آقا دستتون درد نکنه واقعا همیشه شرمندم میکنید یک پیچ سنسور داشت پیچ رو کمی باز کردم حل شد فکر کنم اسمش مادر گاز بود الان دور 1000 هست متاسفانه چون هیچی بلد نیستم همیشه بهتون دردسر میدمنقل قول:
ممنوم از لطفتون :10:
Printable View
آقا دستتون درد نکنه واقعا همیشه شرمندم میکنید یک پیچ سنسور داشت پیچ رو کمی باز کردم حل شد فکر کنم اسمش مادر گاز بود الان دور 1000 هست متاسفانه چون هیچی بلد نیستم همیشه بهتون دردسر میدمنقل قول:
ممنوم از لطفتون :10:
سلام دوستان
دوتا مشکل پژو405
1.وقتی ماشینو روشن میکنم خلاصه گازم نمی دم اما دور موتوری که باید 1000تا هم کمتر باشه میره روی 3000 تا و بیخودی گاز میخوره
بعضی وقت ها هم هرچی گاز میدم گاز نمیخوره هر جایی که بردم تعمیر درست نشده
2.دیر روشن میشه یعنی هی باید گازش بدم تا روشن بشه
نوجه:توش بنزین سوپر میریزم،شمعاش رو تازه عوض کردم، فیلتر هاشو تازه عوض کردم(حتی فیلتر بنزین)،روغن توتال ریختم توش
آیا میتونه دلیل گاز نخوردنش این باشه که بابام این ماشینو مرده میرونده
دنده4 رو 40تا میرفت:41:
حالا نظرتون چیه؟؟؟
کاش مدل ماشینو هم می گفتید.نقل قول:
اگه انژکتوری هست احتمالش کم نیست که استپر ( استپ موتور)ش خراب باشه.
که تمیز کردن و اگه نشد تعویض میتونه مشکلو حل کنه.
برای اینکه بفهمید استپ موتورش خرابه یا نه ، استپر یه ماشین سالم ( که مدل استپرش با مال شما یکی باشه) رو موقت بذارید رو ماشینتون و امتحانش کنید.
ببخشید
مدل :پژو 405 ومدل 83
انژکتور
ممنون
ولی
من یه سول دیگه هم دارم
سپر عقب و جلوش چنده؟
آخه امروز تصادف کردم با یه پیکانی اون که ککشم نگذید
من سپر جلوم داغون شد گواهینامه هم که نداشتم پس نتونستم ازش برگ بیمه بگیرم
وگرنا پلیس ماشنو می خوابوند
ممنون میشم بگین
اگه نمیتونید در حال حاضر پول سپر بپردازید ببرید بیمه بگید یه نفر دیگه پست ماشین بوده تا فکر کنم 500 تومن رو بدون کروکی بهتون میدن .ولی متاسفانه دفعه بعد به جای 10 درصد کم کردن از خسارت 20 درصد ازش کم میکنن بنابر این اگه میتونید و خرجش کمه برید بخرید...نقل قول:
( البته قوانین بیمه های مختلف، متفاوته)
ضمن اینکه اگه فقط پوستش شکسته باشه نیازی به تعویض همش نیست و فقط پوسته رو عوض کنید.
قیمت سپر رو نمیدونم چنده.
:12:
ممنون
ولی اون مشکل استارت و گاز خوردنش چی؟
ممنون:20:
با سلام
ماشين من زانتيا و كاركرد گرفتم مدل 86
مشكلي كه من باهاش دارم صداي خيلي زياد ماشين كه از اگزوز نيست
تا دور 3000 قابل تحمله ولي بالاتر از اون خيلي زياد ميشه و كمترين حالتش هم دنده 5 روي سرعت 100
به نظر شما اشكال از چيه؟؟؟؟
استپ موتور رو پک کردید؟نقل قول:
ماشین رو نو خریدید یا دست دو؟؟نقل قول:
( واسه این میگم که شاید صاحب قبلی دستکاری کرده باشه).
مثلا کاتالیزور رو برداشته باشه.
