منظور سامان يه نوعه ديگه از Garmin هست كه از طريق PC نصب ميشه...نقل قول:
شاد باشي:40:
Printable View
منظور سامان يه نوعه ديگه از Garmin هست كه از طريق PC نصب ميشه...نقل قول:
ببین دوست من باید گوشیتو از طریق Data Transfer به سیستمت وصل کنی ....نقل قول:
وقتی وصل شد روی آیکون Garmin با فرمت exe کلیک میکنی ....
وقتی برنامه Unpack شد روی سیستمت یه صفحه باز میشه که که شما باید Install رو بزنی .....
وقتی Install تموم شد کابل رو از گوشیت درمیاری ...
بعد به قسمت App Manager گوشیت میری و فایل Garmin رو از اونجا نصب میکنی .....
.
به همین راحتی ...
.
برای توضیحات بیشتر بهمراه تصاویر آموزش , این فایل رو که برات آپ کردم رو دانلود کن و خوب ببین برای نصب چیکار میگه .... شاید از روی تصاویر بهتر متوجه بشی ....
بازم اگه سوالی داشتی بپرس .
[HTML]http://www.mediafire.com/?mzfwj3mmmfi[/HTML]
سلام دوست عزیز اگه میشه مارو هم یه راهنمایی کن گوشیم i8510 و میگن روت 66 روش نصب میشه ولی چطوری نمیدونم
سامان جان اين نسخه از گارمين كه تو پست 1 هست ...فايل sis ...پس روشش با ايني كه ميگي فرق داره...:46:نقل قول:
درمورد اين برنامه اطلاعي ندارم...نقل قول:
سلام دوست عزیز اگه میشه مارو هم یه راهنمایی کن گوشیم i8510 و میگن روت 66 روش نصب میشه ولی چطوری نمیدونم
سلام من این رو نصب کردم ولی فقط نقشه جاده های ایران بود و تهران رو نداشت!!!
زوم کردی رو قسمت تهران؟ چون من همین الان ازش اتفاده کردم...:31:نقل قول:
شاد باشی:40:
با سلام
من روی n82 آن را نصب کردم آیا راهنمای خاصی دارد منظورم طریقه استفاده از آن است مثلا طریقه پیدا کردن مسافت و یا سرعت ؟ در ضمن آیا روی نقشه جاده ها اسم ندارد
سلام با تشکر روی i8510 سامسونگ جواب داد
چجوری ميشه کاری کرد که تو نقشه اسم کوچه و خيابان ها ،... رو هم نشون بده
برا من فقط بار اول که نصب کردم نشون ميداد ولی بعدش ديگه نشون نميده
از تو تنظیمات یه بار RESTORE Default کنید...گمانم درست شه...نقل قول:
اين کارو کردم ولی بازم نشون نميدهنقل قول:
شايد تو تنظيمات بايد دقت نقشه رو زياد كنيد...نقل قول:
setting
map
map detail
اينم تست كن..
اين کارو هم کردم ولی جواب نداد ?نقل قول:
سلام دوستان
گوشی من n85 هست. میشه این برنامه رو روی n85 نصب کرد؟
دیگه راهی به ذهنم نمیرسه...:41:نقل قول:
بله...نصب میشه...:46:نقل قول:
[QUOTE=Legend;3565042]دیگه راهی به ذهنم نمیرسه...:41:
QUOTE]
يه سؤال ديگه اين چيه که بعضی وقت ها خود به خود اجرا ميشه بدون اينکه حتی garmin رو اجرا کنم:
Garmin Mobile XT detected Launch Now?
yes no
سلام
من نقشرو رز n82نسب کردم ولی جواب نداد
کد:www.mobs-soft.blogfa.com
این مشکل برای من خود به خود حل شد...گمانم مخصوص Autorun باشه که فعال میشه...نقل قول:
نوشته شده توسط adameh_bahal
يعنی نميشه کاريش کرد؟نقل قول:
راهه خاصی رو سراغ ندارم...شاید با نصب دوباره...نقل قول:
سلام دوستان
اگه ممکنه برای 5800 هم بزارید
یه کوچولو دقت بیشتر:نقل قول:
شاد باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294309
يه سوال دارم. استفاده از اين جي پي اس هزينه داره؟ بايد به نت وصل شد تا از نقشه استفاده كرد؟
نه دوست من ... استفاده از Gps و در نهایت اتصال به ماهواره هیچ گونه هزینه ای نداره ... GPS یکی از قابلیتهای گوشی هست و استفاده از اون از هر نوع گوشی و یا سیم کارتی هزینه ای نداره ....
