خودت می نویسی 400 ضرب در 2 بعد میگی 4 برابر.....ریاضیت ضعیف هست پایه سوم ابتدایی رو یه مروری بکن.........به این ربصی نداره که این در2 و اون در 2 ضرب میشه بعد میشه مجموعا 4......کلا باید جساب کنی:31:نقل قول:
Printable View
خودت می نویسی 400 ضرب در 2 بعد میگی 4 برابر.....ریاضیت ضعیف هست پایه سوم ابتدایی رو یه مروری بکن.........به این ربصی نداره که این در2 و اون در 2 ضرب میشه بعد میشه مجموعا 4......کلا باید جساب کنی:31:نقل قول:
دوست عزیز واحد مساحت هست !!! طول 2 برابر شده !! عرض هم دوبرابر !! در نتیجه مساحت شده 4 برابر
شما هم برو ریاضی 4 روم رو دوره بکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27:چه باحال گفتی درضمن 100%تایید میشه:7:نقل قول:
این X1 چه مخوف عکس می گیره
فقط Windows Mobile
من با هیچ سیستم عامل دیگه واسه موبایل هال نمیکنم
حالا شما گیر نده این نکته انحرافیش بود:31:نقل قول:
خودت می نویسی 400 ضرب در 2 بعد میگی 4 برابر.....ریاضیت ضعیف هست پایه سوم ابتدایی رو یه مروری بکن.........به این ربصی نداره که این در2 و اون در 2 ضرب میشه بعد میشه مجموعا 4......کلا باید جساب کنی
اره حمید؟اخبار اکس وان رو اینجا بگذاریم.من میخواستم تو تاپیکت اخبارش رو بگذارم
====
در ضمن بگم از اونجا که این دارنده این پروتوتایپ سوئدی هست مطئن هستم یه کاره ایی از se هست.نه کارمند مستقیم se از این گروههای وابسه ی se باید باشه که کارشون انالیزه.میرن تو تماشگرها میشینن بازی ها رو انالیز میکنن!!!ها؟چی میگه؟:D
به این میگن اینترفیس
فقط میشه گفت::8:woooooooow
با لبات بازی میکنه!!الکی نبود اینترفیسش رو رو نمیکردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20:
:18: :10:
شاد باشید:5:
WooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooW
مصطفی خان عکسهات خرابه
@سامان
یک توضیح درباره امضات بده گریم میگیره
یعنی چی عکسها خرابه؟!!
فقط میتونم بگم عالی هست.ایول به se [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا رو ول ده !!
رزولوشن رو بچسبین !! این عکسها مستقیم از روی ال سی دی (با نرم افزار) گرفته شده و دقیقآ همون رزولوشن ال سی دی رو داره
معععععععععععععع
بعد امیر میگه touch wiz آخر اینترفیسه با اون تابلو نقاشی!
اوفففففففففففف
عجب چیزیه پسر.
مصطی گور پدر میراندا، همینو بچسب!
آقا ببخشید نفهمیدم غلط کردم:41:(یکی بیاد منو نجات بده)نقل قول:
ابن هم ویدئوی از این اعجوبه با فرمت wmv
حجمش هم 26مگ:10:کد:http://www.theunwired.net/media/video/08.09.14%20Beta%203%20Software%20Hands-on%20Sony%20Ericsson%20Xperia%20X1.wmv
وای بچه ها حتمآ این فیلم رو ببینید !!
فوق العادست !!
پسر عجب سرعت روتیتی داره !! خود یارو میگه super FAST !!
از روی ال سی دی اسکرول میکنه (ببینین کف میکنین)
جالبترین قسمتش که نمیدونستم 4 تا ال ای دی داره بغلاش که واسه میس کال و اینکامینگ کال و ... استفاده میشه !! هر کدوم یه رنگ یه نوع چشمک زدن خاص
من که اساسی طلبش شدم جون تو !!