كاركرده و اگزوز رو هم بردم نشون دادم كه گفتن مشكلي ندارهنقل قول:
هرز گرد تسمه ها ميتونه باعث چنين صدايي بشه؟؟؟
آخه وقتي تسمه تايم رو عوض كردم سطح صافش هم كلا ساييده شده بود و همينطورم سطح صاف تسمه دينامم نصفش خاك گرفته و نصف ديگش هم هميشه بدون خاك گرفتگي
اگه مشكل از همين ها باشه هزينه تعميراتش چقدر ميشه؟[COLOR="Silver"]
]
دوباره سلامنقل قول:
ببخشید میشه اون pdfتمیز کردن استپ موتور رو برام بزارید چون من هرچی گشتم لینکا خراب بود
بعدم اون اسپری ها چربشو بگیرم یا خشکشو
ممنون
با سلام خدمت دوستان
بنده گل مدل 85 دارم 46000 تا کار کرده ریپ میزند اون هم بطور رندم و اتفاقی یک روز میزند یک روز نمیزند.تعمیرگاه مرکزی پتانسیومتر ec u تعویض کرد جواب نداد پیچ اتصال بدنه را چک کردیم فیلتر ها صافی بنزین همه و همه knock سنسور را جهتشو عوض کردن باز نشد حالا قرار است که دلکو و یا کوئل را تست کنیم اگر راهنمایی منید ممنون میشوم
با تشکر
شما میشه گفت تمام راه هارو چک کردیننقل قول:
به قول خودتون آخرین احتمال مشکل برق و جرقه هست که اونم میگین باید بررسی بشه
سلام
از اساتید یه سوال داشتم
میخواستم بپرسم که این دستگاه های عیب یابی برای ماشین های سنگین چجوریاست چطوری میشه گیر آورد؟
ضمن عرض سلام
من ماشينم RD دارم... ميخوام بدونم سيستم تعليقش با 405 چقدر فرق داره ... چجور ميشه ماشين رو براي مسافرت نرم تر كرد؟ ... بعد از يه سفر 3-4 ساعته خيلي خسته هستم چيكار ميشه كرد؟
آقا ما یه سمند lx داریم فرمونش یه خورده به سمت راست متمایل میشه به نظرتون مشکلش از چیه؟
سیستم تعلیقش که کلا با 405 فرق میکنهنقل قول:
از نظر نرمی هم باید بگم اینقدر ها شما که میگین خشک نیست ولی باید وضعیت فنر ها و کمک فنر ها بررسی بشه
کلا جاده ها یه خورده به سمت راست شیب دارن ولی جاده ای که شما تست کردین رو نمیدونمنقل قول:
چندین دلیل برای کشیدن خودرو به یه سمت وجود داره
اول باد لاستیک ها
دوم وضعیت آج لاستیک ها
سوم تنظیم نبودن تایم فرمون
چهارم کج شدن کمک بر اثر ضربه و...
پنجم ضربه خوردن شاسی
و ....
اول یه تایم فرمون + یه تنظیم باد + تعویض رینگ های جلو با هم (اگه لاستیکتون جهت دار نیست) انجام بدین
ممنون دوست عزيز:20:نقل قول:
البته من نميگم خيلي خشكه ولي دنبال راهي هستم كه خستگي سفر با بهينه كردن وضعيت فنر و كمك فنر بهتر بشه :13:
بنظر شما در اين مورد امكان تغييراتي توش هست ؟ و چه كارايي ميشه كرد؟
با سلام
من
با سلام
من یه پژو 405 جی ال مدل 72 دارم
که چند روز پیش از زیر موتورش آب می ریخت بردمش تعمیر گاه گفت واتر پمپش سوراخ شده و واتر پمپ رو عوض کرد؟؟؟
چند روز خوب کار کرد تا اینکه چند روزه بد روشن میشه؟؟؟؟
یعنی امروز دیگه روشن کردنش مکافات شده؟؟؟
وتا روشن میشه و پا رو از رو گاز برمیداری دوباره خاموش میشه؟؟؟
و برای اینکه به یه جایی برسونتت با ید همش پاد رو گاز باشه؟؟؟
کسی نیست جواب بده؟؟؟
سلام به همه دوستان و اساتید
چطوری میشه کلاچ پراید رو نرمش کرد ؟؟
منظورم نرمتر از استاندارد کارخونست
کلاچ پراید خیلی سفت نیست ولی پای من کلا زود خسته میشه
یکی از دوستان می گفت که پژو هارو میشه با اهرمی کردن کلاچو نرمترش کرد ولی رو پراید جواب نمیده
نظر شما چیه؟ رو پراید جواب میده؟
روش و کسیو میشناسید که بتونه این کاره انجام بده؟
چرا کسی کمک نمیکنه؟؟؟
سلام
بنده حقير يه پرايد انژکتوري مدل 85 ساژم دارم . چند روزي هست که وقتي صبح ماشينو روشن ميکنم 30 ثانيه اول ماشين خوب کار ميکنه و بعد 30 ثانيه شروع به ريپ زدن شديد ميکنه درست حالتي که موتور به اصطلاح تکي کار ميکنه . اين حالت حدود 2 دقيقه ادامه داره و بعد 2 دقيقه زماني که موتور گرم ميشه بصورت نزولي پايين مياد ولي کاملا قطع نميشه. در حالت درجا لرزش موتور خيلي زياده و موتور نرم کار نميکنه . در حالت گاز دادن مشکلي نداره ولي در حالت درجا اين مشکل بوجود مياد . احساس ميکنم مصرف بنزين و شتاب هم کم شده .
