اقایان و خانم ها
من داشتم برایntfs دانلود میکردم با برنامه dap تا پنج درصد رفت دیگه نرفت کمک کنید
اقایان و خانم ها
من داشتم برایntfs دانلود میکردم با برنامه dap تا پنج درصد رفت دیگه نرفت کمک کنید
سلام دوستان
من از يه مهندس كامپيوتر سوال كردم كه بهترين نرم افزار براي برگدوندن فايل چيه؟؟؟
جواب:تمام نرم افزارها خوب هستن ولي به درد فايل هاي اطلاعاتي مهم و اساسي مي خوره نه آهنگي كه پاك شده و گفت اين نرم افزارها باعث مي شه پدر هارد بسوزه و داغون مي شه هارد و براي كارهاي خيلي كم لازمه نه اينكه تا يه چيزي پاك شد دوباره برگردونيش و فقط به كار فايل هاي اطلاعاتي مي خوره
با تشكر
باي
HELLBOY_HP جان فایلهایی که بعد از بازیابی ارور میدهد فایلهای معیوب هستند به شما توصیه میکنم getdata را هم امتحان کنید چون عملکرد آن بهتر از بقیه است
SANBOR جان شما چون روی درایو خود اطلاعات جدید ریخته اید (نصب ویندوز ) این اطلاعات روی فضای خالی اطلاعات فبلی ریخته می شود و در صد بازیابی فایلها را بسیار پایین می آورد ولی امتحان کردنش ضرری که ندارد
vast_vision_office جان استفاده مکرر وبسیار زیاد از اینگونه نرم افزارها فشار بر روی سیستم می آورد ولی getdata چون در زمان بازیابی هیچگونه فایل بازیابی شده ای را مستقیما روی هارد نمی ریزد و ریختن اطلاعات بازیابی شده با خود شما است و شما هر فایلی را که میخواهید روی هارد می ریزید از حجیم شدن اطلاعات روی هارد جلو گیری میکند .
با سلام خدمت دوستان
من توی یک شرکت کار میکنم که کارش فروش سیستمه و روزی 7-8 تا سیستم میفروشن ومن باید این سیستمها رو اسمبل کنم و ویندوز بریزم.
من روی یک سیستم نو ویندوز ریختم ( بدون نصب درایور قطعات ) و تمام برنامه های لازم رو هم install کردم بعد Norton Ghost رو نصب کردم و درایو C رو هم Defrag کردم (همه چی برای BackUP آماده کردم).
بعد با Noreton Ghost v.10 از درایو C ، بک آپ Backup گرفتم .
بعد یه هارد نو دیگه که پارتیشن بندی هم شده بود رو به این سیستم وصل کردم و درایو C رو روی اون هارد Recover کردم.
وقتی اون هارد رو روی سیستم خودش بستم، موقع روشن کردن ، ویندوز تا نصفه میاد و Reset میشه.
حتی توی Safe Mode هم نمیره و دائم ریست میشه.
من این کار رو با سیستم های دیگه و هاردهای مختلف انجام دادم ولی متاسفانه جواب نداد
از دوستان تقاضای راهنمایی دارم
ممنون
آقا کسی جواب ما رو نمیده...؟؟؟
راستش من یه مدت دنبال این جور برنامه ها بودم. GetDataBack رو هم امتحان کردم، اما با عرض معذرت حالم رو گرفت چون فایلهای ورد من رو اصلا خوب برنگردوند.نقل قول:
:)
ایمان...
1نقل قول:
سلام. می تونم مطمئن باشم که فایلهای ورد من رو خوب بر میگردونه؟ چون واقعا زندگی من به این فایلها وابسته است. خیلی خیلی ضروریه.
ضمنا اینم اعصاب منه : :sad:
ایمان...
