سلام لطفا کمکم کن
hosein66 آقا
سلام لطفا کمکم کن
hosein66 آقا
دوست عزیز شما عکستو توی رپید آپلود نکن مثل توی یک سایت آپلود عکس مناسب آپ کن تا بتونیم بهتر راهنمایتون کنیم مثلنقل قول:
tinypic.com
-------------
iimage.us
سلام اینم آدرس جدید
idm
dapکد:http://i33.tinypic.com/8wbcht.jpg
لطفا یکی کمک کن ؟؟؟؟؟؟؟کد:http://i34.tinypic.com/1zdm6o9.jpg
مشکل با idm
کمک کنید
با سلام
من از مدیریت دانلود ida استفاده می کنیم و مرورگر های مختلف در این بین یک ناسازگاری کوچک هست نبود گزینه ای برای راست کلیک لینک ها در ff چگونه گزینه ی راست کلیک رو می شه اضافه کرد؟تیک مرورگر مربوطه در تنظیمات زده شده است.
سلام دوست من این نکته را که در ادامه عرض می کنم از carl همکار انجمن هم می تونی بپرسی.سرعت هایی که مدیریت دانلود DAP نشون می ده حقیقی نیستند و یک سری عدد برای دلخوش کنک نمایش داده می شود سرعت شما یعنی سرعتی که کانکت شدی تقسیم بر 8 معمولا از 7 کیلو بایت برای dial-up تجاوز نمی کنه البته شبانه سرعت بیشتر هم هست.حالا برای تعداد دریافت همزمان مثل عکس عمل کنید.نقل قول:
برای بالا بردن سرعت دانلود خود می توانید از نرم افزارهای بهینه کننده سرعت استفاده کنید مثل WINASO یا TUNEUP البته این نرم افزارها بخشی شون اختصاص به این موضوع داره.نرم افزارهایی هم هست که مجزا و فقط وظیفه اش همینه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهینه سازی با TuneUp Utilities 2008 را در تصویر می بینید.
مشکل دیگه سایت هست ممکنه سایت نتونه سرعت لازمه رو به شما بده و سرعتتون کم باشه سعی کنید به جاش به طور مثال از میرر استفاده کنید.
سلام واقعا تشکر
هرچی از خدا می خواهی انشا الله بگیری
ممنون
کسی path یا کرک کامل برای
Download.Accelerator.Plus.v8.7.0.5
دارد
ممنون میشم
راستی موضوع
SpeedBit Video Accelerator
چیه سرعت دانلو فایل رو زیا میکنه یا برای فیلم ؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی path یا کرک کامل برای
2.3.2.4 SpeedBit Video Accelerator
داره
کسی نیست
چقدر سایت ساکت شد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
من هر چی لینک به یوتوب دانلودر میدم این ارور رو میده کسی میدونه مشکل از کجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرثیییی
سلام
شما تیک Use HTTP p.r.o.x.y رو بردار درست میشه ، البته چون این سایت فیـلـتـر هستش فکر نمی کنم بدون p.r.o.x.y بتونید
ازش دانلود کنید و باید با p.r.o.x.y از این سایت دانلود کنید راههای دیگه ای هم برای دانلود از این سایت هستش که چندین تاپیک
در این مورد وجود داره یه سرچ تو همین فروم انجام بدین روش های مختلفی پیدا می کنید
موفق باشید
تیک رو هم برداشتم درست نشد
اگه میشه یه بروکسی بگید که وارد کنم
تا حالا با این نرم افزار دانلود نکردم اگه کسی امتحان کرده یه سوال داشتم واون اینکه این نرم افزار لینک یوتوب رو به لینک با قابلیت رسیومی تبدیل میکنه یا بدون رسیوم هست اگه بدون رسیوم هست یه نرم افزار یا یه روش بگید که بشه فیلمهای یوتوب را با قابلیت رسیوم دانلود کرد
مرثییییی
بگرد دنبال نرم افزار Freegate بعدش وقتی کانکت کرد پ ر و کسی و پورتی که تو لن ست میکنه رو بده به یوتیوب تا دانلود کنهنقل قول:
تو پ.خ جوابتون رو دادمنقل قول:
سلامنقل قول:
برای Resume می تونید از این سایت ها استفاده کنید ==> لینک YouTube رو میدین به این سایت ها ==> این سایت ها
لینک رو تبدیل به لینک مستقیم می کنه بعد می تونید به راحتی با دانلود منیجر دانلودش کنید
وکد:http://keepvid.com
اگر سایت ها فیـــــلتـر بودن از روشی که در پ.خ گفتم استفاده کن برای ورود به سایت هاکد:http://filsh.net/
موفق باشید
از برنامه RealPlayer هم می تونید استفاده کنید که قبلا در این مورد تاپیکی زده شده بود برای راحتی کار من متن اون
تاپیک رو اینجا قرار دادم
نقل قول:
سلام
مسیر زیر رو در Real Player دنبال کن
Tools==>Preferences بعد طبق شکل تنظیمات رو انجام بده
حالا میتونی کلیپ ها رو با Real player دانلود کنی طبق مراحل زیر:
مسیر زیر رو در Real Player دنبال کن
1-File==>New==>New Web Browser
2-وارد کردن لینک کلیپ در کادر Address و زدن دکمه Go
3-در پنجره ی بعدی که کلیپ میاد ، بالای کلیپ دکمه ی زیر ظاهر میشه، روی دکمه کلیک کن تا کلیپ دانلود بشه
موفق باشید
دیگه کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:41::41::41::41::41::41::41::41:
:19::19::19::19::19::19::19::19:
:11::11::11::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11:
:11::11::11:
:11::11:
:40:
دوستان کسی راهی برای دانلود ویدئوهای این صفحه سراغ داره؟[HTML]http://www.photoshopuser.com/cs4/index.html[/HTML]
آموزش های فتوشاپ CS4 هستش. اگه کسی راهی پیدا کرد لطفا اینجا بنویسه. ممنون.
