اقا من بازي شاهزاده ايراني 3 رو دارم بازي مي كنم اما نميدونم سيوش چه جوريه ؟
يكي بگه چه طور مي تونم سيوش كنم؟
Printable View
اقا من بازي شاهزاده ايراني 3 رو دارم بازي مي كنم اما نميدونم سيوش چه جوريه ؟
يكي بگه چه طور مي تونم سيوش كنم؟
اول روی دیوار راه برو بعدش که به انتها رسیدی بپر و فکر کنم راست کلیک رو بزن همونی که زنجیر میزنه بعدش زنجیر رو پر تاب میکنه روی میلیه و تو میتونی بپری اون ورنقل قول:
نقل قول:
هر وقت یک قسمتی رو تمام کنی بعد کنار دیوار اکه یک سکوه پر آب دیدی برو رو به روی سکو و با راست کلیک آب بخور این جوری هم خونت کامل میشه هم سیو میکنی .
سلام
سیو کامل بازی که اقای مهدی گزاشتن خرابه میتونید سوی کامل رو دوباره بزارید
اينم سيو هاي پرنس 2:نقل قول:
کد:http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=4168
مرسي بابت كمكتون:11::40:واقعا ممنون.نقل قول:
حالا يه كمك ديگه : تو جايي كه تبديل به شاهزاده تاريكي شدم مي تونم خودم رو دوباره به
شاهزاده ي معمولي تبديل كنم؟
كمك 2 : من به اون قسمت از بازي كه شاهزاده شدم
به يه جايي مي رسم كه جونم در حال تموم شدن هست و با شكستن كوزه ها زنده مي مونم.
بايد همش كوزه هارو بشكونم؟:41:
شما باید کوزه ه ها رو بشکونید که که خونتون پر بمونه ولی خوب مجبور نیستید همرو بشکونید . بازی رو سریع انجام بدی دیگه احتیاج نیست . اگه دشمن ها رو هم بکشی از نوری که از اونها بجا میمونه خونت پر میشه
بچه ها من پرنس 1 و 3 رو تموم کردم ولی متاسفانه 2 رو چون باگ داشت نتونستم تموم کنم من با Ps 2 بازیش می کردم مشکلاتم اینا بود غول سنگی ها ناپدید می شدن و بعد مبارزه با زن قرمزه فکر کنم کایلینا که می کشمشدمش بازی می رفت عقب کسی آمارش رو داره مشکل از کجا بوده؟
کسی به این مشکلا برخورد کرده؟
اگه مشکل از Cd بوده برم عوضش کنم؟
من بازي شاهزاده ايراني به يه غول رسيدم هر كاري مي كنم كشته نميشه به پشتش ميپرم وزبه مي زنم ولي خونش كم نميشه كسي مي دونه چه كار نكم
سلام
بعد از ويرايش...
داداشم داخل نسخه دوم اين بازي رسيده به اون مرحله اي كه چندتا كلاغ با هم يك نفر ميشن بعد كه اونو مي زنه ميره بالاي ديوار مي ايسته
اما نمي دونه بايد چه كار كنه
لطفاكمك كنيد
فکرکنم اینی که میگی شاهزاده ایرانی3باشه.نقل قول:
دوست عزیز شما اول باید با شمشیر به پشت زانوهاش بزنی ، بعد که خم شد افتاد روی زمین باید بری روی پشتش و با شمشیر بزنی بهش .نقل قول:
من بازي شاهزاده ايراني به يه غول رسيدم هر كاري مي كنم كشته نميشه به پشتش ميپرم وزبه مي زنم ولي خونش كم نميشه كسي مي دونه چه كار نكم
:31:
ممنون
آیا در شاهزاده2 راهی هست که بشه به غول اصلی بازی رسید همون که تو تمام بازی دنبالشه؟
بله هست .نقل قول:
آیا در شاهزاده2 راهی هست که بشه به غول اصلی بازی رسید همون که تو تمام بازی دنبالشه؟
اگه شما همه ی ارتقای خون ها( Life Upgrade ) رو بگیری ( فکر کنم 9 تا باشه ) به طوری که خونت 2 دور کامل بشه آخرش کایلینا یه شمشیر آب بهت میده که داهاکا به آب حساس هست و میتونی با اون شمشیر نابودش کنی .
اگه یه Faq ( راهنمای بازی ) کامل گیر بیاری نوشته همه ی Life Upgarde ها کجا هستند .