Im@n جان در زمینه بازیابی فایلهای ورد بهترین گزینه ایزی رکاوری هست چون این نرم افزار بعد از بازیابی فایلهای ورد آنها را نیز ترمیم میکند در پستهای قبلی این موضوع را عنوان کرده بودم
سلام
من يه عكسي توي درايو c كه ويندوزم هم هست . ذخيره كردم . بعد با برنامه max blast هارد را پارتيشن بندي كردم و يه ويندوز جديد روي c نصب كردم . حالا ميخوام اون عكسه رو بازيابي كنم ولي با برنامه getdataback v2.31 نتونستم . مي شه راهنمايي كنيد ؟
مشکل دوتا هست اول اینکه شما هارد خود را دوباره پارتیشن بندی کرده اید که احتمالا حجم درایوها و نوع فرمت درایوها fat32 یا ntfs تغییر کرده و دوم که مهمتر است شما روی درایو مورد نظر خود اطلاعات جدید ریخته اید که روی کیفیت بازیابی تاثیر بسیار زیادی میگذارد .نقل قول:
شما به نسبت فرمت درایو قبلی درایو c خود getdataback fat32 یا ntfs استفاده کنید ولی احتمال بازیابی در این مواقع بسیار کم است ولی چون شما دنبال فقط بازیابی عکس هستید بد نیست نرم افزار Recover My Photos را هم امتحانی بکنی
alaodin1 ممنون میشم به من کمک کنید
من اطلاعات درایوم پاک شد
توی این درایو هم همه جور اطلا عاتی بود
اما با get data back اطلاعات رو برگردوندم
حالا میخوام فایل هام ، توی فولدر هایی که قبلا بودن برگرده
یعنی میخوام همون نظم قبل رو داشته باشه
اما وقتی نام فولدر رو سرچ میکنم چیزی نمیاره
میشه کاری کرد که یک فولدر به همراه فایل هاش برگرده؟
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
برتری getdata نسبت به بقیه نرم افزارهای بازیابی همین است که این نرم افزار قادر است یک فولدر را با تمامی فایلهای آن با همان ترتیب قبلی بازیابی کند البته اگر روی درایو مورد نظر خود اطلاعات جدید نریخته باشید.نقل قول:
در ضمن از دوستان خواهش میکنم به پست های قبلی هم یه نیم نگاهی بیندازند .:blink:
سلام
دوست عزیز منهم مشکل شما رو دارم با این تفاوت که من درایورهارو هم نصب کردم اما وقتی ویندوز جدید رو (با نورتون گوست) کپی میکنم ، اصلا ویندوز بالا نمیاد .
ممنون میشم یه نفر در این باره توضیح بده .
با تشکر
دوستان
آيا حجم پارتيشنی که از اون پشتيبان گرفتيد با حجم پارتيشن مقصد برابر بود ?
سلام
من حجم ایمیجم 2 گیگا بود و حجم درایو مقصد 22 گیگا .
اما درایوی که ازش ایمیج گرفتم 10 گیگ بود .
مگه این میتونه ربطی به اجرا نشدن ویندوز داشته باشه ؟
لطفا راهنمایی کنید .
ممنونم .
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز بهتر نبود اينجا مي زدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.forum.p30world.ir/forumdisplay.php?f=16
من هم یک همچین مشکلی با نرم افزاری مشابه داشتم...فکر میکنم به درایور ها ربط داره ولی نمیدونم چرا اصلآ بالا هم نمیاد!×!!!
اگه حجم پارتيشن مقصد کمتر بود بله مشکل بوجود مياوردنقل قول:
پيشنهاد ميکنم يه بار هم با برنامه Acronis True Image اين عملياتو تکرار کنيد ببينيد مشکل حل ميشه!
من با Acronis این کار را کرده بودم ولی من از لپتاپ خودم بکاپ گرفته بودم و رو لپ تاپ دیگه ای امتحان کردم فکر میکنم چون درایور ها باهم نمیخوند این مشکل برام پیش اومد
چند تاپیک قدیمی در این مورد هست ، که دوستان مفصل در این مورد صحبت کردند...