سلام عزيزنقل قول:
اين نرم افزار براي دانلود فايل هاي ويدئويي هست از
YouTube و 100 سايت ديگه.
اين نرم افزار رايگانه و كرك نمي خواد منبع معتبرکد:http://www.videoaccelerator.com/
کد:http://www.download.com/SpeedBit-Video-Accelerator/3000-13632_4-10774451.html
ظاهرا کسی از دوستان راهی برای دانلود ویدئو های اینجا نمی شناسه. جای دیگه ای ویدئوی آموزشی برای فتوشاپ cs4 سراغ دارین تا بشه دانلودش کرد؟نقل قول:
سلام دوستان
من قبلا از جدیدا با v*pn دانلود می کنم . ( برای عبور از سرورهای قیلتر شده ) اما از اونجا که این v*pn ها هر چند ساعت یه بار دچار قطعی میشن در نتیجه v*pn دیسی میشه و دیگه نمیشه دانلود کرد
من از idm استفاده میکنم می خواستم که اگر کسی راهی بلده که به موقع دیسی شدن v*pn باز دانلود منیجر خود به خود به v*pn کانکت بشه این جا بگه . ( چه قدر از کلمه ی v*pn استفاده کردما !! )
با تشکر
من ناخواسته 1 فایل 800 مگی رو که 650دمگش رو دانلود کرده بودم از توی لیست دانلود Idm پاک کردم . راهی هست که بتونم برش گردونم ؟
کسی نیست جواب ما رو بده . ؟؟؟؟نقل قول:
ببین راهی وجود نداره شاید از این راه بتونینقل قول:
نقل قول:
مرسی دوست عزیز پوش ای با نام فایل مورد نظر من موجود بود و توش یه فایل TXT ولی IDM اون فایل و نمیشناسه و نمی تونم ایمپورتش کنم . خلاصه بیخیالش شدم .نقل قول:
سلام
می خواهم در Idm چند فایل رو بترتیب دانلود کنم ...بطوریکه بطور اتوماتیک وقتی دانلود یکی تموم شد دانلود فایل بعدی رو شروع کنه...چه تنظیماتی رو باید انجام بدم
ممنون
من خوب متوجه نشدم:13:نقل قول:
آخرين ورژن برنامه: 5.14.5
IDM دو نسخه داره: Trial و (Retail (Full
نسخه ي Trial نسخه ي آزمايشي برنامه است و محدوديت هايي داره.
نسخه ي (Retail (Full نسخه ي فروشي برنامه است که در صورت رجيستر شدن هيچ گونه محدوديتي نداره.
پس توصيه ميشه نسخه ي (Retail (Full رو دانلود کنيد.
