عيبي نداره سيمز 2 هم نداشت ولي براش expansin pack زدن و خوب شد به احتمال 99.99% براي سيمز 3 هم خواهند زد. كي با حرفم موافقه؟:10:نقل قول:
Printable View
عيبي نداره سيمز 2 هم نداشت ولي براش expansin pack زدن و خوب شد به احتمال 99.99% براي سيمز 3 هم خواهند زد. كي با حرفم موافقه؟:10:نقل قول:
من صبح سفارش دادم اگه شنبه برسه که عالیه.!!
آره..واقعا محشره...خیلی توپ شده...امیدوارم براش پک در مورد این که فصل ها تغیر کنه هم بیاد.توش میشه مغازه زد؟گفته بود میتونی که سهام دار شی فقط!من میخوام خودم فروشنده باشم مثل 2!: دی!نقل قول:
منم سه شنبه سفارش دادم اما ما همه بعد از ساعت 5 سفارش دادیم یعنی زودتر از اون نبود توی سایت اما شاید شنبه برسه بیشتر باید روی یکشنبه حساب کنید
ماشینارو می تونید هر جا دلتون می خواد پارک کنید اما نه تو خونه تو بیرون از خونه مطلب جدیدی در این باره نداریم پس از روی مطالب قدیمی در خونه ماشینتون باید روی همونا باشه اما نه با اون شدت گیردهی!(یعنی هرجا می خوای بزار:biggrin:)نا مفهوم رسوندم دیگه:biggrin: و کسایی رو هم که سوار کردید رو نشون می ده دیگه این باگ(انشاءالله)از بین رفته اما یه اتفاق خیلی بد که توش افتاده و از اون مطلبی که خوندم بود هیچ دگرگونی هوایی نداره و این خیلی بده هیچ عکسیم فاقد این نیست و این خیلی بده و چیز خیلی جالب کج کردن اشیاء به 360 درجه هست به جای 4 طرف!حاملگیشم که محشره!
:38::38:
حرف جالبي زديد .
در مورده مغازه هم بايد بگم كه منم دوست دارم مغازه رو خودم اداره كنم ولي يه مواقعي فروشندگي بيشتر حال ميده!دارم ديونه ميشم از خوشحالي!:26::26:
منظورم بخش اولش نبود بخش دومش بود که باید بری پیش دکتر این باحاله:دی
فندق جون اگه امروز صبح سفارش دادی که اصلن یکشنبه هم نمی رسه روی سه شنبه حساب کن:دی ما سه شنبه ی هفته ای که الان جمعشه سفارش دادیم بعدم دیگه روتون زیاد می شه موش بلند شه!به ولله این بازیه فیلم که نیست اونم بازیی که 2یا3 ساله ساختندش
گپ جون وقتی کل سهام رو بخری صاحب اونجا می شی اول همشو بخونید بعد می تونید اخراج کنید بفروشید و ... بعد اگه بتونی ورزشگاه بخری پس حتما مغازه برای خوراکی و رستورانم می شه دیگه
منظور fandogh جان اين بود كه صبح 4 شنبه سفارش دادن نه صبح امروز يكم دقيق تر بخون بابا جان!:46::38:نقل قول:
خوشم میاد از اینکه چقدر loomina دقیق میخونه
نقل قول:
از اون نظر بخوای حساب کنی یک شنبه میرسه:31:(بستگی به پست شهر داره)
من خودم توی یه چندتا چیز موندم اول لومینا چرا اینقدر حیوان خانگی دوست داره:31:!(مهم!)
2:این سیمس با دنیای بزرگ چجوری توی 2 تا دی وی دی و این گرافیک جا گرفته!:13:
3:چجوری این بازی رو 3 4 ساله زدن!:41:
4:چقدر به اون سازنده ها پول دادن!!!!31 آدم سازنده ی انیمیشن حرفه ای براش زحمت کشیدن فکر کنم ea برای پول دادن به اینا ورشکسته شده:27:
5:چرا گیم اسپوت رو به امون خدا رها کردن هنوز 2 جوئنه اما شرکت سازنده می گه بازی تموم شده
6:این حرفا یکمی بی ربط بود:دی ولی شاید تو ذهن بعضی ها بود که من گفتم
خوب جواب اینای که گفتی رو نمیتونی بدی؟
1- من كه شيرازم. ولي من ميگم شنبه ميرسه.نقل قول:
من از حيوانات خوشم مياد تو واقعيت كه امكان داشتن سگ يا گربه در خونه رو كه نداريم پس بايد توي سيمز حيوان بگيري هر چند كسي جواب نداد كه بالاخره ميشه يا نه؟!!!:31:
2- اين يه دونه رو بايد از برنامه نويس هاش بپرسي!