برای ایمیج گیری باید قسمتهای اصلی سخت افزاری شما ( مثل مادربرد ) یکی باشه ... یعنی از سیستمی که ایمیج میگیرید ، مادربردش از نظر مارک و مدل با اونی که میخواید ایمیج رو اونجا برگردونید ، یکی باشه... قطعاتی مثل کیبرد و مودم مهم نیستند ، ولی قسمتهای اصلی باید یکی باشند...
پارتیشن درایو سیستم عامل شما باید بطور دقیق یکی باشه و با یک فرمت ... پارتیشن درایوی که میخواهید ، ایمیج رو اونجا برگردونید ، میتونه بزرگتر هم باشه... در ضمن بعضی وقتها مدل هارد هم ( مثل هاردهای وسترن دیجیتال ) شرط هست...
ساده ترین برنامه نورتن گوست 2003 هست... ورژن 10 این برنامه خوبه ولی باید به تمام قسمتهای اون آشنا باشید...
مرسي بابت برنامه ها
عالي بودن
يا حق
سلام
من نظر دادم ولي هنوز با نرم افزار كار نكرده بودم.
الان ميخواستم بگم انشاالله هر چي ميخواي خدا بهت بده.
داشتم ديوونه ميشدم.
فقط يه مشكلي بود.
وقتي ميخوام سرچ كنم و تمام موزيك هام رو برگردونم كلمه
mp3
و
wma
رو سرچ ميكنم. ولي حدود 3-4 گيگ از موزيك ها پيدا نشد.
نميدونم بايد چه پسوندي رو سرچ كنم.
راستي پسوند فايل هاي تصويري فقط
dat
هست؟
موفق باشي
يا حق
برای فایل های صوتی WMV و برای فایل های تصویری MPG و MPEG رو هم سرچ کن.
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
yasinred جان
برای فایلهای تصویری وصوتی پسوند زیاد است ولی اکثرا dat . MPEG , mp3 است شما اگر نام فولدری که فایلهای خود را در را در آن ریخته اید را بدانید کارتان بسیار ساده میشود .
سعيد جان ممنونم عزيز
alaodin1 جان
آره اسم فولدر رو ميدونم ولي نميدونم چكار كنم.
قسمت سرچ اسم فولدر رو مينويسم ولي پيدا نميكنه.
چون من تمام فايل ها رو در پوشه هاي مختلف ريختم.
مثلا پوشه
music-film-mobile
كه حدود 30 گيگ فقط تو همين سه پوشه فايل دارم.
موفق باشي
يا حق
کی میدمنه این برنامه ها چه جور کار میکنن؟
سیستم کامپیوتر فقط با مبنای دودویی کارمیکنن یعنی با 0و1 و اگر چیزی روی هارددیسک نباشه همه اونا 0 هست حالا وقتی که یه فایل میره روی هارد دیسک یه زمانی میخواد که این 0 ها تغییر که حالا موقع پاک کردن هم همین زمان طول میکشه؟ نه چون سیستم عامل همه یه اطلاعات رو 0 نمیکنه فقط از اول و آخرش رو پاک میکنه تا تو زمان صرفه جویی بشه و اون اطلاعات تا زمانی که یه فایل دیگه جاشو نگرفته باشه باقی میمونه و این برنامه ها(بازیابی اطلاعات) میتونن اونارو برگردونن حالا اگر یه فایلی تا نیمه اطلاعات اون فایل پاک شده بیاد فایل موقع برگردوندن خراب از آب در میاد و گر همه فایل پاک شده رو بگیره دیگه فایلی پیدا نمیشه
مرسی از همتون
به خدا يكي به من كمك كنه
ديگه اشكم دراومد با هر برنامه اي كه مي شناختم امتحان كردم
دو سه روز پيش با نرم افزار CrypticDiskSetup.exe خواستم بر روي يكي از درايوها پسورد بگذارم كه بعداز پسورد گذاري آن را فرمت كرد حالا ديگه 20 گيگ اطلاعات كه نيمي از آن خانوادگي بود پريد
به خدا يكي كمك كند؟
ya30n جان
فایل آموزش اول تاپیک را با دقت بخوان شما با دقت به صورت دستی دنبال فولدر مورد نظرت بگرد من الان getdata روی سیستمم نصب نیست ولی به نظر من شما اگر از وژن ابتدای تاپیک استفاده کنی بهتراست چون آموزش کامل آن را داده ام ورژن جدید تفاوت کمی با ورژنهای قدیمی دارد ولی من به شخصه ورژن قدیمی را ترجیح میدهم چون ورژنهای جدید خوب کرک نشده اند و بعضی از قابلیتهای ورژن قدیمی را ندارند.
