به لیست friend من اضافه شدینقل قول:
Printable View
به لیست friend من اضافه شدینقل قول:
ببخشید دوستان این بازی آنلاین کد تقلب داره ؟
چون من دیشب تا 2 و 3 بازی کردم بعضیاشون خیلی مشکوک بازی میکردن .
مثلا یه بار که من مردم ، Replay رو دیدم ، آماده منتظر من بود تا اومدم منو با یه تیر زد .
راستی یه بار قرار بزاریم همه بریم یه سرور بازی کنیم .
موافقین ؟
کد تقلب رو نمیدونم.ولی توی سرور هایی که پانک باستر ندارن بعضی ها مثل سگ تقلب می کنن.روشش رو نمیدونم ولی وقتی replay رو نگاه میکنی، یارو می چرخه دور خودش و تیر شلیک میکنه، ملت هم از پیر و جوون، زن و بچه همه می میرن!
اساتيد همه وال هك و هزار كوفت و درد ديگه دارن ، نمي دونم اينا رو از كجا ميشه گير اورد...نقل قول:
کد تقلب رو نمیدونم.ولی توی سرور هایی که پانک باستر ندارن بعضی ها مثل سگ تقلب می کنن.روشش رو نمیدونم ولی وقتی replay رو نگاه میکنی، یارو می چرخه دور خودش و تیر شلیک میکنه، ملت هم از پیر و جوون، زن و بچه همه می میرن!
سلام
دوستان من هرجي كد ميدم تو بازي نميره ميكه اين كد درحال استفاده است ديكه خسته شدم بايد جيكار كنم؟؟؟؟
در ضمن من adsl 256 دارم ايا سرعتم واسه بازي حوبه يا نه؟؟
سلامنقل قول:
سلام
دوستان من هرجي كد ميدم تو بازي نميره ميكه اين كد درحال استفاده است ديكه خسته شدم بايد جيكار كنم؟؟؟؟
در ضمن من adsl 256 دارم ايا سرعتم واسه بازي حوبه يا نه؟؟
ببين يك كد بده ، يعني بساز ، بعد برو تو . به احتمال خيلي زياد ، مشكل از سرورهاي كرك نشده است . بايد بري توي سرورهايي كه كرك شده.
سرعتت هم زياد مهم نيست ، مهم پينگت هست ، برو توي سايتببين پينگت چيه ...کد:www.speedtest.net
معمولا زير 400 - 500 خوبه پينگ 200 يا 300 باشه كه خيلي خوبه .
من كه از اين سايت جيزي نفهميدم كجا ping رو نشون ميده؟؟
ببين روي نقشه يك چيز رو نشون ميده ، نارنجي هست بايد روي آن كليك كني ، بعد يك بخش باز ميشه مي نويسه پينگت چند هست.
دوست عؤيؤ كفتي سرور كرك شده من از كجا بفهمم كدوم سرور كرك شده است؟؟؟؟
2:سرور ايراني جطوري بيدا كنم؟
ping:432 هستش
جواب سوالات بالايي هم بدي ممنون ميشم
خب پينگت خوب هست...نقل قول:
ping:432 هستش
جواب سوالات بالايي هم بدي ممنون ميشم
ليست سرور هاي كرك شده هم در صفحه ي قبل هست بگردي پيدا ميشه ...
سرور ايراني هم ميگردم بهت ميگم
tanks mmm
دوستان من هرشب بازی میکنم .
اگه بازی میکنین Ip بدین تا بیام .
شما كه هر شب بازي ميكنين ميشه بكين جطوري با جه ipوصل میشین و اصلا چیکار کردین که کانکت شدین یه تویح کلی از کاراتون تا ماهم بتونیم کانکت بشیم؟؟؟
ممنون
شما دقيقا مشكلت چيه ؟ همه كارها رو انجام دادي ؟ بايد پچ 1.6 و 1.7 رو بريزي ، كرك مولتي پلير بريزي ، pb رو آپديت كني ، بعد بري توي بخش آنلاين ، بري دستي اسم سرور رو وارد كني و كانكت بشي.نقل قول:
شما كه هر شب بازي ميكنين ميشه بكين جطوري با جه ipوصل میشین و اصلا چیکار کردین که کانکت شدین یه تویح کلی از کاراتون تا ماهم بتونیم کانکت بشیم؟؟؟
ممنون
اكه شما لطف كني و يكي از اون سرورهايي كه الان فعال هست رو بهم معرفي كني كه بتون وارد باؤي بشم ممنون ميشم
79.127.5.73:28960
بينهايت ممنونم
خيلي ممنون اين ادرس كانكت نشد
ولي با 81.9.25.203:28960 كانكت ميشم اما بعداؤ مدتي تو بازي اين خطا رو ميده و كاركترم قاط ميزنه؟؟؟
warnning:this ip addres is baned by pb
مثل اینکه به ما نیومده آنلاین بازی کنیم .