3- براي يه بازي خوب بايد زياد تلاش كرد ولي اگر منظورتون اينه كه كم طول كشيد بايد ضعف هاي ناچيز بازي هم نگاه كنيد!(خب يا زياد طول ميكشه عالي ميشه يا كم طول ميكشه معمولي ميشه!)
4مطمئنا 50 برابر پولي رو كه به اونا دادن طي 1 الي 2 ماه با فروش نسخه هاي گرون و اصلي سيمز در ميارن.
5- اتفاقا به نظر من بي ربط هم نبودش!:10:
من هم چهار شنبه سفارش دادم اما نه از P30world . متاسفانه P30world با تمام خوبیهاش ، گیمها و نرم افزارها رو گرون می ده . امیدوارم ارزونترش کنن .
نمی دونم اما چرا شماره رهگیری که به من داده شده کار نمی کنه .
ضمنا دوستانی که دارن بازی می کنن ، آیا سبک بازی دقیقا مثل شماره قبلیه ؟
با اینکه به من ربط نداره ولی:نقل قول:
من هم چهار شنبه سفارش دادم اما نه از P30world . متاسفانه P30world با تمام خوبیهاش ، گیمها و نرم افزارها رو گرون می ده . امیدوارم ارزونترش کنن .
نمی دونم اما چرا شماره رهگیری که به من داده شده کار نمی کنه .
ضمنا دوستانی که دارن بازی می کنن ، آیا سبک بازی دقیقا مثل شماره قبلیه ؟
لطفا قبلش یه سرچ بکن تو تاپیک.
و اینکه این بازی و کلا the sims ها شبیه سازی زندگی هستن.
این بازی امکاناتش جالب تر و بیشتر شده.دیگه نمیخواد واسه رفتن به خونه کسی،فروشگاه ها و غیره برای لود شدن صبر کنی.
و اینکه مثل قبل نیست که از بالا فقط دستور بدی.ولی سبکش همون سبک هست و هنوز هم بازی همون رنگ های شاد و خیلی چیزا رو داره .
موافقم منم تو سايت هاي ديگه 3000 تومن ديدم ولي p30world ميده 4500 اون موقع كه ارزونه رو ديدم ديگه از p30 سفارش داده بودم.:31:نقل قول:
آره مطمئنم قبليها رو هم بازي كرده بودم و ميدونم كه با اونا فرق داره و تازه اولش هم مينويسه TESIMS3نقل قول:
برادر, شما به نظرم The Sims معمولی رو خریدیا!آخه هم چین چیزی غیر ممکنه!البته ممکن هست که در بازی شما ایراد هایی وجود داشته باشه که البته بعید نیز میدونم.البته این هم ممکنه که(به دلیل این میگم ممکنه چون پی سی گفت تا شنبه-یکشنبه به دستم میرسه بازی و هنوز ندیدم بازی رو)ممکنه که این بازی یه دوره آموزشی داشته باشه.اگر اینطور باشه که باید به دستوراتش عمل کنی تا بتونی هر کار میخوای بکنی که البته بعید میدونم.
به نظر من بازی شما یا The Sims 3 نیست و The sims معمولیه.شما مطمئنی The sims3 هست؟
هنوز كسي نميدونه اين چشه؟
مال بقيه درسته؟
سلام به همه انگار همه اينجا پسرن به عنوان ابجي كوچيك خودتون بگيد كه ايا اين بازي ماشين هم بهش اضافه شده همينTHE SIMS3راميگم ممنون از همه ي شما.
ممنون از شما بابت تذکرتنقل قول:
منظور من از سبک اینه که امکانات جدیدی که در شماره قبل نبود و الان اضافه شده . شاید مقداری سبک بازی رو تغییر داده باشه ، چیا هستن . وگر نه خودم از بازی سیمز و شبیه ساز بودن زندگی در اون خبر دارم .
آهان!احتمالا بازیت اشکال داره و یا در زمان نصب یک سری فایل نصب نشده.نقل قول:
آره مطمئنم قبليها رو هم بازي كرده بودم و ميدونم كه با اونا فرق داره و تازه اولش هم مينويسه TESIMS3
هنوز كسي نميدونه اين چشه؟
مال بقيه درسته؟
امکاناتش که واقعا فوق العاده شده ولی آیتم هاش اندازه the sims2 با کل پک هاش نیست.....نقل قول:
ممنون از شما بابت تذکرت
منظور من از سبک اینه که امکانات جدیدی که در شماره قبل نبود و الان اضافه شده . شاید مقداری سبک بازی رو تغییر داده باشه ، چیا هستن . وگر نه خودم از بازی سیمز و شبیه ساز بودن زندگی در اون خبر دارم
ولی در کل تقریبا یک بازی کامل و بسیاز زیبا هست.