miladman88 جان
شما , Recover My Photos , Recover My file, magic recovery,getdata در مورد Recover My Photos این نرم افزار به غیر از عکس توانایی خوبی در بازیابی فیلم ها دارد . البته مجیک رکاوری هم نرم افزار خوبی است
سلام دوستان عزیز . از شما دوستان عزیز خصوصا جناب alaodin1 یه درخواستی داشتم . من یه سری فایل در قالب برنامه های آفیس از جمله فایهای ورد و اکسل و غیره داشتم که متاسفانه پاک شدن . من کل این تاپیک رو خوندم اگه ممکنه یه برنامه مخصوص بازیابی اینجور فایلها ( آفیس ) رو با کرک تست شده بهم معرفی کنید و لینک دانلود اونو برام بزارید . در ضمن دیدم که در جایی توی همین تاپیک برای بازیابی فایلهای ورد برنامه easy recovery رو بهتر دونستید ولی هر چی گشتم توی این انجمن و انجمنهای دیگه متاسفانه یه لینک درست و حسابی با کرک پیدا نکردم و توی یه سایت بود ولی سایت فیلتر بود و مشکل داشت اگه نظرتون برای بازیابی این فایلها همین برنامه ایزی ریکاوری هست لطف کنید لینک دانلود آخرین ورژن اونو با کرک تست شده توی یه جایی که بشه به راحتی دانلود کرد بهم معرفی کنید یا اگه برنامه دیگه ای مخصوص این فایلها هست لینک دانلود با کر ک معرفی کنید و کمی در مورد نحوه استفاده از اون در چند سطر اطلاعات بهم بدید واقعا ممنونتون میشم . اگه هم زودتر بهم کمک کنید که واقعا محبت کردید . قبلا پیشا پیش از همه شما تشکر میکنم .
دوست عزیز حجم این فایل در حدود 34 مگ است البته خودم چک نکرده ام
[QUOTE=alaodin1;858523]ya30n جان
فایل آموزش اول تاپیک را با دقت بخوان شما با دقت به صورت دستی دنبال فولدر مورد نظرت بگرد من الان getdata روی سیستمم نصب نیست ولی به نظر من شما اگر از وژن ابتدای تاپیک استفاده کنی بهتراست چون آموزش کامل آن را داده ام ورژن جدید تفاوت کمی با ورژنهای قدیمی دارد ولی من به شخصه ورژن قدیمی را ترجیح میدهم چون ورژنهای جدید خوب کرک نشده اند و بعضی از قابلیتهای ورژن قدیمی را ندارند.
سلام
مرسي دوست عزيز
ميدوني من وقتي سرچ كردم و تمام فايل ها رو پيدا كرد پوشه اصلي مثلا پوشه music يا game پيدا نشد و حدود
1000 تا شايدم بيشتر پوشه در سمت چپ ظاهر شد كه اسم هاي عجيب غريبي داشتند مثل 2ac..... اين طور اسم هايي!!!
وگرنه ميتونستم همون فايل ها رو تو پي سي كپي كنم.همونطور كه گفتم تعداد فايل هايي كه پيدا شد هم واقعا زياد بود و اگه بخوام يكي يكي بگردم خيلي وقت ميبره...
