گفته ماه و ستاره ( خورشید ) هم تو آسمون نبوده پس روزی وجود نداره.نقل قول:
فقط یک حالت می توانه داشته باشه اینکه گربه دودی شده باشه و دمای بدنش بالا باشه ( دلیل فیزیکی گفتم )
به زنش میگه من خونه گرفتم به بنگاه هم میگه من زن گرفتم.نقل قول:
Printable View
گفته ماه و ستاره ( خورشید ) هم تو آسمون نبوده پس روزی وجود نداره.نقل قول:
فقط یک حالت می توانه داشته باشه اینکه گربه دودی شده باشه و دمای بدنش بالا باشه ( دلیل فیزیکی گفتم )
به زنش میگه من خونه گرفتم به بنگاه هم میگه من زن گرفتم.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:درسته دوست عزیز :11: شرمنده دیر شدنقل قول:
جواب:
10 نفر
مجموع عضو های از بین رفته 310عضو که در بهترین حالت 90 نفر سه عضوی و 10 نفر 4 عضوی می شود
اگر x تعداد 4 عضوی و y تعداد 3 عضوی
4x + 3y=310
x+y=100
درنتیجه:
y=90
x=10
سلام دوستان
دیدم این 2 صفحه اخیر رو چندین معما مطرح کردین اکثرا جواب ندادین !
بنظرم یه معما بگید بعد 3 یا 2 روز معما بعدی رو بگید بهتره
یدفعه شلوغش کنین خودتون هم سردرگم میشید
البته نظر من بود
سلامنقل قول:
ای کاش به همین آسونی بود .
اما بابایِ عروس خانوم سند خونه رو می خواد تا بندازه پشتِ قباله ی دخترش و اداره ی مسکنِ مهر هم قباله ی ازدواج میخواد تا اسمشون رو بنویسن تو لیستِ ثبتِ نام .
این معما حل نداره دوستِ عزیز و بزرگترین دلیل
هم هزاران هزار دختر و پسری هستند که چشم انتظارِ حل شدنِ این معما هستند و در حسرتِ به هم رسیدن نشسته اند
:41:
درسته، آفرین سعید.نقل قول:
روشن نبودن چراغها و نبودن ماه و ستاره فقط تو روز ممکنه نه شب!
تو معمات نگفتی اونوقت شب بوده، پس اون موقع روز بوده و راننده به راحتی گربه رو دیده.
سلامنقل قول:
به محض اينكه فهميديم به شما هم خبر ميديم
:31:
بعد از شوخی :
جواب :
یخ بندرعباس سردتره
چون هر چی فشار هوا بیشتر بشه آب در درجه ی
پایین تری منجمد میشه
البته اگر بخواین واقعاً آزمایش کنین باید از یک نمونه آب استفاده کنین یعنی اینکه از یک چشمه یا رودخونه دو لیوان آب بگیرین و بفرستین تهران و بندرعباس تا مقدارِ املاحشون یکی باشه یا اینکه از آب خالص h2o استفاده کنین .
اگر درجه ی هوا در هر دو شهر با هم بیاد پایین , خواهید دید که اول در تهران آب یخ می زنه بعد بندرعباس .
======================
در موردِ به جوش آوردنِ آب بدونِ گرم کردنش هم , لزومی نداره ظرفِ آب رو بردارین و با بالن پرواز کنین برین آسمون .
میتونین یک محفظه ی بسیار محکم درست کنین . بعد ظرفِ آب رو بذارین زیرش و با سرعت هوای محفظه رو خالی کنین تا فشار هوا کم بشه . خواهید دید که آب کم کم شروع به جوشیدن میکنه .
:)
====================
بد نیست به زودپز هم اشاره ای کنیم
در داخلِ زود پر , برعکسِ این مطلب اتفاق می افته .
چون همونطور که حرارت میره بالا فشار هم میره بالا .
و این باعث میشه که حرارت آب برسه به 200-300درجه اما بخار نشه .
واسه همینه که گوشتِ دیرپز در زود پز راحت می پزه .
اما خدا نکنه زود پز بترکه
:24:
به محضِ باز شدنِ در زودپز یک دفعه فشارِ پایین میاد و آب که حدودِ 300 درجه حرارت داره در کسری از ثانیه مثل ماده ی منفجره منفجر میشه (میجوشه و پخش میشه تو هوا ) و هر کس در نزدیکیِ اون باشه , فقط خدا بهش رحم کنه .
ببخشید کجاش درسته ؟ شما گفتید ستاره و ماه هم تو آسمون نبوده ! خوب وقتی ستاره نیست یعنی خورشید نیست وقتی خورشید نیست یعنی روزی هم در کار نیست .نقل قول:
سلامنقل قول:
عجب باریک بین هستی شما
:20:
بله درسته خورشید هم یک ستاره هست .
این معما عامیانه هست یعني خورشید با ستارگان فرق داره .
