سعی کردی با مرورگر دیگه کار کنی ؟ ... فایرفاکس ؟ ...نقل قول:
با برنامه مخصوص دانلود کار می کنی ؟ ... چی ؟ ...
روی یه دستگاه دیگه/یه اتصال اینترنت دیگه هم تست کن ...
Printable View
سعی کردی با مرورگر دیگه کار کنی ؟ ... فایرفاکس ؟ ...نقل قول:
با برنامه مخصوص دانلود کار می کنی ؟ ... چی ؟ ...
روی یه دستگاه دیگه/یه اتصال اینترنت دیگه هم تست کن ...
سلام ببخشيد پا برهنه پريدم وسط حرفاتون...
ولي ميخواستم بدونم که P2 قابليت ظبط صدا رو از طريق اتصال توسط کابل به دستگاه ديگر (mp3 File Recording From External Sources)داره يا نه؟؟؟
نه امکان Line Recording نداره !نقل قول:
سلامنقل قول:
لینک ها ثابت هستن برای همین وقتی فایل جدید اضافه میکنن حجم ها بیشتر میشه !!!
فایرم ور شما هم چون قدیمیه امکان استفاده از دیکشنری نیست اخرین ورژن رو دانلود کن !!
نصبش هم مثل گیم هست
اینم اخرین فایل های معرفی شده در دانلود سنتر سامسونگ
دانلود کنید و لذت ببرید !!
نسخه اخر فایرم ور >> ورژن 5.08 فول * 16 مگ *
YP-P2JAW [NEW]YP-P2 GAME (ver.5.08) جدید * 11 مگ *کد:http://tinyurl.com/6sy9lh
YP-P2JAW [NEW]YP-P2 GUI (ver.5.08) جدید * 14.4 مگ *کد:http://tinyurl.com/56ra2w
کد:http://tinyurl.com/66e897
راستی فایل گیم (پست بالا) شامل 2 تا ساب وی مپ (نقشه مترو) هستن یکی برای کره و یکی بین المللی !!
اگه لازمشون ندارین میتونین فولدرشو پاک کنین ولی نقشه بین المللی ه خیلی جالبه !! عکس مناطق معروف (برای علامتگذاری داره)
دستت درد نکنه فقط اون دومی که گذاشتی 11 مگابایت .........تکراری بود....
من لینک ها رو از سایت سامسونگ گذاشتم و همگی روز قبل رو سایت رفته بودن و تازه لانچ شده بودن !!
شما از لینک فروم anythingbutipod دانلود کردی که بازی ها همگی از سایت های متفرقه برداشت شده بود !
راستی علی جون اون دیکشنری رو کی معرفی میکنه سامسونگ؟
برنامه دیگری هم داره؟
گاش دی وی دی هم می خواند...
یادم نیست.ولی من هر ساعتی 20MB دانلود میکنم:دینقل قول:
البته این واسه الانه که فقیریم:27:.یه زمانی با adsl ساعتی 2GB دانلود میکردم:11:
ممنون بابت لینک ها...
با adsl های اینجا ؟ اونم قبلا ؟ ... 2 گیگ در ساعت یعنی سرعتت باید 4.5 مگابیت در ثانیه باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
خوش میگذره با فریم ور جدید ؟
من دوباره چند تا سوال داشتم:
1.توی برنامه mediacoder در صفحه اکستنشن p2 یک گزینه هست که نوع قالب video رو مشخص می کنه.
که سه گزینه no video و mpeg(DivX) و mpeg(Xvid) رو داره.پس اگه اینطوره که در واقع p2 از divX پشتیبانی می کنه ولی در قالب پسوند SVI .درست نمی گم؟
2.توی همون صفحه بیت ریت صدا و ویدئو رو چند تنظیم کنیم؟
3.اگه ما یک فیلم divx رو که حجمش معمولا 700 مگ هست رو به svi تبدیل کنیم(با تنظیمات پیش فرض اکستنشن p2 ) چه حجمی پیدا می کنه؟و چقدر طول می کشه؟
4.در مورد یک فیلم DVD چطور؟
5.چطور میشه کاری کرد که فایل svi تبدیل شده زیرنویس داخل DVD رو هم داشته باشه؟ برنامه خاصی می خواد؟
6.آیا زیرنویس فیلم ها در صفحه p2 بدون نیاز به ذره بین قابل دیدن هستند؟
7.خبر ندارید که چند تا فریم ور جدید قراره بیاد؟(به جر ورژن 5.08 یا همون bluewave 4 )
8.به صورت غیر رسمی حدس نزدند که firmware جدید چی بهش اضافه می شه؟
سلام اینم جواب شما :نقل قول:
1- درسته منم در چند صفحه پیش توضیح دادم در مورد فرمت ها و کدک ها
2- بستگی به خودت داره اگه میخوای کیفیت صدات بالا باشه و کیفیت ویدیو رو برای کاهش حجم فایل خروجی پایین بیاری بزار رو 500 و 128 (نرمال) ، 600 و 160 (بالا) ، 400 و 128 (پایین)
ولی من تنظیمات پیش فرض رو پیشنهاد میکنم
3- دقیق نمیدونم ولی به نظرم میره زیره 400 مگ
4- اونم نمیدونم چون من تاحالا با مدیا کدر ریپ نکردم ولی با نرو من سایز رو دستی انتخاب میکنم میتونم بکنم 100 مگ میتونم بکنم 1000 مگ !!
5- زیاد سخت نیست ولی چون چندان جالب نمیشه من استفاده نمیکنم اگه خواستی بگو اموزشش رو تو اون هفته بزارم (الان واقعا سرم شلوغه)
6- اره ولی گاهی اوقات (برای بعضی از فیلم های من مشکل نداره ولی برا بعضی ها فونت ها خیلی ریز و در هم میشه)
7- 2 یا 3 تا ورژن فول دیگه (خبر دقیق رو ندارم چون سامسونگ دیگه ایمیل هایی که مربوط به این زمینه باشه اصلا جواب نمیده)
8- نه اضافه میشه ولی در اینده
اگه بازم سوالی بود در خدمتم
مرسی علی جان
توی خود mediacoder یک جا برای زیرنوسی پیدا کردم.فکر کنم با همون بشه؟نه؟
بله با اون هم میشه ولی برا من گاهی اوقات کار نمیکنه !!نقل قول:
سلام به همگی
آقا من این دیکشنری رو نمیتونم نصب کنم. تو هر فولدری که بگین کپی کردم اما نصب نمیشه. اصلا تو کدوم قسمت باید بیاد؟ prime pack یا ...؟ ورژن دستگاه هم 5.08 در تاریخ 26/6/2008 هست.
یه سوال دیگه هم دارم اینکه با media coder زیرنویس رو که add میکنم، به فیلم نمیچسبونه. چه کنم؟
ممنون پیش پیش
با سلام خدمت همه.......... دمتون گرم خدایی تاپیک باحالیه.......
ولی الان دیگه من دارم چپه میشم.......... الان دقیقا 3-4 ساعته که کل این 42 صفحه تاپیک خوندم..........
من تا حالا نه چیزی دانلود کردم و نه چیزی رو پی 2 نصب کردم............
لطفا یکی منو راهنمایی کنه که الان باید چیو دانلود کنم و نصب کنم..........
خیلی ممنون............
چند تا سوال........
1- من باید فقط آخرین ورژن فایرم (5.08) ور دانلود کنم؟؟؟؟ و نیازی به قبلی ها نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- تو این سایتی که دادید ورژن آخرش هم هست از اونجا دانلود کنم درسته؟؟؟؟
این سایت رو میگم:
3- راجع به بازی ها و بقیه نرم افزار ها هم اگه میشه لینک دانلودشو بدین........ چون من نمیتونم از downloadecenter خود سایت سامسونگ دانلود کنم.......... ممنون.............نقل قول:
کد:http://www.simplistsims.co.uk/p2files/index.php
تو باید فقط اخرین فریم ور رو دان کنی و تو اولین صفحه ای که باز میشه برا p2 یا همان root کپی کنید و بت 3 بار خاموش روشن شدن برو حالشو ببر.....................نقل قول:
تو صفحه قبل اخرین فریم ور هست دانلود کن............بازی ها هم همون جاست . تم............
Yp-p2 Gui ?!
این فایل 14 مگی چیه ؟
سلام به همگی .
S2 وارد بازار شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال : بعد از این آپگرید آخر p2 چه فایلهای صوتی و ویدیویی رو پخش میکنه ؟
متن فارسی و ویدیو با فرمت دی وی دی رو ساپورت می کنه ؟
همون فرمت های قبلی هست !! فقط کیفیت پخش فایل های Ogg خیلی بالا رفته !!نقل قول:
متن فارسی رو برای دفترچه تلفن (نوشته های دفترچه تلفن) درست نشون میده ولی در قسمت Text نوشته ها برعکس هستند
ویدیو با فرمت دی وی دی رو نه باید تبدیل شه !
سلامنقل قول:
فعلا نه ولی اگه بگردی پیدا میکنی !
قراره 21 مرداد یه بار از پلیر های سامسونگ برسه (سام سرویس)!
ولی دقیق اطلاع ندارم از تاریخ عرضه ش
شما فایل های دیکشنری رو بعد از خارج کردن (فولدر اصلی) از حالت فشرده در دایرکتوری اصلی P2 کپی کنید در مورد زیرنویس هم شما MediaCoder ت رو اپدیت کن !نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا دم خودت گرم چون 42 صفحه خوندی هیچی نفهمیدی !!
