قبلاً یه جا خونده بودم که این گوشی رو فقط مجارستان تولید میکنه! فنلاند هم 5610 میزنه؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط farzad_sunrise1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
قبلاً یه جا خونده بودم که این گوشی رو فقط مجارستان تولید میکنه! فنلاند هم 5610 میزنه؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط farzad_sunrise1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نهنقل قول:
فقط مجارستان میزنه دوست عزیز
سری 5 نوکیا مجاره
اون شارژر هم بستگی به کشوری که صادر میشه داره
واسه خاورمیانه یه جوره
واسه آمریکا و ژاپن یه جوره
و....
بچه ها ديروز دكمه اسلايدر گوشي اومد تو دستم...البته فعلا مشكلي نيست..يكي از بچه ها گفته بود lcd رو ميسوزونه بياد ارتباطشو بگه
سلام
من گوشيم زير پاي يكي مونده دو تا دكمش خراب شده ....
بردم موبايل سازي مي گه احتمالا فلش در رفته....!!!!!!!!!!!!!!!
يعني چي؟؟؟؟؟
مگه امكان داره ؟؟؟؟؟
دكمه وسط و پاينش كار نمي كنه....
چي كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چند مي خرنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مي خوام با يه n78 يا n80عوض كنم بايد چند روش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید قیمت این گوشی در حال حاضر چنده؟ من خیلی ظاهرش رو دوست دارم ولی قیمتش یه کم زیاده.
این که symbian نداره چه مشکلاتی ایجاد می کنه؟ برای پلیر فرمت های خاص، با جاوا هیچ برنامه ای نیست؟ فقط با symbian؟
سلام...............قیمتش حدود 260__280 هستش .
خود گوشی چند تا skin پلیر داره.
برنامه و تم هم به راحتی نصب میشه. و جاوا هستش.
با سلام این گوشی سری 5 هست و کلا این سری رو مجار میزنه ولی مثل اینکه نوکیا میخواد جلو تقلبیشو بگیره ولی نوع فلاند هم دارای تقلبیه ولی خوشبختانه مثل مجار رایج نیست در مورد دوربین هم چندین بار گفتم دوربین 5610 بهتر میگیره البته دوربین k810 حرفه ای تر ساخته شده ولی در کیفیت از 5610 جا میمونه حاظرم شرط بندی کنم اگه کسی شهرستان ما هست آدرس میدم باید گوشی رو دست بگیره و بیبنه 5610 چه قدرتی داره .هنگام خرید از فروشنده ضمانت بگیرید که در صورت اصل نبودن گوشی رو واستون عوض کنه ویژگی های گوشی اصل و تقلبی رو در پس های قبلی نوشتم ولی بازم مینویسم
گوشی تقلبی ( چه فلاند چه مجار)
1: صدای ضعیف
2:دوربین ضعیف( در حد 2 مگاپیکسل)
3: حساس بودن به ضربه ( با کوچکترین ضربه lcd یا کلید موزیکش مشکل پیدا میکنه)
4: هنگ بیش از اندزه
گوشی اصل( چه مجار چه فلاند)
1: صدای قوی
2: دوربین قوی(k810 رو میخوره)
