی دنیال این برنامه بودم فقط این فایلی رو که دانلود کردم کپی کنم جایی که فایل اصلی بازی هست و اجراش کنم همین . اگه جواب بده پس به احتمال زیاد واسه بازی prototyp هم به کار میاد . میرم که امتحان کنم . خیلی خیلی ممنون .
سلام
مهدی جان من تست کردم عالی بود فکر نکم با نسخه xbox فرقی کرده باشه البته از نظر کنترلرش میگم . فقط کافی تنظیمات به درستی انجام بشه . باز هم ازتون ممنونم .
سلام به همه دوستان. لطفا کمکم کنید. من تو مرحله 4 بازی dark sector گیر کردم. دقیقا بعد از کشتن غولی که از ستونها بالا میره یه جایی میرسم که یه تامیر میزاره به میز بعد nadia میاد و 1 دقیقه وقت دارم و زامبی ها میریزن سرم نمیدونم تو اون 1 دقیقه چیکار کنم وقتش تمام میشه میمیره:n03: