سلامنقل قول:
ایول با real player اجرا شد . من کدک رو نصب کردم . مشکل از جایی دیگس. الان تنها مشکلی که دارم اینه که real player زیرنویس نمیخونه. یا شایدم میخونه من خبر ندارم. ؟!
پیشنهاد میکنم کانورت اش کنی هر چه زود تر!
Printable View
سلامنقل قول:
ایول با real player اجرا شد . من کدک رو نصب کردم . مشکل از جایی دیگس. الان تنها مشکلی که دارم اینه که real player زیرنویس نمیخونه. یا شایدم میخونه من خبر ندارم. ؟!
پیشنهاد میکنم کانورت اش کنی هر چه زود تر!
فرقی نمی کنه ، کانورت هم بشه به هر فرمتی وقتی با Km اجراش کنی صدا نداره و فقط با Real اجرا می شه، اگه می دونید Codec ش چیه بگید...نقل قول:
ینی من باید قید اون فیلمرو بزنم ... 7 یگی بید خب ... حیفه ...
دو سه تا فیلمه 7 گیگیه دیگه هم امتحان کردم رو سیستمم اونا سالم بود و روون بودن ...
بهو وگید چکار وکنم ؟
اسمش اینه : HORTON با پسوند mkv
هیچ راهی نداره ؟ .. نمیشه یکم کوچیکترش کرد
شاید کانورت کنم بشه .. با چه برنامه ای میتونم
برای پخش فیلم های Mkv شما میتونی از Vlc استفاده کنی یا مجموعه کدک CCCP !نقل قول:
ینی من باید قید اون فیلمرو بزنم ... 7 یگی بید خب ... حیفه ...
دو سه تا فیلمه 7 گیگیه دیگه هم امتحان کردم رو سیستمم اونا سالم بود و روون بودن ...
بهو وگید چکار وکنم ؟
اسمش اینه : HORTON با پسوند mkv
هیچ راهی نداره ؟ .. نمیشه یکم کوچیکترش کرد
شاید کانورت کنم بشه .. با چه برنامه ای میتونم
اما من مجموعه کدک CCCP رو بهت پیشنهاد میکنم .
چون با Vlc ممکنه مشکلاتی از قبیل نداشتن صدا و ......... را داشته باشی [ در بعضی فیلمها ! ]
برای دانلود کدک CCCP اینجا رو یک نیگاه بنداز :
http://www.cccp-project.net
بعد از نصب کدک cccp ، فیلم با فرمت mkv رو با مدیا پلیر کلاسیک پخش کن [ Windows Media Player Classic ]
.
یعنی الان هیچ راهی نداره که با real player زیرنویس ببینم؟
چرا می تونید روش plug in بزنید تا زیرنویس رو نشون بدهنقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Plugins/Subtitles-Plugin-for-RealPlayer.shtml
من یک فیلم دانلودکردم وقتی آنزیپ کردم یک فایل با پسوند bin داخل اون هست
چگونه می تونم آن را اجرا کنم؟
bin فرمت image هست با demon یا virtual clone اونو mount کنید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
آیا فقط باید بر روی سی دی رایت بشه تا بشه دید؟کانورتوری یا پلیری واسش نیست ؟
سلام.نقل قول:
با برنامه های مخصوص ایمیج بازش کنید بعد مشاهدش کنید همین
خواستین میتونید بعد باز شدش هم روی هارد کپی کنید .