واييييييييييييييييييييييي ييييييييييييي اوممممممممممممممممممممممد
بلاخره اوممممممممممممممممد
حالا يك سوال
تو سيستم مورد نيازش نوشته كارت گرافيك128 gforse و من كارت گرافيكم 256 5500 هست
حالا يكي بگه كارت گرافيكم ميخوره يا نه
چون يقيه سيستم مورد نياز رو دارم
540 مگا مونده تا تموم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم از فردا بتونم بازی کنم البته اگه فردا دانشگاه نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کسایی که می گفتند چرا دانلود می کنی برو از بیرون بخر و ... و از این حرف ها
بله درسته می شه به راحتی 3 تومان داد و خرید ولی از آنجایی که این بازی جز بازی های ممنوعه است ( فروش ممنوع ) فکر کنم به همین راحتی ها نمی تونستم شنبه یعنی فردا به دست بگیرم ( چون اینجا تبریز حتی پک های سیمز 2 را نمی شه پیدا کرد چه بمونه به سیمس 3 که هنوز تازه در اومده ) در ضمن الان من دانلودم می تونم بگم تموم شده است و اگر سفارش می دادم به احتمال زیاد خیلی دیرتر از زمان اتمام دانلودم به دستم می رسید
الا در مورد اینکه حجم اینا کم می شه و ارزش دانلود نداره و نمی صرفه و ... بگم اینترنت من محدوده ولی شبا دانلود رایگان دارم پس اگر دانلود هم نکنم از دستم می ره پس بهتره که حتی چیزی که به راحتی می تونم در بیرون پیدا کنم را نیز خودم دانلود کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که همین کارم می کنم چرا بزارم ترافیکی که می تونم در هر شبانه دانلود کنم را دانلود نکنم و از دستم بره
ولی به نظر من ممکنه زبانش فرق داشته باشه ... شاید زبان سیمزت فرق داره ... منظورم در حین بازی نیست ، چون او نرو میشه عوض کرد ولی شاید اینجا زبانش فرق داشته باشه ... :14:نقل قول:
آهان!احتمالا بازیت اشکال داره و یا در زمان نصب یک سری فایل نصب نشده.
متاسفانه....سخت هست بگم چون برای خودم هم اگه این جوابو بشنوم سخته ولی:نه.نمیخوره....سری شما سری 5 هست و حداقل باید سری 6 داشته باشی.نقل قول:
اييييييييييييييييييييييي ييييييييييييي اوممممممممممممممممممممممد
بلاخره اوممممممممممممممممد
حالا يك سوال
تو سيستم مورد نيازش نوشته كارت گرافيك128 gforse و من كارت گرافيكم 256 5500 هست
حالا يكي بگه كارت گرافيكم ميخوره يا نه
چون يقيه سيستم مورد نياز رو دارم
شما منظورت اینه که در بازی زیانش فرق داره؟زبونی که توضیحاتو نوشته دیگه؟ممکنه ولی بالاخره آدم میتونه درست کنه اگه زبانش مشکل داشته باشه عیب دوستمون رو ولی ایشون با توجه به حرفاشون بعید میدونم که مشکل از زبانش باشه.....نقل قول:
لی به نظر من ممکنه زبانش فرق داشته باشه ... شاید زبان سیمزت فرق داره ... منظورم در حین بازی نیست ، چون او نرو میشه عوض کرد ولی شاید اینجا زبانش فرق داشته باشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار بازی رو پاک کنه و دوباره نصب کنه شاید درست شه.یه عکس از اون محیط بزاره شاید بشه کاری کرد.
ali_ranger22 می تونی بگی از کجای تهران گرفتی؟
با اجازه علینقل قول:
من که تو اکثر مغازه ها بازی رو دیدم و همه جا دارند . خودم از سمت آریاشهر گرفتم
آره منم از آریاشهر گرفتم
الان دیگه قطب بازی فروشی از ولیعصر به آریاشهر منتقل شده ! :دي
همه ی بازی های ممنوع پیدا میشه اینجا !
آره اتفاقا من دیروز ولیعصر بودم که پیداش نکردم.
فردا می رم آریاشهر.
دوستانی که بازی رو خریدند یه زحمتی بکشن ، چندتا عکس از بازی بگیرن ... بذارن اینجا !
مرسی ! :گل : دی
[quote=gap;3798913]متاسفانه...گه نه چي بگم.سخت هست بگم چون برای خودم هم اگه این جوابو بشنوم سخته ولی:نه.نمیخوره....سری شما سری 5 هست و حداقل باید سری 6 داشته باشی.
