لطفا در ارتباط با مشکلی که توضیح دادم راهنمایی کنید که چطور حل کنم
Printable View
لطفا در ارتباط با مشکلی که توضیح دادم راهنمایی کنید که چطور حل کنم
سلام
خوب چون فایل شما vcd نیست نرو اونا باید تبدیل کنه به خاطر همین وقتی شما روی ok کلیک می کنید شروع به تبدیل کردن می کنه .
موفق باشی .
خب منم میگم که فقط 40 دقیقه از فیلم رو نشون میده و بقیه شو انگار می سوزونه
چی کار کنم؟
اگر فرمت فیلم شما dat هست خودش وی سی دی هستش و نیازی به اینکود نیستش.
شما باید یه پوشه به نام MPEGAV توی کامپیوتر ایجاد کنی.
بعد این ویدیو رو بریزی تو اون پوشه. و بعد اون پوشه رو بصورت DATA رایت کنی تو سیدی.
دقیقا مثل این می مونه که VCD رایت کردی.
فقط و فقط Mpgav؟! هیچی دیگه نمی خواد؟!
یعنی فولدرهای CDI, EXT, VCD و SEGMENT رو نیازی نداره؟!
نه نیازی نیست ولی اگه اونا رو هم درست کنی دیگه نور علی نور میشه.
میتونی اصلا همه این پوشه ها رو از یه vcd کپی کنی تو هارد بعد محتویات mpegav رو پاک کنی
ویدیوی خودت رو بریزی و همه رو با هم رایت کنی رو سیدی.
ولی بدون اون یکی پوشه ها هم میشه اشکالی نداره.
آهان !
مرسییییییییییییییییییییی از راهنمایی
حالا میرم تست کنم ببینم چی میشه
سوال داشتم باز می پرسم :دی
با Nero چطوری میشه چندتا فیلم روی یک DVD رایت کرد که زیر نویسشم باشه!!!
من رایت کردم دیدم هیچکدوم زیر نویسش نیست!!!
سلامنقل قول:
سوال خودتون را توی تاپیک مربوط به خود مطرح بفرمائید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته شد .
موفق باشید .
با Nero چطوری میشه چندتا فیلم روی یک DVD رایت کرد که زیر نویسشم باشه!!!
من رایت کردم دیدم هیچکدوم زیر نویسش نیست!!!
میشه در مورد ساختن cd محتوی برنامه نصبی از برنامه های نصب شده روی هارد مثل فتوشاپ یا انتی ویروس یا ... با نرم افزار nero توضیح دهید . که با cd بشه این نرم افزار ها را روی کامپیوتر دیگر نصب کرد
سلام من از nero 8 استفاده می کنم-می خواستم از nero vision 5 استفاده کنم برای ساخت دیویدی که در هنگام رایت پروژه این خطا رو داد
you can chooce to enhance your current nero applications now by purchasing the DVD-video multi channel plug in or by upgrading to the latest version of nero 8
1-اين پيغام چه ميگويد
راه حل چيست با تشکر.
سلام,من با نرو 6 یه سی دی رایت کردم و گزینه allow files to be added later(multisession disc) رو زدم و حالا که میخوام با نرو 7.5 فایلهای اضافه تری روی اون سی دی رایت کنم ارور میده و میگه سی دی پر است و insert empty disc.مشکل چیه؟
احتیاج به کمک فوری دارم !!!! اگر می شه .نقل قول:
سلام
می خواستم یک ایمج با پسوند .bin درست کنم
و همچنین یک درایو مجازی با نرو بسازم
چطوری؟
ممنون
کسی نمیدونه؟نقل قول:
درایو مجازی با نرو Nero Image Drive باید بسازی تو پوشش بری پیداش میکنی.نقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
شاید cd شما به اندازه کافی فضا برای رایت فایل های جدیدتون ندارهنقل قول:
وقتی می خوام از خاصیت multisession disc نرو استفاده کنم باید آدرس فایلهای قبلی که روی سی دی رایت کردم روی هاردم عوض نشده باشه؟چون مشکلی رو که بالا گفتم اینجوری به وجود اومد.
به نظرم هیچ ارتباطی بین اون مشکل و عوض شدن محل فایل ها وجود ندارهنقل قول:
سلام
خوبید ؟
ایا در Nero8 می شد به Smart 3D چیزی اضافه کرد ؟
اگر میشه لطفا قرار بدید .
نسخه ی میکرو با لایت چه تفاوتی داره؟
سلام
من میخوام یه تعداد فیلم رو رو دی وی دی رایت کنم طوری که بشه اونا رو با دستگاه دی وی دی دید و کیفیتشون خوب باشه
فیلم های من با فرمت avi هستند میخوام بدونم به چه فرمتی باید کانورت بشند که به هدفم برسم
حجم فیلمها در محدوده 1-3 گیگ هستند
کسی اینجا نیست به ما کمک کنهنقل قول:
خیلی فوریه من منتظرم
کسی نیست جواب بده
می خواستم بدونم چطور میشه با نرو 8 سیدی bootable مثلا ویندوز که تو هارد کپی شده رایت کرد؟؟؟/
مرسی
لازم نیست که اول به فرمتی تبدیل کنی بعد رایت کنینقل قول:
برو تو قسمت ساخت DVD Video بعد فایلایی و که میخوای Add کن!
