من یه سوال دارم از آسیاتکی ها .
از یاهو مسنجر چه قدر سند و رسیو داره؟ چون من از سرویس حجمی استفاده می کنم . می خوام بدونم میزان سند و رسیو تو مسنجر یاهو کمه یا زیاده؟
Printable View
من یه سوال دارم از آسیاتکی ها .
از یاهو مسنجر چه قدر سند و رسیو داره؟ چون من از سرویس حجمی استفاده می کنم . می خوام بدونم میزان سند و رسیو تو مسنجر یاهو کمه یا زیاده؟
من از سرویس نا محدود 256!آسیا تک استفاده میکنم و در IDM در بهترین حالت به طور میانگین 30kb/s ودر تورنت به طور میانگین سرعتم 25 kb/s هست.در سایت Speedtest.netاین نمودارو به من نشون داد !!یعنی سرعت من اینه؟!!!
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خيلي كم اگه صبح تا شب از مسنجر استفاده كني شايد 5 مگ هم نشهنقل قول:
نقل قول:
فکر کنم درسته دیگه چون شما اگه 256 رو به 8 تقسیم کنی همون می شه حدود 30 . مثلا من الان 512 حجمی دارم و با idm با 55 به بالا دان می کنم.
تایید می شه سیاوش جان ، پسر خوب و آرومیه ( شاید هم دختر باشه :31:نقل قول:
)
التبه به این اسپید تست اطمینانی نیست ، اما نمی دونم چرا سرعت ات از 256 زده بالا ، در ضمن ، آپ از دان بیشتره ، این خیلی عجیبه !!!! :18:نقل قول:
ولی سرعت دان کردنت عادی به نظر میاد
یا حق :11:
آسیاتک سرعتش نوسان زیادی داره. و این تست سرعت بستگی به زمان تست و نوسان داره.
رو 256 صبحها سرعت آپلود من حتی تا 30 هم میرسه.
256 آسیاتک بین 30 تا 32 دریافت داره
512 بین 50تا 52.مخصوصا رو 512 سرعت آپلودش پایین تره حتی به 128 هم نمیرسه
سرعت دانلود من همون 512 مونده ولی آپلود به 128 رسیده. دو روز دیگه تمومه ، ماه دیگه 128 نامحدود میگیرم.
الان حدود 700 مگابایت اضافی هم آوردم(3 گیگ داشتم) که فردا و پس فردا باید تمومش کنم.
3 گیگ برای وب گردی خوبه ولی برای دانلود خوب نیست. این ماه تقریباً دانلودی انجام ندادم که 700 مگ اضافی اومده.
512 حتی در ساعات شلوغ بین 55 تا 70 سرعت دان داره. ولی خوب سرعت لود صفحه ها یه کم پایین اومده بود که اون هم درست شد.
نقل قول:
خوب شما مگه در یک ماه بیشتر از 700 مگ می خوای دانلود کنی؟ مطمئن باش 512 خیلی بهتر از 128 هستش.
من یه سوال از دوستان آسیا تکی داشتم
آیا آسیاتک اکانت شبانه هم داره علاوه بر حجمی که واگذار می کنه؟؟
ممنونم
غفاری جان ، یاد ما هم بده چی کار می کنی :18:نقل قول:
فایر فاکس رو باز می کنم ، یک ساعت بعد می بندم ، می شه 40 مگ ، اون وقت تو 700 تا هم زیاد آوردی :18:
بعد این که جسارت نباشه ها، اما 128 نا محدود می خوای چی کار ؟ با این وضعی که تو داری پیش می ری فکر کنم آخر هر ماه 1.5 گیگ اضافه میاری :10:
سلام ، نه دیگه دوست من، همه دعوا ها سر همینهنقل قول:
( اولین قربانی : یه نیگاهی به پست اول می انداختین ، بودش :31: ( این اولین قربانی ، چیزی جز یه شوخی نبود ، می خواستم هم سوال کننده ها ، هم پاسخ دهنده ها ، بدونند که تاپیک اول رو بیهوده درست نکردم :13: ) )
مرسی
یا حق :11:
مسلما 512 محدود از 128 نامحدود خیلی بهتره. اون موقعی که من 128 نامحدود داشتم سرعت دان حدود 15 بود ولی الان حدود 60 کیلوبایت هست.