با virtual clone باز شد و اجرا شد اما نمیزاره روی هارد کپی کنمنقل قول:
access deny میده
چه جوری کپی کنم؟
سلام من یک فیلم از اینترنت گرفتم و با hjsplit به هم چسبوندمش ولی وقتی پخش میکنم یکم استراب یا بقولی با دور کند پخش میشه
مشکل از چیه با یک نرم افزار دیگه بچسبونم درست میشه
چه نرم افزاری؟
سلام.نقل قول:
راهی به ذهنم نمیرسه
میخواین با یک برنامه ی دیگه هم باز کنید نظیر الکل
راستی این فیلم بجای 700 مگ 634 مگ است
ممکنه تعداد فریم هاش کمتر باشه؟
الکل را از کجا بگیرم؟
سلام.من تو رو نگفتم که برادر !نقل قول:
شما همه پارت ها رو دانلود کردی ؟
اگه باید با hjsplit به هم چسبونده میشده خوب درست انجام دادی دیگه
با دور کند پخش میشه یعنی چی ؟
تنظیمات مولتی مدیات رو دست کاری نکردی احیانا ؟
به حجم هم نیست عزیز
ممکن فیلمت اصلا 500 مگ می بود.
ولا من چیزی به ذهنم نمیرسه حالا بقیه دوستان بیان
پارت هایی هم که دانلود کردی درست دانلود شده ؟ از نظر حجم و.. هم چک کنشون
اره 6 تا 100 مگی یک 34 مگی است کامل استنقل قول:
بهم هم چسبوندم ارورر نداد
بی خیال همچین فیلم مالی هم نبود همین جوری دان کردم
سلام
با تمام نرم افزار ها دوره کند پخش میشه ؟
اگه آره که مشکل از فیلمت هست
الان امتحان کردم متاسفانه اره با همه نرم افزار هانقل قول:
سلام ..
یه سواله کوچیک :
DvDrip.avi
این چنین فیلم ها که dvd rip هستش با پسوند avi میشه رایتشون کرد : برای دیدن با ویدئو سیدی ...
باید کانورت کنی با خود نرو هم میشهنقل قول:
مگر اینکه دایویکس هم dvd player ات پخش کنه
سلام
در پخش بعضی از فایل های ویدئویی در KMPLAYER و البته نصب بودن K-Lite Media Package در بعضی موارد مثلا تکون خوردن لب های افراد و حرکات سریع خطوط موازی ایجاد میشه ! و کمی اذیت میکنه !
در همه ی سایز ها رخ میده !
Strech و Full و Mini سایز !
ممنون !
*منظور از خط های موازی همون Interlace و ... ایناست !
سلام.من فیلم The Reader رو دانلود کردم از لینک زیر
فرمتش rmvb بود و 3 تا پارت داشت.پارت اول رو با JetAudio دیدم ولی بقیه پارت ها رو نه با JetAudio میتونم ببینم نه با KMPlayer نه با چند تا نرم افزار دیگه.من دفعه اول هست که با این فرمت کار میکنم.ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3547036#post3547036
سلام.نقل قول:
با خود Real Player ببینید
اون رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد.:41:نقل قول:
میتونید لینک دانلود جدیدی از این فیلم بدین؟
مشکل از همون k-lite هست با اینکه به اکثریت توصیه میکنیم ولی این پکیج هم مشکلاتی داره بهترین راهش اینه که کدک هایی رو نصب کنید که تخصصی تر ارائه شدن ولی الان یکی از بهترین راهها برای حل مشکل در صورت اینکه با پاک کردن k-lite مشکلتون حل نشه اینه که رندر ویدویی تون رو از km player عوض کنید یا اینکه دکودر external ویدویی براش تعریف کنید.نقل قول:
حجم فیلم کمه پس احتمال اینکه فیلم در 3 سی دی باشه کمه اصولا اول باید پارتها رو با هم join کنید بعد پخشش کنید و اینکه پارت اول پخش میشه به احتمال زیاد پارتهای بعدی هم مشکلی ندارند و بعد از join مشکلتون حل میشهنقل قول:
چطوری میشه اینا رو با هم join کرد؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
پارت هایی که در آخر RAR دارند و فشرده هستند رو باید با Winrar باز کنید
اونایی هم که در آخرشون 001 دارند باید با برنامه ی hjsplit به هم وصل کرد
دوستان من یه فیلم دانلود کردم اسم پارت هاش اینجوریه :
ChienTranhGiuaCacViSaoIV.part1.vnw
حالا نمیدونم چیکار باید بکنم . ممنون میشم راهنماییم کنین .