ببخشید من در همون مرحله شمشیرو زدم تو چرخدنده رو چرخوندم ولی نمیدونم از کدوم راه باید برم لطفا
راهنمایی کنید
ببخشید من در همون مرحله شمشیرو زدم تو چرخدنده رو چرخوندم ولی نمیدونم از کدوم راه باید برم لطفا
راهنمایی کنید
با هر بار چرخوندن سنگهاي اطراف مياد بالا كه بايد يا از سمت چپ يا راست بري (هر بار كه بچرخوني يه بار سنگهاي سمت راست مياد بالا و يه در رو نشون ميده كه بايد از اين سنگها بري بالا و از اون در بري و...يه بار هم سنگهاي سمت راست كه اونهم همينطور...يه بار ديگه بچرخوني سنگهايي پايين سمت چپ در ورودي مياد بالا كه اون مسير رفتن به يكي از اونlifeupgradeهاست...)نقل قول:
راهنمایی کنید
سلام
من همون اوایل بلزی گیر کردم ، اونجایی که 5 تا کلاغ میان و ی جونوری رو درست می کنن ، هر بار که می خوام بکشمش میره بالای ی سنگی وای میسته که نمی تونم من برم اون بالا .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
اونجا چند تا ستون هست که باید از طریق اونها بری بالا . در ضمن برای کشتن راحتر اون موجود بهت پیشنهاد میکنم که با پرش بری بالای سرش و با شمشیر روی سرش فرود بیای
از اون دو تا ستون هم هر کاری کردم نرفت بالا اگه میشه بیشتر راهنمایی کنین
نقل قول:از همون جایی که وارد محوطه میشی, از دیوار سمت راستت برو بالا تا به بالای ورودی برسی. از رو دیوار راه برو و ستون رو بگیر...نقل قول:
اين عكسها رو ببينين شايد كمك كردن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saveهای بازی درویندوز در کجا هست
فکر کنم تو همون مسیری باشه که بازی رو نصب کردی
سیو های بازی در Vistaنقل قول:
سیو های بازی در XPکد:C:\ProgramData\POPWWPROFILES
کد:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\POPWWPROFILES
اقايون سلام
دوستان من يه جايي در شاهزاده فارس 2 گير كردم لطف كنيد كمكم كنيد
من بعد از اين كه در نقش شاهزاده ي تاريكي (اگه اسمشو درست گفته باشم ) بازي ميكم و تمام مراحل رو رد ميكنم و برميگردم جاي اول و او ن موجود ي كه سرش مثل گاوه پرنسس رو ميكشه و من ماسك رو بيرون ميارم و ميشم شاهزاده فارس و ميرم پيش اون خانوم لباس قرمزه و از اون جايي كه اين صحنه رو از قبل ميدونستم شمشيرهاشو برميدارم و پرت ميكنم اون طرف و اون شمشيرهاشو برميداره و دنبالم ميكنه منم يه ديوار رو خراب ميكنم و ميرم تو اونم دنبالم ميياد بعد از اينكه اون ميفته تو اون باد (كه همراه با شن از زمين بيرون مياد ) و نابود ميشه من حالا اينجا گير كردم در كه جلوشو سنگ گرفته و ديگه راهي نيست هر چي هم با شمشير به سنگهاي دم در ضربه ميزنم سنگها مثل درهاي ديگه كه ميشكستند هيچيش نميشن ... من اينجا بايد چكار كنم 0 ( ببخشد كه طولاني شد فقط خاستم توضيح رو دقيق بدم كه كمكم كنيد)
اقايو سيو بازي هم تو همون مسير نصب بازي در پوشه
Popwwprofiles
من وقتی بازی رو شروع میکنم داخل یه کشتی هستش ولی همه جا تاریکه و هیچی هم معلوم نیست. :2:میخواستم بدونم مشکل از سیدی هست یا....:19:
به نظرم باید اشکال از گرافیکت باشه چون مطمئنا pixel shader رو ساپورت نمیکنه و این تاریکی از نبود همین ویژگیه.نقل قول:
سلام.
منم یه جایی گیر کردم همو نجا که با کارلینا مبارزه می کنه بعد دمو نشون میده و بعد دمو داهاکا دنبالم میکنه.الان داهاکا رو رد کردم ولی اونجا گیر کردم نمیدونم کجا برم.ممنون میشم راهنمایی کنید
من يه شمشير از اين دختره گرفتم ولي يه جا بايد ديوار خراب كني نميشه :41::41::41:يكي كمك كنه
اگه منظورتون اینه که تو آرامگاه زیر زمینی گیر کردین ... باید باید 3 مسیر رو طی کنید تا به ترتیب به 3 قبر عمودی برسید و اونا رو به رو به سمت خاصی(ستون سنگی مانند) بکشیدنقل قول:
تا مقبره وسط آرامگاه آروم آروم بالا بیاد... حین پیدا کردن مقبره ها داهاکا شما رو دنبال میکنه که باید از دستش فرار کنید... و آخر از مقبره وسط آرامگاه بالا برید.
باید بری روی تخت پادشاهی و دیوار رو خراب کنی.نقل قول:
ممنوم هوس جان اونجا رو رد کردم.حالا scorpion sword رو گرفتم اونجام نمی دونم راه کجاست
هیچ کدوم از درها باز نیستو باز نمیشه.من چیکار کنم؟
سلام بر همه
من در یه جای بازی گیر کردم: بعد از کشتن دشمنان از ستونها بالا میرم یه دشمن دیگه رو روی تراس میکشم وارد اتاقی میشم که تیغ های در حال کردش جلوی کودال در حال چرخش هستن و کودال پر تیغه هر کاری میکنم رد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
دوست من شما یه عکس از اون مرحله بزار .نقل قول:
سلام بر همه
من در یه جای بازی گیر کردم: بعد از کشتن دشمنان از ستونها بالا میرم یه دشمن دیگه رو روی تراس میکشم وارد اتاقی میشم که تیغ های در حال کردش جلوی کودال در حال چرخش هستن و کودال پر تیغه هر کاری میکنم رد نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اینطوری اصلا نمیشه راهنمایی کرد .
کلی از این مراحل داره !
نقل قول:اتفاقا اونجا یکی از درها باز میشه بعد از اینکه دشمنها حمله میکنند...نقل قول:
وقتی اون راه ادامه میدید به یک راه بسته میخورید که باید با شمشیر بازش کنید.
دوست عزیز! شما کجای بازی رو میگید؟ ... عکس از جایی که گیر کردین (و قبل از اون) بزارید.نقل قول:
سلام
در باز نمی شد بازی رو از اول نصب کردم درست شد
من با ps2 بازی میکنم به جایی رسیدم که باید زنه لباس قرمزه رو بکشم میکشمش بعد کاخ فرو میریزه و بعدش هم بر میگرده به ایسلند همون جایی که اول بازی میره چیکار باید بکنم؟