بچه ها کسی نتونست این مرحله کذایی(واسه من) رو رد کنه؟؟؟
Printable View
بچه ها کسی نتونست این مرحله کذایی(واسه من) رو رد کنه؟؟؟
اینجوری که بازی اصلا حال نمیده.نقل قول:
پس چه جوری الکس پیشرفت میدادی؟؟؟؟
با همین ایونت ها EP میگرفتی.
یکی ماموریت میرفتم یکی هم پلیسارو میگرفتم میخوردم.کلا تو آپگرید پدرم در اومد.:31:نقل قول:
فهمیدم ، اگه همه رو طلا بگیریم یه مدال دیگه به نام پلاتینیوم باز میشه که ای پی بالایی دارهنقل قول:
برای من هلیکوپتری هاش سخته البته هنوز سختاش برای من باز نشدهنقل قول:
توضیج کاملترش به اینصورته که... وقتی شما تمامی 53 رویداد رو تموم میکنین (جدا از رویدادهای مصرف یا Consume) و همه مدالها طلا هستن, امتیازهای Platinum که به رنگ سفید هستن ظاهر میشن. بعد از گرفتن این امتیازات, آخرین امتیازت به نام Radical که به رنگ قرمز هستن براتون باز میشن.نقل قول:
راه حل مشكلم رو بعد از چندين روز آزمايشات فراوان يافتم = فشار دادن دكمه ي Space جهت رد كردن ميان پرده !
البته مجبور شدم دوباره اون مرحله رو برم و درست وقتي فيلم شروع ميشه space رو بزنم . سه بار اونم مرحله ي 29 ام رو رو درجه ي نرمال رفتم ، پدرمان نيز در آمد
دوستان عجیبه که من هیچ کدوم از مشکلات مطرح شده در این تاپیک رو نداشتم!فقط یه بار رفتم تو بازی و تصویر به یک طرف کشیده شده بود و موج داشت!که اونم وقتی از بازی خارج شدم دوباره رفتم توش حل شده بود.
مال منم هیچ ایرادی نداشت:5: فقط با دعای خیر بعضی از بچه ها توی call of juarez اساسی جبران شد ولی اونم چون نیت رفیقمون صاف و صادق نبود یه جوری درستش کردم:31::21:نقل قول:
منو میگه هااااااااااااااااااااا :دينقل قول:
خوب خوش شانسین دیگه.
به جاش مال من بدبخت اشکال های خوشکل فراوون داشت.
مال من ایراد نداشت.تازه گیا چرا همه بازیها ایراد دار شدن؟تو هر تاپیکی من میرم همه شاکین.ای بابا .:41:نقل قول:
بله جدیدا دیگه این کمپانیهای بازیساز دارن زیادی شورش رو درمیارند:41:نقل قول:
یه بازی نشد بیاد کسی نیاد بگه فلان جاش خراب نیست:13:
حالا قبلا یه خورده بیشتر رعایت میکردند یادمه دو سه سال پیش خیلی کم پیش میومد کسی بیاد بگه یه بازی از بیخ و بن خرابه!!!
کاکو مجید اون دست زنجیری رو هم گرفتم و وقتی Tab رو میزنم و قفل میکنه رو هلیکوپتر و E رو میگیرم وبه طرف هلیکوپتر میره و معلومه هلیکوپتر رو گرفتم باید چیکار کنم که بگیرمش باید بپرم باید چه غلطی کنم بعد از قفل کردن و نگه داشتن دکمه بعدش رو بگو که اگه خدا بخواد این مرحله رو رد کنم
باید زود زود E رو بزنی.نقل قول:
خب من با يك مشكل كاملا جديد رو به رو شدم كه نمونش تا به حال ديده نشده اونم تو كل جهان !