شوخی کردم
شما بهتره اول ورژن 4.13 رو نصب کنی بعد 5.08 (لینک هاش هم صفحه قبل هست)+لینک دانلود گیم و تم ها
فقط هم از دانلود سنتر سامسونگ دانلود کن اگه نمیتونی دانلود کنی از فایرفاکس استفاده کن یا برو کافی نت
بازم دمت گرمنقل قول:
جوابات بالاست
تم های زیبای P2 هست (ارزش دانلود داره)نقل قول:
سلام
آيا ممكنه كه مشكل فارسی این مدل p2 حل شود و فایل های text فارسي را به درستی نمایش دهد
این قابلیت برای من خیلی مهمه چون می خوام که کتاب های pdf فارسي را به txt تبدیل کرده و اونا رو تو p2 بخونم
البته مدلهایی هستند که قابليت نمايش pdf فارسي وامکانات دیگری را دارند اما گران هستند مانند A3 cowon ,Q5 ,...
لطفا راهنمایی کنید
لطفا مدلهلی دیگری با قیمت مناسب که این مشکل را نداشته باشند معرفی کنید
صد در صد مشکل فارسیش درست میشه ولی کی و کدام اپگریت رو خدا می دونه:31:نقل قول:
نقل قول:
ايا مدل های دیگه سامسونگ مانند , S5 , U3 , t10
همین مشکل رو با فایل های txt فارسي دارند یعنی فایل های txt فارسي را ميتوانند به درستي نمايش دهند
ممنون
نقل قول:
سلام، ببخشید یه سوال داشتم شما چطور فایل های pdf های فارسی رو به txt یا اصلا به doc تبدیل میکنید؟ با چه برنامه ای؟
جدا نمی دونم..........نقل قول:
نقل قول:
یکیش برنامه pdf2word هست
ایران نه عزیزم.کویتنقل قول:
آره.یه بار تو 1 ساعت 3 تا فیلم 700mb رو دانلود کردم:11:
نه عزیزم.سرعت ام حدود 13mb بود(چون وایرلس بود روزها کمتر میشد).یعنی سرعت دانلوم حدود 1.5mb در ثانیه
ولی خب.سرعت send سایت های فیلم هایی که دانلود میکردم زیاد نبود و بیشتر از اون نمیشد ازشون دانلود کرد
اینم عکس تست سرعتم
1.7 مگا بایت در ثانیه دانلود
1.8 مگا بایت آپلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوستان که پستم ربطی به تاپیک نداشت:11:
ممنون از توضیحت دوست من ... منم معذرت می خوام اگه ربطی به تاپیک نداشت ... ولی خب کنجکاو بودم ..نقل قول:
(راستی مگابیت در ثانیه ؛ kbps هستش دیگه... بازم فوق العاده اس البته ... )
سلام به تمام دوستان عزیز. واقعا که تاپیک بسیار فعالی هست. وظیفه خودم می دونم که از تمام بچه های این تاپیک تشکر کنم ، مخصوصا علی جان.
من هم چند روزیه که P2 خریدم که البته این تاپیک یکی از عواملی بود که p2 را انتخاب کردم.
یه سوال داشتم :
وقتی با برنامه ی MediaCoder فیلم ها را تبدیل می کنم زیرنویس بهش اضافه نمی شه ... چیکار باید بکنم؟؟؟
من هم یه سوال داشتم..............................دیکشن ری رو باید کجا بریزیم؟؟؟؟؟
بابا ایول .... یه نفر نیست به من کمک کنه؟
هر کاری می کنم زیرنویس به فیلم اضافه نمی شه. هم با EmoDio امتحان کردم هم با MediaCoder ...... MediaCoder هم آخرین ورژنش هست.
نمی دونم چرا Emodio تنها به یه فیلم اضافه می کنه... در صورتی که با بقیه فیلم ها هیچ فرقی نمی کنه...
لطفا یکی راهنمایی کنه.......
افزودن زیرنویس به فیلم (با فرمت های فشرده) نیاز به نرم افزار خوب داره ... مثلا با virtualdub کار کن .. این هم یه راهنما واسه این کار :نقل قول:
کد:http://www.afterdawn.com/guides/archive/adding_subs_to_avi.cfm
داداشم امروز یه ........روی p2 خورد که وقتی اهنگ mp3 رو میزنم میگه format not support
چه کنم.....frim ware دوباره بریزم یا اون ریست پشت دستگاه رو بزنم با کاری دیگه؟؟؟؟
دقيقا همين مشكل رو منم دارم
سعي كن به اينجور مشكلا عادت كني (اين يكي از مشكلاي من با ورژن جديد)
و اما با يگبار وصل كردن به pc وخوندن محتويات p2 (به هر نحوي) مشكلت حل ميشه