حالا دیگه هر سروری که میرم اینو میگه » This Server Is For LowPing Players Only
میشه بگید اشکال کار من کجاست ؟!!!!!!!
مشكل از پينگت هست ... پينگت خوب نيست.نقل قول:
مثل اینکه به ما نیومده آنلاین بازی کنیم .
حالا دیگه هر سروری که میرم اینو میگه » This Server Is For LowPing Players Only
میشه بگید اشکال کار من کجاست ؟!!!!!!!
يا كركي كه ريختي مشكل داره ، يا pb رو آپديت نكردي يا داري از رمز استفاده مي كني...نقل قول:
warnning:this ip addres is baned by pb
نه به جان خودم رمز جيه؟
من اصلا از رمز استفاده نكردم حالا هم كه رفتم تو يه نيم ساعتي بازي كردم ولي بعىش تو بازي منو كيك كردن بعدش هر وقت خواستم برم تو اينو ميكه:::
temporary baned......
تو همين مايه ها بود
بجه ها اطه كسي خواست تو اين سرور جوين بشه:
192.168.238.238:28960
پس چطور من دیشب بدون هیچ مشکلی بازی کردم ؟!!!!نقل قول:
خیلی عجیبه .
هر دفعه یه جا گیر میکنه ...
Ping من توی کانتر از 70 ، 80 بیشتر نمیره .
خوب الان دارم برا بار 5 cod4رو نصب ميكنم بؤار تموم بشه ببينيم جي ميشه
اين دفعه همه خءا ها رو با عكس براتون ميزارم
tanks.
اين هم عكس
تا حالا هم هر بار باؤي رو نصب كرىم اول بج كرىم بعدش pbرو اب كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تورو خدا بكين جيكار كنم؟؟؟؟
سريالت رو عوض كن بعدش به اين سرور كانت شونقل قول:
81.91.155.27:28960
سلام دوستان
بالاخره سرورو زدیم:
212.120.217.61:28960
البته نمیدونم چرا تو xfire نشون نمیده؟؟؟
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون
در ضمن سرور فعلا بصورت محدود باز هستش..
:27::21:می خوام بدونم بازی آنلاین کیه به من بگین منم بیام پشیمون نمیشید فقط خودتونو آماده بکنید:5::8:
یه سرور کرک شده معرفی کنید اگه میشه :ی
چطوری سهیل جون چرا اینجا کسی جواب نمی ده آقایون مسابقات cod4 کی هست؟ تا ما بیایم (منو سهیل) شما رو ..... کنیم:27:نقل قول:
خوب یک سرور با بچها زدیم با IP VALID که همیشه هم UP هست به اسم COD4 IRAN با پینگ عالی زیر 100 ! با دیال آپ هم میشه بازی کرد تا 70٪ !!!!!
91.184.72.34
صفحه مخصوص سرور بر روی اینترنت با تمامی مشخصات سرور / بازیکنان / رنکها / مپها . غیره .....
کسانی که تو این سرور هستن البته خوب بیشتر شب ساعت 10 11 به بعد :کد:http://www.gametracker.com/server_info/91.184.72.34:28960/
Mani
ARNS
Soheil
Shahramcat
Wolf
منتظرتون هستیم تشریف بیارید ............
حیف که فعلا نمی تونم بیام وگرنه میو مدم حالتونو می گرفتم جوجه بازی خورها
سلام بچه ها
کال 4 -2تا از روم های ایرانی رو نمیتونم برم
چیزی درباره پونک باستر میگه
global punk buster guid ban faf3fa58
چی کار کنم؟
خواستین آف بزارین
danico_police
نقل قول:
سلام
آره از پچ 1.5 تا 1.7 رو باید داشته باشی
از سایت زیر همشو بگیر
کد:www.gamershell.com
اقا من اون گوشه سمت راست منویسه پچ 1.5 رو داری بعد میرم پچ 1.6 و 1.7 رو بریزم میگه اونارو داری اخه من قبلا 1.7 داشتم نمیدونم چی شد اینطوری شد ؟ چطوری میشه پچ رو پاک کرد دوباره ریخت ؟
اقا يكي به من كمك كنه تو هر سروري مي رم ميگه وقت اين سرور تموم شده تو هيچ كدوم نميره
اقا همه كارا رو هم كردم
بعضي وقتها هم ميگه پسورد شما قبلا استفاده شده
همه اي پي ها غير فعاله چرا