بخند تا جونت در رهنقل قول:
حالا یه سر میفرستمت بری لاله زار با بروبچ گرم بگیری تو هم سبکت اونجوری بشه
من لینک فعال سازیمو به کسی نمیدیم :19:
Printable View
بخند تا جونت در رهنقل قول:
من لینک فعال سازیمو به کسی نمیدیم :19:
چرا گول؟
توتن که خیلی بهتره!!
من چی بردارم؟ توتن؟ موندم چی کار کنم؟
ای بابا باز که خندم گرفت ! :)نقل قول:
بخند تا جونت در ره
من لینک فعال سازیمو به کسی نمیدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تیم باید گول داشته باشیم واسه دفاع ! همه توتن باشن که جواب نمیده . گول بردار اگه میخواینقل قول:
چرا گول؟
توتن که خیلی بهتره!!
من چی بردارم؟ توتن؟ موندم چی کار کنم؟
من گول شدم.
Mohammad_1ta
میخواین لینکهای فعال سازی رو به من بفرستین تا همرو باهم بزنم؟
سلام دوستان دشمن نما
منم جنوب شرقی نژاد گول ثبت نام کردم
میبینم که اینجا 2 تا کاپیتان داریم: پیام عزیز و کرک گرامی
یار کشی کنید ببینیم با کی طرح رفاقت بریزیم با کی طرح دوستی؟
در ضمن در سرور 1 و 2 و 3 ایران هم بنده نماینده کمیته امداد شدم
دوستان کمک های مالی (گندم, چوب,آهن,خشت) و خیرخواهانه خود را به دهکده saeid.taut ارسال کنند تا در اختیار نیازمندان قرار بگیرد
صدقه کلید دفع بلا
کسی سرور دو ایران جنوب غربی هست
محمد دیگه گول شد!
پس من توتن میشم!!
اخ جون!!
ديگه والا مشكل از ذات شماست كه خنده ، پيشه كردهنقل قول:
ای بابا باز که خندم گرفت ! :)
بذار سرور شروع بشه ميبينيم كي ميخنده..........هه:31:هه:31:هه:31:
باريك ا... برادر يكتا..........................من به تو اطمينان دارمنقل قول:
من گول شدم.
Mohammad_1ta
میخواین لینکهای فعال سازی رو به من بفرستین تا همرو باهم بزنم؟
لينك فعال سازيمم ميدهم بهت بقيه برادرا هم همكاري كنن لينكارو بدن به ممد يكتا تا ايرانيا يكجا قرار بگيرن و در مواقع ضروري به هم كمك كنن
اين كاپيتان بازي انشاا... سرور راه افتاد و نيرو ساختيم تموم ميشه..................چون نميذارم پيام بياد بالا:21:نقل قول:
يادتون باشه ها ..............من كارمو مصالحت آميز شروع كردم .........اون بود كه با من ور رفت
انشاا... وقتي قضيه درست شد و كارمون گرفت .........يه دهكده رو هم ميكنيم به قول شما كميته امداد ولي با اين تفاوت كه همه اعضا بايد منبع به كميته ارسال كنن.......مثلا روزي 50 تا از هر منبع(يا بيشتر....به دل بچه هاست)........... تا اگه دهكده اي لازم داشت بهش بديم
شما هم كه ميگي كميته بودي! پس احتمال داره خودت بشي مسئول كميته امداد امام خميني (ع) !:31:
يه طرح هم دارم كه اگه اولي رو اجرا نكرديم دومي صد در صد كارايي داره چون اجرا كردم(تو سرور اسپيد فنلاند) اما يه نامردي از بزرگاي سرور وقتي ديد اعضاي اتحاد ما يكي يكي دارن بزرگ ميشن اومد با منجنيق يكمي باهامون شوخي كرد و مجبور شديم حذف اكانت كنيم چون تمامي محصولات 0 در ساعت شده بود:27:
بابا جون هر اتحاد باید حداقل 2 گول و 3 توتن داشته باشه و بقیه هم هر چی میخوان باشن.
کسایی که دیال اپ دارن برن گول . بقیه توتن
بچ جنوب شرقی با اکانت Hektor نژاد توتن
نوووووووووووووووووووووکرم
اقا نهایت تولید چقدر در ساعت هست
برای اقامتگاه سطح 10 چی لازم هست
توی دهکده ی کاپیتال ؛ تا lvl 20 و در دهکده های دیگه تا lvl 10
اون لازمیات هم توی قسمت دستور العمل نوشته شده .