لطفا اساتيد راهنمايي فرمايند .
علت لرزش موقع در جا کار کردن و همچنین لرزش شدید و کم آوردن ماشین موقع شروع به حرکت چی میتونه باشه ؟
به دو نفر گفتم . گفتن باید شیم گیری بشه.
یعنی چی ؟
پژو 405
من امروز وضعیت آب رادیات را برسی کردم اول که ماشین سرد بود و تازه روشن شده بود آب تو رادیات جریان داشت وقتی ماشین گرم شد آب جریان نداشت و وقتی زیاد گاز میدادم داشت آب جوش میزد بیرون از رادیات
این طرز کارش درسته؟من که فکر میکنم ترموستات خراب شده باشه!!!
ماشین هم پراید
سلام دوستان ..
مدتیه (چند ماهی هست) که گاهی موقع جا انداختن دنده عقب هرچند بار هم که به دوبری و بعد بخوای بری عقب نمیره
! تا اینکه بندازی تو یک و مثلا 20 سانتی متر ( یه حرکت کویچیکی بکنی ) تا دنده عقب جا بره .
در ضمن حدود 1 ماه هست که هر از گاهی صدایی از سمت گیر بکس میاد که وقتی تو دندنه بندارزی از ین میره ولی به
محض اینکه خلاص کردی دندرو اون صدا میاد .. صدای تق تق هست. ( درست مثل اینکه دسته موتور شکسته باشه)
ولی نشون دادم گفتن دسته موتور نشکسته و مشکلی نداره ( تو سرویس 60هزار تا) ولی یادم بود بگم که گیر بکس هم
چک کنن.
کسی تا الان همچین مشکلی داشته ؟
به نظر من اینطوری زودتر به جواب میرسید و مشکلتون حل میشه
سلام.نقل قول:
سرویسهای اولیه را انجام بدهید.تمیز کردن کلیه استپر و حسگرها.چک آپ سنسور دور موتور و کیلومتر.
تنظیم دهانه شمعها و چک آپ وایر شمعها.تنظیم سوپاپ.
اگر رفع نشد مسیر دوم را ادامه میدهیم.
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
سلامنقل قول:
کلاچ پراید سیمی است و تا آنجایی که دیدم سفت نیست.حداقل نه به اندازه کلاچ خودروهای آمریکایی!
سفتی و نرمی کلاچ بیشتر به فنر های صفحه کلاچ مربوط است. همینطور به فنر دوشاخه کلاچ.احتمال زنگ زدگی داخل کابل کلاچ نیز هست که باید روغنکاری شود.
روشی ندیدم که آن را نرمتر کند.
---------- Post added at 01:04 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
سلامنقل قول:
شیم گیری در واقع یک جور تنظیم سوپاپ پژو است..یکجور لاینر گذاری .احتمالا تنظیم آن بهم ریخته شده.باید پیش یک مکانیک وارد ببرید تا انجام دهد چون نیاز به محاسبه دقیق دارد.
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
سلامنقل قول:
هنگام سرد بودن ترموستات بسته است و نباید جریان آب را ببینید.اگر هست یعنی ترموستات درست کار نمیکند.
هنگام گرم شدن باید جریان پیدا کند و البته بسته به مقدار این گرما شدت جریان کم و زیاد خواهد بود.
هنگام گاز شدید دادن سرعت گردش واتر پمپ زیاد شده و آب نیز به بیرون میریزد..اما کلا نباید درب رادیات باز بماند.در هر صورت متناسب با شرایط آب و هوایی منطقه خود از ترموستات مناسب استفاده کنید.
معمولا درجه 71 برای گرمسیر و 85 برای سردسیر مناسب است..درجات دیگر نیز هست..