====================
یادِ یک جوکِ خنده دار افتادم !!!!!
به يه نفر ميگن ماه سودمند تره با خورشید
میگه ماه
میگن چرا؟؟؟؟؟
میگه چون ماه تو شبِ تاریک در میاد و همه جا رو روشن میکنه برامون اما خورشید تو روز در میاد که همه جا روشنه !!!
:39:
اگه یخ بود تقصیرِ من نیست . از سرمایِ زمستونه . تابستون بیاین بخونینش
عزیز دلم ، چرا برای خودت سخت میکنی ، چرا علمی و فضاییش میکنی.ما اگه رو کره زمین باشیم ، به آسمون نگاه کنیم ، اگه شب باشه ماه و ستاره رو میبینیم(غیر از استثناش)،اگه هم روز باشه خورشیدو میبینیم.شما اومدی تو بخش نجوم یا تست هوش؟نقل قول:
ببخشید کجاش درسته ؟ شما گفتید ستاره و ماه هم تو آسمون نبوده ! خوب وقتی ستاره نیست یعنی خورشید نیست وقتی خورشید نیست یعنی روزی هم در کار نیست .
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------
سوال:
به نظر شما مجموع یک و بی نهایت چند می شود؟(لطفا با دلیل و منطق ریاضی نه فضایی)
نمی دانستم بین هوش و علم تناقض وجود داره !نقل قول:
شما اومدی تو بخش نجوم یا تست هوش؟
(∞) نماد یک عدد بزرگه وقتی این عدد با 1 جمع بشه باز یک عدد خیلی بزرگه که با نماد به صورت (∞) نشان می دهیم. مطمئنا شما دنبال یک عدد برای جوابتون نمی گردید . ( ببخشید اگه جوابم علمی بود ! تست هوشش را بلد نبودم.)نقل قول:
به نظر شما مجموع یک و بی نهایت چند می شود؟(لطفا با دلیل و منطق ریاضی نه فضایی)
:20:
سلامنقل قول:
اگر به بي نهايت يكي اضافه كنيم باز هم بي نهايت هست نتيجه
سلامنقل قول:
اگر بخوايم مو رو از ماست بكشيم , اصلا اين معما از بيخ و بن غلطه چون اصلا امكان نداره حالتي پيش بياد كه ماه و ستارگان و خورشيد در آسمان وجود نداشته باشند
اونها هميشه در آسمان وجود دارند اما به خاطر چرخش زمين ما گاهي مي بينيمشون گاهي نه
سلام علیکم.
مشخص کنید X مساوی با چه عددیست؟
5=1
25=2
325=3
4325=4
ایکس؟ =5
من به این جواب رسیدم:نقل قول:
X=54325
ایکس = 54325نقل قول:
زیاد هوشی نبود :11:
جواب تو خود سوال بود. فقط به یه مقدار دقت نیاز داشتنقل قول:
1=5
x=1 هست همونطور که تو خط 1 گفته شده ! از ابتدایی ترین اصول ریاضی و معادلاتنقل قول:
دوست عزیز اگه اینطوری باشه که اصول ریاضی زیر سوال رفته!شما چجوری میتونید 5=1 قرار بدید؟!نقل قول:
در واقع بجای تمام مساوی ها باید سه ساوی(همون که مثل مساوی و بجای 2 خط 3 تا خط روی همه!اسمش رو نمیدونم ولی ما تو مدرسه بهش میگیم 3 ساوی!)قرار داشته باشه.چون اصلا 5=1 نیست که 1=5 باشه!
دوست عزیز اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم که سوال کلا از پایه اشتباهه.چون:نقل قول:
1 با 5 مساوی نیست.
2 با 25 مساوی نیست.
3 با 325 مساوی نیست.
و 4 با 4325 مساوی نیست.
تو سوال هوش نباید زیاد به مقدار عددی دقیق شد. معمولا عددها برای گمراه کردن هستن.
مثل یه سوال که یه مدت زیاد می دیدمش که اسم هر رنگ رو با یه رنگ دیگه می نوشتن.
مثلا سیاه قرمز سبز صورتی
بعد باید فقط رنگ هر کلمه رو می گفتیم.
کلا تو سوال هوش باید با هوش جواب بدید نه با علم.(البته بعضی سوالات علمی هوشمندانه (: دی) هستن که نیاز به علم دارن. ولی معمولا سوالات هوش مثل همین سوال هستن.)
موفق باشی
نقل قول:
جواب تو خود سوال بود. فقط به یه مقدار دقت نیاز داشت
1=5 ____
آفرین.نقل قول:
x=1 هست همونطور که تو خط 1 گفته شده ! از ابتدایی ترین اصول ریاضی و معادلات
تست هوش همینه دیگه... همه ی تست هوش ها یه ایرادی داره...نقل قول:
دوست عزیز اگه اینطوری باشه که اصول ریاضی زیر سوال رفته!شما چجوری میتونید 5=1 قرار بدید؟!