تو پایتخت که تا لول 20 میره هر منبع میتونه 2450 تا در ساعت تولید کنه تولید کنهنقل قول:
تو دهکده هات هم که لول 10 هر منبع میتونه 200 تا در ساعت تولید کنه
لول 10 اقامتگاه هم این ها رو میخواد :
چوب : 5350
خشت :4245
اهن : 3230
گندم : 1660
باشه همرو به من بدین، یکجا فعالش میکنم.نقل قول:
پسر عموم هم با اکانت Bache_jen عضو شد با اومدنشم به خیلی جاها تسلیت میگه :31:
اونم مثل من گول شد. :46:
راستی ؛ بچه ها توی پروفایلشون در سرور 4 ؛ اصلا Location رو ایران وارد نکنند ! اصلا جایی سوتی ندید که ایرانی هستید ؛ اروپایی ها و کشور هایی که با ما اختلاف زمانی دارن از این گاف استفاده میکنن و توی ساعات شب ؛ و سر صبح به ما حمله میکنند !
لازم نیست با غیرت بازی در بیارید و بگید I'm Irani !! غیرتتون رو بزارید توی جمع خودتون باشه :)
ايول............تنها نكته اي كه تو عمرت درست گفتي همين بودنقل قول:
بروبچ هر وقت به اون بالا ها رسيدين اونوقت ميتونين غيرتي بشين
منم تو فنلاند همين غلطو كردم...........بيچاره شدم
نوكرم .............آي دي ""Aragorn""
رومي:31::31::31:تاكتيكاشو بلدم
همه لینکا رو واسه جناب mohammad_1ta پیام خصوصی کنیم؟
آره!نقل قول:
همه لینکا رو واسه جناب mohammad_1ta پیام خصوصی کنیم؟
البته اگه براش زحمتی نیست!!
منم توتن میشم!
نه دوست عزیز،نقل قول:
البته اگه براش زحمتی نیست!!
خوشحالم میشم... :)
فكر كنم انتخابات بعدي هم كم كم شروع شد و اينا هنوز پيغام ها رو فعال نكردن.:13:
1-مشكلي داره اگه سرزمين تسخير نشده اي كه در 7*7 من نباشه رو بگيرم؟
2- من رفتم سايت تراوين دات كام اونجا سرور 4 نديدم!9 و 7 و 5 و1 و... بود ولي 4 نبود؟
1.اشکال داره! نمیشه!نقل قول:
2- من رفتم سايت تراوين دات كام اونجا سرور 4 نديدم!9 و 7 و 5 و1 و... بود ولي 4 نبود؟
2.از این آدرس برو
کد:http://s4.travian.com
بببله ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم البته توی یکی از سرور ها بازی میکردم ؛ دیدم اکثر حملاتی که بهم میشه شباس ! خلاصه باز پی نبردم . . .
یه چند وقت بعد location رو دیدم ! گفتم ببببببله ! همینه پسر ! محل سکونت = ایران :31:
میتونی حیواناتش رو بکشی ؛ ( هیروت level میگیره )نقل قول:
اما :
نقل قول:
1.اشکال داره! نمیشه!
سلام
ببخشید میشه بگید چطوری میتونم این بازی رو با شما آنلاین بازی کنم
با تشکر
به اين سايت بريد و ثبت نام كنيد و بازي كنيد:نقل قول:
من تو سرور 2 و 3 هستم. بقيه دوستان رو نميدونم.:10:کد:www.travian.ir
1-مرحله 10 اقامتگاه چقدر از منابع لازم داره
2-مرحله 10 قصر چقدر از منابع لازم داره
3-من الان دهكده دوم رو تسخير كردم.در اين حالت تنها به صورت اتوماتيك 25% به منابع من اضافه شده.فقط همين اتفاق ميوفته؟يعني من نميتونم برم توي دهكده تسخير شده و كشت و زرع بكنم و يا ساختمون بسازم؟نميشه؟
4-براي تصرف دهكده ديگه هنوز خيلي نيرو دارم ميتونم برم يكي ديگه هم تصرف كنم .ميشه؟يا اينكه بايد بازم عمارتم رو ارتقا بدم؟
5-ميشه يه سرزمين تسخير شده رو از چنگ يه نفري در آورد؟بايد چيكار كنم تا دهكده تسخير شده يكي ديگه رو مال خود كنم؟
6-براي اينكه ديگران نيان و دهكده تسخير شدم رو تصاحب نكنن بايد چيكار كنم؟
مرسي از جوابتون
ببخشيد خيلي سوال ميپرسم
نقل قول:
خواهش...