خودش تبدیل میشه بعد رایت میشه!:20:
با سلام
أيا مجموعه مقالات ىر اين انجمن به صورت pdf وجوى ىارى يا نه
دوست عزيز اين مقالا بصورت PDF جمع آوري شده
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=65926
یا خدا
این نرو 8 میتونه از قفل نرم افزاری عبور کنه؟
هر چه نسخه Nero بالاتر مي رود قويتر مي شود شايد خواسته يا ناخواسته مي شكند
من يادمه وقتي Nero 6 آمد خيلي قويتر از 5 بود و بعضي از CD ها را كه قفل داشت را شكست البته قفلهاي معمولي بودند فكر كنم
سلام من از nero 8 استفاده می کنم-می خواستم از nero vision 5 استفاده کنم برای ساخت دیویدی که در هنگام رایت پروژه این خطا رو داد
you can chooce to enhance your current nero applications now by purchasing the DVD-video multi channel plug in or by upgrading to the latest version of nero 8
1-اين پيغام چه ميگويد
راه حل چيست با تشکر.
من میخوام دی وی دی رایت کنم دیسک خالی چند تا هم تست کردم مینویسه در دیسک شما فقط 2900 مگ خالی هست مشکل از کجاست؟
سلام وقتی میخوام NERO VISION رو باز کنم یه ارور با این متن میده کسی میدونه دلیلش چیه؟
Unable to load licensing sub system.please re-install the application
یه بار uninstall کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد ممنون
به Nero يك سريال ديگه بده
1K22-1867-0795-66M4-5221-7487-K504
ببين درست مي شود
naeemtop] روي يك سيستمه ديگه DVD RW رايترت را چك كن
سلام من تازه دي وي دي رايتر خريدم و چند تا مشكل با رايت كردن دارم يكي يكي ميگم شما هم هر شماره اي رو كه بلديد بهم بگيد
پيشاپيش تشكر ميكنم
1.چجوري يه فايل ايميج رو روي دي وي دي رايت كنم جوري كه تهش باز باشه و بعدا بتونم چند تا فايل ديگه هم بهش اضافه كنم؟
2.چجوري يه فيلم دي وي دي رو روي يه دي وي دي رايت كنم من يه دي وي دي رايتر دارم و يه سي دي رام
3.چجوري با نرو ايميج بگيرم .من تنها از نرو6 و wizardرايت كردن خود ويندوزم براي رايت كردن استفاده ميكنم
4.ايا اگه براي رايت از خود ويزارد ويندوز استفاده كنم ته سي دي بسته ميشه؟چي كار كنم كه بسته نشه؟
5.ايا اگه يه فايل ايميج رو به صورت ديتا رايت كنيم اتفاقي ميافته و فرقي ميكنه
خيلي سواله! ! !
1- فايل ايميج رو ميتوني بريزي ( ايميج DVD رو مثل ايميج cd رايت ميكنن ديگه! ) ولي فكر نكنم بشه ته DVD رو مثل CD باز گذاشت! ( البته من زياد دنبالش رو نگرفتم )
2- ميتوني ايميج بگيري بعد از همون ايميج رايت بگيري! به همين راحتي!
3- توي يه شكل مونده به آخر ! برو ماوس رو بگير روش بعد از پايين ميتوني كپي CD رو انتخاب كني! اول منبع اصليت رو انتخاب ميكني بعد تيك گزينه Image Recorder رو ميزني بجاي CD-ROM! به همين راحتي!
4- خير - بطور معمول ويندوز ته سي دي رو باز ميزاره!
5- اگه بصورت ديتا رايت كني! باز هم بايد بريزيش روي هارد و از اون استفاده كني! با استفاده از نرم افزارهاي شبيه ساز! مثل Virtual Clone Drive ! پس عملاً كار درستي نيست! مگر اينكه چند ايميج رو بخواي بايگاني كني! و CDهات حروم نشن!
فكر كنم كافي باشه!
اگه امري بود در خدمتيم!
مرسی در باره سوال دو باید بگم هی ارورمیده .الان یادم نیست چه اروری میده
درباره سوال یک هم هنوز به جواب نرسیدم اگه میشه دوستان کمک کنن
1-اين پيغام چه ميگويد
راه حل چيست با تشکر.
سلام خسته نباشید
چگونه می شه یک سی دی را به صورت وی سی دی رایت کرد که قابلیت پخش در وی سی دی داشته باشد و در کنارش حجمی از دیتا خودمان هم داخل سی دی باشد.
منظورم اینه که میخام یه سری عکس یا mp3 یا فایل ورد را داخل سی دی بریزم که وی سی دی شده است. چون نرو فاینالایز می کنه نمی دونم چی کارکنم. ممنون