حالا به نظر شما اين مشكل از خود بازيه يعني باگه ؟
بازم داشتم وسط يه ماموريت سخت با تانك آدم له ميكردم كه رسيدم به يه خيابون و مثل باتلاق يواش يواش تانك رفت زير زمين و صفحه ي لودينگ اومد كه تمومي نداشت ...
ای بابا این بازیو از کی گرفتی؟این همه هم باگ.ببر بده اونی که ازش خریدی.نقل قول:
دوستان من توی یه جا گیر کردم همون مرحله ای که الکس با یه کماندو درگیر میشه و یارو به الکس یه چیزی تزریق میکنه بعد میرم پیش دکتر بعد بازم اون مرحله رو رد میکنم دوباره میرم پیش دکتر همونجایی که میاد توی بیمارستان میفته بعد الکس میشینه دکتر معاینش میکنه بعد اون باید چیکار کنم هیچ علامتی روی نقشه نیست همه ی قدرتاش از دست رفته یه نفر منو راهنمایی کنه
ببینم شما یه تانک که میگه بیار رو میاری؟بعد با تانک میبریش بعد یه آمپول میسازه.میده بهت اونجاهاش رو رفتی؟نقل قول:
به قول دوستمون, شما اول کار باید یه تانک بدزدین. بعدش تانک رو به جلوی مرده خونه (محل کار دکتر) میارین... بقیه کار دیگه مشخصه.نقل قول:
من هم مطمئن هستم این کارا هنوز انجام نشده.نقل قول:
نقل قول:
دوستان این مرحله هلیکوپتری رو رد کردم کاملا مسخره ردش کردم و بماند
و حالا میخوام بدونم مرحله بعدیش باید چی کار کنم
میرم دموها رو نشون میده به قسمت آبی رنگ میرسم که یه کله اسکلت قرمز میاد رو نقشه که نمیدونم باید چی کار کنم
توی راهنما گفته باید ساختمون بلک واچ رو خراب کنم: چه جوری نمیدونم!!!!
اون ساختمون مال همون سربازا هستش.یک ساختمونه که از توش سرباز درمیاد.یه تانک بردار روش قفل کن.بعد شلیک کن.با هلی کوپتر هم میشه.نقل قول:
صلوات
بالاخره بازی رو تموم کردم
میگم آخرش فاطی موند و تنبونش(تنبانش)
بازم که ویروس تو شهر پخش شد
چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور
خدارو شکر.کشتی مارو- شوخی:31:نقل قول:
اون جمله آخرت کاملا درسته.ای کاش میزاشتیم همه ویروسی میشدن.از دست اون سربازا با اون هلی کوپتر های پدر دربیارشون هم خلاص میشدیم.
بازم بازي رو ريختم.هنوز هم كيف ميكنم مردمو تيكه تيكه ميكنم خيلي حال ميده.در كل يكي از بهترين بازي هامه.راستي اين boys team كه بازي رو زده يكي از دوستام گرفت درسته رو 4 تا كامپيوتر امتحان كرديم.
بالاخره بازی رو تموم کردم
نمیشه گفت که خیلی عالی بود یا شاهکار بود ولی در نوع و سبک خودش خوب بود.
بالاخره واسه شروع خوب.کلا به نظر من اگه activison رو بازی هایی مثل cod تمرکز کنه خیلی خوب نتیجه میگیره.نقل قول:
آره موافقم.اما توروخدا به كس ديگه اي جزinfinity بازي ها رو نده(منظورم بيشتر codهست.):19:نقل قول:
من وقتی بازی رو تموم کردم یه صفحه مثل راهنماش اومد و گفت مبارزه هنوز تموم نشده و می تونی Hive و Base های بلک واچ رو خراب کنی و از این جور حرفا...خلاصه منم یه هلیکوپتر کش رفتم و شروع کردم به خراب کردن Hive ها.به این امید که ویروس دیگه پخش نشه ولی 4-5 تا رو خراب کرده بودم که دیدم رو نقشه یکی دیگه جای اولی ظاهر شد.منم بی خیالش شدم.