راستي من برنامه اي كه خودت آپلود كرده بودي رو دانلود كردم براي سيستم ntfs
ya30n جان
اینطور که شما میگویید 1- روی اطلاعات قبلی اطلاعات جدید ریخته اید 2- یا اینکه فرمت هارد را عوض کرده اید3- یا هارد خود را fdisk کرده اید خیلی ساده بگم در مواقعی که در فولدرها ی بازیابی شده با نام اصلی خود متفاوت باشند درصد بازیابی کاهش پیدا میکند ولی باز هم می توان فایلهای زیادی را بازیابی کرد .
در ضمن شما وقتی فایلی را بازیابی کردید و مطمئن شدی که فایل مورد نظر شما است آن را در هارد کپی کن
هرگز تمامی فایلها را کپی نکن زیرا فقط باعث حجیم شدن اطلاعات درایو خود میشوی
در زمان بازیابی هرگز فایلهای بازیابی شده را روی درایوی که در حال بازیابی آن هستی نریز.
بد نیست گزینه سایز و حجم فایل در جستجو را هم امتحان کنی
مرسي عزيز
ديشب بصورت دستي سرچ كردم تونستم فايل هاي دلخواه رو برگردونم.
كمي وقت گير بود ولي مي ارزيد
دستت درد نكنه
يا حق
سلام دوست عزیز . الان که دارم این متن رو مینویسم از عصبانیت چاقو بهم بزنی خونم در نمیاد . دو بار این لینکی رو که داده بودی دانلود کردم یعنی فکرشو بکن با اینترنت دایال آپ حدود 68 مگ دانلود کردم دفعه اول گفتم شاید تو دانلود مشکلی پیش اومده دوباره دانلود کردم ولی باز هم وقتی دانلود تموم شد و روی فایل دانلود شده کلیک کردم مثل دفعه قبل فقط به مدت دو ثانیه یه صفحه مثل صفجه داس باز شد و بسته شد و هیچ اتفاق دیگه ای نیافتاد . هر چند تقصیر شما هم نیست چون نوشتی خودت چک نکردی ولی اگه ممکنه کمک کن تا از این عصبانیت در بیام . واقعا به این برنامه نیاز فوری فوری فوری دارم . کمکم کنید .نقل قول:
دوست عزیز پسورد این فایل را چک میکنی شاید پسورد را اشتباه می زنی یا به احتمال قوی فایل ناقص دانلود شده شما سعی کن از دانلود منیجر استفاده کنی ولی برای اینکه خیالتو راحت کنی این سی دی نرم افزار Ontrack EasyRecovery Professional را تهیه کن گمان نکنم قیمتی داشته باشهنقل قول:
:sad: دوستان سلام...
اقا من اولین باره تو این سایت از شما کمک میخوام.... کمکم کنید ....
آقا من به هزار زور یه لینوکس پارسیکس با حجم 700 مگابایت دانلود کردم .... طی یه اشتباه فاحش و بچه گانه یکی از درایو هام دلیت شد.... البته موقع نصب ویندوز دلیتش کردم .... حالا اطلاعاتی که تو اون درایو بوده واسم خیلی حیاتی مخصوصا لینوکسی که به هزار زور دانلود کرده بودم .... دوستان اگر راهی هست که خودشون استفاده کرده باشن و نتیجه داده باشه محبت کنید من رو هم راهنمایی کنید :sad: با تشکر
خوب باید از برنامه های recovery استفاده کنی دیگه .همشون رو امتحان کن ببین کدوم جوا می ده .
سلام
نرم افزار FinalData حتما کارت رو راه می ندازه
یکی از قوی ترین Recover هاست
برای یکی از دوستام این اتفاق افتاد (درایو رو Format کرده بود)
و تقریبا 90 درصد اطلاعات رو برگردوند.
انشاا... برای شا هم برمی گردونه.
فقط حدود 1 ساعت برای15 گیگ زمان می بره تا Recover کنه.
توصیه می کنم به یه نفری که چند بار فایل ها رو با این برنامه ها ریکاور کرده بسپری که احتمال یه اشتباه دیگه کم میشه