شما مطمئنی که 1 ساعت کار با فایرفاکس میشه 40 مگ !!!!!
من روزی حداقل 2 ساعت تو نتم تا حالا کلی فایل هم دانلود کردم ولی فکر کنم هنوز 700 -800 مگ دیگه مونده باشه که باید توی 1 هفته مصرفش کنم.
نقل قول:
نه دوست عزیز نداره فقط اگر شما 3 ماهه به بالا شارژ کنی بهت هر ماه یک گیگی میده
3 ماه=3 گیگ هدیه
6 ماه=7 گیگ هدیه
12 ماه=17گیگ هدیه
اگر کسی دانلود زیادی نداره و روزی 4 تا 5 ساعت وبگردی داشته باشه 2گیگ براش کافی.
اما خود من کم کم باید 10گیگ اضافه بگیریم برای هر ماه
بابا ، مگه 128 محدود ، سرعت اش با 512 محدود ، فرقی داره ؟ جفتش مگه یکی نیست ؟ :18:نقل قول:
آره بابا ، باور کن ، نمی دونم چرا این جوریه ، با نت لیمیتر هم می بینم ، مصرف ، مصرف فایر فاکسه ، ولا غیر :13:نقل قول:
این تجربه خودمه ، گفتم بگم ، شاید به درد کسی بخوره ، بهترین شارژ ، شارژ 3 ماهه است ، چون به ازای هر ماه یک گیگ می ده ، اما شش ماهه ، همونه ، به همراه 1/6 گیگ در ماه اضافه تر ( به نظر من صرف نداره پول 6 ماه رو به خاسر 1/6 گیگ بدی ) یکساله هم همین طورنقل قول:
من می گم 3 ماهه از همه به صرفه تره ....
مرسی
البته این هدیه هایی که نوشتی فکر کنم مال قسمت دوم قیمتها باشه که مثلا اسمش 512 هستنقل قول:
يكماهه 128/128 Kbps تا 1 70,000
3 ماهه 128/128 Kbps تا 4 210,000
6 ماهه 128/128 Kbps تا 13 420,000
يك ساله 128/128 Kbps تا 29 840,000
يكماهه 512/512 Kbps تا 2 100,000
3 ماهه 512/512 Kbps تا 9 300,000
6 ماهه 512/512 Kbps تا 19 600,000
يك ساله 512/512 Kbps تا 41 1,200,000
چونکه اگر قسمت اول رو حساب کنی 3 ماه فقط 1 گیگ داده :31:
اگر مرورگری مخواییدکه کم مصرف باشه ، Opera . چون قدرت کش کردن عکسهاش خیلی بالاست. ولی اگر فایرفاکسی هستید پیشنهاد میکنم افزونه ی ImgLikeOpera را نصب کنیدنقل قول:
میتونید براش تعریف کنید که برای هر سایت چطوری عمل کنه و یا کلا فقط عکسهای کش شده را Load کنه. هر چند قدرت فایرفاکس برای کش کردن عکسها به اُپرا نمیرسه اما باز هم خوبه.کد:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1672
قبلاً یه دونه سیستم بود. الان دوتا شدیم دیگه با محدودیت نمیشه گذروند. کنترل حجم هم مصیبت میشه.نقل قول:
آسیاتک به جای اینکه اول امکانات مشاهده ی آنلاین میزان حجم مصرفی را راه بندازه بعد محدودیت را اعمال کنه برعکس عمل کرده. یه زمانی بود باید برای DC کردن زنگ میزدیم پشتیبانی. این مشکل که حل شده و مودم را 5 دقیقه خاموش میکنیم اگر آنلاین مونده باشیم خودش DC میکنه ، حالا باید برای میزان حجم مصرفی زنگ زد پشتیبانی. برای همینه همیشه مشغول هستند.
مرسی غفاری جان ، از پیشنهادت ممنونم ، نصب می کنم ببنیم چی می شه
دوستان دارن اشتباه می کنن ، 3 ماهه 128 ، 4 گیگ نیست ، 6 گیگ هست ، من همین دیروز گرفتم .