کلا بازی بدی نبود ولی میتونستن خیلی خیلی بهترش کنن...من خیلی بهش امید داشتم ولی وقتی بازی کردم ناامید شدم یه کمی...
واسه منم اونطوریه.نمی دونم باگ هست یا خود بازی اینطوریه.اگه خراب میشدن خیلی خوب بود.هلی کوپتر ها واقعا رو اعصابم را میرن.نقل قول:
من تو مرجله ی The Last Man (که باید هلی کوپتر رو بگیری و بری باهاش هیگوپترهای دیگه رو نابود کنی) گیر کردم
هر کاری میکنم نمیتونم هلیکوپتر رو بدون اینکه اونا متوجه بشن بگیرم!!!
بعد از اینم که اونا متوجه بشن سه سوته دخل ادم رو میارن
البته یه بار با هزار دردسر فرار کردم که دوباره بعد از اینکه دو تا هلیگوپتر رو ترکوندم زدنم
بهترین کار اینه که بری پشت سرشون و با اون موشک های اتوماتیک بزنیشون که تعداد موشک ها هم 10 تاست.
کیارو بزنم !!!!نقل قول:
بهترین کار اینه که بری پشت سرشون و با اون موشک های اتوماتیک بزنیشون که تعداد موشک ها هم 10 تاست.
بابا هليكوپتر هارو ميگه ديگه!بازي يه سوتي داشت.يا شايدم بازي من اينجوري بود.وقتي مثل سربازا ميشديم حتي از يه ساختمون بلند ميپريدي اون سربازا نميفهميدن كه ما الكسيم.
نا مردا اين مبارزه با اون غول رو كشتي رو خيلي سخت دادن ، البته اگه time limit نبود راحت ميكشتمش ولي اينطوري خيلي سخت شده اما خودم ميكشمش.
سوتی نبود برای اینکه نباید می فهمیدند. چون خود نیروهای ارتشی هم Super Soldier شبیه قدرت الکس ( بهتره بگیم Black Light Virus ) داشتند.نقل قول:
عجیبن غریبا مال من می فهمن !!نقل قول:
کاملا درسته.اگه میفهمیدن بازی خیلی سخت میشد.نقل قول:
آره سخت ميشد اما باحال تر ميشد.من شكل يه آدم معمولي هم باشم از اون بالا بپرم بازم نميفهمن ديگه بايد آدما رو كه بفهمن.
بازی روند خوبی داره اما در وسطهای بازی به شدت از حالت تکراری بودن رنج میبره اما ارزش یک بار بازی کردن رو داره
یک مقدار بازی از حالت تخیلی بودن زیاد خارج شده
ولی آپگرید هایی که کم کم بهت میده خوب میتونه بازی رو از یکنواختی در بیاره.نقل قول:
سلام دوستان!!
من بازی رو تا ماموریت هلیکوپتر بود رسوندم!!
اما اینجا موقعی که باید یک منبع رو اسکن کنه, بعد از اینکه با TAB تارگت می گیرم, کلیدی نشون داده میشه که تو خالی هست!!!
من تو فرومای خارجی پرسیدم, چند تا راه حل بهم گفتن ولی هیچ کدوم افاقه (افاقه اینجوریه؟) نکرد!!
یکی گفت باید Profile.bin رو پاک کنم, خودش وقتی اجرا کنم بازیو, دوباره می سازه و کلید SCAN که فکر کنم Defaultاش F باشه رو داره!
[PHP] C:\Documents and Settings\Your Username\My Documents\Prototype[/PHP]
اما من هر کاری کردم, نتونستم این کلید scan رو توی کنترلر-هلیکوپتر پیدا کنم!!!
اگه کسی از دوستان این مرحله رو تموم کرده, ممنون میشم فایل Profile.bin خودش رو که کلید Scan هم تعریف شده باشه توش رو بزاره اینجا!!
پیشاپیش ممنون!