1. 2. خودت حساب کن. :31::
کد:http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=372
3. بله. کار سرزمینمتروک همینه. فقط تولیداتت میره بالا( به اقتضای سرزمینی که میگیری)کد:http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=370
4. بله. در لول 10 میشه یکی گرفت. لول 15 دومی و 20 سومی.(قبلا مفصل گفته بودم)
5.با قهرمانت حمله کن. البته نباید نیرو دفاعی اونجا بمونه.
6.راهی نیست. باید نیرو کمکی بفرستی که بنظر من بیفایده هست. چون مثل دهکده دیوارو اینچیزارو نداره که دفاعشون قوی باشه.
با تشکر..
منم اومدم
نام=secret
رومیها ر وهم برداشتم
نقل قول:
منم می یام با نام secret
اشتباه شذ ببخشید....
راستی من میگم تو این دیگه چند اکانت نسازید چون اولا ای پیها ر وچک میکنه بعدشم متوجه میشند و زحمات همه حروم میشه چو ن از این به بعد سخت گیرانه تر رفتار میکنند
اره اونا اول بازیکن های کشورهای اسیای غربی و ایتالیا و ... رو واسه مولتی اکانت بودن چک میکنن :5:نقل قول:
چون میدونن بازیکنان این کشورها موقع ثبت نام اصلآ اون عبارت "هر بازیکن در هر سرور فقط یک اکانت میتونه داشته باشه" رو نیمیبینن و ممکنه چند اکانت درست کنن :31:
آقا چه جوری میشه یکی رو تو سرور 1 ادب کرد
آقایون من گفتم نماینده کمیته امدادم نه بانک ملی
چه جوری دلشون میاد از کمیته امداد غارت کنند
به هر حال خواست خدا در این بود که دست خالی برگردند
دوستان با دادن صدقه پیروزی خود را تضمین کنید
دهکده saeid.taut سرور 1و 2 و 3
نماینده کمیته امداد
دوست من به اين ادرس بريد و روي هر خانه اي كه ميخوايد كليك كنيد و بعد ببينيد:نقل قول:
کد:http://kirilloid.ru/travian/build.php#n
دوستان دیگه نمیخوان لینک فعال سازیشونو بفرستن؟ :20:
الان 7 تا لینک دارم
سرور 4 اینترنشنال ؛ برای اولین بار روش ورژن 3.5 نصب شده .
خوبیش اینه که خوب امکانات جدیدتری داره . و بدیش هم لابد باگ درش هست !
دوستان اگه من دوتا اکانت داشته باشم توی یک سروربعدش توی تنظیمات اکانت هرکدومشون کامپیوتر مشترک روبزنم بازم مچم رومیگیرن یانه؟؟؟!!!!!!!!!
ببین ؛ اینا یه سیاستی دارن !نقل قول:
دوستان اگه من دوتا اکانت داشته باشم توی یک سروربعدش توی تنظیمات اکانت هرکدومشون کامپیوتر مشترک روبزنم بازم مچم رومیگیرن یانه؟؟؟!!!!!!!!!
ممکنه ببینند یک نفر 2 تا اکانت داره و بهش مشکوک باشن ؛ تا مدتی کاری باهاش نداشته باشن .
یادت نره توی هر کدوم از سرور ها دستهایی بالای دست هست . نفرات اول سرور همیشه با تقلب اول هستن ؛ شک نکن !
همشون هم با مولتی هانتر ها دستشون تو یه کاسه هست .
تا یه موقعی که ببینن خطری برای افراد بالا پیش نمیاری زیاد کاریت ندارن . البته تا زمانی که زیاد بهت مشکوک نشده باشن و پا رو دمشون نزاشته باشی .
اواخر سرور یهو دیدی بنت کردن !
نقل قول:
اینکار ر ونکنید چون اولا متوجه میشوند و فایده نداره بن میشوید چون ای پی کامپیوترتون ر وثبت میکنند و ای پی اکانت تون بعدشم تمام تیمهای موفق فقط با یه ایدی کار کردند یعنی نفری یه ایدی داشتند بقیش مسخره بازیه و کسی به جائی نمیرسه