سلام
من یک فیلم 15 قسمتی را که با winrarتقسیم شده دان کردم اما پارت6وجود ندارد
حالا میشه کاری کرد؟؟؟
نمیشه قسمتی که وجود ندارد را بیخیال شده وبقیه را دید؟؟
یا اقالااز7تا15را جداگانه دید
این هم لینکی که پاک شده
کسی می تواند کمکم کندکد:http://rapidshare.com/files/110814923/Ken.Park.2002.DVDRip.part06.rar
موقع اکسترکت با winrar از منوی سمت چپ keep broken files رو تیک بزنیدنقل قول:
میگم میشه مثلا یه فیلم 7 قسمتی رو 6 قسمتش رو دانلود کرده باشیم بعد قسمت هفتم رو از جای دیگه ای دانلود کنیم ؟
مثلا 7 پارت اول هر کدوم 100 مگ باشن. پارت مثلا 5 رو نداشته باشه.فایلش هم از نوعی باشه که پسورد میخاد و منم پسوردش رو داشته باشم.
بعد بیام اون قسمت پنجم رو از جای دیگه ای که پسورد هم نمیخاد دانلود کنم. win rar گیر نمیده ؟
اگه سورسشون یکی هست اونو دان کنید بعد همون پسورد رو بهش بدین و با بقیه همنام کنید بعد اکسترکتش کنید به احتمال زیاد جواب میده.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم وقتی یک فیلم رو دانلود می کنیم بعد رمزش رو می زنیم بعدش چی کار کنیم که فیلم رو پخش کنه؟
فکر کنم این ارور رو می ده که سی دی اورجینال رو بزارین!!! (سه گزینه ی ok ,cancel وbrowse داره)
ممنون می شم اگه کمکم کنین. :19:
سلامنقل قول:
با توصیفات شما احتمالا یک پارت رو دانلود نکردید! که دنبال اون میگرده و پیداش نمیکنه در نتیجه Error میده. و خواستار پیدا کردن دستی اون میشه.
آقا قربونتنقل قول:
یعنی بعد از این درست می شه؟
من که هر کاری میکنم نمیتونم دانلودکنم
بعظی وقتها لود میتونم
اما همیشه گیج میشم
سردر نمییارم که کی فایل اسلی لود میشه
بیخیال بیخیالم
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک فیلم دانلود کردم حالا می خوام از حالت فشرده خارجش کنم
اگه می شه کمکم کنین.
من تا انجایی که میدونم این کار رو کن.فیلمهایت اگه چند قسمت هست،برو یک کپی از همشون بگیر،بعد یک فولدر ایجاد کن،بعد ان کپی ها رو(منضورم همون فایلهای فشرده هست)رو بریز تو فولدر که ایجاد کردی،بعد همشونو انتخاب کن و بعد راست کلیک کن روی اولین فایل(همشونو منظورم انتخاب کرده باشی)بعد در گزینه winrar این گزینه رو انتخاب کن Extract files.اصولا که باید بشه،اینجوری همشو برات باز میکنه.من که همیشه اینجوری استفاده میکنم.امیدوارم که توانسته باشم کمکت کنم.نقل قول:
سلام...
ببخشيد دوستان من از اينترنت يه فيلم كه در 4 تا پارت بود رو دانلود كردم....حجم هر فايل هم 200 مگ بود...
بعدش گفته شده بود كه با نرم افزار hjsplit به هم join كنم..منم كردم ولي فايل نهايي 400 مگ بود..تازه يه حالتي ام داره كه بايد لود بشه و نميشه فيلم رو جلو برد....
حالا بايد چيكار كنم؟؟؟
ممنون