ولی یجاش ضد حال زد اونم این بود که اتوروتیت نداره !! برای اینکه صفحش بچرخه حتمآ باید کیبورد رو باز کنی !! (ولی یحتمل با نرم افزار های وین موبایل میشه یکاریش کرد)
من ویدئو رو حجمشو کم کردم واسه کسایی که نمیتونن دانلود کنن !!
اگه میخواهین بگین تا آپلود کنم !!
کیفیتش خیلی کم شده (ولی حجمش از 25 مگ شده 4.7 مگ)
بهراد آپلود کن .
یه خبر هم بدم کف مرگ شید ! رم x1 از 256 به 384 ارتقا پیدا کرد .. تو وب کست اعلام کردند ... اس ای داره چی کار میکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواد سرعت گوشیو به سرعت نور برسونه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اکسلومیتر نداره -- روتیت اتوماتیک نمیکنه .
Waaooooooooo
384؟؟؟؟؟
بابا دم سونی اریکسون آتشفشان
کلی حال کردیم
حالا معلوم نشد ویندوز موبایل 7 میشه روش نصب کرد یا نه؟ :d
مطمئني؟!!!!!!!!!!!نقل قول:
یه خبر هم بدم کف مرگ شید ! رم x1 از 256 به 384 ارتقا پیدا کرد
چون زمان زيادي نمونده!!!!!!!
كف مرگ ميشويم !!!!!!!!!!
يا دوباره عقب نندازن رليزش را!!!!!(ترس)
مثل اینکه انجام دادن قبلا .. تو وب کست تاکید ش کردن-- باتریشم با یک لپتاپ کوچیک مقایسه کردند -- تاخیر هم تو کار نیست فرستادن گوشیها به مغازه ها آغاز شده .. کسی که وب کست رو دیده اینطور گفته :نقل قول:
مطمئني؟!!!!!!!!!!!
چون زمان زيادي نمونده!!!!!!!
كف مرگ ميشويم !!!!!!!!!!
يا دوباره عقب نندازن رليزش را!!!!!(ترس)
They confirmed increase in memory from 256 to 384mb, flash support, opera 9.5 . no TV ot, no tilt sensor, Battery use was compared to a small laptop lasting 1-2 days as opposed to 4hrs. Keyboard has dedicated key for different languages. Shipping to stores beginings right now
به خاطر همین که به زودی وارد بازار میشه تبلیغاتشم شروع شده -- این عکساش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به شما که نباید گفت نیکی و پرسشش کن:31:نقل قول:
به شما که نباید گفت نیکی و پرسشش کن:31:.همه که مثل ما adsl ندارند.نقل قول:
همین حمید از دایل آپ استفاده میکنه:27:
جدا فوق تصوره این رم البته نسبت به گوشی های همردش ( دیاموند رمش نصف اینه... )نقل قول:
یه خبر هم بدم کف مرگ شید ! رم x1 از 256 به 384 ارتقا پیدا کرد .. تو وب کست اعلام کردند ... اس ای داره چی کار میکنه ؟ میخواد سرعت گوشیو به سرعت نور برسونه !
WoW
384؟
لامصب رم pc من اینقده!!!
میخوامش. به جان خودم اگه شده یه ترم مرخصی میگیرم پول شهریرو میدم برا X1 (دروغ گفتم :دی)
دوستان سلام
اوووووووووووووووووووووووو وووهههههههههههه
چه خبره
ماشالا
این اس ای خداییش دیگه ترکونده
میخواستم در آینده لپ تاپ بگیرم
اما الان موندم برم اینو بگیرم یا لپ تاپ؟
شاید یه pc گرفتم با این
مععععععع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
384 !?!?!?!?! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Omina و دیاموند و تاچ و تاچ اچ دی و ... برن جلو بوق بزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان سورپرایز در حال آپلود هست
آپ شد لینکشو میذارم
فکر میکنید قیمتش توی ایران بالای 800 باشه؟
ما که رمقی واسمون نمونده بس که چند ماهه هر روز دنبال تاریخ عرضه میگردیم.این coming soon بالاخره کی تبدیل میشه به Available !!!!!!!!!!!