يعني نهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه:19::19::19:
خوب حالا اگه بخوام ارتقاش بدم بايد بگم سري 6 بده
اگه نه چي بگم
نقل قول:کد:http://i39.tinypic.com/2aklau0.jpg
http://i44.tinypic.com/2w2ljpy.jpg
http://i44.tinypic.com/jqpyu0.jpg
http://i40.tinypic.com/fny3ht.jpg
http://i42.tinypic.com/2n8o5lh.jpg
http://i41.tinypic.com/14vl4lh.jpg
http://i41.tinypic.com/14vtxy8.jpg
آقای وگاس اینقدر زحمت نکش این فقط عکسای قدیمی بود که توی تاپیک بود نگفت اینطور بزار گفت از محیط بازی این اسپم خالیه مخصوصا که عکسا تکراریه(ستاد مبارزه با اسپم!)
سیملوه چرا عکس لومینارو گذاشتی اشتباهی گرفتم:دی شاید بخوره جی فست پایینه اما می خوره یه کمکی لگ داره
یه نفر پرسیده بود می شه ماشین خرید یا نه این موضوع 10000 بار به بحث کشیده شد و جوابش این بود که بله در ضمن در خود سیمس 2 هم بود پک نایت لایف
Vegas جان ممنون ولی اینا رو که خودت نگرفتی ... :11:نقل قول:
در کل منظورم این بود :
نقل قول:
آقای وگاس اینقدر زحمت نکش این فقط عکسای قدیمی بود که توی تاپیک بود نگفت اینطور بزار گفت از محیط بازی
آره با ماشین اینور و اونور میری!نقل قول:
یعنی میتونی با ماشین اینور و اونور بری ؟
گرافیک بازی چطور هستش ؟
اگه میشه چندتا عکس از بازی بگیر بذار اینجا ...!
مرسی
گرافیکش خیلی تفاوتی با نسخه قبلی نداره ولی به شدت سنگین هست و به سیستم فشار میاره!
من و دیال آپ و آپلود؟
به جز Sunset valley که جایی دیگه ای نمیتونم برم! منم همون جام!نقل قول:
دلیل خلوتی هم حتما اینه که شهر درستو حسابی نیست برو تو اون شهر خفنه که توی چند تا پست قبلی گذاشته بودن:Sunset Valley برید تا جمعیت زیاد باش
ممنون واسه جواب ها !نقل قول:
یه درخواست دیگه :
میشه مشخصات سیستمتون رو بدید !
CPU : 3.0 Intelنقل قول:
میشه مشخصات سیستمتون رو بدید !
GPU : Geforce 256 (512) 7600GS
Ram : 1.0 GB
(فکر کنم مشکل از رم باشه ... حالا توی بازی خیلی مشکل نداره ولی سیو کردنش خیلی طول میشه ... کلا Loading های طولانی داره!)
راستي ميگم فقط يه شهر داره؟ اينجوري كه خوب نيست.:13:
مثل اینکه همینطور هستش ... ولی فک کنم شهرش اینقدر بزرگ باشه که به سختی بتونی همش رو بگردی ! :46:نقل قول:
ولی به نظر من اینطوری زیادم بد نیست ها ! :31:
من كه كارت گرافيكم نميخوره به بازي اگه ميشه بگين كه چه كارت گرافيكي بگيرم كه بتونم بازي رو راحت اجرا كنم
راستي فكر كنم رم 1گيگ هست خوبه يا نه
اگر money موجود هست برو NVIDIA Ge force 9500 gt بگير.(1 گيگا بايت)نقل قول:
وگرنه 512 رو توصيه ميكنم. كمتر بگيري بعدا مشكل برات پيش مياد.:10:
اگر خيلي بزرگ باشه خوبه ولي لابد ميخواد اولش يه لودينگ نيم ساعته بكنه!:13::31:نقل قول:
من كه رمم 2.2 هست بگيد چقدر طول ميكشه؟ خيلي يا كم؟:10:
ببین بهتره برای این موضوع در انجمن سخت افزار با اعضاش که واقعا نخبه هستن در این مورد مشورت کنی چون ما با کمکامون نمیتونیم خیلی کمکت کنشم.شما برو:نقل قول:
من كه كارت گرافيكم نميخوره به بازي اگه ميشه بگين كه چه كارت گرافيكي بگيرم كه بتونم بازي رو راحت اجرا كنم
راستي فكر كنم رم 1گيگ هست خوبه يا نه
و برو به قسمت:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=247
بودجه تو بگو و بگو بیشتر واسه گیم میخوای تا کمکت کنن.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
و شنبه شد و پست هنوز برای من نیاورده شیطونه میگه برم از بیرون بخرم ها.