(براي اينکه بدونين نسخه اي که گرفتين Trial هست يا Full در پنجره ي برنامه به Help >> About IDM برويد. عبارت Trial يا Full در زير نام برنامه مشخص است)
چرا در نسخه تریال گزینه ریجستریشن برای خرید وجود داره؟
یعنی نسخه تریال اگه ریجستر هم بشه بازم امکاناتی رو که در نسخه ریتیل هست رو نداره؟
آیا این نسخه ریتیل رو خود سایت میزاره واسه دانلود؟
من نسخه ریتیل و تریال رو دانلود کردم ( آخرین نسخه) ونصب کردم حجمشون هم مثل همه وفرقی هم ندیدم
سلام
برای دانلود از بعضی سایتها که خودشان 24 ساعت محلت تجدید دانلود میدن
نیاز به Ip Adress هستش که همیشه یکی باش وزمانی که ارتباط کامل از مودم قطه میشه Ip تغییر نکنه
چون بعداز تغییر Ip سرور سایت شما رو نمیشناسه و به شما اجاز ادامه دانلود رو نمیده
راستی من صبانت دارم که ساعت سه صبح تا هفت دانلود نامحدوده و هر یک ساعت ارتباط رو کامل قطه میکنه و
موجب عوض شدن Ip میشه
حالا چطوری میتونم Ip رو به صورت اتماتیک Ip اولکه دانلود با اون شروع میکنه قرار بدم
یک چیز دیگه که هست این که یک سایت هست که Ip رو سیو و برگردون ولی باید خودم بیدار باشم
تا بعد از هربار قطه شدن دوبار به صورت دستی برگردونم
اگه کسی میتونه کمکم کن
اگه نرمفزاری کسی سراغ داره که به صورت خودکار مثل Idm اینکارو انجام بده ممنون میشم
کمک
برای دانلود از بعضی سایتها که خودشان 24 ساعت محلت تجدید دانلود میدن
نیاز به Ip Adress هستش که همیشه یکی باش وزمانی که ارتباط کامل از مودم قطه میشه Ip تغییر نکنه
چون بعداز تغییر Ip سرور سایت شما رو نمیشناسه و به شما اجاز ادامه دانلود رو نمیده
راستی من صبانت دارم که ساعت سه صبح تا هفت دانلود نامحدوده و هر یک ساعت ارتباط رو کامل قطه میکنه و
موجب عوض شدن Ip میشه
حالا چطوری میتونم Ip رو به صورت اتماتیک Ip اولکه دانلود با اون شروع میکنه قرار بدم
یک چیز دیگه که هست این که یک سایت هست که Ip رو سیو و برگردون ولی باید خودم بیدار باشم
تا بعد از هربار قطه شدن دوبار به صورت دستی برگردونم
اگه کسی میتونه کمکم کن
اگه نرمفزاری کسی سراغ داره که به صورت خودکار مثل Idm اینکارو انجام بده ممنون
میشم:19::19::42::42::42::42::19::19:37::37::37 ::37::37::37::37::42::42::42::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11::11:
:11::11::11::11::11:
:11::11::11::11:
:11::11::11:
:42::42:
:40:
کسی توسایت این بلد نیست؟؟؟؟؟؟
سلام
كسي تونسته از iransima يك برنامه رو كامل دانلود كنه؟
من الان netxfer رو دانلود كردم، لينك mms رو كه وارد ميكني اول حجم فايل رو يك چيز بيشتر ميزنه بعد كه پيش ميره تو يك حجم كمتر download complete ميده. ولي فايل wmv دانلود شده باز نميشه! مشكل از كجاست؟
ممنون
من یک فایل 700 مگابایتی رو *داشتم با Flashget دانلود می کردم* که مشکلی برای ویندوز پیش اومد و ویندوز عوض کردم ** مسیر فایل در حال دانلود رو (که یک فایل iso بود)* تو یه درایو دیگه ذاده بودم و فرمت اون jc! هست .**-- چون بیشتر از 500 مگ از فایل رو دانلود کردم می خواستم ببینم راهی هست که با همین فایل دانلود رو ادمه بدم یا باید از اول شروع کنم ؟؟* *لطفا یک کمک دوستانه بکنید**
فقط orbit
بقیه همشون چرتن
کسی کرک idm ورژن 5.12.8.0داره؟
دوستان به نظر شما بهترین دانلود منیجر چیه؟!!!
من تا حالا فقط با DAP کار کردم همه پیزش خوبه مخصوصا اینکه صفحه دانلود رو میتونی minimize کنی!!! فقط مشکلش اینه که نمیشه فایلی رو که درصدی ازش دان شده رو استخراج کرد (البته توی این ورژنی که من دارم)
حالا اگه شما یه دانلود منیجر یه در صورت وجد ورژن جدید همین DAP با این دوتا قابلیت بزارین اینجا ممنون میشم!!!!!!!!
ای بابا!!!!!!!!! چرا هیچکی جواب نمیده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه دانلود منیجر بهتر از Dap کسی سراغ نداره؟!!
آقا جان فقط orbitنقل قول:
بقیه همشون چرتن
خلاص
لطفا بدون دلیل چیزی رو به دیگری نگید دلایل برتری رو بگین.و از توهین به سایر نرم افزارها بپرهیزیننقل قول:
با سلام خدمت دوستان محترم و محترمه!!
آقا جان،بالاخره کدوم نرم افزار مدیریت دانلود از همه بهتر و کاملتره؟؟؟؟؟!!!!
فقط خواهش می کنم سلیقه ای نباشه و نظر شخصی خودتون رو نگین...
بی نهایت ممنون