3: مقاوم بودن در مقابل ضربه
4: هنگ نمیکنه یا اگه کنه خیلی کم ( مال من که تاحالا نکرده)
روي جعبه گوشي ساخت فنلاند حك شده همچنين زير باطري گوشي كه برداشتم اونجام ساخت فنلاند حك شده منم موقعي كه ميخواستم گوشي رو بگيرم از همه شنيده بودم كه ساخت مجار هست اما بعد از اينكه خريدم متوجه شدم كه زده فنلاند .اين جور كه معلوم هست مخصوص كشور هاي عربي هست چون دفترچه انگليسي و عربي داره توي حافضه داخليش هم كلي اهنگ عربي هست در ضمن مموري داخلي گوشي من 30 اهست نه 20 من همين الان چند تا تم و با صاي زنگ و هشدارها و چندتا برنامه اي كه درونش هست 20 مگ ازاد دارم موقعي كه موري رو چك ميكنم داره از 30 حساب ميكنه .كسي جريانشو ميدونه نكنه مال من تقلبيه اگه هست بگيد كه گوشي رو تو سر فروشندش خالي كنم چون موقع خريد قسم خورده كه اصلهنقل قول:
من كيفيت عكس رو كخ با گوشي نk770 سوني اريكسون مقايسه كردم يكي بود هردو 3.2 هستند
من كه گوشيم رو برسي كردم صداش كه عاليه تيك تيك هم نداره ديروز 2 ساعت تموم با گوشي با صداي بلند اهنگ گوش ميكردم هيچ مشكلي ايجاد نشد اما چند روز پيش چند تا شو رو با برنامه يوليد كه داخل سيديش هست به 3gp تبديل كردم تا حالا هم با اين گوشي كليپ تصويري گوش نداده بودم بعد از اينكه چند تا كليپ ديدم رو يكيش كه كليك كردم باز بشه ريست كرد و از اون موقع تا حالا توي پنجاه درصد مواقع ريست ميكنه و بعد درست ميشه سوال من در مورد ريست كردنه مال من اول صفحه سفيد ميشه بعد از چند ثانيه حدودا سه چهار ثانيه بر ميگرده نو صفحه اصلي من ئكه از دوستانم ژرسيدم ميگن اين ريست نيست ريست اونه كه موقعي كه گوشي بالا مياد اون تصوير دست دادنه رو نشون بده ولي مال من اينجوري نيست يه جاي ديگه كه اينجوري ميشه تو ي فايل هاي اينترنتي هست من چند تا صفحه اينتر نت رو كه نكات جالبي داشت رو توي كامپيوتر ذخيره كردم و بعد كپي كردم توي مموري توي اين قسمت موقع مرور (اسكرول كردن صفحه) اينجوري ميشه لطفا در مورد اي گونه ريست كردن توضيح بدبد و ايا كسي دليلش رو ميدونه با تشكر از همه ....:8:
گوشی رو آپدیت کنید به احتمال خیلی زیاد درست میشهنقل قول:
ورن گوشي من 6.6 هست ايا بالاتر از اين هم هست؟؟؟؟؟
نه فکر کنم آخرین ورژن همینه
باز هم تو سایت نوکیا چک کن
اون ریست هم مشکل خاصی نیست
گوشی های دیگه نوکیا هم این مشکلات رو دارن
سلام
کسی هست که بخواد بدونه چطور با 5610 هم آهنگ گوش بده و هم بازی کنه . اگه می خواد بگه تا واسش توضیح بدم.
سلام
کیفیت و بلندی صدای 5610 چطوره نسبت به گوشی های موریکال نوکیا
در مورد رست شد گوشیتون احتمال خیلی کم میدم که ویروس گرفته.