انشالله 30 سپتامبر ریلیز میشه به بازار ! تا 2 الی 5 روز بعدش تک و توک توی علاالدین پیدا میشه و تا 10 15 روز بصورت کامل میاد (البته با قیمتهای بالا) !! امروزم 16 سپتامبر بود !! حول و هوش 1 ماه دیگه در ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پرشین گیگ لعنتی فایلهای بالای 2 مگ رو آپ نمیکنه !! اه ! دارم تو رپید شیر آپ مکینم !! لطفآ صبر کنید ....
دوباره خدمتی دیگز از بهراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم همین فیلم 25 مگی از ایکس وان که واستون به 4.4 مگ کاهش حجم دادم و آپ کردم
همه با هم : بهراد ! بهراد ! بهراد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://rapidshare.com/files/145775541/X1_Hands_On.rar.html
راستی تشکر الزامیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی.
میبینم که شیفت کردید به اینجا.
آقا این سایت رو که دیدید؟
یکی از خبرهاش این هست:کد:http://www.inxperia.com
این هم نکته قابل توجهی هست.
X1 Speed Improvements, XPERIA Line could Run Other OSes
We did find out that the name XPERIA does not specifically mean Windows Mobile devices, it could be other mobile OSes; but all Windows Mobile Sony Ericsson products will be XPERIAs.
راستی Accelerometer sensor for auto-rotate داره که:
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-2246.php
توی 4shared.com یا box.net بریز.بهتره.نقل قول:
این پرشین گیگ لعنتی فایلهای بالای 2 مگ رو آپ نمیکنه !! اه ! دارم تو رپید شیر آپ مکینم !! لطفآ صبر کنید ....
@حامد
من فکر کنم gsmarena اشتباه کرده --اکسلرومیتر نداره --- به جاش میگن(the unwired) یه دکمه اختصاصی سمت چپ گوشی داره که صفحه نمایشو لنکدسپیپ یا پورتریت میکنه.
عجــــب.چرا آخه؟
در مورد رم هم خیلی خوب شد.
این خدا کی این گوشی میرسه به زیر 400.000 که ما هم بخریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجــــب.چرا آخه؟
در مورد رم هم خیلی خوب شد.
ای خدا کی این گوشی میرسه به زیر 400.000 که ما هم بخریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر جدید:
The coming Xperia devices may not use Windows Mobile
Magnus Andersson, product manager for the X1, said that the Xperia brand is “not married” to any one technical platform. Sony Ericsson has mentioned that it plans to offer a range of devices under the Xperia brand, with the X1 launching first
منبع:
کد:http://www.slashphone.com/the-coming-xperia-devices-may-not-use-windows-mobile-151836
خاک بر اون سر کچلت!نقل قول:
راستی تشکر الزامیست
مرتیکه Q4 تو خاورمیانه ریلیز میشه. الکی دل مردمو خوش نکننقل قول:
انشالله 30 سپتامبر ریلیز میشه به بازار ! تا 2 الی 5 روز بعدش تک و توک توی علاالدین پیدا میشه و تا 10 15 روز بصورت کامل میاد (البته با قیمتهای بالا) !! امروزم 16 سپتامبر بود !! حول و هوش 1 ماه دیگه در ایران
این هم لینک مستقیم برای دوستاننقل قول:
کد:http://rs540l32.rapidshare.com/files/145775541/dl/X1_Hands_On.rar
این خبر یعنی از ویندوز موبایل استفاده نمی کنه:18:.نقل قول:
نه نه نه نه نه بگو که دروغ:37:
این منظورش مگه گوشی های آینده xperia نیست؟
شاید دنبال یه os بهترن
هوم؟