اینجوری هم میشه نوشت:نقل قول:
در واقع بجای تمام مساوی ها باید سه ساوی(همون که مثل مساوی و بجای 2 خط 3 تا خط روی همه!اسمش رو نمیدونم ولی ما تو مدرسه بهش میگیم 3 ساوی!)قرار داشته باشه.چون اصلا 5=1 نیست که 1=5 باشه!
a=e
b=f
c=g
d=h
e=X
نمیخوام بحث کنم.ولی من اینو قبول ندارم!لطفا این پست من رو reply نکنین چون ارزش بحث کردن نداره.
به قول عادل : اجازه دارم که راضی نشم؟!!!:laughing:
مثل اینکه من دیر با این تاپیک اشنا شدم.اونم وقتی که دیگه تعطیل شده!:18:
بابا این تاپیک رو راه بندازید دیگه!چند تا معما بگید حال کنیم!
10 تا جعبه قند داریم.
هر جعبه از 1000 حبه قند تشکیل شده.
وزن هر حبه قند 10 گرمه.
این وضعیت تو همه جعبه ها همین طوریه ولی فقط یکی از جعبه ها حبه هایی با وزن 9 گرم داره.
یه ترازو داریم که یه بار مصرفه. یعنی فقط میشه یه بار با اون وزن کرد و بعد از اون دیگه از کار می افته.
می خوایم با استفاده از این ترازو و تنها با یک بار وزن بفهمیم کدوم جعبه وزن کمتری داره.
حالا چیکار کنیم؟
سوال تکراریه!نقل قول:
صفحات اول تاپیک قرار دارد!
سلامنقل قول:
5 جعبه ميذاریم تو یک کفه و 5 تا هم تو کفه ی دیگه .
مسلما یک طرف سنگین تره .
حالا یکی از این بر و یکی از کفه ی اونطرفی رو با هم جابجا میکنیم
این کار رو تکرار میکنیم تا اینکه جعبه ی سبکتر رو پیدا کنیم
چرا این معماها جایزه نداره ؟؟؟؟
اگه ترازو دیجیتال باشه چی!:31:نقل قول:
هیچیـ ! دور هم میشینیم میخندیمـ ! :31:نقل قول:
با دیچیتال که خیلی آسونترهنقل قول:
همه رو میذاریم بالا بعد یکی یکی بر میدارم
اونی که وقتی برش میداریم نه کیلو از وزنِ کُل کم میشه همون جعبه هست .
بابا این که کاری نداره . از جعبه اول 1 حبه از جعبه دوم 2 حبه .... از جعبه 10 ام 10 حبه بر میداریم میذاریم رو ترازو . در حالت عادی اگر وزن همه 10 گرم باشه ترازو باید عدد 550 را نشون بده . حالا هرچی کمتر نشون بده میشه شماره اون جعبه ای که حبه های 9 گرمی داره :31:
نقل قول:
خوب تو مسئله گفته فقط یه بار میشه از ترازو استفاده کرد.مثلا برای بار اول که وزن رو نشون داد ، ترازو روی همون عدد گیر میکنه!
جواب درست اینه.اما همونطور که گفتم در صفحات اول همین تاپیک سوال و جواب موجوده!نقل قول:
بله تو صفحه ي سوم يا چهارمهنقل قول:
اما اون معما که با این خیلی فرق داره آقا
اینجا حبه قنده اونجا انگشتر ¡¡¡¡≠≈¬‰¿‘’‚‛“”„~
یادِ معلمِ فیزیکمون افتادم . تو کتاب یک مسئله بود که میگفت کامیونی با سرعتِ 30 متر بر ثانیه ....
همون سوال رو داد واسه امتحان اما به جایِ کامیون نوشت قطار . فقط دو نفر حلش کردند !!!!!
همه گزینه های زیر، به جز یکی از آنها از یک قاعده مشخص پیروی می کنند... آیا می توانید آن را بیابید؟
A. 764345896
B. 125612456
C. 367874341
D. 456578325
E. 178652457
F. 279651238
به نظر من این سوال درست نیست. چون هر کسی از یک نظر تفاوت می بینه . مثلا من می گم b چون بقیه 7 دارند ولی b نداره :31: البته چیزهای دیگه هم هست.نقل قول:
جواب درسته.نقل قول:
متاسفانه خیر...نقل قول:
نادرسته.
میشه بفرمایید چرا نادرسته؟نقل قول:
جواب را به صورت خيلي خلاصه داد ولي راه درسته.نقل قول:
بله همين راه درسته
سلام
یک معما چه طور میشه بدون برداشتن مداد از روی کاغذ این نقطه هارو با چهار خط راست به هم وصل کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تا سکه داریم همه ی اون ها غیر از یکی که نه گرمیه ده گرمی هستن چه طور میشه با دو بار وزن کردن فهمید کدوم سکه نه گرمیه؟
(با ترازوی دو کفه ای)