مرسی
نقل قول:
برای محاسبه میزان حجم مصرفی می تونید از نرم افزار netlimiter استفاده کنید که رایگان هم هست و دیگه نیازی نیست که زنگ بزنید پشتیبانی.
دوستان از سایت آسیاتک کپی پیست کردننقل قول:
پس یعنی سایت اشتباهی نوشتهکد:http://asiatech.ir/pricetehran.html
سلام .نقل قول:
چطوری مهدی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند وقتیه خبری ازت نیست شیطون ؟ داری نقشه بر اندازی دولت رو می کشی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خاله صبا چه خبر ؟ :21:
آره دیگه مهدی ، اون دفعه ای هم عکس گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه حال ندارم عکس بذارم ، خودتون برید ببینید ، توی خرید آنلاین ، سرویس 128 3ماهه رو انتخاب کنید ، می بینید که می زنه 6 گیگ ، نه 4 گیگ .
دیروز هم قبل از شارژ ، محض اطمینان ، زنگ زدم ، پرسیدم ، دختره گفت 6 گیگ درسته .
مرسی :11:
دوست عزیز 512 و 128 هیچ فرقی نمیکنه شارژ 3 ماه به ماه هر ماه یک ماه هدیه داره.نقل قول:
تنها فرق در شارژ ماهانه می باشد
128+مالیات=1 گیگ =10000
512+مالیات=2گیگ=13000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوستانی که از صبانت تعریف میکنن یه سری به تایپیک صبانت بزنن شاید نظرشون عوض شد.
که قیمتشون هم فرقی نداره شما 128 بگیری بگی 1 گیگابایت هم ترافیک اضافی میخوام میشه همون 13,000 تومان.نقل قول:
حرف شما کاملا صحیح است. من دقت نکردم.نقل قول:
در اصل بین 128 و 512 حجمی آسیاتک هیچ فرقی نه از نظر سرعت نه قیمت وجود ندارد
چند وقتی هست من دارم گلوم رو بابت این موضوع پاره می کنم :19:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چاکره داش آخوند خودمون( sorry, i dont know ur real name)نقل قول:
مارو با دولت در ننداز ! میاد همین کامپیوترمون رو هم جمع می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد قیمت هم سایت اشتباه نوشته دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال ما هم صبانتی شدیم... در ساعات اولیه که فعلا راضی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صلوااااات!!!!! :دینقل قول:
من این ماه هم اجبارا میمونم رو این آسیاتک (البته این ماه دیگه نامحدود) خداییش پدرم درومد!! اما از ماه دیگه انشاالله داتک!!
دونت ووری دیر مهدی ، مای ریل نیم از معین ، اوری وان دت یو آر راحت تر :31:نقل قول:
چاکریم ، هر کی هر جوری راحته ، هر کی حال کرد معین ، هر کی حال کرد آخوند
بله ، از این دولت مکرمه که فقط بزن و ببند بر میاد تا اینجای کار :دی :31: ( امیدوارم حداقل یه فکری به حال مشکلات اقتصادی جامعه بکنه ، البته اگه دستش می رسه :13: ) ( بگذریم ، الآن هم بن می شیم ، هم میان می برنمون :46:)
خدا رو شکر که راضی هستی . :10:
ملت کس دیگه ای قصد هجرت نداره؟
من که برای ماه دوم هم 128 نامحدودمو تمدید کردم،البته دانلودم کمتر شده نسبت به دوره قبلی ولی حداقل هفته ای 2تا فیلمو دارم دان میکنم.دوباره میخوام برم تو تریپ روزی 700 مگ.:دی
اما برای من کاملا به صرفه هستش.
من 28 تومن دارم پول میدم.
ماهی 15تا فیلم هم دانلود کنم(که بیشتر معمولا دان میکنم)به قیمت روز بازار بین 15تا 20هزار تومن هستش.13هزار تومن بقیه هم صرف به قول شما وبگردی میشه،شما 13تومن پول میدی تا یه اینترنت حجمی با 1گیگ بگیری تا بتونی وبگردی بکنی،من علاوه بر اون 15هزار تومن هم میدم تا به صرفه تر از قیمت بازار فیلم،موزیک،نرم افزارها،و بازیهایی که توی بازار به سختی میشه گیرآورد دانلود بکنم.