در مورد کیفیت صدا که از n73 کیفیتش خیلی بالاتر من اکلایزر رو تا آخر بالا بردم مال 5700 هم بالا بردم تو بلندی صدا از 5700 جلو زد ولی پیشنهاد میکنم تنظیمات اکلایزر رو تا آخر بالا نببرید به مرور زمان خراب میشه کیفیتش که عالیه و جز مطرح ترین گوشی های موزیک بازاره
سلام من يه مشكلي دارم موقعي كه دارم با گوشي صحبت ميكنم و بخوام صدا رو ظبط كنم يه صداي بيپ (هر يك ثانيه يكبار) هم توي گوشي من مياد هم توي گوشي طرف مقابل طوري كه صرف مقابل متوجه ميشه دارم يه كارايي ميكنم خواهش ميكنم اگه كسي راه حلي بلده بگه خيلي ضطراري هست
من تست کردم من این مشکل رو ندارم ورژن گوشیتونو از خوده سایت نوکیا گرفتید؟ نباید اینطور باشه
دوستانی که فکر میکنند با در اوردن باطری تنظیماتی مثل زنگ عوض میشه بعد نیست بدونند با باز کردن در این گوشی مموری غیر فعال میشه در نتیجه زنگ شما از بین میره باید آهنگ مورد نظر رو در حافظه داخلی گوشی move کنید حالا تا دلتون میخواد در گوشی رو باز کنید
یعنی چی اومد توی دستت؟ یعنی کاملاً از جا در اومد...؟؟نقل قول:
موقعی که اسلایدر من خراب شد اول یه ترک کوچولو برداشت، یه مدت بعد که دوباره ضربه خورد یه تیکش کامل کنده شد و تقریباً یه ماهی تویه اون وضعیت بود. بعد از ال سی دیش روشن نمیشد. بردمش علائدین چند تا از تعمیرکارا گفتن که LCDش سوخته و فقط یه نفر گفت که فلتش پاره شده (که اشتباه تشخیص داده بود) ولی از همه کسایی که گفته بودن LCDش سوخته سه تاشون گفتن که شکسته شدن اسلایدر باعث شده که اتصالات LCD فشار بیاد و از کار بیافته (دقیقاً یادم نمیاد چی گفتن ولی یه همچین چیزایی یادمه!)
ولی به نظر من به ریسکش نمیارزه، اگه اسلایدر گوشیتون شکسته سریع تعمیرش کنید.
اوردن اوهنگ به همراه یه برنامه دیگه کار سختی نیست. اما فکر نکنم بشه دو تا برنامه رو با هم اجرا کرد!نقل قول:
من یه بار با یه نفر صحبت میکردم و صداش رو ضبط میکردم گفت که صدای بیپ رو نمیشونه. فکر کنم فقط تو اونو بشنوی...نقل قول:
نقل قول:
از نظر کیفیت (مقایسه در آخرین ولوم):
1- 5700
2- 3250
3- ان 95
4- 5610
5- ان73
از نظر بلندی صدا:
1- ان73
2- ان95
3- 5610
4- 3250
5- 5700
والا نمیدونم چرا گوشی های شما این قدر کم استحکام هستند مال من دیروز برای بار دوم از رو موتور افتاد آخ نگفت حالا شما با کار کردن میگید کیلید موزیکش تو دستم امد؟ حتما هم ادعا دارید گووشی ما اصله تو سایت نوکیا هم بخونید نوشته بدنه ضد خش و خیلی مقاوم و محکمه تو سرعت به او زیادی رو آسفالت کلی چرخید ملق مخورد هیچیش نشد در مورد دوربین تا شب عکس از 5610 و k810 میزارم خودتون پی به کیفیت ببرید این قدر k810 k810 نکنید سایبرشات هست زنون داره ولی چیکار کنه که حریف 5610 نمیشه اگه میبینید تو سایت ها زده از 5610 و n73 بهتره چون دوربینش حرفیه ای تر از n73 و 5610ساخته شده و فلش n73 به درد شب نمیخوره و ضعیفه ولی فلش 5610 خیلی قوی تره تا شب منتظر باشید
من یه تاپیک میزینم و عکسهایی رو که با کا800 و 5610 گرفتم رو میذارم و خودتون مقایسه کنید.نقل قول:
بعد از اون خواهش میکنم به این قضیه خاتمه بدین...
ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2839700
سلام من یک مشکل دارم به طور خلاصه یک برنامه قرآنی نصب کردیم روی این گوشی اما متاسفانه گوشی رو به هم ریخته و به محضی که بر روی اون کلیک می کنم گوشی ریسیت میشه الان خواستم وصلش کنم به پی سی و نرم افزار رو پاک کنم اما وصل نمیشه در حالت پی سی سوییت که انتخاب می کنم ایراد می گیره که اینجور انتقال دیتا امکانپذیر نیست در حالت دیتا استرونگ هم به صورت ناقص کانکت می شه ایراد از کجاست؟
چرا ميشنوه...من امتحان كردمنقل قول:
گفتم اسلايدرش شكسته...نگفتم تقلبيه...هر كي نميدونست الان كل فروم فهميد كه فقط گوشي شما اصله و دوربينشم از كا 800 بهترهنقل قول:
اینا ماله هندزفریه یا اسپیکر خارجی ؟نقل قول:
از نظر کیفیت (مقایسه در آخرین ولوم):
1- 5700
2- 3250
3- ان 95
4- 5610
5- ان73
از نظر بلندی صدا:
1- ان73
2- ان95
3- 5610
4- 3250
5- 5700
تو کیفیت که 3250 خیلی کمتر از 5610 هست!
تو بلندی هم 3250 از 5610 بیشتره
نفرمایید! کیفیت 3250 که معروفه، در حد 5700 ولی چون صداش بلندتره کیفیتش بدتر به نظر میرسه. (در ضمن 5610 که Mega-Bass نداره)نقل قول:
ولی در مورد بلندی صداهاشون خیلی نزدیک به هم بودن اما من صدای 5610 رو کمی بلندتر شنیدم. شایدم به خاطر Equalizor بوده، ولی این چیزی بوده که من شنیدم.
احتمال خیلی زیاد به خاطر همون اکولایزر بودهنقل قول:
نفرمایید! کیفیت 3250 که معروفه، در حد 5700 ولی چون صداش بلندتره کیفیتش بدتر به نظر میرسه. (در ضمن 5610 که Mega-Bass نداره)
ولی در مورد بلندی صداهاشون خیلی نزدیک به هم بودن اما من صدای 5610 رو کمی بلندتر شنیدم. شایدم به خاطر Equalizor بوده، ولی این چیزی بوده که من شنیدم.
چون من تست کردم
دوست عزیز تو صدا 3250 سر تره در مورد دوست عزیز چرا ناراحت میشد خب صبر کنید من عکس هارو بزارم خودتون ببیند دیگه
در بین محصولات نوکیا سلطان صدا N91 هست.ولی به نظر من بعد از N91 شفافترین صدا رو 5610 داره.من خودم با N73 موزیک مقایسش کردم.درسته صداش به اون بلندی نیست ولی فوق العاده شفافتره.تازه تصویر Lcd 5610 هم از N73 بهتر بود.
من كه گوشي رو گرفتم ورژنش همين بوده 6.6 ميگم اگه بخوام گوشي رو اپديت كنم با سرعت حدودا 40-45 dial up چه مدت طول ميكشه بعد اگه وسط كار قطع بشه چي ميشه ؟؟ من اپديتر رو از سايت نوكيا دانلود كردم 20 مگ هست موقعي كه خواستم اپديت كنم گفت اين اخرين ورژن هست ايا ميخواهيد دوباره بازنويسي شود ؟كه من انصراف دادم ولي حالا ميخوام دوباره اپديت كنم شايد اين مشكلاتش درست بشهنقل قول:
ميگم گوشي من بعضي موقع ها lcdش يه لحظه روشن و خاموش ميشه اين اشكال از كجاست؟؟
نقل قول:
دوست عزیز یا گوشیت آبخورده یا زمین خورده یکم بیشتر توضیح بده!
حتما ضربه محکمی بهش خورده از فلتش هست حتما برو عوض کن خدارا شکر این گوشی طوریه که lcd چیزی نمیشه فلتش مشکل پیدا میکنه
تا حالا يه قطره ابم روش نريخته ضربه هم به هيچ عنوان نخورده من خيلي مواظبشم اما اونو توي جيب ميزارم شلوار لي ميپوشم فكر كنم يه كم روش فشار بياد يعني تاثير داره؟؟نقل قول:
در ضمن اين روشن خاموش شدن صفحه بعضي موقع ها اتفاق بيفته شايد تا يه هفته هم اينجوري نشه
نقل قول:
فک نکنم اون قدر تاثیر داشته باشه!