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
سلامنقل قول:
هر کاری از دست من بر بیاید دریغ ندارم
امیدوارم بتوانم کمکی کرده باشم
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
سلامنقل قول:
من احتمال میدم که این مکانیک هنگام تعویض واتر پمپ تایمینگ سوپاپ را بهم ریخته چون تسمه تایم با دنده سر واتر پمپ در گیر است ..دوباره پیش خودش ببرید تا تنظیم کند.اگر توانایی نداشت به تعمیرکار صلاحیت دار مراجعه کنید
با تشکر از جوابتون من دیروز خودم شمعهای ماشین رو بیرون آوردم و تمیز کردم و ماشین خیلی خوب شد و با همون استارت اول روشن میشد؟؟؟؟
حالا می خوام ببینم اگه مشکل از تسمه تایم باشه دوباره امکان داره شمعها دوده بزنه و دوباره خراب بشه؟؟؟
آخه الان دوباره یکم دیر روشن میشه؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
با سلام به همه اساتید لطفا کمکم کنید یه هاچبک 84 دارم که یه هو شرو کرد به تک کار کردن خونه شماره 3 موتور از کار افتاد شمعو وایرو انژکتورشو چک کردیم سالم بود در نهایت مشخص شد برق به انژکتور 3 ضعیف میرسه بردمش پیش اوستای برق شهرمون سیم کشی رو چک کرد انژکتور 3 مثبت داشت اما منفی نداشت سیمکسی رو تا ecu دنبال کرد قطعی نداشت دوباره جمش کرد استارت زدیم درست شد البته این و هم بگم که قبلشم همینطور بو که یه دفعه درست کار میکرد یه دفعه نه بیضی وقتا هم گاز میدی درست میشه خلاصه بعد از 10 دقیقه دوباره خونه شماره 3 از کار افتادگفت مشکل از ecu هست ecu هم زیمنس سری اول هست در ضمن سوزن انژکتورش هم مشکل تداره
حالا نظر اساتید چیه؟ لطفا سریع کمک کنید
از خونه منظورتون سیلندره دیگه ؟نقل قول:
شما اول با ecu همون مدل ( از ماششین آشنایی کسی استفاده کن ) آزمایش کن اگه مشکل رفع شد که ecu اگه رفع نشد خود انژکتور رو عوض کنببر به یک نمایندگی نشون بده
خب ممکنه تایم بهم خورده و باعث بد سوزی و بقول شما دوده گرفتن شمع بشه و با پاک کردن کمی بهتر روشن بشه اما بازهم تاکید میکنم به مکانیک وارد مراجعه کنینقل قول:
دوست عزیز اگه به نظرتون تایم به هم خورده هرچه سریع تر ببرید یک تعمیر گاهی تا درستش کنن چون باعث میشه سوپاپ زده بشه ( همون شکستن یا کج شدن خودمون )نقل قول:
سلام دود آبي ماشين نشونه ي چيه؟
روغن سوزی، تنظیم نبودن کاربرات ، به وجود اومدن مشکل در سیستم سوخت رسانی و انژکتور ماشین (سنسور های دود و هوا و .... )- مورد آخری کمتر پیش میاد.نقل قول:
ذکرمدل ماشین و بیان دقیق تمامی نشانه ها در دقیقتر بودن نظر دوستان کمکتون میکنه
سلام ماله من 405 هست همين مشكلو داشتم هر چه سزيعتر واشر سرسيلندر رو چك كن اگه بعد از تعويض واشار باز مشكل داشتي معمولا توي آب رادياتور زرد چوبه ميريزن تا سوراخ سومبه ها رو پر كنه ولي ماشين ديگه ماشين بشو نيستنقل قول:
سلام من يه 405 مدل 73 دارم كه كابراتيه
ولي كاربراتش به كلي مشكل داره
اصلا قابل تعمير نيست چون هم ترك داره و تمام سوزن هاش مشكل داره يا كورن مصرف بنزين بالايي دارم تا حدي كه معاينه فني رفتم دود از سرشون بلند شد به خاطر آلايندگي بيش از حد
الان دنبال يه كاربرات دست دوم خوب مي گردم چون نوش خيلي گرونه 600 هزار تومان
اگه ميشه كمكم كنيد
دست دوم کلا جالب نیست و میشه همان کارب خودت!!اگر خیلی اصرار داری به اوراقی سری بزن ببین چی گیر میاد؟یه تعمیرکار هم با خودت ببر ببینه خوبه یا نه؟خود تعمیر کارای کاربراتور هم احتمالا دست دوم سالم داشته باشن
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
نشونه روغن سوزی...زودتر موتور باید تعمیر بشه..اگر دود خیلی غلیظ و تغریبا مه مانند بود احتمالا لاستیکهای گاید سوپاپ خراب شده که باید عوض بشهنقل قول:
سلام
من یه 405 مدل 85 دارم که چند وقت پیش فیلتر روغنش مشکل پیدا کرد و چراغ Stop روشن شد ولی من یک کیلومتری باهاش رفتم. بعد بکسلش کردم تا تعمیرگاه. فیلتر رو عوض کرد و 2 لیتری هم روغن ریخت و گفت مشکلی نداره.
الان وقتی ماشین رو تو پارکینگ می برم بوی روغن موتور رو احساس می کنم! می خواستم ببینم طبیعیه یا مشکلی داره؟!
سلام
من يه پرايد 83 انژكتوري دارم
يه مقداري روغن ميده
يه بنده خدايي ديد گفت از اورينگ سنسور مرگ هست!
اينو چه جوري عوض كنم؟
ميتونم خودم عوض كنم؟