.
خیر شما اول برنامه رو نصب میکنید و بعد از نصب برنامه نقشه اصلی و کرک شده رو داخل رم گوشی و داخل فولدر خود برنامه کپی میکنید و هیچ ارتباطی به نت نداره
سلامنقل قول:
نه هيچ هزينه اي نداره .
برو حالشو ببر :21:
من تو فایلی که دانلود کردم garmin با فرمت exe ندیدم میشه فقط همین رو واسم آپ کنید؟نقل قول:
ممنون میشم
این مشکل قدیم ندیما بود!یونس یادته؟ورژن 5 درست نشون نمیداد بعد عوض کردی 4.1 گذاشتی؟بعد که نقشه مسیر یاب اومد اسم ها هم درست شده بود.شما ببین نقشه ای که داری مسیریابی داره یا نه؟(یه کم دیره،ولی خوب بالاخره مشکل مشکله دیگه!میشه حلش کرد!:46:)نقل قول:
سلام
من فايل نقشه ها رو دانلود كردم ولي هيچ فايلي با فرمت .gpx وجود نداره در ضمن وقتي فولدر garmin رو تو گوشيم كپي ميكنم تصوير به هم ميريزه .
لطفا كمك كنيد.
ممنون
نسخه هاي ديگه رو تست كنيد...اين نقشه gpx نداره...نقل قول:
دوست من شما میتونی از فایلهای gpx بقیه ورژنهای این برنامه استفاده و آنها رو جایگزین کنی ....
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
سلام
خیلی ممنون . آیا نقشه های شهرهای دیگه ایران برای این نرم افزار کالیبره نشده ؟
گارمین ورژن جدید فرمتش sis هست و یه پوشه حاوی فایهای برنامه که باید به Root مموری کپی کنید.نقل قول:
دوست من جدیدترین نقشه ای که برای گارمین تهیه شده که پولی هم بوده ولی دوستان لطف کردن و کرکش کردن شهرهای تهران , مشهد و کرج رو داره ... البته اگه پولی خریداری بشه ممکنه با آپدیتهای که برای این برنامه میاد شهرهای دیگه ای هم اضافه بشه ....نقل قول:
سلام.همین دو روز پیش گارمین 4 رو ریختم و توخود خونه جواب میداد.دیروز رفتم سایت نوکیا و گوشیمو آپدیت کردم.بعدش دیدم گارمینم باااز نمیشه.دوباره ریختم،مشکل خوردم.gps گوشیمو پیدا نمیکنه.کمککککککک
دوستان من این نقشه جدید رو دانلود کردم ولی تو میزنه no map و هیچی نشون نمیده گوشیم 6220 هست و از برنامه جدید رو گوشیم نصبه کسی این نقشه جدید رو تست کرده تو کرج کار میکنهنقل قول:
خوب باید وایستی تا به ماهواره کانکت بشه بعد نقشه رو نشون بده.نقل قول:
عزیزم تا این حد رو میدونم ولی میگم کلا میزنه no map حتی اگه نیم ساعت وایستی باز هم همین رو میزنه اصلا نقشه رو نشون نمیدهنقل قول:
کانکت میشی؟نقل قول:
برنامه رو درست کرک کردی؟
جی پی اس داخلی گوشیتو می شناسه؟
اگه این سه مورد درست باشه باید نقشه رو نشون بده.
1-چجوری باید بفهمم کانکت شدم یا نهنقل قول:
2- یعنی چی
3-فکر کنم میشناسه
4-نشون نمیده فقط یه فلاش نشون میده