من توی این 2ماه تقریبا 33فیلم تا حالا دانلود کردم به همراه یه سری بازی و موزیک و نرم افزارایی که مورد نیازم هستن.
امروز زنگ زدم آسیاتک گفتم میخوام 512 حجمی بگیرم. ائل گفت اشکال نداره بعد گفتم 3 ماه +30گیگ میخوام:31:.
گفت چه خبر گفتم نیاز خوب. بعد گفت مرکز باهنر پهنای باند نداریم نمیتونم بهتون بدم. همون 256 نامحدود شارژ کنید
ما هم مجبور شدیم شارژ کنیم.
بنده خداها ترسیدن مخابرات بخوابنیم. همه باهنری ها بریزن سرشون
خوب 30 گیگ رو یه کم کم می کردی 512 رو شارژ می کردی.
گفت اصلا پهنای باند تو باهنر نداریم. بعدشم من در ماه کم کم 10گیگ مصرف دارم.
با سلام
بنده قصد گرفتن سرویس ADSL آسیا تک رو دارم که البته چون کرج هستم یه شرکت به نام آریاتک هست که در واقع نمایندگی همون آسیاتک تهران هست.
زنگ زدم و پیگیر شدم یکی از سرویسهاش که چشمم رو گرفت:18: سرویس زیر بود
512/512 یکماهه با حجم 2 گیگ همراه با هزینه آبونمان و مالیات 13600 تومن+15000 هزینه راه اندازی که گفت حتما باید بدی و اصلا راه نداره که بپیچونیش:27:!+50 تومن هزینه مودم Dlink 322t
که مصرف شبانه هم از محدودیت حجمی کم میکنه:41:.(یعنی شبانش رایگان نیست)
منشی آسیاتک که خوش برخورد بود:46: و خیلی از این سرویسهاشون تعریف کرد و تضمین کرد که سرویس 512 رسیوش زیر 60 کیلوبایت نمیاد .
میخواستم ببینم مطمئن هست و میتونم برم این سرویس رو بگیرم چون هم خیلی سرعتش خوبه و هم خیلی تعریف میکنند و مشکل خاصی نداره ؟
به فکر شرکتهای دیگه هم افتادم
پارس آنلاین خیلی سرویسهاشون گرونه و منشی خیلی پررو بود وقتی زنگ زدم گفت ما سرویسهای 128 یکماهه رو فقط به کاربرهای قبلیمون میدیم آخه من یدستی زدم و گفتم قبلا از یه شرکت دیگه سرویس میگرفتم !
شاتل 5 خط شماره تلفن از پشتیبانی شاتل داشتم که هر 5 خط دائما اشغاله:21: و حتی نتونستم زنگ بزنم آمار سرویسهاشون رو بگیرم . پشتیبانیش که اینجوری دائما اشغاله ببین سرویسهاشوت دیگه چیه.
پارسینت رو جدیدا میگن به دلیل افزایش کاربرهاش کیفیتش به شدت افت کرده :13:
اینه که فعلا نظرم روی آسیاتک هست با توجه به قیمتهایی که در بالا گفتم آسیاتک رو توصیه میکنید؟
دوست عزیز یک بار چند صفحه آخر این تاپیک رو مطالعه کنید مطمئنا خیلی کمک میشه بهتون!!نقل قول:
نقل قول:
سرعت 512 آسیاتک دانلودش 52 بیشتر نمیشه. اینکه با idm بالا پایین میره رو نگاه نکن سرعت واقعی 52
قسمت فروش آسیاتک خوش برخورد هستند اما پشتیبانیش بد نیست مثلا یکی داره به اسم عیوبی ارث باباش طلب داره
من الان 256 نامحدود دارم و حدود یک سال و نیم مشتری این شرکتم از کیفیتش راضی هستم
تخفیف آسیاتک برا 6ماهه نامحدود 10 درصد بیشتر نیست.
یعنی به جای 168هزار تومن باید 150 تومن بدیم که اگر به ماه حساب کنیم به جای ماهی 28 تومن تقریبا میشه ماهی 25و خورده ای
میخواستم 6ماهه تمدید کنم گفتم زیاد هم نمیصرفه چون تفاوت چندانی نداره